Keresés

Részletes keresés

Ilhilla Creative Commons License 2023.12.01 -3 3 7545

Ráadásul más is észrevehette volna, hogy nem tették be a hűtőbe azt a sok tejet és megsavanyodott! Különösen figyelnie kellett volna erre a csapatvezetőnek, aki "mindenről tudni akart".

 

Tünde ebben érezte magát hibásnak és nagyon a szívére vette, de jól esett volna, ha a többiek mégis mellé állnak, hiszen helyettük is dolgozott. 

Előzmény: mammamia28 (7540)
Ilhilla Creative Commons License 2023.12.01 -3 1 7544

Délután megnéztem a teljes adást és nem változott a véleményem! Ettől a piros csapattól hányingerem lett.

Rippel egy diktátor, összehívott kamarán kívül egy "farmgyűlést" és szinte kiosztotta: ki kire szavazzon? Saját önző érdekein kívül nincs más számára, győzni minden áron! Már várom, hogy összetalálkozzon a sárga óriásokkal és azon zsebre tegyék!

 

Felnőtt emberek, de a kis 18 éves érettebben viselkedett (csak az volt furcsa, hogy frissen ment a gyűlésre a kozmetikustól. :D)

 

Nem értem, miért megy + játékos a pirosakhoz is, hiszen elvileg csak Misit kellene pótolni. Érdekes lesz, ha a sárgák megkapják Tündét,m a pirosak pedig Icát! :D

Előzmény: Ilhilla (7535)
csakbámulok Creative Commons License 2023.12.01 -3 5 7543

Ma meg tudtam nézni az ismétlést. Megerősített abban, hogy a piros csapat, élén Rippel Nagy Fehér Főnökkel gyalázatosan viselkedett. És a Dorina pesztrálása, hát fujjj! Elbőgi, hogy ő nem akar maradni, felajánlotta Tündének, hogy hazamegy helyette, mert tudta, hogy nem fogja elfogadni, aztán sírva kéri a többit, hogy ne hozzák többé ilyen helyzetbe, vagyis ne tegyenek rá útilaput??!! Micsoda ravasz! Laura az egyetlen, aki még szimpi ebből a csapatból, a sárga pedig szót sem érdemel. Hát ez a helyzet.

forgoszel Creative Commons License 2023.12.01 -8 0 7542

Tünde helyében én be sem mentem volna ilyen műsorba. Eleve ki van csukva hogy nyerjen. Pénze dögivel az a pár milla amit esetleg kapott a szereplésért tűpénz csak. A szereplési vágyát máshol is kiélhette volna. Nem sajnálom, gyakorlatilag házhoz ment a pofonért.

Előzmény: mammamia28 (7540)
gombóc63 Creative Commons License 2023.12.01 -3 0 7541

Tünde nem volt jó passzban, valamikor nyilatkozta, hogy őt is meglengedezte a depresszió szele. Lehet azon idő tájt, mert nagyon sovány is volt.

Előzmény: mammamia28 (7540)
mammamia28 Creative Commons License 2023.12.01 -5 1 7540

A Tünde helyében én felvettem volna a kesztyűt, nem ültem volna ott beletörődve, hogy döntsenek a fejem fölött.

Előzmény: gombóc63 (7537)
csakbámulok Creative Commons License 2023.12.01 -4 7 7539

Rippel Feri nagy csalódás!! A Hal a tortánban tanúsított okoskodása a ketoval kapcsolatban "csak" szánalmas volt egy idő után, de ahogy Tündéhez viszonyult, attól minden jóérzésű ember felháborodik. Ha ez a csapat valóban egy CSALÁD, akkor a családfő miért hagyta vesztébe rohanni a családot??!! Tünde valóban makacsul ragaszkodott az elképzeléséhez, kicsit talán ki is sajátította a dolgot, de egy családban működnie kellene a megbeszélésnek. Feri vajon miért nem hívta félre, mondta el neki a meglátásait, a csapat "nem tudom, mi a dolgom" helyzetét??!! Amikor lejárt az egész, akkor Feri a "visszaveszem az irányítást" mondattal rendet rakatott, szóval ő megmaradt főnöknek, a felelősség tehát legalább 50 %-ban az övé is!! 

Aztán mit akarnak Dorinával? Ugyanazt, amit a tavaly Norbikával? A különbség viszont, hogy a döntőt leszámítva (az gyalázatos volt), a Norbi gyerek sokmindent csinált, Dorina viszont szinte semmit. Értem én, hogy óvni kell a törékeny lelkeket, de ha odament, teljes értékű tagja kellene legyen a csapatnak AZONOS JOGOKKAL ÉS AZONOS KÖTELESSÉGEKKEL!! Miért kell ennek oltárán feláldozni éppen azt, aki ebben a feladatban a legtöbbet vállalt??!! 

