megnéztem, nem ez volt a gond, hanem, hogy elve nem engedte az olvtárs káértyájával a vásárlást. Az előző keretedet kimerítetted? A megemelt keretre a következő hónaptól ad visszatérítést.
Mintha valaki már írta volna itt egy-két hónapja, hogy nem kapott államnpapír vásárlás után visszatérítést. Este majd mepróbálom visszakeresni. Az is lehet, hogy a hitelkártyás topikban írta, de rémlik valami ilyen.
Az mhb szerintem unikum. 1 évig szoptunk azzal (giga partnerként), hogy minden hónap 2. munkanapján nem tudtak előző napról utalás listát adni, ami alapján könyvelhettük volna a befizetést. Ha hétvége utánra esett, akkor csúsztunk akár 5 napot. (most nagyjából ez megoldódott) Emellett random nem tudják ezt produkálni, 4-10 napig akár, miközben a következő napok jönnek rendben. Volt olyan, amit sose tudtak produkálni, ott 10 nap után adtak egy nagyjából jó állományt, amiből kurva sok munkával megoldottuk a dolgunkat, de az örökre úgy maradt, hogy névből csak az első 3 vagy 4 karakter van meg, utaló számlaszám nincs, sok tételnél gyakorlatilag bemondásra hiszünk az ügyfélnek, mert nem lehet azonosítani teljesen az utalást. Folyamatos küzdelem velük az élet, de hát a ner egyik zászlóshajója szent tehén, sérthetetlen. Egy normális országban a fogyvédelem, mnb, pénzügyi felügyelet már nagyon komolyan megb.szta volna őket.
Az immár Cofidis MyKey, meg a netbank szerint a teljes hitelkeretemet felhasználhatom. Igaz, hogy tegnap a felét elköltöttem, és a céloldal vissza is igazolta. A netbankban foglalás látszik, összeg nélkül.
Az újabb regisztrációs b*szakodás már csak hab volt a tortán.
Nem. A nagy átállás abból állt, hiogy újra kellett regisztálni az appra, ami továbbri is Cetelem MyKey. A "vadiúj" Cofidis weboldalra én is csak SMS-selk tudok belépni. Viszont úgy döntöttem, hoigy havi 10 ezer visszatérítésért nagyon tetszik, ez a forradalmian új app.:-D
Nekem is újdonság volt, amikor egy hónapja megjött az új kártyám, a mellékelt levélben írták. A kártyán lévő QR-kóddal meg lehet nézni, hogy mire jár az 5 %. Úgy lenne az igazi, ha ez extra lenne, így sok jelentősége nincs.
Nem terheltek valakinek tévesen éves kártyadíjat volt oney kártyán? A kivonatomon tévesen szerepel néhány levonás (kamat, kártyadíj, számlavezetési díj, SMS díj), de az egyenlegből csak a kártyadíj hiányzik. Ha többeknél van hiba, remélhetőleg javítják és nem kell velük szenvedni a jóváírásért.
hónapok, de lehet lassan már egy éve azt olvasom, hogy a cetelem cofidisra vált, erre ma megjön az új cetelemes kártyám, cetelemes fejléces papírral. :)
Azért, hogy az IB-nél vezetett értékpapírszámlára biztasson mindenkit (teljesen figyelmen kívül hagyva, hogy esetleg az illető bármi okból is, de nem NEM AKAR részvényalapot). És utána rögtön jön is az ajánlókódjával...
A Cetelem takarékszámla fikázása, évek óta visszatérő motívum nála. Párszor rákérdeztem, hogy akkor ajánlana-e helyette, egy ennél jobb látra szóló kamatot kínáló számlát, de mindig hallgatás következett utána. Akkor meg nem értem, hogy miért veszi elő folyton.
ennek ellenére mindössze 8 hozzászólással ezelőtt pontosan tudtad, hogy 2,88 százalék a nettó kamat a cetelemnél. néha nehéz eldönteni, hogy te vajon normális vagy-e? (nem)