Hogy is lehetne,a CSehszlovak federacio-elosztasakor se volt:),pedig akkor mar azt hirdettek hogy Demokracia van,nem elnyomo,kizsakmanyolo kommunizmus:)),..akkor is ettol feltek a politikusok a legjobban.)))
Érdeklődve várom a megvalósulást, mindig is tetszett az a bátorság amikor a cirkuszban az artista a kupolából fejest ugrott egy vödör vízbe. https://www.youtube.com/watch?v=7jJUP9knlBw
Én a NATO-ból kilépnék, és nagyobb biztonságban érezném magam egy közép-európai védelmi szövetség tagjaként, mint itt masírozó, parádézó mérsékelt amerikai terroristák között.
Az EU-nak nem vagyok eleve ellene, de jó néven vennék egy népszavazást róla, és szívesen meghallgatnám az új ajánlatukat a maradásért cserébe, mert ez így perpillanat lófasz babbal, különös tekintettel a kontinensfoglalók kezelésére.
Bár nem szívügyem sem Orbán Viktor, sem a Fidesz, mégis azt mondom, hogy az EU-nak csak a V4-ek tudnának bevinni egy jobbegyenest. Kezdetnek a többi 3 országban is kellene egy közvélemény-kutatás. Erre sajnos a nemzeti konzultációt alkalmatlannak tartom, mert csak a hívek küldik vissza a levelet. A kutatással a KSH-t kellene megbízni. Persze, ha volna ehhez elég bátorsága a kormánynak.
Egyre elégedetlenebbek az Európai Unióval a csehek, és ha most új népszavazást tartanának a szervezethez való csatlakozásról, akkor az negatív eredményt hozna.
Az elégedettek aránya 38 százalék, ők most is a belépést támogatnák - derült ki a STEM közvélemény-kutató intézet országos felméréséből, amelynek eredményét pénteken hozták nyilvánosságra Prágában.