Keresés

Részletes keresés

HudákAné Creative Commons License 2019.09.21 0 0 31

Üdv! Januárban vásárolt mobiltelefonom elromlott, nem tudom sem ki, sem bekapcsolni. Mi lehet a baja és én mit tudok tenni? 

3x_ Creative Commons License 2018.05.20 0 0 30

Korrekció: Még pontosabban, van benne SIM-kártya, de le van tiltva az egész (nem csak az adatforgalom)

Előzmény: |3x| (27)
_ZE Creative Commons License 2018.05.16 0 0 29

A ghost touch úgy tűnik, tipushiba - lehet, nem véletlen, amit az orosz oldal javasol (árnyékolást rendesen megcsinálni) - nagyon sok helyen lehet a Diamond-ról ezt olvasni. Szerencsés, aki itthon vette, mert azzal mondjuk a Speedshop szív - a kínai webshop-ok visszaküldést kérnekminden esetben, ami gyakorlatilag gazdasági totálkárral egyenlő, mert mindennel együtt legalább annyiba fáj, mint amennyit a telefon ér.

 

Előzmény: Dufek (28)
Dufek Creative Commons License 2018.05.15 0 0 28

Az enyémen újra kezdődött a ghost touch, gyakran nem működik a bluetooth, szóval visszavittem, izgatottan várom a végeredményt. Nincsenek illúzióim.

Előzmény: _ZE (25)
|3x| Creative Commons License 2018.05.15 0 0 27

OK, a Ø jel azt jelenti, hogy van benn SIM-kártya, de az adatforgalom le van tiltva

Előzmény: |3x| (26)
|3x| Creative Commons License 2018.05.14 0 0 26

Üdv mindenkinek most vettem egy Umidigi z1 pro-t, rengeteg kérdésem van, annál is inkább, mert első Androidos telefonom, a kukázott Windows Lumia után
Ezer kérdésem van, most csak a legfontosabbak:
1. Úgy emlékszem, találtam egy olyan beállítást, hogy az ujjlenyomat-olvasóval kikapcsolni a  képernyőt, jól emlékszem?
2. A Google Play áruház egyszer-kétszer letölti, amit akarok appot, aztán behal, állandóan csak letöltés folyamatbanon van.
3. Valamit állítgattam és most a wifi icon meg az akku ikon mellett egy ilyen is lett: Ø Ez mi?

 

Köszönöm előre is, ha valaki segít.

_ZE Creative Commons License 2018.04.21 0 0 25

Köszi az infót, szerintem szemétmentes firmware-t nem fognak tudni rakni a készülékre. Én a ghost touch-ra egy orosz site-on találtam megoldást: a kijelző (pontosabban az érintőpanel) bekötését kell normálisan (mert gyárilag sehogyan sincs) árnyékolni - mire oda jutottam volna, hogy megcsináljam, tört a kijelző, úgyhogy ez "így marad"... :-/

Előzmény: Dufek (24)
Dufek Creative Commons License 2018.04.19 0 0 24

A telefon még garanciaidőn belül van. A kijelzőcserét a SpeedShopban csinálták, nem került semmibe. A Ghost Touch volt az én problémám is, a csere megoldotta.

Vissza fogom vinni, hátha tudnak valamit kezdeni a problémákkal. Addig is naplózom a gondokat, hátha nem hiszik el...

Előzmény: _ZE (23)
_ZE Creative Commons License 2018.04.18 0 0 23

"mit kellene tennem ezzel a szerencsétlen telefonnal" - a legközelebbi  használatban lévő vasútvonalhoz kivinni, és amikor jön a vonat, a megfelelő sínre rárakni.

Nekem olyan Umi Diamond készülékem van, aminek a kijelzője törött, a sw jó (tudtommal nincs sw-es szemét a gyári firmware-ben), viszont a "ghost touch" probléma (egy idő után magától érintést érzékel a kijelző jobb felső részénél) - ennek valószinű oka az, hogy a kijelző bekötésének sz@r az árnyékolása.

 

A kijelzőcserét neked hol és mennyiért csinálták egyébként? Mert ha megéri, akkor cseréltetem (hátha a ghost touch-ból is kigyógyul)...

 

 

 

Előzmény: Dufek (22)
Dufek Creative Commons License 2018.04.17 0 0 22

Sziasztok!

 

UMI Diamond telefonom van.

 

Az mondjuk bárkivel megeshet, hogy egy hónap használat után kijelzőt kell cserélni ( ! ). A szervizben nem voltak meglepve, az angol nyelvű fórumokon kiderült, hogy általános a probléma. Végül is mindegy. Kicserélték, azóta jó.

