Keresés

Részletes keresés

gumikabugyika Creative Commons License 2023.05.28 -3 1 350

ti setaltatk mar a szabadban alul csak bepelenkazva gumibugyiban? ha igen hl es hogyan? mit szoltak az arra jàrok?! Règi nagy àlmom egy zàdrt camping ahol mindenkin kotelezo lenne a pelenka ès a gumibugyi.seta a szabadban gumibugyiban!!

gumikabugyika Creative Commons License 2023.05.28 -3 0 349

ma gumipelenkaban vagyk egesz nap! ebben megyek setalni a parkba es napfrudeni! itt mar rengetegen tudjak hogy  en gumipelenkas es gumibugyis vagyok . Senki nèz ràm emiatt furcsan. imàdok gumipelenkàt hordani.

gumikabugyika Creative Commons License 2023.05.20 -2 0 348

hello mindenki. Ma ugyailyen tuzpiros GUMIBUGYIT vettem fel a tena super pants pelenkamra!!



gumikabugyika Creative Commons License 2023.05.01 -3 0 347

èn minden nap kapok pelenkat es ra  gumibugyit! 24/7 Non-Stophordom ès imàdom hordani a  pelenkàimat ès  a gumibugyijaimat! most  is van rajtam pelenka es gumibugyi !!èn szerencsès vagyok mert az Anyukàm bepelenkàz ès ad ràm gumibugyit! Anyu is hord pelenkat gumibugyit szivesen! mindig egyforma fazonu es szinu gumibugyit veszunk fel! most eppen egy buggyosabb fazonu lepke mintas  gumibugyit hordunk mindketten alatta lila gumipelenkàval! -(a gumipelenka = kivulrol eros pvc folia boritasu belulrol puha  cotton moshato pelenkabugyi)- a lila gumipelenkànk ilyen! erre jon mèg  a lepke mintàs gumibugyink!! "pista" fele gumibugyit nem hordunk sosem! mi nem szeeretjuk a testunkre feszulo gumibugyikat hordani!kenyelmetlen nekunk!mi az ilyen buggyosabb fazonu gumibugyyikat szeretjuk hordani mint ez a feher gumibugyim itta lila gumipelenkànk ilyen!

Előzmény: pisisbébi (346)
pisisbébi Creative Commons License 2023.05.01 -2 0 346

Pár éve volt műtét óta napiszinten. Tena pants maxit, Pisti féle gumibugyival.

gumikabugyika Creative Commons License 2023.04.30 -4 0 345

ti milyen surun vesztek fel pelenkat es gumibugyit?-èn minden nap pelenkàt ès gumibugyit hordok 24/7 ! nagyon nagyon imàdok gumibugyiban lenni !! most èpp egy piros valodi gumibol kèszult gumibugyit viselek! ugyanilyet csak piros szinben! alatta tena super pants pelenkat hordok!mindenhova es mindig bepelenkazva es gumibugyiban megyek! minndig van velem szaraz  pelenka ess tiszta gumibugyi ha bepisikèlek! szinte minden baratnom tudja hogy pelenkàt ès gumibugyit hordok! èn tudok nagyon buszke lenni arra hogy gumibugyis vagyok!ugyanilyen fazonu gumibol varrt gumibugyit hordok most csak az enyem piros szinu! van kiralykekben is ilyen gumibugyim! ès van  ez a rozsaszin gumibugyim is! vettem tobb szinben ilyen tanga fazonu gumi gumibugyit is kimenni napozni,furdeni,setalni!nagyon kènyelmes gumibugyi!

gumikabugyika Creative Commons License 2023.04.06 -4 1 344

azert a nagy kedvenc gumibugyim marad ez a fenyes kiralykek gumibugyi!! imadom felvenni setalni napozni! en  nagyon nagyon buszke vagyok a gumibugyimra!

gumikabugyika Creative Commons License 2023.04.06 -4 1 343

a legeslegùjabb gumibugyim

ma jott meg fel is veszem!

kivul fodros fenyes szaten.............belul feher fenyes eros kissse rpogos pvc folias!!

imàdom!