Mindent egybevetve a legrondább arcát mutatta a piros csapat Ferivel az élen. Mindenki tudta, hogy ez egyszer bekövetkezik, nem nyerhet mindig ugyanaz a csapat, de ezt a színjátékot, fujjj!! Megbeszélik-e az egészet, vagy Feri okoskodó módon elmondja, hogy ennek így kellett történnie? És a csapat? Hallgat és elfogadja, hogy mindenki csak egy létrafok a Feri mennybemeneteléhez!

Szóval a sárgákat (főleg Rékasit) nem szeretem, a Rippel-csapatban csalódtam, minek nézném ezután ezt a műsort?!

gombóc63 Creative Commons License 2023.12.01 -4 3 7538

Ma már más világot élünk...de ha már említetted SzilágyiTibort, a Bodrogi Gyulával készült reklám szánalmas utánzat, szerintem aki látta tudja melyik filmből akasztották le,, tehát ő is eladta jó pénzért magát. 

Rékasi ezzel a műsorral lejáratja magát, de a kisfia sem szimpatikusabb nekem legalábbis a másik műsorban. Valamiért nagyon ellenszenves a srác.

Előzmény: Monty30 (7536)
gombóc63 Creative Commons License 2023.12.01 -4 2 7537

Engem is, de nagyon. Egy képmutató pöcs.

Előzmény: mammamia28 (7532)
Monty30 Creative Commons License 2023.12.01 -4 3 7536

Én soha nem láttam ezt a "műsort",se a többi celebes vetélkedőt.Tipikusan az az ember vagyok akinek nincs tv-je,én inkább csak sportokat nézek online,illetve filmeket

DE!Szembe jött velem az indexen ez a Lakatos Levente nevű "író",vagy inkább celeb.Véleményt mondott Rékasi Károlyról.

Én Rékasi Károlyt nem a Barátok Köztből ismerem,hanem már jóval korábban,szinkronhangként,illetve már akkoriban is voltak szavaló estei az országban,ahol is ingyen lépett föl.És ahogy Ő szaval pl.egy Wass Albertet,az ezerszer többet ér mint ez a senki,ez a L.L. egész produktuma!Mert láttam ennek a senkinek egy  podcastját is valami pornóssal,5 percig bírtam.Kb ennyit ér ez az ember.Egy senki ,egy nulla!

Most a Szabyest nevű "lófaszjóska" ,hogy mit tett le az asztalra,had ne mondjam...

Tudom,én nem mondhatok véleményt, mert nem láttam ezt a "műsort",nem tudom hogy viselkedett a Karcsi a műsorban ezekkel a ficsurokkal,és nem ismerem Rékasi Károlyt személyesen.

Óriásit is csalódtam  mikor szembe jött ,hogy szerepelni fog egy ilyen valóságshowban.

DE!Egy ilyen senki,és a jó barátja annyit se ér mint Károly körme alatt a piszok!Majd ha negyedannyit letettek az asztalra akkor lehet minősíteni őt!

Sajnálom RK-t,és értetlenül állok,hogy mi késztette,hogy szerepeljen ebben az egészben.Sajna a Barátok Közt is egy hibás döntés volt tőle,pláne ennyi éven át...

Egy Szakácsi Sándor,egy Selmeczi Roland,Bubik István,vagy az élők közül egy Szilágyi Tibor,soha nem szerepelt volna ilyen ....ban

Ilhilla Creative Commons License 2023.12.01 -4 4 7535

Aki eddig kedvelte a piros csapatot, gondolom véleményt változtatott!

Tündét így kiejteni az "orda" és a sajt mennyisége miatt... Végig dolgozta az egészet, a többiek meg sétálgattak, beszélgettek, unatkoztak. 

Rippel nem tagadta meg önmagát, tudtam, hogy eddig csak megjátszotta a "rendes embert", az igazságos és jó vezetőt.

 

Egyedül Tünde ért valamit közöttük, nem esett le az ujjáról a gyémántgyűrű (még akkor is igaz ez, ha tudjuk: előtte levette!). 

Mazsola0070 Creative Commons License 2023.12.01 0 0 7534

Na most már Lakatos sem finomkodik annyira Rékasival...Rékasi meg viszonzásul lekakázta Lakatost és Szabót....

