Keresés

Részletes keresés

nlion Creative Commons License 2 órája -1 0 4196

Baukó megint tudja a dolgokat bebizonyosodott

ohmgd Creative Commons License 2 órája -1 0 4195

És a survivorban annyira pedánskodó, Alexvigasztalkodó Kabátról se feledkezzünk meg, aki itt szívfájdalom nélkül telibenyom mindenkit.

No, Baukó igazat írt. 

Előzmény: Mlle. Grenelle (4194)
Mlle. Grenelle Creative Commons License 3 órája 0 3 4194

Én alapvetően roppant békés vagyok, de Balázs önelégült vigyora, amikor a nőket gyötrik - hát megérne egy péklapátot...!

Meg az a szerkesztő is, aki szerint a nők csesztetése humoros...

Előzmény: Ilhilla (4149)
Salvor2 Creative Commons License 3 órája -3 0 4193

Mind a két páros nagyon szimpatikus volt, kár, hogy közülük kellett kiesni egynek. Gusztiék pszichésen elég instabilak, lehet, hogy jobb lett volna ha ők esnek ki.

Molzsu Creative Commons License 3 órája -3 2 4192

Tökéletesen igazad van!

Mindig a nőket abuzáljak.

Fésűs Nelliéknél a pasi rossz válasza esetén hideg zuhanyt kaptak a csajok az x fokos bányában, míg a pasik ágyban feküdtek, és lenge öltözetű nők zsongták körül őket.

Akkor volt az a furi nő, aki verbálisan kikelt a lenge öltözetű statiszta lányok ellen.

Vajon velük mi lett azóta?

 

Előzmény: Apádfüle (4189)
Molzsu Creative Commons License 4 órája -1 1 4191

Pataki Zitáek sokat szenvedtek, hogy "saját" gyerekük legyen, és ezt meg is osztották nyilvanosan.

Szerintem aki igazán nagyon vágyik aegy babára az akár örökbe is tud fogadni. A férj ránézesre nagyon jó apukája tudna lenni egy nem "saját" gyereknek is.

 

Előzmény: Magdi60 (4159)
Tulipántoss Creative Commons License 6 órája 0 3 4190

Ohó, álljunk meg egy szóra! :) Vagyis maradok a humornál és inkább azt mondom, hogy én nem "bedobtam a törülközőt", hanem "kidobtam" a nappalimból Csutit, meg a hozzá hasonlókat. :))

A kérdésedre pedig, Te magad válaszoltál, méghozzá  tűpontosan! Igen, Odett nagyon cuki!

Mert ugye aki szép este, az szép reggel is! :)  És egy így igaz! Hiszen milyen cuki volt tegnap is! Amikor bevallotta párjának, hogy a játéknál bizony ő nem értette a potencia szót! És ezért választott rosszul?!

Majd  arcát a kezébe temetve pironkodott,  " ciki vagy nem, de ez van! "

Mi pedig azt mondjuk neki, hgy Odett drága, nem volt ciki, cuki voltál,  nem igaz?!

 

Más: Meglásd, lesz egy-két pár, akinek inkább ártani fog ez műsor, mintsem használni.

Egyébként nekem most a Kulcsár Edina - Csuti páros lett az előzőekben szereplő  Fésűs Nelly - Lajosom páros. :))

( Node  most már tényleg búcsúzom, mert lassan itt az idő és  jön Csuti! :)))

Előzmény: Ilhilla (4188)
Apádfüle Creative Commons License 7 órája -6 6 4189

Az előző évadban is mindig a csajokat büntették, öntötték le, kenték össze. Akkor is, ha a pár együtt rontott el valamit, és akkor is, ha kifejezetten a férj cseszte el. Már akkor is úgy gondoltam, valamelyik szerkesztő vagy a rendező nőgyűlölő, vagy "csak" imádja, jó poénnak tartja alázni a nőket. És már akkor is csodálkoztam, hogy ezt egyetlen harcos emancipátor se teszi szóvá, pedig most kivételesen igaza lett volna.

Ilhilla Creative Commons License 8 órája -2 4 4188

Mielőtt "bedobod a törölközőt", légyszíves írd meg, hogy az ÉNB sorozatban is ilyen tüneményes jelenség-e Kármán Odett, mert nekem ebben a műsorban ő a legszimpatikusabb, legszebb, legaranyosabb, legeredetibb, legőszintébb a nők között! Nem csodálkozom, hogy Zita szeretne egy ilyen kislányt, én is elfogadnám! :-)

 

Én azt a sorozatot nem nézem, így csak a médiából tudom, hogy Norbi/Lali milyen. Ahhoz képest szerintem itt elég értelmesen, kedvelhetően viselkedik és Anikónak is poénból jegezte meg, tud-e olvasni, mert -ahogy tudom- az ÉNB indulásakor kollégák voltak, régen ismerik egymást.

