Keresés

Részletes keresés

aptohu Creative Commons License 12 órája 0 0 1855

Köszi, ez lehet a megoldás.

21-éig visszafizetem a költést, de vigyázni kell, hogy 1-jéig ne legyen újabb vásárlás. Gyakorlatilag 3 hét a keret kimerítése.

Előzmény: mzsombi (1854)
mzsombi Creative Commons License 13 órája 0 0 1854

Naptári hónapokat is néz a visszatérítésnél. Szerintem ezért nem kaptál, az áprilisi kereted már kimerülhetett addigra.

Előzmény: aptohu (1853)
aptohu Creative Commons License 2 napja 0 0 1853

Úgy volt, ahogy mondtad. A megemelt keret visszatérítése csak a következő hónaptól van.

Viszont április végén próbaképpen 10 ezer forintért vásároltam a webkincstárban, arra a mai napig nem adott 1%-ot, és gyanítom, hogy már nem is fog. Előző hónapban a webkincstárra volt 1%.

Előzmény: FOMA (1819)
TyggeR Creative Commons License 3 napja 0 0 1852

most már az én pénzecském is megvan

pár százezerért én csak augusztusi dkj-t tudtam venni az előbb

Előzmény: FOMA (1851)
FOMA Creative Commons License 3 napja 0 0 1851

És hurrá, végre minden szép és jó...

FOMA Creative Commons License 4 napja 0 0 1850

Próbálgatom a DKJ-t, de az októberig lejáróknál egyszerűen nincs annyi címlet, hogy el tudnám helyezni a cetelemes pénzt... Aminek egy jó része amúgy is két-három hónapon belül kell, egy házkörüli prokjekthez. Boldog békeidők, a hónapon belüli DKJ-kkel.:-)

Előzmény: TyggeR (1842)
Passzív befektető Creative Commons License 4 napja 0 0 1849

DKJ esetén jóval alacsonyabb a spread mint bmáp és fix esetén.

DKJ fő előnye h adómentes, ha látraszóló kamat kell akkor az IBKR is biztosítja az is banki hátterű:

www.ibkr.com/referral/milan560

Előzmény: FOMA (1845)
TyggeR Creative Commons License 4 napja 0 1 1848

engem épp 3 perce hívtak vissza, pont előtte próbáltam kiutalni 100 forintot, és már sikeres volt. ez tehát működik. viszont a pénzem nekem sincs meg, amiről nekem is csak azt tudták mondani, hogy "meglesz az". de hogy pontosan mikor, azt nem tudta megmondani. elhangzott, hogy ha "pár nap múlva" sem kerül elő, telefonáljak újra, de igen, a kamat a beutalás napjától fog járni. de én is inkább a pénzt szeretném

továbbra is tartom, ez példátlanul súlyos hiba, és tök mindegy, hogy valószínűleg kevés ember érintett, ilyennek nem szabadna előfordulnia

Előzmény: FOMA (1847)
FOMA Creative Commons License 4 napja 0 0 1847

Nemrég felhívtam őket, meglepően gyorsan el is jutottam az ügyintézőhöz. Sűrű elnézés kérések között közölte velem, hogy technikai hiba volt hétvégén, és még mindig dolgoznak a javításon, de a kiutalás már elvileg működik (nem próbáltam). Az odautalásomat viszont ő sem látja, de szerinte holnapra meglesz, mert biztosan megvan náluk a pénz, és nyugtatott, hogy természetesen május 1-től kapom majd rá a látra szóló kamatot. Azért felhomályosítottam, hogy nem a négynapi kamat érdekel igazán, hanem az, hogy hol az átutalt tőke.:-) 

Előzmény: TyggeR (1837)
Passzív befektető Creative Commons License 4 napja 0 0 1846

Ide kell írni h indítson eljárást az MNB: info@mnb.hu ugyfelszolgalat@mnb.hu

Üzentem a Cofidisnek is h írjanak jóvá kártérítést ha azt szeretnék h továbbra is igénybe vegyük a szolgáltatásaikat, a kártérítés minden ügyfélnek jár, ezek évtizedek óta kispórolják a pénzt a fejlesztésekből, sajnálják arra a pénzt h minőségi szolgáltatást nyújtsanak.

FOMA Creative Commons License 4 napja 0 0 1845

Nálam az egyenlegben is látszott a kamat, csak a hétvégi utalás nem.

Hétvégén a DKJ-vel sem igazán boldogultam, volt aminél kiírta, hogy csak 10000 Ft érhető el, mire odaértem a kattintásokkal, már az sem.

Passzív befektető Creative Commons License 4 napja 0 0 1844

A beutalt összeg sem látszik a számlán, nyilván a számlán megvan csak nem mutatja a netbank. 

