Keresés

Részletes keresés

Kenderessy Botond Creative Commons License 1,5 órája 0 0 22342

Ígérete ellenére nem jelent meg az M1 reggeli műsorában Karácsony Gergely.

 

Ígérete ellenére nem jelent meg az M1 reggeli műsorában Karácsony Gergely. A főpolgármester-jelölt először elfogadta a meghívást, majd később mégis lemondta, azt mondta azért, mert tudomására jutott, hogy két vetélytársa, Puzsér Róbert és Berki Krisztián is meghívást kapott a csatornától.

 

Bár a jelöltek külön-külön műsoridőt kaptak, Karácsony Gergely találkozni sem akart vetélytársaival. Nem ez az első eset, hogy kerüli a nyilvánosságot: csütörtöki sajtótájékoztatóját például meg sem hirdette, csak szűk körben tartotta meg azt – közölte az M1 Híradója.

 

https://pestisracok.hu/igerete-ellenere-nem-jelent-meg-az-m1-reggeli-musoraban-karacsony-gergely/

Kenderessy Botond Creative Commons License 2 órája -1 0 22341

Fidelitas: Karácsony száz napja képtelen bevezetni a zuglóiak ingyenes parkolását 

 

Karácsony Gergely nem tartotta be ígéretét, sőt, most „felelőtlenül arra mutogat”, hogy majd egy következő városvezetés teszi rendbe az ügyet.

Kenderessy Botond Creative Commons License 2 órája -1 0 22340

Peter_Cs Creative Commons License 7 órája 0 0 22339

https://hvg.hu/itthon/20190919_tgm_lepesnyire_a_vegso_gyozelemtol#rss

    Abban igaza van, hogy Orbán Viktor hasznos a nyugati neoliberális elitnek és az azt fenntartó globális nagyburzsoáziának. Addig nem fognak ellene tenni semmit érdemben, míg fenntartja az alacsony bérekre és kis hozzáadottértékű bérrabszolgammunka alapú társadalmat, tehát fenntartja és növeli a kizsákmányolást, akár önkényuralommal is. Ennek csak a magországok gazdaságainak a válsága vethet véget (a német autóipar már gyengélkedik).

Előzmény: Kenderessy Botond (22333)
Kenderessy Botond Creative Commons License 12 órája 0 0 22338

Védd a bolygót: Fehér nő, ne szülj gyermeket!

 

https://pestisracok.hu/vedd-a-bolygot-feher-no-ne-szulj-gyermeket/

szepi Creative Commons License 25 órája 0 0 22337

Körösi I. szokásos smúzzal nyit. Katának tetszik.

Kenderessy Botond Creative Commons License 26 órája -1 0 22336
martinaxe7 Creative Commons License 26 órája 0 0 22335

Barom Kata gennyez

Kenderessy Botond Creative Commons License 26 órája -1 0 22334

Kenderessy Botond Creative Commons License 26 órája -1 0 22333
Kenderessy Botond Creative Commons License 26 órája 0 0 22332

Országra szabott tárca 

 

Szomorú napra ébredtek kedden a megélhetési huhogók: az előzetes fanyalgással ellentétben fontos, ráadásul szinte országunkra szabott posztot kapott a magyar biztosjelölt.

martinaxe7 Creative Commons License 29 órája 0 0 22331

Szerencsétlen Vajda Miklós falat húúzna a zegész 6árra, és akkor +nyugodna

 

Itt is maradna

 

Ő + a hasonszőrű barmai...

Kenderessy Botond Creative Commons License 1 napja -1 0 22330
Roh Anna Creative Commons License 2 napja 0 2 22329

Elképesztően alkalmatlannak tartja, de támogatja Karácsonyt a Jobbik

 

 

Tehát a Jobbik azt akarja a budapestieknek, hogy egy "elképesztően alkalmatlan" ember vezesse a városukat. Mit mondjak, nem vall nagy észre.

Előzmény: Kenderessy Botond (22327)
szepi Creative Commons License 2 napja 0 0 22328

Ági néni mesél.

Kenderessy Botond Creative Commons License 2 napja 0 0 22327

Elképesztően alkalmatlannak tartja, de támogatja Karácsonyt a Jobbik

A Jobbik elfogadta a főpolgármesteri előválasztás eredményét, így el kell fogadnia Karácsony Gergely jelöltségét is – jelentette...

szepi Creative Commons License 2 napja 0 0 22326

Szilvási úr visszatért sokat szenvedett a TV-nél szegény. 

szepi Creative Commons License 2 napja 0 0 22325

Hatalmas gyökér.

 

Kenderessy Botond Creative Commons License 2 napja 0 0 22324

Luigi Di Maio és az önsorsrontás 

 

Egyszerűen mondjuk ki a lényeget: az új olasz kormány elővette a régen lejárt lemezt, a migránsok nyakló nélküli beengedését és kötelező kvóta szerinti elosztását.

Kenderessy Botond Creative Commons License 2 napja 0 0 22323

Tízezrek már használták is a rezsiutalványokat

 

 Nem sokan teszik félre a szeptemberben érkező háromszor háromezer forintot érő, gáz- és áramszámla kifizetésére felhasználható utalványokat.

Kenderessy Botond Creative Commons License 2 napja 0 0 22322

Az LMP-s politikusnő belátta, elkerülhetetlen az összefogás csődje.