 

Remélem, Kulcsár Edináék nem lesznek ügyesek a játékokban és akkor nem sokáig kell nézni, hogyan "mentik meg" a házasságukat, amit szerintem nem egy ilyen műsorban kellene megpróbálniuk, mert az a műsor rovására fog menni.

 

Juniorék viszont  -ahogy számolgattam- éppen ebben a műsorban aknázzák alá a házasságukat.

Előzmény: Tulipántoss (4183)
szuszetti Creative Commons License 8 órája -4 1 4187

Nálam:

 

Zita és Buddha párja nagyon cukik. Zita szerintem majd ki fog törni

 

Vívó Somfaiék is aranyosak

 

Anikóról nem tudok semmit. Kedvesnek tűnik. Jól emlékszem, hogy Hagyma úr nem épp pozitív jellemzést kapott anno a bulvárban Weisz Fannival kapcsolatban?

Norbi. Őt sem ismerem. Kicsit dilis, de nem negatív. Ő játssza a bolondot, vagy az?

Odett is aranyos.

 

Rebeka nagyon szép lány (Edina nem!). Párja is kedves, ők is aranyosak együtt.

 

Gusztit nem kedveltem különösebben és tartottam tőle, itt milyen lesz. Sokkal emberibb a története, mint számítottam rá. Felesége elég önostorozó, nem hiszem, hogy Guszti hatása miatt, megy az nála magától is. De vele sincs bajom

 

Junioréknál nekem Kinga nagyon nem...meglepően nem. Fú, nagyon nem :))

 

Edináék pedig... Elrettentő példának tökéletes a kapcsolatuk. Szegény Edina szerintem nem is tudja, miért támadják őket az emberek.

gombóc63 Creative Commons License 10 órája -1 2 4186

Csuti az nem Feri, hanem András. Egyébként ha tetszik neki, ha nem, Edina által lett ismert vagy híres. Kár a szavakon lovagolnia. Nagyon visszataszító ember, se nem jóképű, se nem megnyerő, Edina választása több mint érthetetlen.

Norbiból én nem indulnék ki, bár itt egy normálisabb oldala mutatkozik meg, de aki ilyen végtelenül idétlen figurát tud hozni az ÉNB-ben az jobb ha nem kritizál.

 

Sajnos ha valamiből több évadot indítanak egy idő után a minőség rovására megy. Mindegy, hogy a műsorvezetők, a játékosok, a színészek, a történet vagy épp a mentorok miatt. Ez megfigyelhető az elmúlt években. 

Előzmény: Tulipántoss (4183)
deluigi Creative Commons License 10 órája -3 3 4185

nekem pluszban van az is, hogy a meccsek mindig 9-kor kezdodnek es inkabb azokon mergelodok fel, mint ezen a tragya musoron...

 

Előzmény: Tulipántoss (4183)
Magdi60 Creative Commons License 10 órája -5 1 4184

Nem szeretem a krimit, és szerintem a folyami rákok nem énekelnek, vagy ha igen, akkor nem magukat adják :-)

Előzmény: Tulipántoss (4183)
Tulipántoss Creative Commons License 10 órája -2 4 4183

Elnéztem tegnap a nyolc párost, immáron második alkalommal. Egész más van a "kirakatban", mint bent a "boltban!" :) Kívül a csillogás a felszín, belül a problémák sora, a mélység. Nálam az volt az est csimborasszója, amikor CsutiFeri megsértődött, hogy a feleség szerint, általa vált "híressé."  ( Celebbé talán?! )

 

Juniorék, Anikóék, Rebekáék  zavarnak, hogy nem saját magukat adják. Amikor  többször emlegetik Edina szépségkirálynői múltját,  én sajnos egy megtört roma asszony arcát látom. De Edina sem lehet egy angyal, sőt! 

Amikor Anikó szólt, hogy levél érkezett és ha jól értettem Norbi megkérdezte tőle, hogy " Te olvasod fel? Te tudsz olvasni? ", vagyis Norbi tudhat valamit, mert  Anikó úgy olvasott fel, hogy neki  köszönhetően  a levél végét nem értettem?!  (Azóta nyilván már kiderült.)

A játékkal kapcsolatban több furcsaság volt. Például Junior és párja nem adott kilenc jó választ, ez hótziher. De ha mégis, akkor miért borult a párja fejére össze-vissza mindig valami?!  Sőt, ez utóbbi játékban miért borult mindig a lányok fejére a bili, ha kellett ha nem?!  Na de mindegy is, okafogyottá vált már a dolog.


Kedvenc műsorom ide vagy oda, ezt az évadot kihagyom.  Négy okból kifolyólag. Három, számomra érdektelen szereplő miatt ( Csuti, Hagymásy, Junior.) Nem érnek annyit, mint a következő jó könyv! :)

( amely  Delia Owens: Ahol a folyami rákok énekelnek.)

