Keresés

Részletes keresés

fekvőrendőr Creative Commons License 4 órája 0 0 56928

Az idióták azt elfelejtik mondani, hogy Hatházy nem csak fizetést nem kapott, hanem a minden képviselőnek járó költségeit költségtérítést sem fizették ki, így nem a saját fizetésére kérte az adományokat, hanem a stábja, kollégái fizetésére kellett a pénz, de erről minden jobbos barom "véletlenül megfeletkezik" és csak mantrázzák a bécsi fél lakást, meg a dollárbaloldalt.

Miklósmama Creative Commons License 6 órája 0 0 56927

Talàn jobb a szimpatizánsok adományaiból lakást venni Ausztriában, mint Polt Péternek a lopott közpénzből, vagy a saját lábunkon álló szarospelenka dobáló Récsölnek szállodát az összelopott közpénzekbő....Spanyolországban🤣🤣🤣...birkák.

Előzmény: h_g (56926)
h_g Creative Commons License 7 órája 0 0 56926

Hadházy adományokat gyűjtött, adtak is neki az elvakult balosok (de azért mi vagyunk a birkák...) és akkor valahogy nem említette, hogy lakásvásárlásra kell. Ez elég nagy különbség a másik kettőhöz képest!

 

https://444.hu/2022/06/09/ket-nap-alatt-hatmillio-forintot-gyujtott-hadhazy-akos

 

Előzmény: Miklósmama (56920)
Miklósmama Creative Commons License 10 órája -1 0 56925

Kedves Róbert Zalából!

Önt sokkal okosabbnak gondoltam, mint hogy ne tudná hogy kire gondoltam a fizető migránsokat illetően ...de talán tájékozódjon Rogántól....

Menekült családot magam is támogatok tavaly március óta...és ön????

Természetesen a határainkon dörömbölő migránsokat én sem engedném be, de önnel ellentétben a gazdag , jól fizető migránsokat sem...

További szép napot kívánok!

martinaxe7 Creative Commons License 10 órája 0 0 56924

Dracula kísért

Kompót 2 Creative Commons License 10 órája -3 0 56923

Kijev azt hiszi, különleges kiváltságokat és gyors belépést érdemel az EU-ba.

 

Az Európai Unió tagállamai arra figyelmeztették Brüsszelt, ne nyújtson irreális reményeket Ukrajna gyors uniós csatlakozásával kapcsolatban – írta meg a Financial Times. A brit üzleti lap cikke emlékeztet: Volodimir Zelenszkij pénteken Kijevben fogadja az EU vezető politikusait, köztük Ursula von der Leyen bizottsági elnököt és Charles Michel tanácsi elnököt, az ukrán elnök pedig szeretne a tárgyalások során előrelépést elérni Ukrajna uniós csatlakozása és a háborúban álló országnak a befagyasztott orosz vagyonból való újjáépítése terén. A cél az lenne, hogy az orosz központi bank mintegy háromszázmilliárd dollárnyi befagyasztott eszközeinek befektetésével nyereséget generáljanak, majd azt az ukrajnai újjáépítési erőfeszítésekre fordítsák. A lap szerint napirenden lesz egy olyan jogi mechanizmus létrehozása is, amellyel az oroszokat felelősségre lehet vonni a háborús bűnökért.

Az uniós tagállamok vezető diplomatái aggódnak amiatt, hogy a megvalósíthatatlan ukrán elvárásokat – köztük a 2026-ig történő uniós csatlakozást – ahelyett, hogy mérsékelnék, inkább bátorítják a brüsszeli vezető tisztviselők.

 

Kijev azt hiszi, különleges kiváltságokat és gyors belépést érdemel az EU-ba (magyarnemzet.hu)

Kompót 2 Creative Commons License 11 órája -2 0 56922
Kompót 2 Creative Commons License 11 órája -2 0 56921

Migráns= erőszakos betolakodó

 

Előzmény: secret2000 (56907)
Miklósmama Creative Commons License 11 órája -1 1 56920

Nemcsak Hadházy vásárolt egy garzonlakást Ausztriában hanem Polt Péter is...a saját lábunkon álló Récsöl meg szàllodát Spanyolországban ...de a birkák szemét csak Hadházy szúrja????....🤣🤣🤣

Kompót 2 Creative Commons License 11 órája -2 0 56919

Christopher Chivvis külpolitikai szakértő az Economistban megjelent cikkében a tárgyalások fontosságát hangsúlyozta.