 

Amivel nem boldogulok, azok az ikonok -  illetve csak egy ikon, de az rendszeresen - amik bármilyen internetkapcsolat esetén kb két hetente megjelennek a készüléken. Készítettem screenshotot, felül látható a kép. Ez most csak kettő, a korábbiakat letöröltem. Megnyitni sohasem mertem, az alkalmazások közé nem települ. Tudja valaki mi ez?

 

A másik - jóval nagyobb - probléma a system app böngésző. Nem beszélnék arról, hogy milyen nehéz volt itthon megmagyarázni, hogy miért van egy kínai, hálóingbe vetkőzött, ágyon ülő, nyalókát szopogató kislány képe a telefonon akárhányszor megnyitom a böngészőt. Olyan oldalakat nyit meg kezdőlapként amiken sohasem jártam. ( Pl. zlnav pont com ) Akár van internet kapcsolat, akár nincs, időről-időre megnyitja magát a böngésző. Persze megpróbáltam - tudásomhoz képest - mindent. Leállítottam, töröltem az adatokat, de újra és újra megismétlődött a probléma.

 

Ha bárkinek lenne ötlete, hogy mit kellene tennem ezzel a szerencsétlen telefonnal, meg fogom köszönni!

mbear Creative Commons License 2017.12.14 0 0 21

Üdv Mindenkinek!

 

Segítséget szeretnék kérni egy umidigi s2-vel kapcsolatban.

A készülék új és minden múködik rendesen de az akku kb 10 óra alatt teljes töltésről lemerűl 20%-ra.

GPS, Bluetooth kikapcsolva, fényerő majdnem teljesen le van véve mégis merűl.

Ha valaki tud segíteni a probléma megoldásában kérem segítsen.

 

Köszönöm.

alsohang Creative Commons License 2016.12.22 0 0 20

Sziasztok!

A következő problémám van egy UMI Plus-nál: 
Amikor telefonálok a hívott fél alig hallja a beszédemet és csak akkor javul a helyzet ha én kihangosítom a beszélgetést.
Létezik erre valamilyen megoldás?
Köszi.

nikonos76 Creative Commons License 2016.12.13 0 0 19

Szia!

 

Épp egy Umi Superről írok aminek ugyan ez a baja. Erre rengetegenbpanaszkodnak. Július óta használom és talán most találtam rá a megoldásra. A problémát az A-Gps okozza. Ez nem más mint előre letöltött műhold adatok halmaza. Mívrl Kínában készül és nyilván tesztelik is nekünk nem megfelelő adatokat tárol. Ajavasolt megoldás: Az mtk engienering szoftver letöltése. Abban az mtk beállítások kiválasztása. Ott a lcation based service menüben kiválasztod az a-gpst ês off állásba teszed. Majd gps menügps mode full...delete...gps on.Kimész szabad térre és hagyod hogy találjon 5-6 holdat. Ezt a view menüben is láthatod. Ha megtalálta akkor a gps menüben a ref....data gombot megnyomod és ok. Ezzel megadtad a referencia pozíciódat. Most már visszakapcsolhatod az a-gpst...:)

Előzmény: alsohang (17)
Fikusz70 Creative Commons License 2016.11.29 0 0 18

Sziasztok!

 

Még sosem volt Android 6 telefonom.

Most lett egy UMI London, de lövésem sincs, hogyan kell csatlakoztatni PC-hez. Nem akar települni a dög.

Fejlesztő vagyok már.

 

Köszönöm!

alsohang Creative Commons License 2016.11.20 0 0 17

Sziasztok!
Október közepétől használom az UMI PLUS-t és eddig csak egy gyengeségét vettem észre.
A navigáció használata során sokszor elveszíti a GPS jelet, rossz helyre pozicionál (az autópályákon is). 
Erre a problémára létezik valamilyen megoldás?

Köszi. 

teroloc Creative Commons License 2016.11.02 0 0 16

Helló,

 

Nekem nincs 4G a telefonomon a szolgáltató azt mondja náluk minden rendben van. UMI MAX készülékem van.

 

Én már mindent beállítottam a legjobb tudásom szerint. Tudsz ebben segíteni?

pr.hungary Creative Commons License 2016.10.06 0 0 15

Megmutatjuk, miért lett az Umi zászlóshajója a Plus, egy OnePlus 3 összehasonlítással!

 

Videó:

 

 

Az elmúlt években láthattuk, amint a kínai márkák betörtek az okostelefon piacra, és ár-érték arányuknak köszönhetően néhány év alatt pozíciót szereztek maguknak.

