Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv.
által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a
kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz
kiskorú ne férhessen hozzá, használjon
szűrőprogramot!
en sose takargattam-titkoltam hogy gumibugyit hordok! plane hogy szinte mindegyik PVC anyagu gumibugyim -(en ezeket imàdom hordani)-hangosan ropog zorog rajtam ha mozgok!! kimegyek benne napozni,setalni,es mindegyik szommszed nenim lat naponta gumibugyiban pllane ha mosok oda teregetek az udvarra! sose szolt senki, illetve annyit "milyen szep gumibugyik"!!
-es van valodi gumibol keszult gumibugyim is ebben alszom! nappal pvc zorggos gumibugyikat hordok a pelenkam fole! napi 1-3 szor bepisikezek! bolltba is megyek gumibugyiban! az Anyukam mindenrol tud sokszor o huzza fel ram a gumibugyimat! este Anyu is vesz fel pelenkabugyit -(tena pants)-es erre gumibugyit azon egyszeru oknal fogva hogy utal pisikès agynemut mosni,vasalni!! Anyunak lila,kek,sarga,zold,pottyos fekete-feher,rozsaszinu gumibugyijai vannak! csinos bennuk!
-a magam reszerol en imadom hordani a gumibugyyit! 24/7 non-stop hordom! most eppen egy buggyosabb fazonu kivul asajat anyagabol fodros rozsaszinu fenyes szaten, belul atlatszo pvc folias gumibugyit hordok a tena super slip pelenkam fole!
ugye milyen szep a gumikabugyikam!!?
ma ebben megyek ki napfurdozni a parkba! jarnak oda tobben pelenkaban is!
peldakent,; itt nalunk a korhazban az a strict minimum hogy az uj betegnek akinek ott a korlapjan hogy kell, ki van keszitve az agyra neki haloing,pelenka es pvc gumibugyi is!amikor en voltam klinikan,vittem magammal gumibugyikat amiket hang nelkul a noverke eltett a fiokba elohagyva egyet amit a peluskam fole ramadaott!
ez it 100% Termeszetes! gyogyszeertari ablakban ott a kek,piros vagy eppen citromsarga gumibugyi arral es ugy jelolve "erwachsene gummihose"=felnott gumibugyi ! barki vehet! mar vettunk ott Anyuval mindkettonk reszere gumibugyikat! senki nem nezett furan rank mert gumibugyikat veszunk sot ajanlottak hozza pelenkakat!
lehet ma is benezek oda torzsvevo vagyok mar!
meg budan regebben -(biztosan nincs mar meg)-az alagut budai bejaroja elott volt egy "servkoto" gyarto uzlet ahol volt a kirakatban citromsarga eros zorgos pvc anyagù "egeszsegugyibugyi"-nak nevezett gumibugyi! tobbszor vettem onnet gumibugyikat amikben napoztam sokszor!
emlekszem ovina es suliba is mindennap pelenkaban es gumibugyiban mentem! iskolaban tornaora elott ilyen szep voltamnem voltam egyedi gumibugyis tanulo! volt meg 9 masik rajtam kivul! a pedellus neni a suli mogotti kertbenn teregetett ki pelenkakat gumibugyikat! igyaz elso balrol ùgy tudom-(nem biztos)-hogy az osztalyfonoknonke volt!
szoval nalunk ez 100% termeszetes dolog hogy barhol barmikor beleutkozhetunk egy gumibugyit viselobe! itt senki se szegyenli vagy titkolja!
en akkor is gumibugyit hordok! hogy te akaddekoskodsz es belekotsz barmibe az tokmindegy nekem!
nem is vartam mast oszinten szolva...............!!
en gumibugyit es gumipelennkat hordok 24/7!! bei uns das pvc oder stamgummi hoschen genannnt "GUMMIHOSEN"!!! DAS GFÂHLT DIR ODER NEIN!!a legelso kicsikori gumibugyikaim! emlekben orzom oket
Mielőtt komolyabb vita kialakulna tisztáznunk kellene egy-két dolgot. És meg ne haragudj írásomért! Szép,szép amit bemutatsz a fotóidon de azok nem gumibugyik,nem latex bugyik hanem PVC bugyik (poli vinil clorid) vagyis műanyag bugyik. Igaz vannak nagyon szép színű műanyag bugyik mint az a kék is ami rajtad van de anyagában különbséget kell tenni a gumibugyi vagy a PVC bugyi közt. Ha megnézed az interneten a gumibugyikat mindég aláírja hogy miből van (latex vagy PVC) És az is lényeg hogy vannak egyének akik a műanyag bugyit kedvelik és vannak egyének akik a latex bugyit kedvelik és ezeket valamilyen formába el kellene választani habár a ( hobbijuk ) nem áll messze egymástól. A szétválasztás meg csak úgy történhet hogy az egyik oldal kiírja hogy gumibugyi kedvelő vagyok. A másik oldal meg kiírja hogy én PVC bugyi kedvelő vagyok. Tehát ha te a PVC bugyikat kedveled mint az a fotóidon is látszik nem vagy gumibugyis mert nem az igazi gumi vagy latex bugyikat kedveled.
