Ligeti legendák 1981 magyar tévéjáték, 1+2. rész, 75+72 perc perc
rendező: Bánki Iván szerkesztette: Kállai István
szereplő(k): Kern András Maros Gábor Tordy Géza Tóth Enikő Benedek Miklós Bodrogi Gyula Császár Angela Horváth Tivadar Körmendi János Mikó István Szatmári István Szombathy Gyula Haumann Péter Pálos Zsuzsa Schütz Ila Szemes Mari Sztankay István Benkóczy Zoltán Paudits Béla Székhelyi József Inke László Csongrádi Kata
Fővárosi Operettszínház Tánckara
A 19. századi városliget mulatóival, színházaival az éjszakai élet központja volt, és története tele van dallal, vidámsággal és persze botrányokkal is. A Ligeti legendákban ezeket meséljük el, a századelő slágereivel és kabaréjelenetekkel.
Tvrip Divx! Format : AVI at 1 565 Kbps Length : 833 MiB for 1 óra 14 perc 23 mp 568emp Length : 839 MiB for 1 óra 11 perc 59 mp 600emp Video #0 : MPEG-4 Visual at 1 299 Kbps Aspect : 720 x 406 (1.773) at 25.000 fps Audio #0 : MPEG Audio at 256 Kbps Infos : 2 csatorna, 48,0 KHz
Szindbád nyolcadik utazása 1985 Magyar tvfilm sorozat 1 - 12 rész ~45 percesek
Írta: Alaksza Tamás Rendezte: Rajnai András Zeneszerző: Benkő László Dramaturg: Jánosi Antal Jelmeztervező: Wieber Mariann Díszlet: Balló Gábor Vezető operatőr: Bónis Gyula
Főbb szereplők: Szindbád - Juhász Jácint Anisze - Tóth Enikő Denhess - Téri Sándor Szumajje - Kővári Judit El Namam - Bozóky István El Hakim - Némethy Ferenc El Szafa - Thamir al Zadi Manszur - Pákozdi János El Harrasa - Anday Marietta Anyakirálynő - Medveczky Ilona
A filmben a gazdag Szindbád fényűzésben él pompázatos otthonában, amikor egy nap megismerkedik a névben és külső jegyekben hozzá hasonló, ám szegény teherhordó Szindbáddal. Előbbi megosztja utóbbival hét utazásának történetét, s a mese végére a szegény sorban tengődő férfi már cseppet sem irigykedik Szindbád vagyonára, aki éjjelente különös arcot lát álmában, s nyomasztó késztetést érez, hogy felkutassa az arc tulajdonosát. Ezzel veszi kezdetét Szindbád nyolcadik utazása...
Tvrip Format: Matroska at 2 051 kb/s Length: 647 MiB for ~ 45 perc 5 mp 504emp Video: AVC Aspect: 720 x 576 (1.250) at 25.000 fps Audio: AAC Infos: 2 csatorna, 48,0 kHz
Köszi, hát ez az, én se találtam sehol, azért kérdezem. TV nem akaródzik leadni, a filmio-n sincs pedig nem egy eszeveszetten régi mesefilm. Lapozz vissza pár napot, éppen két kollégának töltöttem fel olyat amit viszont sehol máshol nem lehetett fellelni csak az M3-on nov12 előtt illetve a logomentes verzió volt a kérés oka. Ha nagyon akarod a sorstalanságot simán le tudod tölteni máshonnan, vagy kikölcsönözheted könyvtárból, vagy megnézed a TV-ben amikor újra leadják valamikor, valahol, vagy videán is simán fent lehet. Az a tucatfilmek kategóriájába esik. Légyszi ne erőltesd a lelkiterrort, ez nem olyan topic.
Nem az aznapi adás a lényeg, hanem a honlapon elindíthatóság.
De ha sorozatot nézel, érdemes rápróbálni a többi részre is ami nincs kint, elképzelhető, hogy véletlenül azokat is szabadon hagyták (még vagy már), vagy egy részüket.
Sajnos ez a film nekem sincs meg és sehol nem találom a neten sem! Amúgy az önzetlen, nem feltételekhez kötött segítségadás sokkal szimpatikusabb és kedvesebb, mint így...
Ha valami olyat kérnek, ami nekem megvan, eszembe nem jut "cserébe" kérni érte bármit is, szívesen megosztom vele, mivel nekem megvan, semmi másba nem kerül, csak néhány kattintásomba, hogy feltöltsem és a linket megadjam.
Szerencsére a többség is így gondolkodik...
Részedről meg megvan Neked ez a film, amit keresek és Neked sem lenne nagy idő és kunszt, hogy megoszd velem, de Te kérsz egy másik olyan filmet cserébe, ami nincs a birtokomban, ezért így Te sem osztod meg velem, ami pedig Neked kéznél van...
