Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Urakok! Minden kedves és morc látogatót megkérnék,hogy Egyetlen szakadt szálkeresztű guggerra se tegyetek megjegyzést és "-" véleményt!!! Ezen az oldalon az eladónak mindig igaza van!!!!!
Ja! És ugyan ezt kéretik tartani Zsigára és Sportfogadás topiktársunkra is! Fáj nekik!na!fáj nekik! Kíméljük a finom lelkületüket!;-)
Sziasztok. Egyre több honfitársunk tűnik fel az E-Gun. Észre vehető a kínálatot is, igy kerül egyre több bizonytalan minőségű puska van a piacon. Senki nem gondolja hogy a nepper úrak ingyen dolgoznak. De olyan minőségű puskát ami ép hogy kiköpi a lövedékt 25.000-35.000 haszonal eladni pofátlanság. És bizony nem ritka hogy ez megtörténik.
Na, urak, itt is felteszem a SigSauer MCX készletemet - kemény tok, MCX 4.5 cal., HPA tank, válltámasszal , eredeti is CO2- adapterrel- korábbi adok-veszekben megkereshető - cseszegetés nélküli ajánlatokat figyelembe veszek! Rugalmas vagyok, már nem kell kenyérre...
Hááát,hogy is mondjam csak?Nehányszor megemlítettem,hogy a csodatévő királyokon ,úgy igazándiból nincs is ruha. Így hát is lóg a lóláb(is).A csodatévő szövőszékről,hiába csattogtatják azt bőszen, nem igazán tuti kelme kerül le. Ismered ezt a mesét?;-)
Most keveredtem ide. Megtaláltam Bandó apó telefon számát, holnap hajnali 10-11 között felhívom. Mi van véled? Nemsokára kifőződik a bir salma, esetleg egy kis kóstoló nem sértené önérzetes lelkedet?:-))))
Vagyok xarban.Nagy pofával esküdöztem BANDÓBÁ-nak,hogy hazaérve átküldöm neki a telószámodat.
Estem pofára.A tegnap este garanciális javításból hazaért gépemen a Istennek senem lelem eme lementett levelet ;-)Legyen lelked!Mentsd meg becseletemet!Jelentkezz,esetleg tedd ezt egyenesen Bandónál!
Gondolom, hogy nagy öröm ott a pecásoknak a motoros hajó. A másik vége a kis-Dunának mintha le lenne zárva. Addig még soha nem mentem, de ha kitavaszodik, megyek. Ma kezdődik a TAVASZ!
Ezek szerint te is esztergomi vagy, akárcsak a Fux!:-)
Esztergomnál voltam már párszor a szénrakodónál, lefele 2 kilométert meg tudok saccolni, de szerintem köteles komp alatt mást érthetünk, mert a kis-Dunán én semmilyen kompról nem tudok.