 

Véleménycikket írt az Economistba Christopher Chivvis külpolitikai szakértő, aki 2018 és 2021 között az USA Európával foglalkozó hírszerzési részlegén dolgozott, jelenleg pedig egy kutatóintézet igazgatója.

 

Amerikai szakértő: Kemény beszélgetésekre lesz szükség, hogy Ukrajna reálisabban közelítse meg háborús céljait

szepi Creative Commons License 11 órája -1 0 56918

Igy van. Hozzá lehet még tenni a pozsonyi csatát, Horthy höstettét a tengeri ütközetben, a Madáchtéri házmesterséget stb. Csabadokiban òriási lehetôségek vannak, hiszen még csak most kezdi paláveres pályafutását rádidokival ellentétben.

Előzmény: h_g (56904)
Kompót 2 Creative Commons License 11 órája -3 0 56917

Miklósmama Creative Commons License 11 órája -1 2 56916

Vajda szerint nem fér össze hogy Hadházy állatorvoskodik is és parlamenti képviselö is. A fideszes  győri polgármester dolgozhat kórházban is kedves fityiszes birkák?

Kompót 2 Creative Commons License 11 órája -4 0 56915

Persze, hogy nem. (96%)

Kompót 2 Creative Commons License 11 órája -4 0 56914

A vendégek száma 28, a vendégéjszakáké 22 százalékkal emelkedett decemberben a a 2021-es eredményekhez képest. Nőtt a vendégéjszakák száma is.

 

Brutális erő van a magyar turizmusban, mutatjuk a decemberi eredményeket

Kompót 2 Creative Commons License 11 órája -4 0 56913

Tóth Bertalan nem sokkal az országgyűlési választásokat követően szerzett tulajdonrészt a családi házban.

 

Újabb pécsi ingatlannal bővült a szocialista politikus vagyona

Kompót 2 Creative Commons License 11 órája -4 0 56912

Juhász Péternek is juthatott a guruló dollárokból.

 

Még tavaly márciusban számolt be a Transzparens Újságírásért Alapítvány arról, hogy az „EzaLényeg-hadművelet” hogyan köthető Bajnai Gordonhoz, illetve az általa finanszírozott külföldi tanácsadókhoz. A Nerpédia hirdetéseit a Facebook adattára szerint a KözösÜgyünk Nonprofit Kft. finanszírozza, ennek tulajdonosa pedig a Bajnai által alapított párt későbbi elnöke: Juhász Péter – világított rá legújabb cikkében a Tűzfalcsoport

Érdekes adatra bukkantak abban a jelentésben, amely a baloldalhoz köthető amerikai pénzeket vizsgálta. Kiderült, hogy Juhász Péter cége is érintett lehet az Amerikából érkező kampányfinanszírozási botrányban. A Magyarország szuverenitása elleni legnagyobb beavatkozási kísérletet vizsgáló jelentés szerint eddig 

külföldről nemhogy három-, hanem négymilliárd forintnak megfelelő összeget kapott az ellenzék.

 

Juhász Péternek is juthatott a guruló dollárokból (magyarnemzet.hu)

Kompót 2 Creative Commons License 11 órája -4 0 56911

Vallottak pénzügyeikről a fővárosi politikusok is.

 

A fővárosi politikusok is időben leadták a vagyonnyilatkozatukat. A Budapest portálon közzétett információk szerint Kiss Ambrus általános főpolgármester-helyettes bankszámláján 1,2 millió forint, egészségpénztárban 444 ezer forint megtakarítás van. A politikus felerészben tulajdonosa egy III. kerületi üdülőnek, és 2005-ben örökölt egy zalaegerszegi családi házat, az Új Egyenlőség folyóirat szerkesztőjeként pedig havi 84 ezer forintot kap.

Tüttő Kata városüzemeltetésért felelős főpolgármester-helyettes vagyonnyilatkozatából többek között az derül ki, hogy tavaly még körülbelül 87 millió forintja volt állampapírokban, nyugdíjbiztosításban, egészségpénztárban és lakástakarékban, ez az összeg mostanra 103 millióra nőtt, és ötvenezer dollárnyi befektetési jegye is lett. Ezek mellett tizenöt ingatlanja van, melyek közül három budapesti, a maradék pedig termőföld az ország különböző pontján.

