Számítógépen nézve a Netflix filmek sötétek, szinte nézhetetlenek. Tudja valaki mi lehet az oka? Mac mini-t (2014) és Samsung C27F390 ívelt LED FHD monitort használok.
Akkor szerintem olyan előfizetésetek van, ami engedi a több felhasználót. Pár éve nálunk még alap csomag volt és a gyerekem lakásába is be volt állítva és mindig azt jelezte, hogy használja valaki, így te nem tudod, pedig külön fiókunk volt mindkettőnknek. Úgyhogy meguntuk, hogy össze kell hangolni, hogy ki mikor nézi, így mi is váltottunk egy többfelhasználós csomagra.
Egyidőben nem tudjátok nézni. Kedveskedjél, aztán majd csodálkozol, ha az ismerősöd belekezd egy 12 részes sorozat darálásába, te meg addig nem tudsz nézni semmit.
Hogyan tudnám legálisan megosztani a fiókomat egy másik településen élő ismerősömmel? Azt írják, hogy ez tilos és 1 háztartás használhat 1 fiókot, viszont nem szeretnék pórul se járni, hogy kizárnak és szeretnék örömet szerezni az ismerősnek a fiókkal.
Egyedül vagyok a netflixre,2490ft havonta,oké semmi baj. De,azért bekaphatnák a pék f@szát hogy akik összedobják a 4490ft ot, 4-en nézhetik alig több mint 1000ft-ért havonta uhd minőségbe,én meg 2490-ért nézhetem sd-be. Ez hol korrekt??? Mi fizetjük arányába a legtöbbet,nekünk kellene a legjobb minőségbe szolgáltatni...de minumum ugyanazt a minőséget kapni.
Sőt ismerek olyat aki 1500-at kér három ismerősétől,neki meg ingyen van.... Ezekre ki találhatnának valamit. Az én 2490-forintom miért csak sd minőséget ér?
Sziasztok, tegnap előfizettem a Netflixen és olyan e-mail címet adtam meg ami mar nem létezik de az előfizetés és a regisztráció erre az e-mail címre küldte ki a rendszer, találkozott valaki ilyennel, kérlek titeket hogy ha módotokban áll segítsetek nekem ezt megoldani előre is köszönöm, szép napot
Nekem nagyon bejött a netflix. Igaz nem én vagyok az előfizető, ajándékba kaptam egy barátomtól. Nagyon jó filmeket láttam már rajta. Persze sok a szemét, de mindenkinek meg kell felelnie, éppen ezért a mi dolgunk kiválogatni a saját ízlésünknek megfelelőt.