Legalább képeket kéne betegyél hátha valaki felismeri mert ez így nagyon kevés infó ! Alu házzal csak a régebbi gépek készültek ,mostanában már leginkább a műanyag ház a jellemző .
Hozzám vágtak egy használt fűrészt, ami egyelõre nem működik, de azon vagyok, h megcsináljam. Ahhoz, h egyáltalán rendelni tudjak bármilyen alkatrészt, tudni kéne, h melyik típus. Az adattábla nincs meg rajta, a matricák le vannak kopva, de a burkolatot és tankot lebontva, a forgattyús ház öntvényén van egy "W45" felirat. Ebbõl ki lehet találni, h melyik modell lehet? Elõször azt hittem, hogy a 45-ös valamelyik változata, de az online katalógusok alapján a 45-ösnek egyben fröccsöntött műanyag forgattyús háza van, az enyémnek meg fém és kétrészes, mint az 50-es modellé. Viszont több eltérés is van az enyém és az 50-es között...
Szóval hol találhatok rajta valami infót? Illetve ez a "W45" mit jelenthet?
Megrendeltem közben, gyári szettet, bár a légszűrőt csak utángyártottat. Nem lett még átszerelve, csak melléraktam, úgy tűnt az maradhat a gyári. Ajándékba lesz, szóval még egy pár nap, mire élesben kiderül. :)
Valami módosítás van csak akkor a két gép közt ! Lehet csak apró dolog ! Egyik katalizátoros a másik meg nem akár ! Vagy az egyik markolatfűtéses a másik meg nem . Ilyesmiket kell keresni . De van itt okosabb is mint én csak benéz ide !
Régi a benzin és bele van rohadva a szűrőbe ami a tankban van . Vagy a tank szellőző el van dugulva ,gyantásodva . Nem szabad 95 benzint használni csak bajokat okoz .
Sikerült melegen szétszednem az Echo olajpumpáját. Egy mini golyós szelep van benne. Ennek a rugója volt darabokban és a golyó is rozsdás volt. Szerencsére tudtam pótolni mindkettőt és jó is lett. Most már szépen nyomja a láncvezetőbe az olajat...
Azt nem tudom. Az én roncsomra csak ráfogtam, hogy Lidis, mert magyar címke van rajta. Ennek mindene szétszedhető torx csavarhúzóval. Ebben az áttétel is szét volt csúszva. Már jó, 12V-os akksitöltőről vígan megy, de az akkuja sajnos egy árva elektront se vesz fel... :-(
A Lidisnek nálam halott az akkuja. Azt gondoltam, hogy a 48 voltos címke kamu de még a 3 Ah is az. 5 db 3.7 V/ 1500 mA-es akku van benne sorba kötve, ami így 18,5V/1,5A lenne, ha nem mart volna szét az elektrolit e cellát. Majd veszek bele 5 olcsó cellát és jó lesz játszani...
Vettem észre. Mondjuk azt nem is erdei termelő munkára tervezték. A bambuszt ritkítani meg a gyümifák 1-1 kis ágát lenyesni jó úgy is ha ott van melletted konzervdobozban egy kis olaj és időnként belenyomod a láncvezető hegyét...