 

A kőbányai LMP is tisztában van azzal, hogy nem az összefogás hiánya tartja pozícióban a Fideszt, hanem a népakarat, ezt pedig egyik képviselőjelöltjük, Bakos Bernadett írásba is adta. A politikus a helyi alapszervezet Facebook oldalán keveredett kommentháborúba több, vélhetően a párt ellenzéki összefogásból való kiugrása miatt csalódott választópolgárral, mikor egy kirohanásában a politikus arról írt, hogy a kormány-koalíciónak nem azért van kétharmada mert az ellenzék nem fogott össze, hanem egyszerűen több szavazatot gyűjtenek, mint az ellenzék összesen. Bakos ráadásul itt nem állt meg és hozzátette, a kormánypártok szavazóinak senki sem akar alternatívát nyújtani, így pedig jöhet bármilyen trükközés, az ellenzék nem fog választást nyerni.

 

https://pestisracok.hu/az-lmp-s-politikusno-belatta-elkerulhetetlen-az-osszefogas-csodje/

Kenderessy Botond Creative Commons License 2 napja -1 0 22321

„Az olasz kikötők megnyitása újabb veszélyt idézett elő”

 

Azzal, hogy a baloldali olasz kormány a megalakulása után újra megnyitotta a kikötőket a migránsokat szállító hajók előtt, újabb veszélyt idézett elő nemcsak Olaszország, hanem az egész kontinens szempontjából – mondta Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában szerda reggel.

martinaxe7 Creative Commons License 2 napja 0 0 22320

Elmehet Dalma hátsójába...

martinaxe7 Creative Commons License 2 napja 0 0 22319

Hisztián...

 

:(((

Kenderessy Botond Creative Commons License 2 napja -1 0 22318

martinaxe7 Creative Commons License 2 napja 0 0 22317

Késik a kocavadász

martinaxe7 Creative Commons License 2 napja 0 0 22316
Peter_Cs Creative Commons License 2 napja 0 0 22315
Előzmény: Kenderessy Botond (22313)
Kenderessy Botond Creative Commons License 2 napja 0 0 22053
Kenderessy Botond Creative Commons License 2 napja -1 1 22313

Trócsányi: A Sargentini-Jelentés Miatt Az Európai Unió Bíróságához Fordult A Kormány.

 

A kormány az Európai Unió Bíróságához fordult szerdán, mert vitatja a Sargentini-jelentés európai parlamenti (EP) elfogadásának szabályszerűségét – jelentette be Trócsányi László igazságügy-miniszter Budapesten, sajtótájékoztatón.

 

A magyar álláspont szerint az EU alapszerződés hetes cikk szerinti eljárás Európai Tanács előtti megindítására irányuló EP-szavazáson nem volt meg a szükséges kétharmados többség, a tartózkodások ugyanis leadott szavazatként értékelendők – fejtette ki a miniszter.

Az EP a saját szabályait sem tartotta be – fűzte hozzá.

Trócsányi László megjegyezte: a magyar jogállamisággal foglalkozó jelentés érzelmileg túlfűtött, a tényeket figyelmen kívül hagyta, ezért annak tartalmát is vitatják. A jelentés oka az is lehet, hogy a kormánynak határozott álláspontja van a migrációról, amin nem kíván változtatni – jelezte.

A szerdai kormányülés döntése szerint azonban azért fordultak a luxemburgi székhelyű uniós bírósághoz, mert a jelentés elfogadása is szabálytalan volt.

A miniszter szerint egyértelmű rendelkezés, hogy a tartózkodó szavazatokat is figyelembe kell venni, a tartózkodás is egy szavazat, méghozzá nem szavazatnak minősül, és ez alapján nem volt meg a szükséges kétharmados többség az EP-szavazáson. Ez egy nagyon fontos, precedens értékű ügy, hiszen az EU egy jogközösség, és ha a tagállamoktól elvárható a szabályok betartása, akkor ugyanúgy az EU intézményeitől, köztük az EP-től is.

Megdöbbentő, hogy az EP két nappal a szavazás előtt még nem tudta, milyen szabályok szerint fog szavazni, s jogi szakvéleményt kellett kérnie. Egész eljárása sérti a jogbiztonságot és a jóhiszemű együttműködés elvét – mutatott rá a miniszter. Mindezek miatt a magyar kormány szerdán benyújtotta keresetét a Sargentini-jelentés elfogadása ügyében az Európai Bírósághoz.

Újságírói kérdésre válaszolta Trócsányi László elmondta: amennyiben a luxemburgi székhelyű bíróság helyt ad a magyar keresetnek, akkor nincs Sargentini-jelentés, és okafogyottá válik a hete cikk szerinti eljárás.

Ugyancsak kérdésre válaszolva a miniszter elmondta, hogy a tankönyvpiac monopolizálásával kapcsolatos bírósági döntés ellen fellebbeznek, mert a magyar álláspont szerint ez esetben egy állami piacról van szó, melyet az állam átalakított. A változtatás egyébként jelentősen csökkentette a családok kiadásait.

A Judith Sargentini holland zöldpárti képviselő által összeállított jelentés kritikát fogalmazott meg a jogállamiság magyarországi helyzetével, így többek között az alkotmányos és választási rendszer működésével, az igazságszolgáltatás függetlenségével, a korrupcióval, a véleménynyilvánítás és a tudományos élet szabadságával kapcsolatban. A jelentést júniusban az EP illetékes bizottsága, szeptemberben pedig a plenáris ülése nagy többséggel elfogadta. A plenáris ülésen 448 igen szavazat, 197 nem és 48 tartózkodás volt.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!