Évekkel ezelőtt elképzelhetetlen volt, hogy egy 200 dolláros készülék kompromisszumok nélküli élményt nyújtson, azonban napjainkban ez már valóság, ilyen például az UMi Plus, mely bárki számára ideális lehet.


Az UMi legújabb termék, fém burkolattal, Sharp kijelzővel, 4000mAh akkumulátorral, egy Octa Core 4G processzorral, 4GB RAM-mal, 32GB ROM-mal és egy 13MP-es Samsung kamerával biztosan a cég egyik legjobb terméke.


Mivel az adatok nem alkotnak pontos képet, ezért az UMi elkészített egy videót, melyet megoszt a világgal. Ezeken a videókon a telefon látható, miként viselkedik a készülék a mindennapi használat mellett.


Az egyik kiemelkedő telefon a OnePlus 3, ezért a videón ezzel együtt, ezzel versenyezve láthatjuk az új Plust. Ebben a tesztben az alkalmazások indítási idejét és a kapcsolódási sebességet nézhetjük meg.

 

Nagyon gyakran támaszkodunk a különböző tesztek eredményére, melyek eredménye nem támasztja alá azt, hogy a kívánt készülék biztosan megfelel a mindennapi használatra. Itt láthatjuk, hogy a Plus és a OnePlus 3fej fej mellett teljesít, annak ellenére, hogy 2GB rammal kevesebb van.

 

Ha tetszik a Plus, és szeretnél nyerni egyet ingyen, akkor csatlakozz a második nyereményjátékhoz, és légy te a szerencsés: http://bit.ly/UMiPlusPresales

pr.hungary Creative Commons License 2016.10.04 0 0 14

64.000 ELŐRENDELÉS ÉRKEZETT AZ UMI PLUS-RA

 

A bemutató óta 64.000 előrendelés érkezett az UMi Plus-ra, amivel a vállalat kifejezetten elégedett. Az első szállítmány szeptember 30-án indult útjára.

Az egyik tényező, mely beleszólt ebbe az előrendelési mennyiségbe, az a 70 dolláros kedvezmény, amit az emberek az UMi weboldalán keresztül igényelhettek. Az okostelefon Helio P10 chipsettel, 4 GB RAM-mal és 32 GB tárhellyel érkezik. 4000 mAh akkumulátorával akár két napig is bírja, a hátlapon egy 13 megapixeles PDAF fókuszos Samsung kamera található, a készülék fém házzal is dicsekedhet.

 

 

A 70$-os kedvezmény szeptember 30-ig tartott, mától visszatér a készülék a rendes árához, tehát 219.99$-ra (ÁFA-val: ~78.000 Ft). Akit érdekel az UMi újdonsága, kattintson a http://bit.ly/UMiPlusPresales oldalra.

pr.hungary Creative Commons License 2016.09.27 0 0 13

Az UMi Plus újraértelmezi a "4GB RAM-os zászlóshajóját"


https://youtu.be/avma1My77Vg

 

 

 

Az UMi Plus a kompromisszumok nélkül tud kiemelkedő élményt nyújtani, kedvező áron. Csupán 179,99 dolláros áron Helio P10 Octa core SoC, 4GB RAM, 4000mAh akkumulátor, PE + gyors töltési technológia és a 13 MP Samsung PDAF kamera érhető el, melyet a karácsonyi Android 7.0 frissítés kormányoz.


Ismerjük a P10 teljesítményét, a használat/fogyasztás aránya nagyon jó, de ne felejtsük el, hogy a RAM is fontos: az UMi Plus 4GB biztosít, így több program futtatása sem okoz gondot. Böngészés, játék, navigálás akár egyszerre, és sokkal simábban, hiszen nem korlátozza futásukat a RAM hiánya. Számunkra fontos, hogy kompromisszumok nélküli legyen az élmény.


De az UMi azt is tudja, hogy a processzor és a RAM nem minden, így olyan dolgokat is figyelembe vettek, amit mások nem:


-A Plus rendelkezik egy programozható gyorsgombbal, mely bármikor személyre szabható. Alapértelmezetten a kamerát indítja, ám egy érintéssel be budjuk álltani arra, amire szeretnénk.

 


-Az UMi elárulta, hogy a Plus egy ultra-magas telítettséggel dolgozó, Sunlight Sharp képernyővel érkezik. Ezt a típust már láthattuk pár Xiaomi és Meizu készülékben, és elmondható, hogy 17%-kal jobb az átlagnál. Ezután már nem okoz problémát a napsütés sem, gondtalanul használhatjuk készülékünk a legnaposabb helyeken is. Fényképek vagy videók megnézése, játékok vagy egyéb alkalmazások használata sokkal intenzívebb lesz, élénkebb színekkel.