 

https://index.hu/mindekozben/poszt/2023/11/30/lakatos-levente-rekasi-karoly-farm-vip/

 

 

Előzmény: Tulipántoss (7525)
LeBron_James Creative Commons License 2023.12.01 -3 0 7533

na paprika Dorina oriasit bizonyitott most, kov feladatba meg megint onthetik bele  lelket majd

 

luxus nenje meg magyarazott mindnet, csak azt nem hogy nem akar istalloban aludni meg pottyantosba jarni a Polgar villa luxusa helyett

 

a sargak legalabb erdekesebbek, ott van mindig vmi konfliktus, neha Szabira ugranak ra, neha Karolyra jon ra az 5 perc, neha Levi csinalja a fesztivalt, vagy most a bogyos maca akadekoskodik illetve Ripli tabornok parancsolgat

 

:D

 

Kotai Misi is erezte hogy mivel lustalkodik egesz nap ugyis jo celpont lenne kiszavazason emiatt, inkabb vette a kalapjat, szart bele igy is latvanyosan:D

 

sargak jo dontese volt odaadtak nekik a lusta Kotait,aki fel is adta:D

nesze semmi fogd meg jol

 

 

mammamia28 Creative Commons License 2023.11.30 -6 5 7532

Csak engem idegesít ez a Rippel Feri?

Ilhilla Creative Commons License 2023.11.30 -5 0 7531

Igy van, Evelin elvégzett valami tanfolyamot a TV2-nél és állást is kapott, ezek szerint itt, mint "szerkesztő"! (A szüleit, főleg  a faterját simán be tudja dugatni minden műsorba!)

Előzmény: A közvetítés hamarosan... (7530)
A közvetítés hamarosan... Creative Commons License 2023.11.30 0 0 7530

Megnéztem, ott volt a szerkesztők között. Nagyonveterán K. Péter alatt/fölött/valahol.

Előzmény: Ilhilla (7528)
A közvetítés hamarosan... Creative Commons License 2023.11.30 -1 2 7529

Biztos megvolt már a papírja nyáron :)

Zsóti, Paprika, Evelin. Csodálom, hogy Misi eddig bírta.

Előzmény: forgoszel (7527)
Ilhilla Creative Commons License 2023.11.30 -1 0 7528

"asszisztensként" más műsorban is felmerült már a neve. 

Előzmény: forgoszel (7527)
forgoszel Creative Commons License 2023.11.30 -3 0 7527

Láthattad a nevét mert most Evelinke ilyen tv-s háttérmunkához tanul valamit, de ne kérdezd meg hogy mit :)

Előzmény: A közvetítés hamarosan... (7524)
Ilhilla Creative Commons License 2023.11.30 -5 1 7526

Szerintem korábbi évadokban is volt, aki valamiért feladta! Ő a honvágy miatt tette, nem fog hiányozni!

Előzmény: Tulipántoss (7525)
Tulipántoss Creative Commons License 2023.11.29 0 6 7525

A sárgák olyan óvatosan, olyan finomkodva szólnak Rékasi Károlyhoz, bizonyára félnek, nehogy felrobbanjon?! Mindig, minden körülmények között  Károlynál kell lenni az igazságnak! 

 

 

De ahogy elnéztem, Lakatos Leventének is van valami baj a toronyban! 

Viszont Szabyest, alias Szabó Szabolcs énekesről nem gondoltam volna, hogy 31 éves?! Károly mindig úgy kezeli, mint egy óvodást?!

 

Érdekes megállapítás volt Zsuzska és Levente részéről, hogy a piros csapatnál tett látogatásuk után csupa negatív véleményük volt?! Egyébként igazán lehettek volna ők is  nagyvonalúak a piros csapattal szemben!  Az lett volna fair dolog, ha legalább egy-két sajtot  adnak, vagy hagynak ott nekik. Hiszen ők is adta két széket anno!

Mindenesetre Dorina ismét beszólt amikor meglátta a sárgák érkezésekor Zsuzskát, kalapban és abban a ruhában, hogy "kiöltözött, mint (Szaros Pista) a Jézus nevenapján!" 😮

 

Azt mesélték, hogy a piros csapatnál olyan car a hangulat. Akkor náluk, a sárgáknál milyen?!

Talán náluk minden olyan  "havaj dizsi" lenne?! Vagy megfeledkeztek az állandó vitáról, hogy még a tehenet sem vihették el sétálni, mert Károly sokkot kapott volna. 🤣

 

A piros csapattól elment Kótai Misi. Elfáradt ! Hiányzott a felesége, gyermekei. Ergo, feladta a játékot.

