Tisztelettel !
Érdeklődés esetén szívesen rendelkezésre állok, saját egyedi tervezésű és legyártott modeljeim tapasztalataival. Üdvözlettel Alexander
/// ha valaki szeretné átvenni - netán nem óhajt bíbelődni kb. 1000 órát - természetesen átadom részére. ///
A " Boxermotor Modell " vagy csak egyszerűen " Boxermotor " beírása a keresőbe és ott a videó.
Sajnos a rendszer nem engedi bemásolni a linket.
Hiába, a Stirling Laminákhoz nagyobb affinitàsom van, mint a mai modern Ipad símogatásához. 😉
Üdv
Alexander
- bízom a keresőben, én símán rátaláltam. egyébként egyedi megjelenésével kitűnnek a sorból. a youtoobon ' is megtaláljátok a 6-7-12 cilinderes gépek videóit -
. . . igen, természetesen működő darabok. Egy komplett " családot " terveztem és készítettem hagyományos analóg szerszámgépeken. - egyhengerestől egészen tizenkéthengeresig -
A videókat itt megtalálhatjátok.
A meghajtóanyag / na ebben rejlik az igazi perspektíva / lehet szinte " bármilyen " hőforrás, én denaturáltszeszt használok.
A modelljeim egyébként csak a dolog fizikáját mutatják be, tehát semmi erődemonstráció - ahoz ipari méretek kellenek.
Köszönettel
Alexander
/// egy valós illúziót szándékoztam - szerintem sikerült is - a működés közbeni hanghatással megvalósítani ///