 


-A Home gomb tartalmazza az ujjlenyomatot, mely megbízható és az egyik leggyorsabb kategóriájában. Elég csak hozzáérni 0,1 másodpercre, és azonnal feloldja a képernyőt, mely kényelmesebb és gyorsabb módja, minta minták és kódok használata. A tárolt ujjlenyomat titkosítva van, ezáltal senki, semmilyen módon nem tudja megszerezni azt.

 


-A Samsung 13MP-es kamerája, az autófókusszal (PDAF), mely 0,1 másodperces fókuszt biztosít, mely megfelel egy átlagos fényképezőgépnek. A magas pixel szám mellett az ISP feldolgozás biztosítja a minőséget. A kézi beállítási lehetőséggel teljes mértékben mi szabályozhatjuk a dolgokat, de természetesen megvan a szokásos "auto mód", amikor csak nyomjuk a gombot és kész a kép.

 


-UMi Plus egyike azon kevés készüléknek, melyek lehetővé teszik, hogy válasszunk a virtuális és fizikai gombok között: sokan szeretik a virtuális gombokat, ám sokan utálják is azokat. A Plus megoldja ezt a problémát, lehetőséget ad a választásra.


-LED állapotjelző, mely piros, kék vagy zöld színben jelez, amennyiben nem fogadott hívása van, sms érkezett vagy bármilyen más értesítés, így a képernyő feloldása nélkül láthatjuk, ha vár minket valami.

 


Most játék keretein belül szerezz egy Plust, válaszd ki kedvenc funkcióid, kommentelj és ha szerencséd van, nyerhetsz.
További információk: http://bit.ly/UMiPlusPresales

pr.hungary Creative Commons License 2016.09.27 0 0 12

Örülök, hogy megtaláltad. Ha bármilyen UMi-val kapcsolatos kérdésed van, bátran tedd fel.

Törölt nick Creative Commons License 2016.09.27 0 0 11

Megtalaltam kozben>

 

http://thenextweb.com/opinion/2016/07/28/android-navigation-bar-dumb/

 

Hat ez borzalom! Igy 5.1-es smartphone kell vennem..

 

Előzmény: Törölt nick (10)
Törölt nick Creative Commons License 2016.09.27 0 0 10

Hello,

 

Azt szeretnem megkerdezni, hogy ez most az Android 6 ujitasa, hogy leszedtek a bal es jobb vilagito gombokat az also navigacios reszrol (ahol most csak a vilagito kor van).

Egyáltalán nem élnek azok a gombok ott?

Es ahogy latom az Elephone S3 is koveti, ezert gondoltam hogy a 6.0 "remek ujitasa" lesz.

 

Előzmény: pr.hungary (-)
pr.hungary Creative Commons License 2016.09.23 0 0 9

 A Mediatek aláírt az UMi Plus "Extreme"-hez, az első készülék Helio P20-as procival

 


Már év elején láttuk, hogy milyen népszerű a Helio P10, olyan márkák használták, mint a Sony Xperia XA, HTC A9s, Oppo R9 és P9 PLUS, Meizu M3 Note, Meizu MAX és még sokan mások. Az Oppo R9 és az R9 PLUS Kínában nagy sikert arattak. Az UMi kínai gyártó az európai piacot célozta meg, az UMi Super és Plus már sikeresen elterjedt.

 

Megjelent a P10 utódja, a P20, mely megnövelt teljesítményű 8 Cortex A53 magokat takar. A 20%-os növekedés már 2,3 GHz-t hoz nekünk. GPU-t tekintve a T860MP2 helyett T880MP2 és 900MHz teljesítmény van, mely 25%-os javulás a P10-hez képest.

 

 

Könnyedén kódolja és dekódolja a 4K minőséget, kezel egy 24MP-s kamerát vagy ha két kamerás rendszer, akkor 13+13MP. A legnagyobb újdoság a 16nm FinFet csomópont, mely kisebb fogyasztást, kisebb hőtermelést eredményez.


A P20 még nagyon új, ám az UMi tapasztalatai alapján bízik az MTK minőségben, ezért ez lesz az első márka, mely Helio P20-szal szerelt készüléket mutat be, neve pedig UMi Plus Extreme lesz.

 

 

A hivatalos Facebook oldalon megerősítették a hír, mely az Extreme-ről szólt, mely a most 179.99 dollárba kerülő UMi Plus továbbfejlesztett változata lesz. A már említett P20 mellett 6 GB RAM, Android 7, 64GB belső tár várható, és körülbelül 299,99 dollárba fog kerülni.