sok a bunko,taplo akinek csak a sajat "elvezete" erdeke szamit ess magasrol tesz a tiedre!
en csak velemenyt irok pasiknak! mast nem!
kis iskolas korom ota rendszeresen hordom a pelenkat es a gumibugyit! ma mar termeszetes mindennapossa valt hogy gumibugyit hordok minden nap! imadom hordani! nem szegyenlem picit sem a gumibugyimat sehol orvosnal vagy korhazban sem! a kedvenc kiralykek gumibugyim!most is ezt vettem fel! alja egy tena pants super pelenkaval!
iskolaba hordtam ilyen pelenkat de csak gumibugyival,most mar inkabb moshato gumipelenkat veszek fel! es erre meg gumibugyit! 24/7 gumibugyiban vagyok es imadom!
en iskolaba is pelenkazva es gumibugyiban mentem minden nap! fole vettem egy kombidresszet ami jol helyen tarttott mindent! tornaruhat is hordtam a gumibugyim fole sokszor! leginkabb patentos volt a gumibugyikam hogy cserelni konnyebb legyen a pisikes pelenkamat! az Anyukam mindig tett be ket szaraz tena pants super pelenkat es plusz szaraz patentos gumibugyit! otthon egesz nap csak kis poloing es pelus gumibugyival volt rajtam!
azota is hordok gumibugyit 24/7 es imadom hordani! Anyu nem szol semmit peddig latja hogy hordom!
-(ejszakara tudom hogy hordja Anyu is a lila gumibugyijat)-az iskolaba hordott egyik patentos gumibugyikam!a tornaruham a suliban! kotelezo volt de en szerettem felvennni! ma is hordok sokszor
nekem nem teljessen mindegy a szine! kedvencem a fenyes kiralykek!
most is illyen buggyos nagyon ropogo-zorgo gumibugyi van rajtam!
-en nonstop 24/7 hordok gumibugyit es imadom hordani!
en tudok buszke lenni arra hogy gumibugyis vagyok!!leginkabb moshato gumipelenkakat hasznalok mint itt ez a lila gumipelenkam! erre veszem ra a kek gumibugyikamat!!napozok is igy!! naponta ugy 1-2 szer bepisikezek!
a kek gumibugyikamat az Anyukamtol kaptam szulinapra!
Igazából nekem teljesen mindegy hogy milyen színű gumibugyi csak gumibugyi legyen. Nekem nem a színe számít a gumibugyinak hanem maga a különleges anyaga. Én régebben az enyhén passzos kivitelű gumibugyikat szeretem ahol éreztem a gumibugyi enyhe szorítását. Egy jó ideje azonban a laza kivitelű gumibugyi híve vagyok ahol érzem hogy minden lépésemnél szinte simogatja testem a gumibugyi ahogy mozog rajtam. Én nem használok pelenkát én a gumibugyi alá női bugyit veszek. A lakásomon a gumibugyi alá nem veszek semmit úgy járkálok a lakásba vagy az udvaron.
Nagyon csinosak ezek a gumibugyik. Nekem is Pisti készített néhányat, természetesen a rózsaszínű fodros a kedvencem, pelussal és harisnyanadrággal hordom. Éjszakára is teljesen biztonságosak, nem szivárog és főleg csodálatos érzés benne lenni. Fölé bodyt hordok, az remekül a helyén tart mindent. Utcára is felveszem, van egy kellemes susogós hangja ahogy lépek benne, nekem tetszik, talán másnak is.