Passzív befektető Creative Commons License 4 napja 0 0 1843

Ami a leginkább gáz h sem e-mailben sem a honlapon nem tájékoztatják az ügyfeleket a problémáról, ez felháborító, legalább közzétennék h ne utaljatok be v számítsatok arra h nem tudtok hozzáférni a pénzetekhez!

TyggeR Creative Commons License 4 napja 0 1 1842

a számlatörténetben valóban látszik a kamat, de az egyenlegben nem. a május elsejei utalás szintén hiányzik. kiutalni továbbra sem lehet egy fillért sem

bohóckodok tovább a talán kapható, talán nem kapható dkj-kkel. nem mintha éppen hiányozna a semmiben lévő pár százezer forint, de ilyen hibát én nem tudok elfogadni

Előzmény: FOMA (1838)
Passzív befektető Creative Commons License 4 napja 0 0 1841

Abszolút igazad van egyetértek!

A banktól lehet vmi kártérítést kérni ezért, ha többen kiállunk az ügyért akkor lehet h lesz eredménye?

Passzív befektető Creative Commons License 4 napja 0 0 1840

Utána kéne nézni van-e hasonló szolgáltatás a piacon. Az Interactive Brokers elvileg fizet kamatot a látra szóló egyenleg után, 3.5% körül.

Ezzel a linkkel érdemes számlát nyitni amiért a beutalás 1%-át jóváírják IBKR részvényben:

www.ibkr.com/referral/milan560

Előzmény: FOMA (1838)
Passzív befektető Creative Commons License 4 napja 0 0 1839

Jelentsétek az MNB-nek, beutaltam és nem jelenik meg a számlán.

FOMA Creative Commons License 4 napja 0 1 1838

Legalább már az áprilisi kamat látszik, de a hétvégi utalás még mindig nincs jóváírva. Agyrém. Mivel helyettesíted? Én is erősen gondolkodom a búcsún. 

TyggeR Creative Commons License 4 napja 0 1 1837

a takarékszámláról jelenleg természetesen kiutalni sem lehet, még 100 forintot sem. ez tényleg elfogadhatatlan, amint megjavítják (reggel 8-kor visszahívást ígértek, azóta is várom), egy fillér nem marad ezen a számlán. szép volt, jó volt, ennyi volt

Passzív befektető Creative Commons License 2025.05.02 0 0 1836

Továbbra is ez az ügyfélszolgálat: 06 1 458 6070

Passzív befektető Creative Commons License 2025.05.02 0 0 1835

Tehát takarékszámlán ti se látjátok az áprilisi kamatot?

Mi az e-mail címük, anno a takarekszamla@cetelem.hu-ra lehetett üzenni?

Előzmény: Merlini (1834)
Merlini Creative Commons License 2025.05.02 0 0 1834

Már lehet visszafelé lapozni hitelkártyánál a számlatörténetemben.

"A takarékszámlán sem a havi kamat, sem pedig a ma küldött utalás nem látszik."
Ez nagyobb probléma.

Előzmény: FOMA (1822)
FOMA Creative Commons License 2025.05.02 0 0 1833

Sőt, a visszatérítés is megy a tegnap tranzakciók után. Úgy tűnik, hogy nem minden szerver kapott kimenőt a hosszú hétvégére.:-)

Előzmény: kapasz (1831)
Passzív befektető Creative Commons License 2025.05.02 0 0 1832

Érdemes nekik e-mailt küldeni, fontos h minél többen üzenjünk nekik h lássák h mindenkit zavarnak a hibák.

kapasz Creative Commons License 2025.05.01 0 0 1831

A hitelkártya feltöltése is jól működik, csak a takarékszámla nem százas.

Előzmény: FOMA (1830)
FOMA Creative Commons License 2025.05.01 0 0 1830

Csodák csodájára, a mai hitelkártyás tranzakciók látszanak, és az SMS-ek is jöttek. Vicces, hogy ennek most örülni kell. 

Előzmény: TyggeR (1828)
TyggeR Creative Commons License 2025.05.01 0 0 1829

felhivni sem lehet oket, "majd hetfon". anyatokat, ilyen nincs. na, amint jovairjak a penzt es valami karteritest a kellemetlensegekert, uritem is ki a szamlat orokre

Előzmény: TyggeR (1828)
TyggeR Creative Commons License 2025.05.01 0 0 1828

az elobb utaltam be, se email nem jott, se az egyenlegben nem latszik. ez tenyleg nagyon gaz

Passzív befektető Creative Commons License 2025.05.01 0 0 1827

Megnéztem az oba honlapján van egy pdf file és a Cofidis tagja az obanak mint az összes hazai bank.

Előzmény: kapasz (1826)
kapasz Creative Commons License 2025.05.01 0 1 1826

Valami nagy gond lehet, mert a mutatott egyenleg többszázezres eltérést mutat a valóságostól. Ez egy bank esetében megengedhetetlen, mondhatni ultra gáz!

Előzmény: Passzív befektető (1824)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!