"Média klikk: Jákli Mónika ma hajnalban tragikus autóbalesetet szenvedett Szlovákiában a 63-as főúton. Móni a főúton található egyik kanyart nem tudta bevenni, az autó, amiben utazott szinte teljesen összeroncsolódott és ki is gyulladt. A kocsiban a nő egyedül utazott. Mónikát az ország 2023-ban ismerhette meg az RTL-es Nyerő Párosban, ahol volt férjével, Boráros Gáborral szerepeltek együtt. Legutóbb pedig tavaly szerepelt a csatorna Exek csatája című műsorában, ahol szintén volt férjével voltak láthatóak. A halálának híre után rengeteg sztár is megemlékezett róla, de az RTL is közleményben búcsúzik képernyősétől".
Aznap deli 12 elott megtalaltak a testet. A rendorseg helyszinelt kozel ot oran at, majd kiadtak egy kozlemenyt kora este, miszerint az idegenkezuseget kizartak.
Masnap kozoltek, hogy vizsgaljak az idegenkezuseget.
Lattuk. Bodi olyan szinzen kepezte ki magat hogy mrg vele egykoru celebbel sem eresztenem ossze. Igy kulonosen balfsz dontes volt egy nala ennyivel idosebb csokaval osszeengedni.
Bodinak a tekinteteben latok vmi elborult oruletet egyebkent.
A Sztárbox-ban nagyon leszerepelt Bódi Bence, még akkor is ütötte Kamarás Ivánt amikor már nem volt magánál és dőlt le, a bíró már állj-t kiáltott, de még ütött a fején kettőt, utána ünnepeltette magát a közönséggel, feleségével, jajj, láttátok?
Én sem értem már régóta. Évadokkal ezelőtt is mondtam. Ez olyan szinten a szereplők egészségével játszadozás hogy ennél durvábbat konkrétan hirtelen nem is tudnék. Azt nem tudom hogyan nem betegedik meg az összes egy ilyen után.
Hiába vehetnek forró fürdőt utána az már lehet rég késő is 2 óra hideg vizes ruhával magukra tapadva a szélben ácsorogva.
Nyilván alá van iratva mindegyikkel hogy bla bla beleegyezem, vállalom az esetleges következményelet stb ,ergó felelősségre nem vonható a csatorna. De ez hallatlan hogy meg merik ezt csinálni.
Nem kell ahhoz nyugdíjasnak lenni, hogy becsapják!
Kb. két hete a facebook (nem értem miért éppen engem akarnak becserkészni) rendszeresen feldob egy bizonyos GLP-1 nevű csodaszert, amelytől két hét alatt 20 kilótl is ehet fogyni, mozgás és diéta nélkül. Több ilyen oldal van, többen "jegyzik" (orvosnak hazudva magukat) és közben hivatkoznak a Szegedi Klinikára, a Semmelweis Egyetemre egyebekre.
El sem hittem, hogy hányan dőlnek be (több száz a hozzászólások száma) és rendelnek, abban bízva, hogy a szertől végre nádszálkarcsúak lesznek, miközben semmit nem tesznek érte, csak kifizetik a vételárat.
Egyébként ha a Bódi tesók saját maguk tevékenységéről mondták ezeket és nincs mögötte/mellette több nyugdíjas panaszkodó vélménye, akkor csak fenntartással hiszem el róluk, hogy csalók!
Nem tudom, hogyan "csapták be" az embereket, de szerintem nem csak a nyugdíjasok voltak a hiszékeny áldozatok.
Saját termékeiket árulták? Nem hiszem, biztosan valamilyen cég termékeit, szabályosan leszervezett termékbemutatón. Én voltam ilyesmin, ott még számlát is adtak, persze semmit nem vettem, mert átláttam, hogyan manipulálja a CÉG a vásárlókat, az ügynökök által.
A műsor végre vége.Már nagyon vártam,hogy így legyen és jöjjön az árulók,bevalom sokszor pörgetéssel néztem annyira dögunalom részek voltak benne.Végkimenel nekem ok,csak ne a Bodi vagy fiatal pár nyerjen azonkívül bárki.Gusztiéknak nagy mákjuk volt,hogy sok "katonájuk" volt míg Bárdosiék rosszul taktikáztak sajna belfutottak a Bende-Angéla csuris szövetségkötések következményeibe illetve kirakták Kukiékat na ott futott félre a történetük.Lakyéknak gratula bár nekem nem voltak szimpiék de a lakók így döntöttek.Én a készítők helyében beleraktam volna a "nézők szavazata" opciót is játék végébe ,hogy a legyen egy + szavazat is és ha így nagyobb eséllyel döntetlen akkor a pénz döntsön.
Ahogy Dietz viselkedett Lakyval, szerintem az a kettőjük dolga, úgy tűnik Lakyt nem zavarja, sőt az Ázsia alatt/után még védte is Dietzet.
Amit viszont a Bódi tesók csináltak (a cikkek szerint az itt szereplő Bódi kezdte és ő vitte be a biznicbe az Ázsiában jelenleg szereplő Bódikat), az nem maradt családon belül, hanem másokat érint (a cikkek szerint könnyen befolyásolható nyugdíjasokat) és nekem elég nehezen megbocsátható.
Biztosan azóta nagyon megváltoztak (legalább is jelenleg ez a mantra), de nekem mindíg a kutyából nem lesz szalonna mondás jut eszembe róluk, de ne legyen igazam.
Az, hogy most miért folyik a Bódik összehangolt sztárolása (a műsorok előtt én hálistennek nem is hallottam róluk) a kertv-k részéről, az nem teljesen világos, de majd biztosan ez is kiderül...