És nem utolsó sorban a győztes nevének ismeretében, már nincs meg az a fíling, mint tavaly, vagy az előző évadokban. Szerintem. További jó szórakozást kívánok Mindenkinek! 

Magdi60 Creative Commons License 11 órája -3 0 4182
Magdi60 Creative Commons License 12 órája -2 0 4181

Csak az exekre való visszaemlékezéses volt rossz, viszont Kinga szinte minden jó válasznál kapott valami kellemetlent az okos otthontól mégis.

Előzmény: Doryoldi (4177)
gombóc63 Creative Commons License 13 órája 0 2 4180

Nézd meg a műsorban a valóságot, nem lesz kérdés, hogy retusált.

Előzmény: deluigi (4179)
deluigi Creative Commons License 14 órája 0 0 4179

jah, ha retusalt, akkor nem tudom

 

nem 6-7 evvel ezelotti kep? :)

 

Előzmény: gombóc63 (4178)
gombóc63 Creative Commons License 14 órája 0 3 4178

És kinek a javára? Mert Kinga képe full retusált. Ezt említettem meg lejjebb, a műsorban látván megdöbbentem.

Előzmény: deluigi (4162)
Doryoldi Creative Commons License 14 órája 0 1 4177

Csak nekem tunt fel, hogy a tegnapi adasban Juniorek min. 2 rossz valaszt adtak amit lattam, es megis a 10-bol 9 jo valaszuk volt. Hogy??

szuszetti Creative Commons License 14 órája -3 0 4176

2015 elején összejöttek (első év)

2016 második

2017 harmadik

2018 negyedik

2019 ötödik

2020 hatodik

2021 hetedik éve vannak együtt, szerintem így is számolhattak

Előzmény: CérnaSzáll (4169)
Replay Creative Commons License 15 órája -1 0 4175

Eleve elég hülye választási lehetőségek voltak annál a kérdésnél, talán nem véletlenül. A 2. válasz, valami olyasmi volt, hogy a plastic world szépségversenyen ért el 2. helyezést, ami nem igaz, mert nem olyan versenyen indult, ahol plasztikázott nők versenyeztek. Így maradt a kölyökidős és a Csutis válasz, de a Kölyökidőnél azért többet ért már el, hogy arra legyen a legbüszkébb.

Előzmény: CérnaSzáll (4153)
Ilhilla Creative Commons License 15 órája -4 0 4174

Én sem "degradáltam" ide, csak felmerült bennem, hogy ez a tény is kikezdhette a kapcsolatukat és ahogy Junior az "exével" viselkedett akkoriban, ahhoz sem lehetett könnyű "asszisztálni", mert minden asszonyban felmerül(het): mi lesz, ha velem is így bánik... 

Előzmény: szuszetti (4168)
Ilhilla Creative Commons License 15 órája -4 0 4173

Hopp Csilla csak élettársa volt, két gyereket szült neki, mégsem vette feleségül.

Előzmény: CérnaSzáll (4171)
Ilhilla Creative Commons License 16 órája -5 1 4172

Az azért durva, hogy a jegygyűrűjét vágta Edinához, amikor ideges volt! ...mondjuk az is, hogy a nő kidobta azt (és még el is mesélik)! Nem illenek össze, mert túl nagy hőfokon égnek!

Annak nem örülök, hogy a TV2-től "kikoptak" és most majd az RTL-en nézhetjük őket!

Előzmény: Magdi60 (4163)
CérnaSzáll Creative Commons License 16 órája 0 4 4171

Banyek, itt nem a gyerek LÉTÉRŐL van szól (amúgy 4-5 hetesen már tudni lehet, hogy ő megvan), hanem arról,  hogy ezek szerint nem csak a feleségét csalta a szeretőjével, hanem a szeretőjét is a feleségével :)

Előzmény: deluigi (4170)
deluigi Creative Commons License 16 órája -1 0 4170

es ha 3 honapig nem latszik? honnan tudhatta? de majd a fokuszban kifejti a delikvens vagy lesz egy szavazas a nezok kozott

Előzmény: CérnaSzáll (4169)
CérnaSzáll Creative Commons License 16 órája 0 0 4169

2015 szeptember közepi gyereket 2015 január elején (vagy később)  kellett összehozni, 2021-7 az meg 2014.

Előzmény: szuszetti (4167)
szuszetti Creative Commons License 16 órája -1 0 4168

Junior kisfia halála körüli bonyodalmakat biztosan senki sem degradálja az exek körüli viták közé, most sem erről volt szó.

Előzmény: Ilhilla (4154)
szuszetti Creative Commons License 16 órája -1 0 4167

Akkor is kijön a matek, ha akkor jött el, amikor még nem tudta, hogy az ex babát vár.

(attól még nekem is túl szoros ez)

Előzmény: CérnaSzáll (4165)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!