gumikabugyika Creative Commons License 2023.03.27 -4 0 342

ez meg a jobbik eset!

nekem ùgy irt valaki-(mar akkor senki volt amikor meg volt  valaki...)-"jèzus tèged is szeret, dobd  el a gumibgyit ès gyere közènk...."

hàt illlendöen vàllaszoltam kedveskedöen hogy " te szegèny  szerencsètlen szellemi nincstelen! ez itt nem keresztèny hittèritö oldal"!!

ezen ùgy beràgott...................hogy azota se kèp se hang!!

na kèrem lehet finoman kedvesen is reagàlni...............az eredmèny nem marad el! EZT nemrèg  talaltam egy magyarnyelvü adok-veszek oldalon! bepisiltem a  nevetèstöl!!

Előzmény: Mister V. (319)
gumikabugyika Creative Commons License 2023.03.23 -4 0 341

kedves "macska"

-en klasszikus egeszegugyi bugyit hordok vastagabb tena super betet pelenakkal ha kell! amugy naponta gumibugyit alaja pelenkat

Előzmény: macska2 (5)
gumikabugyika Creative Commons License 2023.03.23 -4 1 340

evajunior

szia vicuska!

en inkontinencias pelenkas gumibugyis vagyok! nekem kellenel!gem erdekelsz!! hordasz pelenkat gumibugyit?

ilyen gumibugyiban vagyok most! nonstop 24/7 gumibugyit hordok ess elvezem!

puszi!

Előzmény: Evajunior (314)
gumikabugyika Creative Commons License 2023.03.23 -4 1 339

en sose takargattam-titkoltam hogy gumibugyit hordok! plane  hogy szinte mindegyik PVC anyagu gumibugyim -(en ezeket imàdom hordani)-hangosan ropog zorog rajtam ha mozgok!! kimegyek benne napozni,setalni,es mindegyik szommszed nenim lat  naponta gumibugyiban  pllane ha mosok oda teregetek az  udvarra! sose szolt senki, illetve annyit "milyen szep gumibugyik"!!

-es van valodi gumibol keszult gumibugyim is ebben alszom! nappal pvc  zorggos gumibugyikat hordok a pelenkam fole! napi 1-3 szor bepisikezek! bolltba  is megyek gumibugyiban! az Anyukam mindenrol tud sokszor  o huzza fel ram a gumibugyimat! este Anyu is vesz fel pelenkabugyit -(tena pants)-es erre  gumibugyit azon egyszeru  oknal fogva  hogy utal pisikès agynemut mosni,vasalni!! Anyunak lila,kek,sarga,zold,pottyos fekete-feher,rozsaszinu gumibugyijai vannak! csinos bennuk!

-a magam reszerol en imadom hordani a gumibugyyit! 24/7 non-stop hordom! most eppen egy buggyosabb fazonu kivul asajat anyagabol fodros rozsaszinu fenyes szaten, belul atlatszo pvc folias gumibugyit hordok a tena super slip pelenkam fole!

ugye milyen szep a gumikabugyikam!!?

ma ebben megyek ki napfurdozni a parkba! jarnak oda tobben pelenkaban is!

peldakent,; itt nalunk a korhazban az a strict minimum hogy az uj betegnek akinek ott a korlapjan hogy  kell, ki van keszitve az agyra neki haloing,pelenka es pvc gumibugyi is!amikor en voltam klinikan,vittem magammal gumibugyikat amiket hang nelkul a noverke eltett a fiokba elohagyva egyet amit a peluskam fole ramadaott!

ez it 100% Termeszetes! gyogyszeertari ablakban ott a kek,piros vagy eppen citromsarga gumibugyi arral es ugy jelolve "erwachsene gummihose"=felnott gumibugyi  ! barki vehet! mar vettunk ott Anyuval mindkettonk reszere gumibugyikat! senki nem nezett furan rank mert gumibugyikat veszunk sot ajanlottak hozza pelenkakat!

lehet ma is benezek oda torzsvevo vagyok mar!