Kerpel-Fronius Gábor momentumos főpolgármester-helyettesnek egy év alatt közel 4,5 millió forinttal apadt a bankszámlája (kétmillió forint), a nyugdíjbiztosítása (3,2 millió forint) és az önkéntes nyugdíjpénztárba befizetett megtakarítása (7,56 millió forint) ugyanakkor tovább nőtt. A XIII. kerületben van egy 81 négyzetméteres lakása, Balatonszemesen pedig nyaralója. Ugyanakkor eladta a 2021-ben vásárolt Hyundai I30-as autóját. Ezzel szemben a DK-s Bősz Anettnek van: három éve vett egy 2010-es gyártmányú Toyota Priust. A  humán területekért felelős főpolgármester-helyettesnek körülbelül 1,12 millió forintos megtakarítása, 1,5 milliós nyugdíjbiztosítása, 1,5 milliós hiteltartozása és egy érdi háza van, aminek egyötöd részben a tulajdonosa.

A kerületi polgármesterek közül Zugló MSZP-s vezetője, Horváth Csaba ötmillió forintot tudott félretenni tavaly, így már 165,3 millió forintos megtakarításról számolt be a mostani vagyonnyilatkozatában. A polgármesternek csak egy II. kerületi ház van a nevén, amit még 2000-ben épített. Déri Tibor, Újpest korábban momentumos, jelenleg független polgármestere a nyilatkozata szerint eladta az 52 négyzetméteres ingatlanát, és vett helyette egy 120 négyzetméteres lakást tárolóval és teremgarázzsal, ugyancsak a IV. kerületben. A vásárlás után meg is ugrott a hiteltartozása, ami jelenleg 57,9 milliót forint. Ezek mellett 3,7 millió forintja van nyugdíjpénztárban és 3,1 milliót tart bankbetétben.

 

Vallottak pénzügyeikről a fővárosi politikusok is (magyarnemzet.hu)

Kompót 2 Creative Commons License 12 órája -4 0 56910

Dobrev Klára vagyona egyelőre árnyékban van.

 

Egyelőre nem tudni, hogyan alakult Dobrev Klára vagyoni helyzete a tavalyi évben. Gyurcsány Ferenc felesége, a Demokratikus Koalíció EP-képviselője legutóbb 2021 augusztusában tett közzé vagyonnyilatkozatot, azt is csak azért, mert a baloldali előválasztáson indulóknak ezt meg kellett tenniük. 

Ebből az derült ki, hogy Dobrev az egyik leggazdagabb magyar politikus, aki valódi luxusban él. Gyurcsány Ferenc feleségének bevallásában 2021-ben két ingatlan is szerepelt: ő volt az egyedüli tulajdonosa az Apró-villaként elhíresült rózsadombi, négyszáz négyzetméteres háznak, és férjével közösen tulajdonolták a kötcsei, 267 négyzetméteres nyaralót. 

Dobrev továbbá egy hibrid Toyota RAV4-et lízingelt. 

Ami pedig a megtakarításokat illeti: Gyurcsány Ferenc feleségének 2021-ben 199,882 millió forintja, azaz lényegében kétszázmilliója volt az értékpapírszámláján, emellett EP-képviselőként 8990 eurós fizetést és 4576 eurós költségtérítést kapott, ami összesen közel 4,8 millió forintnak felelt meg.

Két éve Dobrev egy 59 millió forintos jelzáloghitelről is beszámolt, amit a férjével, Gyurcsány Ferenccel közösen vettek fel a kötcsei házukra – és amit a fentiek alapján könnyedén törleszthettek. 

 

Dobrev Klára vagyona egyelőre árnyékban van (magyarnemzet.hu)

Kompót 2 Creative Commons License 12 órája -4 0 56909

martinaxe7 Creative Commons License 12 órája -1 2 56908
secret2000 Creative Commons License 14 órája -3 1 56907

Kedves Miklós mama!

Különbség van menekült és migráns között.

Ha Ön menekülne,és kopogtatna ölében a cicájával,beegedném,finom vacsorát adnék,és mindent megtennék segitségére! Ez HAZFIAS ÉS KERESZÉNYI KÖTELESSÉG!

HA AZONBAN  ÉLETERŐS AFGÁN FÉRFIAK ORDITVA KÖVETLeNÉK HOGY NEKIK JOGUK VAN ELLÁTÁSRA,ÉS NEKIK JOGUK VAN TÖMEGESEN ELÁRASZTANI AZ ORSZÁGOKAT AKKOR SZELIDEN   A PISZTOLYOM UTÁN NYULNÉK.

 

Migráns= eröszakos betolakodó

Menekült = valami háboru elöl menekülö rászoruló.Ez a különbség. Ebben egyetérthetünk minden nézet különbség ellenére.

