Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Na ez tuti mert a szalagfűrész görgője már évekóta fut a bronz csapágyon ami egy csapágy külsőbe van beleütve és még mindig jó . Előtte a csapágyat nagyon gyorsan hazavágta 1-2 nap után a dupla golyós széles csapágyamnak annyi lett !
egyfajta csövet gyártanak és gondolom melgen beleöntik a bronzot ,rezet ,és kifúrják újra és a huzagolása se nagy kunszt gondolom én ezért van az acélban más anyagú belső .
Igény esetén eladó a képen látható 6.35-ös légpuskacső. Új állapotú,szaküzletben vásárolt.Nem volt használva. Hossza: 450-mm, cső átmérője: 16 mm. bp-en található. Érdeklődés esetén megkeresést mailban kérek,telefonos elérhetőség megadásával. Ára. 30000-ft.
Sok éve már hogy bezárt az itteni gyár, akiknek voltak még tartalék dolgai, alkatrészei, azok már rég elkoptak, el keltek. Én még a CO-s puskàmhoz begyűjtöttem pár dolgot akkoriban, de nem járt már a kezemben az se mostanában.
És nincs valami régi ismerős akinek még volna elfekvőben esetleg ha még is a cső csere mellett kell döntsek . Holnap elmotorozok venni valami tisztítószert amivel a csövet megpróbálom kitisztítani hátha helyre jön .
Dehogy is ! Azért lehetött selejt, mert a gyártàs közbeni meo, valamiért hibásnak minősítötte. Ott dolgozó ismerős mondta, az olyat jól láthatóan és helyrehozhatatlanul likvidálták, nehogy tovább kerüljön a gyártási folyamatban. Elég komoly vagyonőrség működött ott a FÉG-nél, mégis kirepültek néha alkatrészök a gyár területéről. 😃