Én úgy láttam kívülről, hogy nem volt egy munka után kapkodó idegbeteg ember! De be is vallotta, hogy utál dolgozni!

Végül, mindenki megsiratta?! Nem is értettem! Hiszen, nem sok vizet zavart, legfeljebb nevetgélt ott padon, amit bérelt magának.  Egyébként, ha ilyen érzékeny, miért vállalta a játékot? Amikor sportolt akkor nem volt edzőtáborban, versenyeken, távol a szeretteitől? Nekem ez a "feladom a játékot,"  mint sportember részéről furcsa volt. 

A közvetítés hamarosan... Creative Commons License 2023.11.29 0 0 7524

Misi hazamegy, hatalmas meglepetés.

Tegnap mintha a stáblistában ezt a nevet láttam volna: Gáspár Evelin

Ilhilla Creative Commons License 2023.11.29 -6 1 7523

Érthetetlen volt számomra, hogy tegnap a "rablás" érdekében miért a női játékosoknak kellett versenyeznie?

 

Abban a hőségben azon a vastag fán -ami alaposan felforrósodhatott- függeszkedni embert próbáló lehetett! Ráadásul a termelési feladatot is jórészt a nők végzik (főleg Tünde és Laura), erre a férfiak csak drukkoltak. 

 

Remélem lesz majd olyan feladat is, amikor csak a férfiak -akik a mostani termelési feladatban szinte csak ücsörögnek, beszélgetnek, vitatkoznak - versenyeznek (persze Rékasi kivételével). 

Ilhilla Creative Commons License 2023.11.29 -4 1 7522

Károly egyszerűen irigy a fiatal, jó kiállású,talpraesett és egészséges srácra, aki egyébként a fia lehetne (bár akkor örülnie kellene, hogy ilyen fia van, nem pedig egy olyan kis nyikhaj, mint akit a másik csatornán látni mostanában :D).

Előzmény: LeBron_James (7521)
LeBron_James Creative Commons License 2023.11.29 0 0 7521

Szabira jol raszalltaak a sargak, mki neki ugat be ha gond van:D

 

megneznem ha kiszavaznak akkor kire maradna a tehenfejes ha Szabit mr nem lehet ugraltatni

 

Karoly egyenesen utalja Szabit, jot rohogok ezen is

Ilhilla Creative Commons License 2023.11.29 -3 0 7520

Viccet félretéve: van a lányka vagy 80 kg, azért azt tartani... egyébként eléggé segítőkész, bár az állatok körül nem nagyon serénykedik. 

Előzmény: Ilhilla (7519)
Ilhilla Creative Commons License 2023.11.29 -3 0 7519

Nem, ő a "humorfaktor"! Tegnap is mit mondott? Az ő neve R1, azaz "eredj ide, eredj oda"! :D

Előzmény: gombóc63 (7518)
gombóc63 Creative Commons License 2023.11.29 -1 1 7518

Paprika Dorina csak a díszlet része?!

Ilhilla Creative Commons License 2023.11.24 -1 0 7517

Az a bajom ezzel a műsorral, hogy az egyik csapatba ismét beválogatták az "egós" embereket, a másikba a "szelídeket". Nyilván a sok egójúak munka helyett folyton vitatkoznak, a másik csapat pedig csendben dolgozik. 

 

Nem lesz itt béke, ameddig nem egyesül a két csapat, vagy nem szórják ki a hangadókat. 

Tulipántoss Creative Commons License 2023.11.23 0 4 7516

Igen, én is kb így fikcióztam magamban, ahogy írod is a rablást.

És azért is írtam lentebb azt amit!  Mert ha játszanak egy játékot, amit kitalált a csatorna, az lehet, hogy a sárgáknak fog kedvezni. Akkor "rabolhatnak," és lehet, hogy így, még ők fognak győzni a végén is a "székekkel?! " Ami azért egy nagy pofon a piros csapatnak, akik úgy dolgoztak, ahogy láttuk.  Ezt tartottam/tartom igazságtalannak.  (Már-már pofátlanságnak!)

 

Zárják le tisztességesen, hogy kik nyertek "szék ügyileg," aztán lehet játszadozni már tiszta lappal rabló pandúr féle akármit is, szerintem.  (Node még véletlenül sem semmit nem tisztességesen! Mindent a cirkuszért, nem is értem?! Pedig de!)

Előzmény: Ilhilla (7514)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!