Keresés

Részletes keresés

Dantaba Creative Commons License 2023.12.22 0 0 104

Egy új yacht 64 méteres az adófizetők pénzén  már nem is játszik?

Előzmény: Jaka46 (102)
szőnyegbombázó Creative Commons License 2023.12.22 -11 0 103

Mennyit cseréltetek ki az alatt az idő alatt, ameddig ti voltatok hatalmon ?

Előzmény: Jaka46 (102)
Jaka46 Creative Commons License 2023.12.22 0 0 102

Meg vízvezeték cserékre.

Dr. Kurucossy Rezső Creative Commons License 2023.12.22 0 0 101

És teljesen igaza van, oda is percek alatt menne el minden jegy egy Feröer-szigetek elleni barátságos meccsre is.

Előzmény: pici mici a pók (100)
pici mici a pók Creative Commons License 2023.12.22 0 0 100

https://index.hu/belfold/2023/12/22/orban-viktor-nemzeti-sport-interju-labdarugas-munkahelyek-puskas-akademia-sport-olimpia/

 

A TV2 után a Nemzeti Sportnak is exkluzív interjút adott Orbán Viktor miniszterelnök. A kormányfő szerint a legnagyobb hiba, amit elkövetett, az volt, hogy a Puskás Aréna csak 64 ezer néző befogadására alkalmas, szerinte 90 ezres stadiont kellett volna építeni.

pici mici a pók Creative Commons License 2021.09.18 0 0 99

meg is latszik a sport erdemenyeken :0)))

Gilice a gólya Creative Commons License 2015.10.14 0 0 98

Hol kezdődik a hazaárulás.

 

hát itt!

 

 

 

http://24.hu/kozelet/2015/10/14/most-szalonkeptelen-de-orban-szerint-ove-a-jovo/

 

A magyar kormányfő szívesen is találkozott volna vele, nagyon akarta azt, mégsem lett belőle semmi. A VS.hu osztrák forrásai szerint Orbán Viktor szeptember 25-i bécsi útja előtt egy nappal értesítették vendéglátóit, hogy a magyar kormányfő az Európában szalonképtelen szélsőjobboldali Osztrák Szabadságpárt (FPÖ) elnökével is találkozni fog. Ez kiverte a biztosítékot a Fidesz pártcsaládjához tartozó Néppártban (ÖVP), megüzenték, ebben az esetben Reinhold Mitterlehner alkancellár nem találkozik Orbánnal, aki végül meghátrált.

 

Mind magyar, mind osztrák forrásaink azon csodálkoztak egyébként, hogy a miniszterelnök éppen azzal az osztrák politikussal készül jó viszonyt ápolni, aki bár támogatta a déli határzárat, azzal kampányolt, hogy szögesdróttal fogja távol tartani a magyarokat a burgenlandi munkahelyektől.

 

Előzmény: Aki mer az (-)
politicalbox Creative Commons License 2015.10.14 0 0 97

Minden olyan rendszerbe mely rosszul működik, nem szabad első körben pénzt önteni. Ha valahol hibádzik, akkor feleslegesen folyik el az üzemanyag és a teljesítményadatok is rosszak lesznek.

 

Előzmény: momentan (96)
momentan Creative Commons License 2015.10.14 0 0 96

https://sg.hu/cikkek/115229/a-kormany-szerint-az-oktatas-fel-tudja-szamolni-a-digitalis-szakadekot

 

Nagyon tudnám értékelni, ha a kormányzat olyan hozzáállással intézné ezt, mint a labdarugás fellendítését. Nyomatná az oktatási infrastruktúrába a pénzt, no és a "tanár akadémiákba".

Az se lenne kidobottabb pénz, mint a fociakadémiáké!

politicalbox Creative Commons License 2015.10.13 0 0 95

Ugye nem gondolod hogy az egészségügy az utóbbi 5 évben lett ilyen romhalmaz. Akkor is az volt amikor Horváth Ágnes trezorprogramja megbukott.

 

Előzmény: Gilice a gólya (89)
(.) (.) Gibson Creative Commons License 2015.10.13 0 0 94

Lezárható a vége, nem szokott kipotyogni belőle a wc papír meg a májkrém sem , csak mondom .

Nyitható, ha nagy dolgot veszel ..

Előzmény: Gilice a gólya (93)
Gilice a gólya Creative Commons License 2015.10.13 0 0 93

mond te nézel is?  Pedig hatalmas  a kép, azon a féloldalon meg egy 10 éves is kiesik!

Előzmény: (.) (.) Gibson (92)
(.) (.) Gibson Creative Commons License 2015.10.13 0 0 92

Hát nem esik ki belőle a gyerek, ez a lényeg .Praktikus megoldás .

Előzmény: Gilice a gólya (89)
politicalbox Creative Commons License 2015.10.13 0 0 91

Az Allianz Arénától az Amsterdam Arénán át a Bernabeu stadionig mind mind kormányzati beruházás útján valósult meg.

 

 

 

Előzmény: (.) (.) Gibson (90)
(.) (.) Gibson Creative Commons License 2015.10.13 0 0 90

Kis hazánk elképesztőün jól csinálja ám az uniós pénzek lehívását, mindent, ami a sport, tömegsport kategóriában van .

Ne köpködd, jól csinálják .

Előzmény: politicalbox (88)
Gilice a gólya Creative Commons License 2015.10.13 0 0 89

2012 óta megháromszorozódott a költségvetésből a sporttámogatásokra fordított összeg,

 

Hol kezdődik a hazaárulás.

