Fontos!
Mostantól új, ha úgy tetszik statáriális szabályok a topicban:
- mindenki, aki a másikkal személyeskedő, vagy offtopic módon foglalkozik,
- mindenki, aki a moderációval itt foglalkozik (panaszoknak, kérdéseknek megvan a helye: http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9111540 )
kitiltásra kerül a Sportmédia topicjaiból! Hogy mennyi időre, netán végérvényesen, azt a moderátorok saját hatáskörükben fogják eldönteni!
Továbbá, sokkal szigorúbb lesz a provokatív megnyilvánulások megítélése is.
Ami még nagyon fontos, ezentúl már nem lesz figyelmeztetés, a retorzió lesz az első lépés.
Hogy meddig tart ez az állapot, az csak a topic "hangulatától" függ, maradjunk annyiban, hogy egyelőre visszavonásig.
Kérem a leírtakat figyelembe venni!
Nem értem az esport közvetítéseket tévében. Amíg az összes ilyen jellegű verseny ingyen nézhető twitchen, addig nem világos, hogy ebbe miért éri meg lineárison bárkinek befektetnie.
Facen láttam egy promót, hogy a Premier League, La Liga, FA kupa és Francia kupa továbbra is a Spíleren. Itt nincs szó hogy lesz Ligue1, illetve a szaúdit se promózták.
Ha a SportTV-nek nagyon kellett volna, akkor már az olasz elvesztése után megvették volna. (amúgy hol férne el a Sport1?-en? Pl. egy Marseille-PSG meccset simán streamen adnának egy valamilyen darts verseny miatt)
Én régóta fenntartom, hogy az AMC-nek érdemes lenne megpróbálkoznia egy kézilabdára szakosított csatornát indítani (pl. Sport7 néven, hogy a kézilabda mivolta a 7-es számmal kifejeződjön). több értelme lenne, mint a korábban létezett Sport M-nek.
Azért az kemény, hogy jelen állás szerint megint a Spíler TV két csatornáján nem lehet látni semmi élő sportot idén nyáron (a MATCH4-én lesz például skót ligakupa meccsek is), miközben a többi csatornákon továbbra bőségesen adnak élő sport tartalmakat.
"Jó hírrel tudok szolgálni a sportrajongóknak is, hivatalosan is megerősíthetem, hogy újabb hosszútávú megállapodást kötöttünk a La Liga magyarországi közvetítési jogairól, így további négy éven keresztül a Spíler 2-n követhetik a drukkerek a spanyol bajnokikat, közte a Barcelona és a Real Madrid mérkőzéseit hétről hétre. Mivel a La Liga globálisan is az egyik legértékesebb közvetítési jog, megtartásával stratégiai céljaink hosszú távon is érvényesülni tudnak. A közvetítő csapatunk az elmúlt idényhez képest is készül újdonságokkal, a részletekért érdemes követni a közösségi felületeinket ahol minden újításról beszámolunk majd az új szezon közeledtével."