Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Akit érint! Igény esetén eladó a képeken látható 9 mm-es légpuskacső. Vadonat új,kifogástalan állapotú,használatmentes.Hossza 585 mm, átmérője 15mm. Érdeklődés esetén megkeresést mailban kérek, telefonos elérhetőség megadásával. Bp-en.található. Ára: 46000-ft
Eladó egy kiváló állapotú 4,5/.177 cal. HW100 cső. 600mm hosszú. Soha nem használtam, tartalék csőnek volt, végül nem került beépítésre. Ár 25.000Ft Érdeklődj itt:20333335kilenc.
Eladó egy 4.5/310 mm-es HW100 cső, itt-ott kissé karcos, mert csőköpeny/hangtompító kísérletekre használtam. A karcokat leszámítva jó állapotú, keveset használt. Az ára 9 ezer + szállítás.
Sziasztok! Eladó egy FX Superior Liner .25-ös 700 mm-es cső (1:24-es). Megvan egy ideje, de nem volt használva, azaz teljesen új állapotú. 45 000 Ft + posta vagy személyes átvétel. Érdeklődni: 19kurucz.klau94@gmail.com
Vételi szándékkal ,keresek, minőségi 5,5mm-es (.22es ) kaliberű ,nyers csövet ! min 50cm hosszú legyen ( ha hosszabb nem baj) , és legalább 16mm átmérőjű !
Eladó a képen látható 5.5mm-es / .22/ 600 mm hosszú vadonat új,használatmentes HW cső. Esetleg cserélném 6.35-ös csőre. Ha lenne cserealapod mailban keress meg. Eladás esetén az ára 45000-ft. Bp-en található.
Van 3 légpuskám darabokban kaptam de nem tudtak benne segiteni. Lényeg, hogy szeretném kérni a segítségeteket a beazonosításban. Az egyik légpuska slavia 620as amit lehet latni és a tusok közül a képen a legalsó. Viszont a másik 2-t nem tudom beazonositani! Fégre tippelek dw többet nem tudok.. szeretném felujítani de ebben kellene a segítségetek.