 

pr.hungary Creative Commons License 2016.09.22 0 0 8

Érkezik a továbbfejlesztett UMi Plus Helio P20 chipsettel és 6 GB RAM-mal

 

 

A kínai gyártó pár napja mutatta be új okostelefonját, az UMi Plus-t. Itt azonban nem áll meg a történet, egy gyors levegővétel után már be is mutatták a magasabb szegmensbe tartozó készüléküket, melyet egyelőre “Extreme UMi Plus” néven ismerhetünk.

Az új okostelefonban (melyet az UMi a Facebook oldalán mutatott meg) már egy MediaTeK Helio P20 chipset található, amihez 6 GB RAM társul. A képernyőről már Android 7.0 Nougat fog visszaköszönni. Két színben lesz kapható az új “Extreme UMi Plus”, fekete és kék.

 

 

A mobilról többet egyelőre nem tudunk, vélhetően minden más tulajdonsága megegyező lesz az UMi Plus-szal, kivéve az ára, ez 299.99$ lesz, ami járulékok nélkül kb. 83.000 Ft-nak felel meg.

A gyártó jó ár/érték arány mellett az UMi Plus kameráját is kiemeli. A hátlapi lencse 13 megapixel felbontású, melyet egy PDAF (fázisdetektálós autófókusz) segít, mellyel a fókuszidő mindössze 0.15 másodperc. A kamera rekeszértéke f/2.0, 5 lencséből épül fel a rendszer, dual ISP-vel rendelkezik, illetve LED villanóból is kettőt kapunk, így korlátozott fényviszonyok mellett sem csinál rossz képet a készülék.

 

 

Az UMi Plus a pillanat szerelmeseinek és a hobbifotósoknak is kedvez, ugyanis automata beállításaival hamar elkapható a pillanat, de van benne “Pro-Photo” mód is, amivel állíthatjuk a kamera ISO értékét, a szaturációt, kontrasztot, fényerőt, fókuszpontot, fehéregyensúlyt és a záridőt.

 

 

Ezeken felül persze vannak plusz módok is benne, például picture in picture és panoráma mód. Az UMi Plus okostelefon már előrendelhető többek között a TomTop kínálatában, így ha tetszik a készülék, 197,99€ áron megrendelheted, amiből az “UMIPLUS12” (október 21-ig) kuponkóddal 12€ kedvezmény lejön, így a végösszeg 185.99€, melyre ha rászámoljuk az ÁFA-t és a vámköltséget, 74.500 Ft-ra jön ki a készülék, amiért jó vétel lehet. Minden további részletet a TomTop-nál, ITT találhattok a készülékről.

 

 

pr.hungary Creative Commons License 2016.09.21 0 0 7

 


Szereted magad állítani a kamerát, vagy csak klikk és kész? Az UMi Plus kamerája kézi és automatikus módban is használható!


Video: https://youtu.be/33srdCBpRZw?list=PLliS45JXE3YZAUkBikweUU6auSV2-SqQL

 

 

Az utóbbi időben egyre többen figyelnek az UMi Plus-ra, ugyanis egy korrekt készülék, szép megjelenéssel, megfizethető áron. A mai igényeket biztosan ki tudja elégíteni, és mivel napról napra új hírek jönnek a készülékről azért, hogy minél tisztább képet kapjunk róla, mire is képes, ma összpontosítsunk a kamera teljesítményére.

Azért megemlítjük, hogy a kamera mellett meg kell említeni a dizájnt, a kidolgozott, teljes fémburkolatot, az alumínium-magnézium vázat és egy 2.5D üveget, melyek biztosan mindenkinek tetszeni fognak.

 


PDAF technológia

A legszebb képek érdekében az UMi Plus 13 MP ® 0.1s PDAF technológiával segített kamerát használ, mely első generációja ennek a technológiának, fókuszálási sebessége pedig 0.15 másodperc.
Két szenzoros érzékelő, öt elemű lencse, Dual ISP feldolgozás és a dual tone LED segít minket, hogy a legrosszabb körülményeken is felülemelkedjünk.

 

 

Manuális lehetőség

A teljes beállítási szabadsághoz az UMi Plus tartalmazza a Pro-Photo opciót, ahol a legtöbb dolgot manuálisan lehet hangolni, így nagyobb rugalmasságot adva minden helyzetre, szemben az automatikus üzemmóddal. Az amatőr fotósok számára jó hír, hogy állítani lehet a fényérzékenységet, az expozíció sebességét, a telítettséget, a fényerőt, fókuszpontot, fehéregyensúlyt és még jó pár dolgot.

