Sziasztok, ez a topic azért jött létre hogy az idegenek és emberek szerelmét megtárgyaljuk. Szóval kezdjük az elején, ugye már szinte kész tény hogy az emberiségnek a földönkívüliek adtak intelligenciát és a föld teremtéstörténeteinek lehet valóságalapjuk. Lapozzuk csak fel az öreg Bibliát és olvassuk el Isten (földönkívüli) szavát: "a saját képemre teremtettelek titeket", tehát nem kell nagy professzornak lennünk hogy rájöjjünk egy kis furfangra: az idegenek és az emberek DNS-e valószínűleg azonos így párosodni is tudnak meg szerelembe esni.
Főleg hogy állítólag a szíriusziak teljesen emberszerűnek néztek ki, tudjátok ezek azok a földönkívüliek amik India területén éltek több ezer éve és az indiai mítoszokban is benne vannak. A bőrszínük kék, fehér, barna, sárga (nem májbetegek), és a szivárvány minden színében pompáznak.
Itt a földi példákból tudjuk hogy a különféle színű emberek vonzhatják egymást (pl szerintem a néger pasik nagyon szexik) tehát ebből következik a tény hogy egy ember férfi vagy nő is szerelembe ishet egy szíriuszi nővel vagy férfival a bőrszíne ellenére is.
Jelenleg bizonyítékunk is van rá hogy az idegenek és emberek között létezett szexuális kapcsolat. Mégpedig a Csilaggyermek koponyája amiről kiderítették hogy az anyukája ember volt, de az apukáját nem sikerült kideríteni. Talán épp egy annunaki volt vagy egy szíriuszi, nem tudhatjuk, sőt még a szerelem se biztos lehet zabi kölyök volt szegény, de a hibrid megszületett mégpedig az ember anyuka pocakjában.
A Csillaggyermekről további infókat itt találtok:
https://en.wikipedia.org/wiki/Starchild_skull
http://www.starchildproject.com/
De úgy tudom lehet az idegenekkel randizni is, mégpedig egy telepatikus módszerrel: a tudatodat egy ismert lakott bolygóra irányítod (pl Aldebaran, Szíriusz, Nibiru stb) és felveszed a tudati kapcsolatot egy földönkívüli nővel vagy pasival és dumcsiztok. Én is megpróbáltam és ha minden igaz fél évig jártam egy aldebarani Nagy Fehér idegennel, de lehet csak képzelődtem szóval nem biztos. Lehet ti nagyobb sikerrel jártok mint én.
Szóval ebbe a topicba lehet írni hogy nézhet ki egy ilyen szerelmi vagy szexuális viszony, mind a tudomány mind a UFO kutatók és az álmodozók szemszögéből. Kérlek titeket ne személyeskedjetek és ne hergeljétek a másikat ha olyan véleménye van ami neked nem tetszik, normális módon legyen a vita. Köszönöm
Pedig nagyon egyszerű dolog a jövőbe menni: egyszerűen csak várni kell, és eljön. Én folyamatosan utazom a jövőbe, minden pillanatom az összes múltbeli pillanatnak a jövője.
Hallottál már a térgörbületről vagy a féreglyukakról? Amúgy az hogy a tudomány jelenlegi állása szerint mi van vagy mi nincs az nem feltétlenül tény :) Emlékezz régen az volt a hivatalos álláspont hogy a Föld lapos, vagy hogy lehetetlen repülni, ma meg... :)
Erre nehéz válaszolni, Régebben gondoltam ezt mert szerintem a mandula szemű távol keletiek hasonlítanak egy kicsit mondjuk a szürkékre de aztán elvetettem az elméletet a paradoxonok miatt.
"A szülök csak a tested és génállományt " adják " neked. Afféle testi ruhát a tudatnak."
Nem csak azt a neveltetést is, ők szocializálnak először.. szóval paradoxon az egész, mert ha elvesztenéd a szocializáltságod akkor lehet nem is mennél a múltba, vagy nem csinálnál dolgokat.
ha már a jelen topik témájához nem szólsz hozzá, akkor mi lenne, ha a jelenlegi témádat az erre létrehozott topikok valamelyikében tárgyalnád, és nem offolnád szét ezt?
Nem egyetlen tér/idő folyamat van - s nem egyetlen Valóság.
A szülök csak a tested és génállományt " adják " neked. Afféle testi ruhát a tudatnak.
Nos, ha egy valóságban megölöd a szüleidet - vagy olyan szinten avatkozol be egy eseménysorba, hogy nem is találkoznak - akkor az a Valóság, mind létsík másként folytatódik.
Ettől azonban nem veszíti el a valóságosságát az sem, ahol te megszülettél.
Minden pillanat végtelen számú lehetséges változatot rejt a számodra.
- de a Mindenségben minden benne. Minden lehetséges változat. A Valóságban már minden megtörtént - csak épp te döntöd el, hogy életed folyamán milyen létsíkon haladsz.....
Érdekes téma, ugye a paradoxonok miatt a múltba lehetetlen menni, egyedül a jövőbe lehetséges, sajna nem tudom hogy hogyan :/ Pedig már úgy tudom a CERN-ben egy atomot pár másodperccel elküldtek a jövőbe. És te mit gondolsz? :)