Orbán Viktor a múlt heti EU csúcson csúcsformában volt. Megakadályozott egy nagyon meggondolatlan, törvénytelen lépést, és ezzel nagyot küzdött ellene, hogy háborúba sódródjon Európa, és ebben sikerrel járt!
Orbán kormányának az a nagy előnye, hogy azok is jól járnak a kormány intézkedéseivel, akik nem rá szavaznak. Persze csak addig, amíg mi gondoskodunk róla, hogy a nemzeti kormány maradjon a kormányrúdnál.
Utána viszont úgy elvették a 13. havi nyugdíjat, mint a huzat. Orbán Viktor adta vissza, amikor módja volt rá. Ezek után ne csodálkozzon senki, ha az Orbán kormányban sokkal jobban bízom, mint az ellenzékben.
Olyan miniszterelnököt én még a világon sehol nem láttam, aki a saját pénzéből finanszírozná az ország jóléti intézkedéseit. Ha te tudsz ilyet valahol, várom a linket. Muhaha.
Lehet Orbánt nagyon unni, de ha ő távozik, vele távozik a rezsicsöki és a családtámogatási rendszer is. Meg aztán beözönlenek a migráncsok. Ez már nem lenne annyira vidám dolog.
Lehetett volna Magyar Péter akár Orbánhoz hasonlítható politikus is. Kár, hogy buggyant. Sosem lesz belőle Orbánhoz hasonló komolyan vehető politikus. Mivel gyenge idegzetű, hogy finom legyek.
Szerintem nagy teljesítmény, hogy a nehéz körülmények ellenére is a kormány meg tudta tartani a rezsicsökit, és tovább tudta fejleszteni a családtámogatást. RESPECT!