Az alábbi videó szemlélteti a PDAF kamera gyorsaságát és a Pro-Photo funkció előnyeit:

 


Szokásos út

Az UMi temrészetesen nem feledte el azokat sem, akik nem akarnak bajlódni a beállításokkal, nekik megmaradt az auto mód, ahol a már megszokott módon fényképezhetünk. Ebben az esetben is van PIP (kép a képben) és panoráma mód is, melyek a legjobb módjai a képek megörökítésének.


Csatlakozz és nyerj ingyen egy UMi Plust: http://bit.ly/UMiPlusPresales

Esetleg vedd meg 179.99 dollárárt:

TOMTOP: http://www.tomtop.com/umi-10/p-p1607g-eu.html

 

Csak korlátozott mennyiségben, nem árt gyorsnak lenni

Az AliExpress egy hivatalos UMi partner, ahol látható, hogy a 219.99$-os árból most 40$ jön le, tehát vásárláskor a kosárba került termék 179.99$-ba fog kerülni.

 

https://www.aliexpress.com/item/Original-Umi-Plus-4G-LTE-Cell-Phone-MediaTek-Helio-P10-Octa-Core-4GB-RAM-32GB-ROM/32729999199.html?spm=2114.8147860.0.85.tRSaoW

pr.hungary Creative Commons License 2016.09.19 0 0 6

Sziasztok. Már biztosan észrevettétek, hogy többnyire előre gyártott anyagokat közlök, melyek többnyire promóciós jelleggel mutatják be az Umi készülékeit. Egy kis fejlődő cég, mely elérhető áron próbálja a legjobb telefonokat biztosítani a felhasználóknak. 

 

Itt az újabb lehetőség, 70$ kedvezmény az új UMi Plus-hoz, most csak 500 darabra vonatkoztatva. 

 

 

Lentebb 4 link, ahol érdemes keresned, ha felkeltette érdeklődésed, továbbá ha előbb megismernéd a készüléket, görgess lejjebb, vagy látogass el a http://bit.ly/UMiPlusPresales oldalra.

 

http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_446574.html?wid=21

 
http://www.tomtop.com/umi-10/p-p1607g-eu.html 


https://ru.aliexpress.com/item/Original-Umi-Plus-4G-LTE-Cell-Phone-MediaTek-Helio-P10-Octa-Core-4GB-RAM-32GB-ROM/32729999199.html?spm=2114.30010308.3.99.i1eK7i&s=p&ws_ab_test=searchweb201556_0,searchweb201602_4_10057_10066_10056_10065_10068_10055_10054_10069_10059_10058_10073_10017_10070_10060_10061_10052_10062_10053_10050_10051,searchweb201603_9&btsid=43b3ae40-042e-45d0-8fa1-300e131625fd 


https://ru.aliexpress.com/item/Original-UMI-Plus-4G-RAM-32G-ROM-Fingerprint-Smartphone-Android-6-0-MTK6755-P10-Octa-Core/32729572817.html?spm=2114.01010208.3.35.8UUZwT&ws_ab_test=searchweb201556_8,searchweb201602_2_10057_10066_10056_10065_10068_10055_10054_10069_10059_10058_418_10073_10017_10070_10060_10061_10052_10062_10053_10050_10051,searchweb201603_7&btsid=a85a5d78-6b0d-4c3b-b0bd-e2615cf58a42 

pr.hungary Creative Commons License 2016.09.16 0 0 5


Nagy sűrűségű akkumulátor, új töltési technológia, új CPU algoritmusok és új energetikai profilok: bemutatjuk az UMi Plus akkumulátorának titkait!

 

 

Mindannyian tudjuk, mennyire fontos az akkumulátorok élettartama és az, hogy minél tovább bírják egyetlen töltéssel. Az UMi is tudja ezt, ezért utolsó termékébe egy olyan nagy akkumulátort épített, mely mellett sohasem kell az energia mellett aggódni.

 

Azonban az akkumulátor élettartama sosem elég, ezért az UMi fejlesztők egy csapata azon dolgozik, hogy minél jobb eredményeket érjenek el: az akkumulátor az egyik olyan összetevő, mely keveset változott az utóbbi időben, ezért elengedhetetlen egy teljes, hardveres és szoftveres együttműködés ahhoz, hogy jó irányba haladjunk.

 

De nézzük is meg, mi történik az UMi Plus burkolata alatt!

 

 

 

1. Két nap használat, nem csak pár hónapig.

 

 

A Plus 4000mAh-es Sony által gyártott akkumulátort használ, 690Wh/L sűrűségű egységet. 900 feltöltés után az akkumulátor még mindig 80%-os teljesítményt nyújtott, mely kétszerese a megszokott akkuknak.