meg budan regebben -(biztosan nincs mar meg)-az alagut  budai bejaroja elott volt egy "servkoto" gyarto uzlet ahol volt a kirakatban citromsarga eros zorgos pvc anyagù "egeszsegugyibugyi"-nak nevezett gumibugyi! tobbszor vettem onnet gumibugyikat amikben napoztam sokszor!

emlekszem ovina es suliba  is mindennap pelenkaban es gumibugyiban mentem! iskolaban tornaora elott ilyen szep voltamnem voltam egyedi gumibugyis tanulo! volt meg 9 masik rajtam kivul! a pedellus neni a  suli mogotti kertbenn teregetett ki pelenkakat gumibugyikat! igyaz elso balrol ùgy tudom-(nem biztos)-hogy az osztalyfonoknonke volt!

szoval nalunk ez 100% termeszetes dolog hogy barhol barmikor beleutkozhetunk egy gumibugyit viselobe! itt senki se szegyenli vagy titkolja!

puszi minden gumibugyi viselonek!! 

Előzmény: Gb Jan (310)
gumikabugyika Creative Commons License 2023.03.23 -5 0 338

nem baj draga majd elmulik!

en akkor is gumibugyit hordok! hogy te akaddekoskodsz es belekotsz barmibe az tokmindegy nekem!

nem is vartam mast  oszinten szolva...............!!

en gumibugyit es gumipelennkat hordok 24/7!! bei uns das pvc oder stamgummi hoschen genannnt "GUMMIHOSEN"!!!  DAS GFÂHLT DIR ODER  NEIN!!a legelso kicsikori gumibugyikaim! emlekben orzom oket

gumibugyis  udvozlettel,;   gumikabugyika

Előzmény: Gb Jan (337)
Gb Jan Creative Commons License 2023.03.23 0 1 337

Mielőtt komolyabb vita kialakulna tisztáznunk kellene egy-két dolgot. És meg ne haragudj írásomért!  Szép,szép amit bemutatsz a fotóidon de azok nem gumibugyik,nem latex bugyik hanem  PVC bugyik (poli vinil clorid) vagyis műanyag bugyik. Igaz vannak nagyon szép színű műanyag bugyik mint az a kék is ami rajtad van de anyagában különbséget kell tenni a gumibugyi vagy a PVC bugyi közt. Ha megnézed az interneten a gumibugyikat mindég aláírja hogy miből van (latex vagy PVC) És az is lényeg hogy vannak egyének akik a műanyag bugyit kedvelik és vannak egyének akik a latex bugyit kedvelik és ezeket valamilyen formába el kellene választani habár a ( hobbijuk ) nem áll messze egymástól. A szétválasztás meg csak úgy történhet hogy az egyik oldal kiírja hogy gumibugyi kedvelő vagyok.  A másik oldal meg kiírja hogy én PVC bugyi kedvelő vagyok. Tehát ha te a PVC bugyikat kedveled mint az a fotóidon is látszik nem vagy gumibugyis mert nem az igazi gumi vagy latex bugyikat kedveled. 

Előzmény: gumikabugyika (336)
gumikabugyika Creative Commons License 2023.03.22 -4 0 336

"evajunior"

-es igazad van!!

sok a bunko,taplo akinek csak a sajat "elvezete" erdeke szamit ess magasrol tesz a tiedre!

en csak velemenyt irok pasiknak! mast nem!

kis iskolas korom ota rendszeresen hordom a pelenkat es a gumibugyit! ma mar termeszetes mindennapossa valt hogy gumibugyit hordok minden nap! imadom hordani! nem szegyenlem picit sem a gumibugyimat sehol orvosnal vagy korhazban sem! a kedvenc kiralykek gumibugyim!most is ezt vettem fel! alja egy tena pants super pelenkaval!

puszi!

Előzmény: Evajunior (288)
gumikabugyika Creative Commons License 2023.03.22 -4 0 335

iskolaba hordtam ilyen pelenkat de csak gumibugyival,most mar inkabb moshato gumipelenkat veszek fel! es erre meg gumibugyit! 24/7 gumibugyiban  vagyok es imadom!

