Keresés

Részletes keresés

retisonic Creative Commons License 2018.09.19 0 2 29

Faszszopó Al Wahda!! Csak a al-Ittihad Kalba!!! 

Pretorious Creative Commons License 2018.03.30 0 1 28

KUPAGYŐZTESEK ! KUPAGYŐZTESEK ! KUPAGYŐZTESEK !

dandoevan Creative Commons License 2016.11.05 0 0 27

Mondjuk az elmúlt két hétben magasan szárnyalt a varázsszőnyeg. Gyanítom volt egy kis mentatea megvonás.

Előzmény: retisonic (26)
retisonic Creative Commons License 2016.11.05 0 1 26

Én olvasok kinti szurkolói fórumokat, és állítólag az ultrák nem engedték felszállni a csapat magángépét. Felkérdezték a játékosokat, akik megígérték, hogy a Hatta Club ellen oda fogják baszni magukat! Kíváncsian várom a fejleményeket!

Előzmény: dandoevan (25)
dandoevan Creative Commons License 2016.10.22 0 2 25

Drága szurkolótársaim, nagyon bosszús vagyok! Ezért nem is nagyon jelentkezek, mert egész héten, hónapban csak mar a méreg. Nem tudom hova tenni az idei szereplést. Most is kikaptunk, pedig volt szurkolás, piró, minden. Mi is nyomtuk az allah akbart giroszos Alinál, de hiába!

Nem erre számítottam és az sem gyógyír, hogy a magyar szélső, a honfitársunk tegnap betalált. 

zo73 Creative Commons License 2016.10.15 0 0 24

Mindez kétsorosban:

Dzsudzsák Balázs sok-sok pénzért az araboknál kapadozik,

edzője - mert győzni akar - jobbnak látja ha padozik.

Előzmény: retisonic (23)
retisonic Creative Commons License 2016.10.15 0 1 23

Megvan az első győzelem! A Mester végre rájött, hogy ki a kerékkötő, egyből jött is az eredmény! Csak így tovább, srácok!

dandoevan Creative Commons License 2016.09.17 0 0 22

szálem alejkum, rétisónic! üdv a topikban!tegnap a falatozóban nyomtuk ám a haverokkal a "ki nem ugrál, büdös hatta, hejj, hejj" rigmust. gyroszos ali nem kicsit nézett, vazz! 

Előzmény: retisonic (21)
retisonic Creative Commons License 2016.09.17 0 1 21

Jövő héten a faszszopó Al Jazira jön a Al-Nahyan Stadionba, félelmetes hangulat várható! Nagy élmény lesz Dzsudzsinak, az egyszer biztos! Bár a tegnapi teljesítménye alapján még kicsit bénítólag hat rá az atmoszféra!

Valaki nem tud streamet a mai U21-es meccshez?

dandoevan Creative Commons License 2016.09.16 0 2 20

Hát akkor útjára indult a labda (arabul: كرة), hőn áhított csapatomnál. Elkezdődött a pontvadászat, sajnos csak egy iksz lett a vége. Nem baj fiúk,majd legközelebb. A magyar csodaszélsőt lecserélték, valószínűleg csak azért, hogy meg  tudják tapsolni!

dandoevan Creative Commons License 2016.08.27 0 0 19

Értékes győzelmet arattunk ma a remek napot kifogó Banijasz ellen. Jól halad a fölkészülés, al-Balázs is betalált.

dandoevan Creative Commons License 2016.08.20 0 0 18

Sikerült legyűrnünk felkészülési meccsen a jó erőkből álló, harcos al-Nahdát. A vége 3-1 lett, a magyar fiú is bemutatkozott, jól mozgott. Ígéretes a kezdés.