 

2.UMi Tri-control Töltési Technológia 3.0

 

3 IC chip kommunikál egymással, elemezve a hőmérsékletet, a feszültséget, a valós idejű használatot és egyéb paramétereket. Ezeket felhasználva állítja a feszültséget, 20%-kal növeli a teljesítményt, 5C° csökkenti a hőmérsékletet a korábbi technológiákhoz képest, mely szintén segíti az akkumulátor hosszú használatát.

 

3. Optimalizált CPU működés

 


A processzor alapvető szerepet játszik a fogyasztásban, ám optimalizálásával elérhető, hogy a lehető legkevesebb energiát eméssze fel, helyzettől függően. Ez az optimális működés kevesebb energiafelvételt eredményez, mely által több energia marad.

 

4. Energiatakarékos profilok:

 

 

Van olyan profil, mely képes 15%-os teljesítményből 24 órán át készenlétben tartani a készüléket, természetesen minimális használat mellett, vészhelyzetre például.

 

Most ingyen is megszerezheted: http://bit.ly/UMiPlusPresales

 

pr.hungary Creative Commons License 2016.09.15 0 0 4

Megér egy iPhone 7 4 UMi Plust-t? 6 indok amiért szerintünk nem!

 

 

UMi Plus video:  https://youtu.be/3zql6a6Vsd0

 

Az előző posztban láthattuk, hogy egy napon mutatták be az iPhone 7-et és az UMi Plus-t. Mindannyian tudjuk, mit várhatunk az Apple új termékétől, de mi a helyzet az UMi Plus-szal?


Mindannyian tudjuk, hogy az Apple minőségi termékeket gyárt, visznt ha figyelembe vesszük az elképesztően magas árakat, melyet az utolsó modell tetéz, úgy tűnik, ez a termék nem vált ki olyan jó benyomást mint elődei és ez okozhat még fejfájást egyeseknek.

Másrészt az új UMi Plus egy sokoldalú telefon 179 dollárért és több szempontból is jobban teljesít, mint a "rivális", úgyhogy nézzünk meg néhányat ezekből:


1. A Plus aluminium borítása kevésbé sérülékeny mint az új színű Iphone

 

A kozmoszfekete iPhone 7 látszólag elég könnyen karcolódhat. Ezt egyenesen az Apple cég egyik nyilatkozatának lábjegyzetében olvashatjuk:
"A magas fényű, koromfekete iPhone 7 kilenc lépésen át tartó polírozáson esik át. Felülete a többi termékhez hasonló erősségű, ám a magas fény miatt a mikro horzsolások minden bizonnyal jobban fognak látszódni, melyek használat mellett elkerülhetetlenek."
Ez azt sugallja, hogy a keménység és a kilenc lépcsős polírozás sem elég, hogy biztosan ne szenvedjen karcokat a készülék. Ezzel szemben az UMi Plus nem használ finom, fényes anyagokat, így karcok miatt egyáltalán nem kell aggódni!


2. A Plus 4000mAh-es akkumulátora duplája az iPhone-nak

 

Az Umi Plus egy a Sony által gyártott, nagy sűrűségű 4000mAh-es akkumulátorral szerelt, hogy egy telefonját egész nap használó embernek is megfeleljen, míg az iPhone 1960 mAh-es akkumulátorral van felvértezve. Az Apple azt állítja, az új készülékük kétszer erősebb elődjénél, ami azt jelenti, hogy biztosan nem lesz elég energiája egy egész napos használathoz.

 


 

3. Az UMi Plus támogatja a gyorstöltést, míg az iPhone 7 nem


A legújabb gyorstöltő techniának köszönhetően az UMi Plus másfél óra alatt teljesen feltölthető, míg az iPhone a technika híjján biztosan több idő alatt tölti fel fele akkora kapacítású akkumulátorát.

 

4. 4GB RAM és 256GB Micro-SD bővíthetőség kontra 2GB RAM és nincs bővítési lehetőség


Egy UMi Plusznál sosem kell aggódni a memória miatt, több alkalmazás futhat hosszabb ideig, továbbá a maximális 256GB bővítés miatt rengeteg adat fér a készülékre, mely a beépített tárral összesen 288GB helyet biztosít. A legdrágább iPhone 7 ezzel szemben 256GB helyet biztosít.


5. UMi Plus támogatja a 3.5mm Jack-et, iPhone 7 nem


Sosem gondoltuk volna, hogy az Apple így meg tud minket lepni (negatív irányba). Régebben elhagyták a tárhely bővítés lehetőségét, most a 3.5mm csatlakozo követte, ami miatt rengetegen panaszkodnak, ugyanis nem lehet egyszerre tölteni és fülhallgatót használni, bluetoot headset esetén azt is tölteni kell. Nem hiszünk ebben az irányban, ezért mi meghagytuk a szokásos csatlakozót.