Előzmény: Törölt nick (306)
gumikabugyika Creative Commons License 2023.03.22 -4 0 334

hordok en is ilyen gumibugyit! imadom! nonstop 24/77 pelenkaban es gumibugyiban vagyok!

Előzmény: Törölt nick (324)
gumikabugyika Creative Commons License 2023.03.22 -4 0 333

szia

en iskolaba is pelenkazva es gumibugyiban mentem minden nap! fole  vettem egy kombidresszet ami jol helyen tarttott mindent! tornaruhat is hordtam a gumibugyim fole sokszor! leginkabb patentos volt a gumibugyikam hogy cserelni konnyebb legyen a pisikes pelenkamat! az Anyukam mindig tett be ket szaraz tena pants super pelenkat es plusz szaraz patentos gumibugyit! otthon egesz  nap csak kis poloing es pelus gumibugyival volt rajtam!

azota is hordok gumibugyit 24/7 es imadom hordani! Anyu nem szol semmit peddig latja hogy hordom!

-(ejszakara tudom hogy hordja Anyu is a lila gumibugyijat)-az iskolas gumibugyikam egyikeaz iskolaba hordott egyik patentos gumibugyikam!nalunk kotelezo volt a tornaruhaa tornaruham a suliban! kotelezo volt de en szerettem felvennni! ma is hordok sokszor

Előzmény: Gb Jan (329)
gumikabugyika Creative Commons License 2023.03.22 -4 0 332

nekem nem teljessen mindegy a szine! kedvencem a fenyes kiralykek!

most is illyen buggyos nagyon ropogo-zorgo gumibugyi van  rajtam!

-en nonstop 24/7 hordok gumibugyit es imadom hordani!

en tudok buszke lenni arra hogy gumibugyis  vagyok!!leginkabb moshato gumipelenkakat hasznalok mint itt ez a lila gumipelenkam! erre veszem ra a kek gumibugyikamat!!napozok is igy!! naponta ugy 1-2 szer bepisikezek!

a kek gumibugyikamat az Anyukamtol  kaptam szulinapra!

puszi minden gumibugyisnak!!

Előzmény: Gb Jan (331)
Gb Jan Creative Commons License 2023.03.21 0 0 331

Igazából nekem teljesen mindegy hogy milyen színű gumibugyi csak gumibugyi legyen. Nekem nem a színe számít a gumibugyinak hanem maga a különleges anyaga. Én régebben az enyhén passzos kivitelű gumibugyikat szeretem ahol éreztem a gumibugyi enyhe szorítását. Egy jó ideje azonban a laza kivitelű gumibugyi híve vagyok ahol érzem hogy minden lépésemnél szinte simogatja testem a gumibugyi ahogy mozog rajtam. Én nem használok pelenkát én a gumibugyi alá női bugyit veszek.   A lakásomon a gumibugyi alá nem veszek semmit úgy járkálok a lakásba vagy az udvaron.    

Zsolti631202 Creative Commons License 2023.03.15 0 0 330

Nagyon csinosak ezek a gumibugyik. Nekem is Pisti készített néhányat, természetesen a rózsaszínű fodros a kedvencem, pelussal és harisnyanadrággal hordom. Éjszakára is teljesen biztonságosak, nem szivárog és főleg csodálatos érzés benne lenni. Fölé bodyt hordok, az remekül a helyén tart mindent.  Utcára is felveszem, van egy kellemes susogós hangja ahogy lépek benne, nekem tetszik, talán másnak is.

