Keresés

Részletes keresés

palcsifej Creative Commons License 2017.05.18 0 0 0

Magyarországot ebben a játékban elfoglalták, jelenleg Szlovákia és Szerbia birtokolja az összes régióját. A gazdaságunk romokban és az egyetlen kiút ha összefogunk és segítjük az online virtuális országunkat! Jelenleg a saját felszabadításunkért harcolunk!

Játékról: Az e-Sim egy ingyenes többjátékos böngészős játék, ami a modern világ társadalmi, gazdasági, katonai és politikai rendszerét szimulálja.
Lehetsz katona, és hőssé válhatsz, de vezetheted a cégbirodalmadat, sőt még a politikai életben is részt vehetsz úgy, hogy bejuthatsz a kongresszusba választások útján, vagy lehetsz Magyarország miniszterelnöke. A játékban megtalálhatóak a valóságban is létező országok,Európától kezdve Amerikáig, összesen 46 ország.
Nem kell attól tartanod, hogy nagyon lemaradsz a régi játékosoktól, ugyanis itt nem lehet valódi pénzért bónusz dolgokat vásárolni,ráadásul az edző rendszer úgy van megcsinálva, hogy időről-időre csökken az edzés után kapható erőpontok száma, így a lemaradásod gyorsan csökkenni fog, és idővel meg fogod közelíteni a régi játékosokat.

 

Regisztrálj! : https://secura.e-sim.org/lan.319301/

juhaaasz Creative Commons License 2016.01.31 0 0 topiknyitó

Az e-sim egy internetes, többszereplős stratégiai játék. A játékban a valóságnak megfelelően országokra osztották fel a virtuális világot, ezen országok polgárai lehetnek a játékosok. A játék meglehetősen jó modellt ad a valós világról - a játékosok szervezetet, céget, újságot alapíthatnak, dolgozhatnak pénzért, kémkedhetnek, választásokon vehetnek részt, kereskedhetnek, katonáskodhatnak stb.

 

Aki a linken regisztrál annak tudok segíteni a fejlődésben és minden másban is.

http://antica.e-sim.org/lan.17339/

 

Új szerver igy senki sincs lemaradva. Gyertek !

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!