Én még kisgyerek voltam (talán úgy 10éves) amikor megtetszett a gumibugyi viselése és ehhez hasonló gumibugyiba játszadoztam az udvaron amikor a nagyszülők dolgoztak és a két szomszéd néni vigyázott rám. Mikor már kissé nagyobb lettem akkor találtam rá az igazán kedvelt gumibugyi márkámra a PRIMEX gumibugyira. Az a gumibugyi szinte el nyűhetetlen volt. Tudtam belőle venni teljesen átlátszót és tejfehéret. Ezek ragasztás nélküli gumibugyik voltak olyan mint a dombóvári csak szebb kivitel és jobb anyag. Természetesen ezek is mentek tönkre és felnőtt méret nem is volt ami igen nagy gond lett mert hiába szereztem be többet kinőttem és a kis mérete miatt már kellemetlen volt a viseletük. Egy darabig rózsaszín gumilepedőből csinálgattam gumibugyi utánzatot majd rátaláltam a dombóvári gumibugyira ami inkább csak azért tetszett mert hasonlított a PRIMEX gumibugyihoz de a fantáziámat nem izgatta úgy mint azt a gumibugyitól elvártam. Most Pisti készítésű gumibugyikat használok.
Én is dombóvári al kezdtem. Drogériában is lehetett kapni. Olyan hatással volt rám, első alkalmakkor mire felvettem, elélveztem. Akkoriban textilpelenkával használtam.
szia hogy létezik,hogy a Dombovári guminadrágjaid még nem mállottak szét?, Nekem rengeteg volt és sajnos mind tönkrement. Istenien nézel ki a különböző guminadrágokban.
Egész jó szerelés. Különösen a női harisnyával lehet mutatós. Az én gumibugyi kollekciómba még mindég van kettő Dombóvári gumibugyi.
Egy szép rózsaszín és egy magas derekú natúr színű. A natúr színű nem egy jó gyártmány mert igen vastag anyag (1mm vastag)ezért merev rugalmatlan kényelmetlen viselet. Azért el kell mondani az idő vasfoga már kezdi mindkettőt megenni.
Elárulom már Március 1-óta van fogam a hiányzó fogam helyett amit Február 17-én veszítettem el. Szerencsém volt, hogy a gyökere benne maradt a kitört gyökérkezelt fogamnak, és egészséges volt a gyökere a fogamnak ezért üvegszállas csapos felépítésssel és fényre kötő töméssel készült koronával lett újra fogam. 50.000 Ft alatt úsztam meg az egészet.
Igen én is azt szeretem volna neki valamilyen formában leírni hogy az írásának a panaszkodásának nem itt ebben a fórumban van a helye. Sajnálattal olvasom hogy valamilyen betegségben szenved de azért meg kell neki érteni hogy össze,vissza nem írhat mindenféle hülyeségeket olyan fórumokba ahova neki kedve tartja. Meg nem is értem hogy gondolja hogy majd ír egy hozzászólást és majd összeadnak neki annyi pénzt amennyit kér. De a felháborító az hogy még ő van felháborodva hogy senki nem ad neki pénzt. Én azért írtam neki hogy finoman közöljem vele hogy kéregetésből biztosan nem lesz ujj foga nem vesz ujj ruhát és nem megy nyaralni sem sőt még állampapír befektetése sem lesz.
Ünnepelni fogok ha jó hírt kapnék, hogy menthető lenne az elől kitört gyökérkezelt fogam gyökere koronával. Mert akkor kevésbbé lesz költséges számomra. Szívem szerint jobban örülnék ha 2023. év Szeptemberétől kéne fizetnem törlesztésben, az esetleges bonyolultabb fogpótlást Pl. Implantátum beültetést ami műtéttel jár. De álmodik a nyomor ebben.
És azért megyek az olcsóbb magán fogászatra, mert Budapest SOTE Szentkirályi utca 40 és SOTE Szentkirályi utca 47 fogászati klinikán semmit sem csinálnak a fogaimmal, csak legtöbb esetben feleslegesen várakoznék a váróteremben 3-4 óra hosszat is, aztán amikor sorra kerülök inkább haza küldenek engem várólistára hivatkozva.
Ahhol meg lakom, hogy meg nincs egy normális Állami felnőtt fogászati rendelés mert se röntgen nincs a parányi épületű szoba konyhás házhoz hasonló méterű fogászati rendelőben. És meg ki tudja mennyire alapos a higiénia ott.
A probléma ott kezdődött, hogy egy másik fórumban összeveszett valakivel és itt tárgyalja ki.
Én 3 éve leveleztem vele pár levélig, akkor is 250eFt összegyűjtéséről beszélt. Ezek szerint ennyi idő után még mindig ez a célja. Mondjuk az írásából ugyanazt a pénzt befektetné állampapírba (nem a legjobb befektetés) és nyaralni is menne, valamint új ruhákat venne.