Nem szoktam ilyeneket mondani, de aki ezt az áztatásos marhaságot kitalálta, azt odaállítanám a saját kitalálmánya alá, mellé meg azt az eszetlent, aki ennyire ragaszkodik hozzá ...
Sztem is több mint furcsa . A látottak alapján sztem a legreálisabb lett volna ha bence/rebeka az 1.helyezett. Előbbi ment mint a gép. Főleg a gumisnál de amúgy minden állomáson. Rebeka meg ment a kocsival rendesen.
De azért én örültem hogy sanyáék bementek. A sugallata az előzetesnek h sanyiék gatya és 3. hely éppen ezért sejtem hogy más lesz a harmadik. Így viszont a szavazás lefutott.
a g.m.v.-n (aki az életét adná a másfél hete megismert sanyi barátságáért (LOL?) ) kívül nem sokan fognak sanyáékra szavazni.
Kár volt ezzel az egyetlen hozzászólásoddal ebbe a fórumba is "belerondítani" !
Ha megnézted a végét, máskor tartsd meg magadnak és ne rontsd el a többiek kedvét!
...és tagold az írásodat, mert így nehezen olvasható! :-)
Ha nézni fogod az Árulókat, ne írd meg előre a történéseket, mert "kinyírunk"! :D
Különben kivételesen nem haragszom, mert -ami Sanyiékat illeti- szintén forgatókönyv, hogy nem ejtették ki őket!A tegnapi rész után ez várható volt, csak elhitette a cstorna az előzetessel, hogy a vizes feladatot feladja a "nagy bajnok".
Remélem a többiek közül csak G.m.W. és neje szavazott rájuk, esetleg Árpa Attila, de bízom benne, a felesége meggyőzte és csak egy szavazatuk lett. (ERRE NE VÁLASZOLJ, majd meglátjuk!) Abban is bízom, hogy legközelebb nem jön Bárdosi erre a csatornára, max. amikor elfogadja Guszti kihívását a Sztárboxban.
Nagyon "forgatókönyv szerint haladunk" szaga volt az egésznek!
Sanyiék legalább 3 alkalommal mentek vissza megnézni a fotókat, mert nem tudták rendesen sorba rakni, ez min. 3-5 perc. A gumiabroncsoknál haladtak, mert Ildi is többet vitt egyszerre, de a trágya talicskázásánál már bénáztak, a vízben átjutásnál is.
Hihetetlen, hogy a legjobb idővel nyertek és rávertek 3 percet Zsuzsiékra, akik szintén nem teljesítettek a legjobban, a fotóknál ők is hibáztak és egyszer el is tévedtek.
Bárki bármit is mond, hisz róluk: Rebekáék a legjobbak eddig (amikit Bence előéletéről írnak, el sem olvastam, mert nem akarom, hogy befolyásoljon. Nem befolyásol az sem, ahogy Guszti viselkedett Ázsiában Zsuzsival. A győzelmüket mégsem tartanám igazságosnak. Igaz, a szavazó párok csak a villában látottak alapján döntenek, ott pedig Guszti eléggé játssza a hősszerelmest)!
Bocsi a spoilerért ha esetleg még valaki nem látta a netről az uccsó részt.Érdekes volt ez a végjáték.Végülis a hideg víz alatt áldogálás maradt a játék mint korábbi részekben is,semmi újítás de már megszoktuk viszont itt végkimerülésig tolták a párok így maradt a döntés akkor legyen 3 pár a végén.Zsében Becéék áltak a legjobban 7misi körüli aztán Bárdosiék 5 körüli majd Gusztiék 2meg egy kis apró mivel nekik volt egy nullázódásuk.Volt még egy kis lufis játék pénzgyűjtésre de sokat nem tett hozzá marad a rangsor.Így maradt a szavazás minden pár elmondta a beszédét és klikk.A végét nem akarom lelőni de Kukiék szavazata döntött de végülis örülök a döntésüknek egy harcos párt választottak.
A baj az, hogy Ildi nem csak jóra próbálja "tanítani" hanem a tegnap esti esetből kiindulva néha felveszi a fonalat ő is. Felállt és köszönés nélkül elviharzott. Pofavágásban is követi a férjét. Szóval remélem ma tőlük búcsúzunk.
Az intelligencia teljes hiánya. Idegesíti ha valaki okosabb, ügyesebb, ilyenkor levédi magát, hogy nem vagyok pincér alkat, én nem ilyen vagyok, nem bírja ha neki bármit mondanak, de ő bezzeg csak jogos kritikát fogalmaz meg, megsért másokat de ő sértődik meg. Tipikusan az az ember aki utólag máshogy magyarázza mi volt, önmagát beállítva jó színben, degradálva a többieket. Ő sosem hibás semmiben. Majd ha visszanézi ezt a műsort, megint csak igazat fog adni magának tuti.
Bárdosi egy öntörvényű, kíméletlen, de kisstílú bunkó, aki irigy a társai életére, közben hatalmas kisebbségi érzést próbál leplezni, ami folyamatosan gyötri.
Na ezt a tegnapi részt szétpörgettem nekem már túl csöpögős volt,ahogy a tábortűzes nagy nyilatkozatok is számomra nem hiányoztak.Értem ,hogy ez is a műsor része de ezeket a részeket nem szeretem nem szórakoztatóak,maradjanak csak a feszkók,összeveszések,játékok.A vége viszont jó volt az asztalnál abból kellett volna több a nyálgép részek meg kivágás.
Uhh, Bárdosi mondja a többiekre, amit pont ő csinált! Guszti meghökkenve kérdezte, hogy ezt most komolyan mondod? Te? És játszod a mártírt? Na jó, megyek zuhanyozni...