Előzmény: Gb Jan (329)
Gb Jan Creative Commons License 2023.03.15 -1 1 329

Én még kisgyerek voltam (talán úgy 10éves) amikor megtetszett a gumibugyi viselése és ehhez hasonló gumibugyiba játszadoztam az udvaron amikor a nagyszülők dolgoztak és a két szomszéd néni vigyázott rám. Mikor már kissé nagyobb lettem akkor találtam rá az igazán kedvelt gumibugyi márkámra a PRIMEX gumibugyira. Az a gumibugyi szinte el nyűhetetlen volt. Tudtam belőle venni teljesen átlátszót és tejfehéret. Ezek ragasztás nélküli gumibugyik voltak olyan mint a dombóvári csak szebb kivitel és jobb anyag. Természetesen ezek is mentek tönkre és felnőtt méret nem is volt ami igen nagy gond lett mert hiába szereztem be többet kinőttem és a kis mérete miatt már kellemetlen volt a viseletük. Egy darabig rózsaszín gumilepedőből csinálgattam gumibugyi utánzatot majd rátaláltam a dombóvári gumibugyira ami inkább csak azért tetszett mert hasonlított a PRIMEX gumibugyihoz de a fantáziámat nem izgatta úgy mint azt a gumibugyitól elvártam. Most Pisti készítésű gumibugyikat használok.

 

     

 

Előzmény: Törölt nick (328)
Törölt nick Creative Commons License 2023.03.14 0 0 328

Én is dombóvári al kezdtem. Drogériában is lehetett kapni. Olyan hatással volt rám, első alkalmakkor mire felvettem, elélveztem. Akkoriban textilpelenkával használtam.

Előzmény: Gb Jan (326)
guminadrágot Creative Commons License 2023.03.12 -1 0 327

szia hogy létezik,hogy a Dombovári guminadrágjaid még nem mállottak szét?, Nekem rengeteg volt és sajnos mind tönkrement. Istenien nézel ki a különböző guminadrágokban. 

ide irjál beontes@gmail.hu

zoli

Előzmény: Gb Jan (326)
Gb Jan Creative Commons License 2023.03.11 -1 1 326

Egész jó szerelés. Különösen a női harisnyával lehet mutatós. Az én gumibugyi kollekciómba még mindég van kettő Dombóvári gumibugyi.

 

        

Egy szép rózsaszín és egy magas derekú natúr színű. A natúr színű nem egy jó gyártmány mert igen vastag anyag (1mm vastag)ezért merev rugalmatlan kényelmetlen viselet. Azért el kell mondani az idő vasfoga már kezdi mindkettőt megenni.

Előzmény: Törölt nick (324)
Evajunior Creative Commons License 2023.03.10 -1 0 325

Elárulom már Március 1-óta van fogam a hiányzó fogam helyett amit Február 17-én veszítettem el. Szerencsém volt, hogy a gyökere benne maradt a kitört gyökérkezelt fogamnak, és egészséges volt a gyökere a fogamnak ezért üvegszállas csapos felépítésssel és fényre kötő töméssel készült koronával lett újra fogam. 50.000 Ft alatt úsztam meg az egészet. 

 

 

 

Előzmény: Gb Jan (323)
Törölt nick Creative Commons License 2023.03.10 -1 1 324

Nekem csak PVC bugyim van. Valamikor volt dombóvári gumibugyim.

Gb Jan Creative Commons License 2023.03.10 0 1 323

Ez az ! Így kell neki állni a dolgoknak. Szedd össze magad, állj a talpadra és valósuljanak meg álmaid.

Előzmény: Evajunior (322)
Evajunior Creative Commons License 2023.03.09 0 1 322

Képzeld el, hogy meg fog valósulni nekem bármennyire nem is akarod ezt.

Előzmény: Gb Jan (321)
Gb Jan Creative Commons License 2023.03.07 0 2 321

Igen én is azt szeretem volna neki valamilyen formában leírni hogy az írásának a panaszkodásának nem itt ebben a fórumban van a helye. Sajnálattal olvasom hogy valamilyen betegségben szenved de azért meg kell neki érteni hogy össze,vissza nem írhat mindenféle hülyeségeket olyan fórumokba ahova neki kedve tartja. Meg nem is értem hogy gondolja hogy majd ír egy hozzászólást és majd összeadnak neki annyi pénzt amennyit kér. De a felháborító az hogy még ő van felháborodva hogy senki nem ad neki pénzt. Én azért írtam neki hogy finoman közöljem vele hogy kéregetésből biztosan nem lesz ujj foga nem vesz ujj ruhát és nem megy nyaralni sem sőt még állampapír befektetése sem lesz.

Előzmény: Mister V. (319)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!