De nem szólom le, mert beteg... viszont sajnos ez a fórumok velejárója, hogy az embert átverik, megsértik, stb. Én ezért nem vagyok FB-n sem, mert annó lakótársat kerestem és nem jelentkezők voltak, hanem vagy 5-10 ember belekötött a szövegbe és a saját értelmezését írta le, majd a többiek helyeseltek, így pedig még én voltam a rossz ember, mert megosztottam volna a lakásom valakivel. (Nem szexuális hirdetés volt, de minden hozzászóló azt állította.)
Szóval a "közösségi" és "kibeszélő" (fórum) oldalak sajnos már idiótákkal vannak tele. A gyakorikérdések oldalon is a végzett, tapasztalt rendszergazda véleményét lehurrogják olyanok, akik a saját gépükön kívül mást nem is láttak és a sajátjukat is évente újratelepítik... de ugyanolyan joggal bírnak, mint bárki és lepontozzák a szakértőt, mert nem azt írja, ami a lepontozó szerint lenne helyes, de valójában helytelen.
Én már megtanultam, hogy nem pocskondiázok nyilvánosan mást, főleg úgy, hogy az nem is ezen a fórumon van.
Gondolom nincsenek barátai, akivel ezt meg tudná beszélni és ez itt egy pelenkás közösség, gondolta, hogy meghallgatják.
Ami azért nekem furcsa, hogy elvárja mástól a segítséget, hogy támogassák. Ezt nem elvárni kell, hanem kiérdemelni. Az egy dolog, hogy a nagyanyja a leírása alapján bunkó, de a nagyanyák nem is annyira szoktak pénzt osztogatni. Kiskoromban kellett valami, de nem volt elég pénzem, kölcsönkértem tőle, adott, majd amikor összegyűlt és visszaadtam volna, akkor azt mondta, hogy tartsam meg. Na ez egy jó hozzáállás. De az, hogy hú milyen gazdag és nekem nem ad... amíg nálam a kölcsön tartott, segítettem neki az üzletében, meg amiben tudtam, nem csak a pénzről szólt a dolog, hanem adok-kapok alapokról. És én kölcsöntől függetlenül tartottam vele a kapcsolatot, beszélgettünk, stb.
Szóval a hozzáállással van a probléma.
A fogászati kezelés meg tudtommal ingyenes. Legalább is én tavaly csináltattam meg 5 fogamat és egy fillért nem fizettem érte.
Az, hogy inkó pasinak sem kell ő...
Én kaptam képet tőle annó. Teljesen fiús külseje van tüsi hajjal. Ha megnövesztené, legalább valamivel nőiesebb lenne és több férfit érdekelne, de első ránézésre én inkább pasinak néztem, mintsem nőnek.
Nem azt mondom, hogy kezdjen sminkelni, de ha látja, hogy nem érdeklődnek utána, akkor ő kérdezzen rá valakinél, hogy mi volt a baj. Oké, én kérdés nélkül most leírtam, amiért majd gondolom lehurrogás jön, pedig csak a jó szándék vezetett.
Ha nekem az elmúlt 20 évben elmondták volna, hogy min kéne változtatnom, hogy érdekes legyek a nők számára, örültem volna neki, de minden tanács csak öltözködési volt... de a strandon sem voltam sikeresebb ismerkedésben, szóval nem az volt a gond.
A másik gond, hogy a negatív, rossz dolgait hozza fel. A csalódásokra, előző kapcsolatokra nem nagyon kíváncsi senki, de ha leírná pl. hogy hímzéssel foglalkozik és szívesen hímezne valaki textilpelusára, netán akár ezzel kereskedhetne is és máris lenne egyéb bevételi forrása, de már érdekesebb személyiség lenne. Itt a pelenkások körében pelenkás ötletekkel tudná érdekessé tenni magát, mint ez a hímzés, vagy egymás pelenkázása, stb. De ő nem barátságot keres, hanem egyből szerelmet. Én is ebbe a hibába estem és 44 évesen ezért vagyok egyedül.
Szóval neki is vannak hibái, ahogy mindenkinek. Ő ezt az oldalt érezte úgy, hogy kiöntheti a bánatát. Fogadjuk el, hogy megtette, megkönnyebbült.
Valamilyen formában érthető a problémád de problémádra a megoldást a lehető legrosszabb helyen keresed. Nem tudom mi köze ennek a fórumnak a te kitört fogaidhoz vagy a te pénzügyeidhez? Azt meg nem is tudom hogy gondolod hogy majd a nagyszüleid pitiznek mikor úgy vettem ki írásodból hogy te sem igen kerested őket sőt még mikor találkozni akartak veled még akkor sem mentél el. Egy biztos a (felnőtt pelenkások gumibugyiban)fórumot olvasó vagy esetleg abba író tagok nem tudnak rajtad segíteni. A probléma megoldása az esetleges hibáidban az alapoknál vagy környezetedben keresendő de a probléma másra hárítása nem megoldás.