 

Kérem ha ellenkező véleménye s van,telefonáljon a Pláverbe,mondja el a péntekenként( akkor van Balázs) a véleményét kulturált csendes nyugodt formában.

 

Mindyájan magyarok vagyunk akárhogy gondolkodunk,és a migráció minden kinek árt,árt a hazának melynek tagjai vagyunk.

üdvözletel: Róbert Zalából

 

Előzmény: Miklósmama (56811)
Kompót 2 Creative Commons License 16 órája -4 1 56906

A horvát elnök is felkerült az ukrán halállistára.

 

Nincs meglepetés. Az Európai Unióba igyekvő "jogállamban" így megy ez.

 

 

A Krím félsziget soha többé nem lesz Ukrajna része, Koszovót pedig „elrabolták” Szerbiától – mondta Zoran Milanović horvát államfő hétfőn újságíróknak Petrinjában, a litvániai NATO-misszióba induló 3. horvát kontingens búcsúztatóján,

Erre nagyon bekattantak az ukránok.

Reagáltak is a horvát elnök szavaira. Most azonban szintet léptek vele kapcsolatban. Feltették a Mirotvorec nevű halállistára is.

 

A horvát elnök is felkerült az ukrán halállistára | Vadhajtások (vadhajtasok.hu)

Kompót 2 Creative Commons License 18 órája -4 1 56905

Tessék egy pillantást vetni Brüsszelre éppen most, és hol van még annak a vége?

 

Kit érdekel, hogy a vén, sátánista gazember seggevége szerint mi vagyunk a legkorruptabbak?

h_g Creative Commons License 28 órája -1 1 56904

No azért a fogdoki alulmúlhatatlan volt, amikor az unalmas és hosszú szövegét a geotermikus energiáról egy szó változtatás nélkül elmondta újra és újra, ahányszor csak engedték neki, és nagyon sokszor engedték! "Amatőrök, pipogya, tehetetlen alakok!" (Egon Olsen)

 

Előzmény: szepi (56901)
Kompót 2 Creative Commons License 1 napja -5 1 56903

Eddig azt hallgattuk, hogy Magyarország csak egy összeszerelőüzem, amihez semmi tudás nem kell.

 

Önellentmondásban a dollármédia

Kompót 2 Creative Commons License 1 napja -5 1 56902

Az európaiak többsége békepárti, és ezt várják el az európai vezetőktől is

 

A bajban össze kell fogni, és az EU hetven évének legnagyobb tanulsága az, hogy minden válságot le tud győzni, ha a tagállamok és az intézmények azt keresik, ami összeköti őket – jelentette ki Navracsics Tibor területfejlesztési miniszter a Századvég Közéleti Tudásközpont Alapítvány Kihívások és értékek - Az Európa Projekt-kutatás eredményei 2022-ben című konferenciáján kedden, a Várkert Bazárban. Az eseményen a 38 országra kiterjedő kutatás eredményei kapcsán az európai polgárok véleményét ismertették a háború, a brüsszeli szankciók, az infláció és a jövő kilátásai kapcsán. Hidvégi Áron, a Századvég Közéleti Tudásközpont Alapítvány elnökhelyettese az Origónak adott interjúban kifejtette, hogy a fegyverszállítások tekintetében óriási különbség van az adott ország kormánya által adott reakciók és az adott ország közvéleménye által elvártak között. Hidvégi hozzáfűzte, hogy a német emberek sem elégedettek a szankciós politikával, a fegyverszállításokat vagy akár Ukrajna támogatását nem preferálják, tehát a támogató vélemények kisebbségben vannak, és ennek ellenére látható az, hogy a német kormány tankokat küld a háborúba.

 

Az európaiak többsége békepárti, és ezt várják el az európai vezetőktől is (origo.hu)

szepi Creative Commons License 1 napja -1 2 56901

Csaba doki szépen nyalja ba magát a törzsgárdába. Valóban gázabb mint a fogdoki.

Miklósmama Creative Commons License 1 napja -1 2 56900

Balázs mélyet sóhajtott amikor meghallotta hogy megint itt van a szegedi csabadoki....esküszem ez rosszabb mint a fogdoki volt 🤣🤣🤣🤣🤣

Kompót 2 Creative Commons License 1 napja -5 1 56899

De egyéb érdekességeket is kitúrtunk a friss korrupció-percepciós index kapcsán.

 

Magyarország korruptabb, mint Katar és Ruanda – állítja a Transparency

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!