Keresek tapasztalatot Burgman 650 tulajdonosoktól vagy motorosoktól: a barátnőm 155 cm magas, és nem ér le teljes lábbal a gyári ülésnél hatul.
Szeretnénk valamilyen megoldást az ülésmagasság csökkentésére vagy platform novelesere.
Kérdezném, van‑e már gyakorlatban bevált megoldásotok ezek közül:-utángyártott low seat ülés (ami tényleg alacsonyabb, mint az eredeti)-gyári ülés átalakítása (hab/szivacs levétele) ha igen, hol csináltátok, mennyi volt?-más trükk (talpra való betét, platform, stb.) ami tényleg működik
Ha konkrét típus, link, kép vagy méret is van, azt külön hálásak lennénk!
Valószínű hogy az unokám felmászott rá és átkapcsolta én meg nem figyeltem rá. Köszönöm szépen a segitséged. Igen joggal gondolhatog hogy ez szőke nős volt de sajnos nagyon elkerülte a figyelmem. Van amikor a megoldás az orrunk előtt van és nem látjuk. Köszönöm megegyszer.
Sziasztok. Szeretném a segitségeteket kérni. Tavaly októberben vásároltam egy 650 es Burgmannt. Lábon hoztam el Bpestről Bólyra. Azóta a nejemmel többször motoroztunk, jellemzően 200 km eket. Gond nélkül. Tegnap szept 24 én rövid 8 km megtétele után megálltam majd pár órával később nem indult el. Az áramot leveszi. Szinte elalszik inditáskor. De ha nyomom a gombot ezen kivül semmi nem hallatszik. Az akku jó. Mi lehet a gond? Öninditó vagy esetleg gyújtáskapcsoló? Illetve baranyában van e valaki aki ezzel foglalkozna e? Köszönöm előre is a segitséget
A 650-es Burgman motorommal tavaly 5 ezer km-ert sikerült balesetmentesen, kisebb műszaki hibákkal, de teljes megelégedettségemmel motoroznom.
Az idén gondos előkészítés ellenére ( olaj csere, Üzemanyagba adagolt tisztitó adalék korom-és egyéb lerakódás eltávolítás, injektor tisztítás) problémám lett az automata váltóval. A váltóba az olajjal kb. 2-3 ezer km-t mentem. Tudomásom szerint a középső olajat 10 ezer km-enként kell csak cserélni.
A problémám az, hogy az automata váltó gondol egyet és nem akar az alaphelyzetből nagyobb áttételre váltani. Ekkor átkapcsolva a váltási módot az elektrónikusba sem kapcsol fel 1-esből 2-esbe, csak villog az 1-es fokozat jelző. A motor leállítása és 10-15 perc várakozás után minden működik megfeleően. Ez a jelenség már 3 alkalommal is elő fordult.
A szerelőm véleménye szerint csak akkor érdemes a váltót szétszedni és átnézni, ha a hiba közel állandosul. Abban az esetben a javítás 100%-os sikerrel elvégezhető. Kérdésem, hogy valakinek volt-e hasonló problémája ?
az első telóm mintha keményebb lenne mint régebben főleg az apróbb uthibákon úgyérzem kényelmetlenül basztatja a kormányt . Km óra állás 17 ezer és 10 éves a gép, tavajelőtt meg azelött nem tapasztaltam ilyet:))).
hallottam olyanról ,hogy "progressziv" rugó. az olyan hogy elösször lágy aztán bekeményedik?