engem ma kegyetlenül megszopatott, telefonálhattam ennek az inkompetens bagázsnak
engem is kidobott az app, lépjek be újra. oké, anyádat, de csináljuk. nem jó, hiba, jelszó érvényessége lejárt, cseréljem le a weboldalon
oké, a k.. anyádat, nézzük a weboldalt. igen, itt is van, elfelejtett jelszó, írjuk be az adatokat, új jelszót, oké - és erre mit csinál? pusht küld az appba, amibe éppen újra be szeretnék lépni, de ugye nem tudok, mert a jelszó
az, hogy egy ilyen végtelen ciklusba bele lehet lépni, az súlyos informatikai hanyagság. telefonon resetelték a mittoménmit, így a jelszócserénél már sms-t küldött a jóváhagyáshoz. az hétszentség, hogy nem is aktiválom még egyszer ezt a szaros appot, maradok az sms-kódok bepötyögésénél
Tudom nem ide tartozik viszont a befektetési szolgáltatások kapcsán az Interactive Brokerst senkinek sem ajánlom, semmilyen tájékoztatás nem adnak ha jelentősen késik az osztalék, egyes ügyfeleknek szinte azonnal megérkezik míg másoknak akár 3-4 hét múlva, közben semmilyen biztató választ nem adnak, a hazai részvények esetén a lehető legrosszabb szolgáltatást nyújtják, nem a Kelernél vannak a részvények hanem ismeretlen letétkezelőknél, egyre több az ügyfélpanasz az Interactive Brokersre.
"Intézze rendszeres átutalásait, fizesse közüzemi számláit egyszerűen Cofidis hitelkártyájával vagy korábbi Cetelem Bank által kibocsátott Cetelem hitelkártyájával! Átutalásait indíthatja a Cofidis NetBankból vagy telefonon munkatársaink segítségével.
Áprilisban 5 000 Ft-ot visszatérítünk, amennyiben az átutalásai értéke eléri az 50 000 Ft-ot."
A hitelkártya számláról folyószámlára történő utalás esetén 10 %-ot, legfeljebb 5000 Ft-ot visszatérítettek, a havi kereten felül. E-mailben küldték az akciós felhívást. Működött.
múltkor a takarékszámla, most a hitelkártya. megbízható ez a cofidis...
Tisztelt Ügyfelünk!
Tájékoztatjuk Önöket, hogy technikai hiba okán a 2025.05.31. és 2025.06.02. között sikeresen beérkező utalások egy része a vártnál később kerül könyvelésre és jelenik meg a Cofidis NetBankban, ezért előfordulhat, hogy egyes ügyfeleink számára nem a ténylegesen felhasználható hitelkeret összege látható a NetBankba történő belépés alkalmával, ebből adódóan pedig az említett időpontokban történt utalások összege is később válik felhasználhatóvá.
Amennyiben Ön ilyen hibát tapasztal a NetBankban, szíves elnézését kérjük! A hiba mielőbbi javításán dolgoznak kollégáink. Megértésüket köszönjük!
Úgy volt, ahogy mondtad. A megemelt keret visszatérítése csak a következő hónaptól van.
Viszont április végén próbaképpen 10 ezer forintért vásároltam a webkincstárban, arra a mai napig nem adott 1%-ot, és gyanítom, hogy már nem is fog. Előző hónapban a webkincstárra volt 1%.
Próbálgatom a DKJ-t, de az októberig lejáróknál egyszerűen nincs annyi címlet, hogy el tudnám helyezni a cetelemes pénzt... Aminek egy jó része amúgy is két-három hónapon belül kell, egy házkörüli prokjekthez. Boldog békeidők, a hónapon belüli DKJ-kkel.:-)
engem épp 3 perce hívtak vissza, pont előtte próbáltam kiutalni 100 forintot, és már sikeres volt. ez tehát működik. viszont a pénzem nekem sincs meg, amiről nekem is csak azt tudták mondani, hogy "meglesz az". de hogy pontosan mikor, azt nem tudta megmondani. elhangzott, hogy ha "pár nap múlva" sem kerül elő, telefonáljak újra, de igen, a kamat a beutalás napjától fog járni. de én is inkább a pénzt szeretném
továbbra is tartom, ez példátlanul súlyos hiba, és tök mindegy, hogy valószínűleg kevés ember érintett, ilyennek nem szabadna előfordulnia
Nemrég felhívtam őket, meglepően gyorsan el is jutottam az ügyintézőhöz. Sűrű elnézés kérések között közölte velem, hogy technikai hiba volt hétvégén, és még mindig dolgoznak a javításon, de a kiutalás már elvileg működik (nem próbáltam). Az odautalásomat viszont ő sem látja, de szerinte holnapra meglesz, mert biztosan megvan náluk a pénz, és nyugtatott, hogy természetesen május 1-től kapom majd rá a látra szóló kamatot. Azért felhomályosítottam, hogy nem a négynapi kamat érdekel igazán, hanem az, hogy hol az átutalt tőke.:-)
Ide kell írni h indítson eljárást az MNB: info@mnb.hu ugyfelszolgalat@mnb.hu
Üzentem a Cofidisnek is h írjanak jóvá kártérítést ha azt szeretnék h továbbra is igénybe vegyük a szolgáltatásaikat, a kártérítés minden ügyfélnek jár, ezek évtizedek óta kispórolják a pénzt a fejlesztésekből, sajnálják arra a pénzt h minőségi szolgáltatást nyújtsanak.
Ami a leginkább gáz h sem e-mailben sem a honlapon nem tájékoztatják az ügyfeleket a problémáról, ez felháborító, legalább közzétennék h ne utaljatok be v számítsatok arra h nem tudtok hozzáférni a pénzetekhez!
a számlatörténetben valóban látszik a kamat, de az egyenlegben nem. a május elsejei utalás szintén hiányzik. kiutalni továbbra sem lehet egy fillért sem
bohóckodok tovább a talán kapható, talán nem kapható dkj-kkel. nem mintha éppen hiányozna a semmiben lévő pár százezer forint, de ilyen hibát én nem tudok elfogadni