Sziasztok! Az alábbiak közül kinek mi van meg az M3-ról? Ha valakinek megvan valami a listáról, nagy örömet okozna nekem, ha számomra elérhetővé, letölthetővé tenné! Előre is köszönöm szépen!
A hét műtárgya - 13. Henri de Toulouse-Lautrec: Ezek a hölgyek (1982)
Bűntény a Kecskeszigeten (1980)
Dallamról dallamra - Akácos út - Tarnay Kiss László kedvenc nótái (1995)
Dallamról dallamra - Hajlik a jegenye... Kállay Bori kedvenc nótái (1995)
Dallamról dallamra - A túrkevi zöld erdőben-Kedvenc dalaiból válogat Madarász Katalin (1996) Dallamról dallamra - Csendül a nóta...- Kedvenc dalaiból válogat Máté Ottilia (1996)
Dallamról dallamra - Éjszakázó ember vagyok... (1996)
Dallamról dallamra - Vannak el nem csókolt csókok...-Kedvenc nótáiból válogat Szentendrei Klára (1996)
Dallamról dallamra - Volt egyszer egy régi tavasz- Kedvenc nótáiból válogat Takács Béla (1996)
Dallamról dallamra - Zúghat a zivatar...Kedvenc dalaiból válogat Bojtor Imre (1996)
Életképek - 45. rész
Életképek - 46. rész
Életképek - 47. rész
Életképek - 48. rész
Isten teremtményei (1985)
Lakatos Gabriella táncjelenetek (1964)
Megadjuk a tiszteletet - Halottkultusz a romák körében (2005)
Nemzeti értékeink - 11. A Villányi-hegység (1994)
Puskin utolsó napjai (1985)
Sorstalanság (2004)
Százszor semmi az semmi (1971)
Velem csak szórakozzanak! (1989)
Vers mindenkinek - 71. Illyés Gyula: Félelmetes és varázslatos (1982)
'Gurul a kő'' - A Republic együttes ünnepi koncertje a Budapest Sportcsarnokban 1997. március 15.-én (1997)
Csak azt amit az m3-as honlapon le tudsz játszani. Nem kell feltétlen aznap műsoron lennie, de a honlapon lejátszható legyen valamelyik listából elindítva.
Sajnos ;) nem Te vagy a béna! Az M3 bekeményített. Azelőtt évekig DRM nélkül is le lehetett tölteni - és én biztos vagyok abban, hogy ettől az égvilágon senkinek semmiféle baja, károsodása, anyagi vesztesége vagy bármilyen kára nem származott sem jogi, sem agyagi sem semmilyen más téren!!! De ők tudják. Nekik ez miért jó, miért kell. Csak hogy még jobban szivassák a "nép egyszerű gyermekeit" és még azt a kevés jót is, ami van, elvegyék, korkátozzák tőlünk!!! 100 éves és kizárólag magyar archív műsorok vannak csak az M3-on, valóban nagyon kell őket védeni a kalózkodástól, illegális másolatoktól, letöltésektől!!! Ebben az országban minden sz*r agyon van túlozva, de ami fontos és szükséges lenne, az meg le van magasról sz*rva!!!
Már csak bennetek van az utolsó reményem, évtizedek óta kutatom, hiába, és nektek annyi mindenetek van, hátha.
Tudom, hogy nem videó, de talán mégis valakinek meg van a lenti rádiós mesejáték? Gyermekkorom nagy kedvence, de azóta sem tudom sehonnan megszerezni, pedig nagyon szeretném megmutatni a lányomnak. Nagy rádiós mesejáték rajongó vagyok a mai napig.
Valaki tud segíteni ebben a felvételben? Nagyon nagy örömet okozna vele!
A pofon (1989)
Edouard Laboulaye meseregényéből írta és rendezte: Csajági János.
Fordította: Bartócz Ilona
Tartalom: Őszépsége, a trónörökös, nem hajlandó tanulni. Sorban kikészíti nevelőit, de még az ábécé sem megy a fejébe. Végül aztán egy okos és ügyes kislány, Fecske, vállalja, hogy ő majd ráncba szedi Őszépségét. De az okos szóval neki sem sikerül, ezért a leghatásosabb eszközhöz, a pofonhoz folyamodik.
Szereposztás:
Fecske – Jani Ildikó
Őszépsége – Cseke Péter
Méltóztassék doktor – Harsányi Gábor
Marcona porkoláb – Mádi Szabó Gábor
Márkinő – Lukács Margit
Király – Rátonyi Róbert
Vukán György zenéjét átdolgozta és szintetizátoron közreműködik: ifj. Rátonyi Róbert
Az ütőhangszereken Csurgai Attila játszik
Zenei rendező: Perédi Márta
A felvételt Liszkai Károly és Gera Csilla készítette
Zenei munkatárs: Kakó Gyula
A rendező munkatársa: Breuer Ottó és Csepeli Sándor