Elnézést a hibás írásomért nem fogom azt tenni, mint mások akik Dunába ugrottak vagy a társasház emeletéről ugrottak le. Én kibeszélem inkább a nehéz helyzetemet.
És elegem is lett az egyetlen élő nagyszülőmből aki, full milliomos és egyetlen egyszer sem volt képes Karácsonyhoz közeledve és Húsvéthoz közeledve, hogy felhívott volna engem a telefonom és megkérdezte volna tőlem, hogy nincs-e szükségem anyagi besegítésre a rekord magas Infláció miatt és az ünnepekhez közeledve.
De amikor már 1 hét volt hátra Szent estéig akkor már tudott keresni telefonon engem, hogy időpontott egyeztessen velem a találkozóra én meg nem mentem el hozzá, mert örültem ha az utolsó héten készülődhettem otthon a Karácsonyra és egész ősszel nem is foglalkozót velem.
Inkább beszélek a problémámról mint magamban tartsam, mert én azt fogom tenni Dunába ugranék hanem igen is a megoldásokat igyekszem keresni mert nem maradhatok idén Május közepe előtt foghíjas a Jubileumi születésnapomkor. És főleg nem elől maradhatok így.
Elegem van, hogy senkit sem érdekel a másik embernek a nehéz sorsa és rajtam segítne senki sem. Ezért van sajnos egyes embereknél öngyilkosság.
Én meg azt is durvának tartanám, hogy valaki Mónika Show-nak nevezné a problémámat még oedig a Cumi és a pelus oldalon a Pelusos 88 felhasználó merte.
És ne legyen nekem vacak az életem, meg is írtam a Krúdy volt tanár segédjének aki pedofil és LMBTQ-s aktívista volt a diákokkal szemben, tört volna ki neki a foga elől és nem nekem tört volna ki elől a gyökérkezelt fogam.
Valentin nap után 3 nappal tört ki a 1,5 éves gyökérkezelt fogam: pont 3 hónappal a 40. születésnapom előtt. És külsőleg sokkal fiatalabbnak nézek ki egy 40 éves nőnél. Kezdtem volna már örülni, hogy 2023. Áprilisában meg lett volna a 250.000 Ft-os megtakarított pénzem, amit befektettem volna az Állampapírban, és vettem volna külön normális nyári öltözékeket magamnak meg idén nyáron 4 éjszára le utaztam volna olcsóbb szállásra, az egyik népszerű városban nyaralni.
Nagyon remélem, hogy jó hírt fogok kapni a fogorvosi székben, hogy menthető lesz a kitört gyökérkezelt fogam gyökere és elég lesz üvegszállas csappal és koronával pótolni a hiányzó fogamat. Akkor hamarabb újra kezdhetem a kívánt összegű megtakarított pénzem gyűjtését, aztán irány az Állampapír vele utána elkezdek keresni egy másik munkahelyet magamnak és szépen ki is fogok lépni a jelenlegi munkahelyemről már idén Októberben elmennék.
Elegem van, hogy semmilyen anyagi besegítést nem kapok a fogpótlásomra. És még egy velem egykorú vagy nálam 5 ével fiatalabb Inkontinens férfinek sem kellek sorolhatnám.
Én már alig várom jöjjön végre a jó idő és kilehessen mozdulni a házból egy kis gumibugyis napfürdőzésre. Helyet foglalni a teraszon járkálni az udvaron egy gumibugyiban elvégezni az udvari munkákat vagy csak úgy egyszerűen élvezni a szabad tiszta levegőt meg a gumibugyit.
A 310-es írásomban kissé eltértem a fórum címétől de csak arra szerettem volna utalni hogy nem kell annyira drasztikusan venni hogy valaki gumibugyit hord. Természetesen ha valaki valamilyen probléma miatt hord pelenkát és gumibugyit és az írásomat bántónak találta azoktól elnézést kérek. Sajnálom hogy azoknak akik valamilyen gond miatt hordanak gumibugyit nem tudok segíteni. Úgy gondoltam azzal az írásommal kissé bátrabbá teszem azokat az embereket akik szégyenlik hogy nekik muszáj pelenkát és gumibugyit hordani. természetesen akik hobbiból hordanak pelenkát és gumibugyit biztos segítenek valamilyen formába írásaikkal. Én csak biztatni tudom ha(tudom)írásommal azokat az embereket akik szégyenlik hogy gumibugyit kell viselni.