6. Hatalmas árkülönbség

 

Végül, de nem utolsó sorban, az ár, melyet figyelembe kell vennünk a két készülék esetén. Egy iPhone 7 árából 4 UMi Plus vásárolható, ám tudásban és minőségben nincs ekkora különbség.


Szóval, hogyan döntesz? Ha érdekel az UMi Plus, 179.99 dolláros áron megvásárolhatod a következő linken: http://bit.ly/UMiPlusPresales

pr.hungary Creative Commons License 2016.09.13 0 0 3

Az UMi a PDAF Samsung segítségével új szintre lép az UMi Plus-ban

(Mintakép a szövegben)

 

 

Az elkövetkező években sok új technológia fog az okostelefonok világában történni, mint az lézer fókusz, az infravörös és még sokan mások. Ahhoz hogy gyorsan és folyamatosan összpontosítson a készülék, jelenleg a leggyorsabb fókuszálást valós időben teljesítő Phase Detection Auto Focus (PDAF) biztosítja.

 

A Samsung Galaxy S5 volt az első telefon, amely ezt használta. Érezhetően gyorsabb és pontosabb fókuszálása van, összehasonlítva a hagyományos érzékelőkkel, különösen gyenge fényviszonyok esetén. A fizikai kamerát már a kép készítése közben segíti a technika.

 

Ez azt jelenti, hogy hála a PDAF Samsung S5K3L8 érzékelő technológiájának, képesek vagyunk hihetetlenül gyorsan képeket készíteni, és ez lényegesen csökkenti az elmosódott képek készítésének lehetőségét.

 

A 13 mpx kamera az egyik legjobb trs a mindennapokban. Hányszor volt, hogy le akartál fényképezni valamit, amit nem sikerült, mert túl sok időbe került elővenni a telefont, feloldani majd a kamerát indítani?

 

Az UMi Plus néhány másodperc alatt készen áll a fotózásra, ugyanis a készülék bal oldalán helyet kapott egy gomb, mely alapértelmezetten a kamera indításáért felel. Emelett a fényképezés is gyors, hála a fent említett technikának.

 

De a sebesség sem minden, ezért az UMi választása 2 érzékelő rekeszes, 5 részes lencsés megoldásra esett és két villanó segítségével javítja a kép készítési körülményeit.

 

Az itt látható két kép UMi Plus-szal lett készítve, mindkettőn mozgó részekkel, melyeket egy gyors fókuszálású kamera nélkül szinte lehetetlen megörökíteni.

 

 

Csatlakozz az UMi-hoz és nyerd meg az új UMi Plus-t: http://bit.ly/UMiPlusPresales

 

 

pr.hungary Creative Commons License 2016.09.13 0 0 2


A karácsony elhozza az Android 7.0 Nougat operációs rendszert az UMi telefonokra!
http://bit.ly/UMiNplan

 

 

Idén karácsonykor egy extra meglepetést találhatsz a fa alatt, ha az UMi termékek közül választasz!

Az UMi megerősítette, hogy az Android 7.0 tesztelési fázisba került több UMi termékre, és még az év vége előtt meg fog jelenni. Android N terv néven futó projekt célja, hogy az Android N rendszer a lehető legtöbb termékre elérhető legyen.

Tehát ha van UMi okostelefonod, örülhetsz, mert mostmár biztosan tudhatod, hogy az Android 7.0 Nougat fejlesztés alatt áll, a Helio P10 processzorral hajtott eszközöktől kezdve.
Az Android legfrissebb változata elhozza a Google előnyeit a készülékekre.

Az első készülékek, melyek karácsonykor kapják meg az Android 7.0 Nougat verziót:

UMi Super - 2016 December 24.
UMi Max - 2016 December 24.
UMi Plus - 2016 December 24.

További készülékekről hamarosan érkeznek a hírek!

További információk ezen az oldalon: http://bit.ly/UMiNplan
Iratkozz fel, hogy le ne maradj az újabb részletekről!


Amennyiben még nincs UMi készüléked, ne habozz, itt a remek lehetőség, hogy beszerezz egyet még ma!
UMi Super (raktáron): Szeptemberi akció: http://www.umidigi.com/page-umi_super_buy.html
UMi Max (raktáron): 30$ kedvezménnyel: http://www.umidigi.com/page-umi_max_buy.html
UMi Plus (előrendelés): 70$ kedvezménnyel: http://bit.ly/UMiPlusPresales

 

 

 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!