Törölt nick Creative Commons License 2016.08.10 0 0 17

Sztáredzővel küzd új klubja ötödik bajnoki címéért Dzsudzsák

Rangadó

http://www.rangado.hu/tartalom/cikk/377574_sztaredzovel_kuzdhet_uj_klubja_otodik_bajnoki

dandoevan Creative Commons License 2016.08.10 0 0 16

Örülök neki, hogy a magyar fiú nálunk folytatja. Remélem minőségi erősítés lesz a srác, a statjai egész jók voltak egykor, meglátjuk mennyit tud hozzátenni csapatunk szervezett, feszes játékához. Idén meg kell célozni a bajnoki címet, és az AFC-ben (az újoncok kedvéért ez az ázsiai BL) túl kell jutni a csoportkörön. A dicső múltunk predesztinál erre. Én még várok egy-két igazolást nyár végéig.

Előzmény: Törölt nick (15)
Törölt nick Creative Commons License 2016.08.10 0 1 15

Hivatalos: Dzsudzsák Balázs két évre írt alá az Egyesült Arab Emirátusokba, az al-Vahda csapatához. #csakegyutt

Forrás: https://twitter.com/MLSZhivatalos

Marci14 Creative Commons License 2016.08.09 0 1 14

لأنها تذهب اصحاب السعاده!

Törölt nick Creative Commons License 2016.08.09 0 0 13

Dzsudzsák elárulta, miért a Közel-Keletre igazolt!

Blikk

http://www.blikk.hu/sport/magyar-foci/dzsudzsak-elarulta-miert-a-kozel-keletre-igazolt/2mf7c98

suicide_bomber Creative Commons License 2016.08.09 0 1 12

Csak titkon bíztam abban hogy gyönyörű álmunk egyszer megvalósul!  Dzsuzsi és az Al-Wahda. EZT NEM HISZEM EL!   Valaki bökjön meg!!!  Azt hiszem az egész család részére bérletet váltok, de lehet az egész utcának. Ott a helyük mellettem,  az Ultráink között. Fantasztikus, 2 napja nem térek magamhoz ! Köszönöm szépen mindenkinek aki ehhez akár csak egy kicsit is hozzájárult. 

Sugru bugru Wahda! 

Törölt nick Creative Commons License 2016.08.09 0 0 11

Gondol a jövőjére Balázs, sokat fog keresni! :O Én nem ítélkezem felette, de reménykedtem, hogy most európai csapatot fog választani... Nem így lett, de azért sok sikert neki!

Lucilius Creative Commons License 2016.08.07 0 2 7

hát ez fantasztikus, még most is alig hiszem el!!!!

Isten hozott köztünk Balázs!!! 

Előzmény: dandoevan (5)
dandoevan Creative Commons License 2016.08.07 0 4 5

Fantasztikus hírem van, drága magyar Al-Wahda rajongók! Nagyon úgy néz ki, hogy egy honfitársunk csatlakozik a régóta imádott klubunkhoz. 35 éve várom ezt a pillanatot, hogy egy magyar legényért szoríthassak imádott csapatomnál! Üdv. Balázs!

krisztyián Creative Commons License 2016.08.06 0 0 4

úgybizony, dá!

Előzmény: Pretorious (3)
Pretorious Creative Commons License 2016.08.06 0 0 3

Írjunk peticiót a sportcsatornáknak amiben követeljük hogy közvetítsék az ázsiai BL-t, de legalább az Al-Wahda meccseit. Meg esetleg az Al-Gharafát is, hiszen az is magyar érdekeltség lett.

Törölt nick Creative Commons License 2016.08.06 0 0 2

Dinamo es Anzsi meg Burcsaspor utan :) 

Előzmény: dandoevan (-)
LemonCookies Creative Commons License 2016.08.06 0 0 1

Mikor jáCCik a kedvenc csapatunk legközelebb?

zo73 Creative Commons License 2016.08.06 0 0 0

Hiánypótló t0pik...annyira, hogy 4 óra alatt még nullázó sem akadt :)

dandoevan Creative Commons License 2016.08.06 0 9 topiknyitó

Én már gyermekkorom óta hatalmas Al-Wahda rajongó vagyok. Nagyon remélem, hogy nem vagyok egyedül Magyarországon.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!