Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

Bivaj17 Creative Commons License 2020.03.18 0 0 5

Ubv. Van egy opel astra 14 16v és olyan problémám van vele hogy menet közben rangat néha meg fulad elindulasnal tutok segíteni 

Tomcsa77 Creative Commons License 2018.06.17 0 0 4

Sziasztok! 

Olyan problémàm lenne,hogy van egy holland LPI gàzrendszerrel szerelt Toyotàm és ha àtkapcsolok benzinröl gàzra 2,4 henger kihagy. Szerelő mondta,hogy kuka a rendszer,mert ezt itt magyarban nem lehet javítani,mert ilyen rendszert nem forgalmaznak itthon. Szerintem ami elromlik az javithatò ,csak alkatrész kérdése.

A kérdésem az lenne,hogy van -e olyan szerviz az orszàgban aki meg  tudnà  mondani mi a konkrét baja a gàzrendszernek,mert hàt a netről szinte mindent be lehet szerezni (alkatrészt is)a mai vilàgban,akàr a vilàg màsik feléröl is.

 

Vàlaszotokat Kőszönöm!

Blytz Creative Commons License 2016.08.24 0 0 3

Értem, köszönöm a gyors választ és a segítségedet!!!

Előzmény: Fáradt Vándor (1)
Blytz Creative Commons License 2016.08.24 0 0 2

Csak az adatait írtam le, ne haragudj de nem látom értelmét annak, hogy cinikusan válaszolj rá. Ha nem írtam volna le ezeket akkor meg az lett volna az első kérdésed, hogy mik az autó adatai. Segítséget kértem, de azért köszönöm ezt is, díjazom a türelmed és kedvességed.

Előzmény: halaloszto (0)
Fáradt Vándor Creative Commons License 2016.08.20 0 1 1

Ahhoz, hogy gázos vagy nem, ennek a problémának semmi köze. Nekem is ez volt, kuplungot kellett cserélni... mielőbb vidd szervizbe, mert csak nőni fog az összeg (nem riogatásképp, de nekem 90 ezerbe fájt)

Előzmény: Blytz (-)
halaloszto Creative Commons License 2016.08.19 0 0 0

ne azt nyomasd hogy gázos meg twinport, hanem hogy mennyi km van benne. mi a fene köze van a dologhoz hogy mikor vetted meg hogy milyen színű?

 

mivel úgysem fogsz saját magad kupplungot cserélni, vigyed hamar szervízbe, amíg szét nem esik. a tréler drága, és nem mindegy hogy csak tárcsát vagy komplett szerkezetet kell cserélni.

Előzmény: Blytz (-)
Blytz Creative Commons License 2016.08.19 0 0 topiknyitó

Üdv!

Opelom, Astra G 1.4 Twinport LPG/Benzin 2006-os évjáratú. Probléma a következő. 2016 márciusában vettük az autót, július végén olyat kezdett csinálni az autó, hogy mikor elindítom és járatás után tenném sebességbe akkor a kuplungot benyomva recsegős, súrlódós hangot ad ki. Van mikor már elején adja a hangot van mikor csak a kuplungot benyomva teljesen a végén adja ki ezt, változó mikor fent vagy bent. Sebességbe még nem is rakom csak szimpla kuplung bent és jön a hang. Menet közben is hallom és érzem a kuplung pedálon is hogy "ráz". Van mikor a nap folyamán nem hallani, érezni ezt de már mostanában 7-ből 5 napon adja ezt a recsegős hangot. 
Mi lehet a baj? Kinyomó csapágy? vagy kuplung szerkezet?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!