ITT

 

Még mindig bevásárlókocsiban tolják a gyerekeket a szegedi klinikán

Hiába indult gyűjtés a Facebookon, a vállalkozó által legyártott guruló gyermekhordágyak használhatatlannak bizonyultak. Tovább »

forrás: Index.hu

Előzmény: Aki mer az (-)
politicalbox Creative Commons License 2015.10.13 0 0 88

Mit jelent az állami pénzen? A sportlétesítmény építése?

 

Előzmény: momentan (86)
momentan Creative Commons License 2015.10.13 0 0 87

No és még egy!

 

Ha olyan sok pénz van a fociban, akkor miért az adófizetők pénzét nyomják oda?

Vagy az lenne az a sok pénz?

 

A középkori aranycsináló alkimisták első kérése mindig az volt, hogy aranyat adjanak nekik, mert csak akkor tudnak aranyat csinálni.

 

Most kb. itt tartunk.

Előzmény: politicalbox (85)
momentan Creative Commons License 2015.10.13 0 0 86

Azért talán pontosítanék.

 

Normális helyeken sok pénz van a fociban, és a focisták kiszolgálják ezért a közönséget. A klubbok nem állami csecsen élnek

 

Magyarországon sok pénzt nyúlnak le foci címszó alatt, és sajnos amatőr színvonalú játékkal köszönik meg az aranylábuak az adófizetők pénzét.

 

Előzmény: politicalbox (85)
politicalbox Creative Commons License 2015.10.13 0 0 85

"Egészen hihetetlen vagy. Neked kb nulla körüli ismereted van a magyar fociról és az azt körülvevő körülményekről (nekem se sok, de a fegyelmi határozatokról elég sok infót közölnek, meg azért néha nézek tv-t), de nem is nagyon nézed még a tv-ben sem. (A becsületes családapák miatt van zárt kapu eljárás nem először a válogatott ellen, és büntetnek rendszeresen betegre magyar válogatottat, klubcsapatokat is. Persze. Anyám! Ilyen nincs is.) Ehhez képes érdekes, hogy ennyire véded a védhetetlent. Csak mert az Orbán szerint jó? (Lázár szerint meg hülyeség.) Mi más oka lehet, ha egyébként nem sokat foglalkozol a témával? Legalábbis érvelni nagy ismerethiánnyal és igen kevés logikával érvelsz mellette."

A kínos mellébeszélésed sok mondatban, ami rólam szólt csupán az azt jelzi hogy nincs érved.
Ha a melósnak kevés a pénze, akkor kopogtass a multimilliárdos multinacionális cégek ajtaján először hogy miért olyan kevés a bér.
Kicsit le vagy maradva, az idén szemmel láthatóan jelentősen változott a lelátón jelenlévők összetétele.

"Engem nem zavar, ha vakon hiszel és a tényleges számok sem gondolkodtatnak el. (Nagyon megéri úgy építeni tíz stadiont, hogy egyszer majd hátha bejut egy csapat a BL-be. Ha mégsem, akkor marad a negyedház húsz évig és a drágább már a fenntartás is, mint amennyi jegybevétel van, mind a tíz stadionra.) A hit hegyeket mozgat, azért is vagyunk olyan jók az utóbbi harminc éveben, mert hiszünk. Mi aztán nagyon hiszünk. Csak akarni kell! Ha fele olyan jól fociznánk mint amennyire hiszünk tökvakargatva, mert rá lennénk kényszerítve, nem az állami pénzeken lébecolnánk, talán valóban egész jók lehetnénk. De akkor is csak hosszú évek után. Éljen a Párt! (Hogy egy neked tetszőt is mondjak.)"

Te még vakon hiszel az internacionalizmusban, hogy a melósok bérét innen onnan össze lehet sepregetni és megvan a legvidámabb barakk.
Senkivel nem tudjátok azt elhitetni hogy nincs szükség a focira, mert a hülye is tudja hogy hatalmas pénz van benne. Senki nem hiszi el hogy sajátos módon csak a kárpát medencében nem érdekli valahogyan a homo sapienst a foci.

És ne túlozzatok azzal se hogy nagy stadionokat építenek, mert a 20ezres pont nem az. Ezek mini stadionok.

 

Előzmény: Törölt nick (84)
Törölt nick Creative Commons License 2015.10.13 0 0 84

Egészen hihetetlen vagy. Neked kb nulla körüli ismereted van a magyar fociról és az azt körülvevő körülményekről (nekem se sok, de a fegyelmi határozatokról elég sok infót közölnek, meg azért néha nézek tv-t), de nem is nagyon nézed még a tv-ben sem. (A becsületes családapák miatt van zárt kapu eljárás nem először a válogatott ellen, és büntetnek rendszeresen betegre magyar válogatottat, klubcsapatokat is. Persze. Anyám! Ilyen nincs is.) Ehhez képes érdekes, hogy ennyire véded a védhetetlent. Csak mert az Orbán szerint jó? (Lázár szerint meg hülyeség.) Mi más oka lehet, ha egyébként nem sokat foglalkozol a témával? Legalábbis érvelni nagy ismerethiánnyal és igen kevés logikával érvelsz mellette.

 

Engem nem zavar, ha vakon hiszel és a tényleges számok sem gondolkodtatnak el. (Nagyon megéri úgy építeni tíz stadiont, hogy egyszer majd hátha bejut egy csapat a BL-be. Ha mégsem, akkor marad a negyedház húsz évig és a drágább már a fenntartás is, mint amennyi jegybevétel van, mind a tíz stadionra.) A hit hegyeket mozgat, azért is vagyunk olyan jók az utóbbi harminc éveben, mert hiszünk. Mi aztán nagyon hiszünk. Csak akarni kell! Ha fele olyan jól fociznánk mint amennyire hiszünk tökvakargatva, mert rá lennénk kényszerítve, nem az állami pénzeken lébecolnánk, talán valóban egész jók lehetnénk. De akkor is csak hosszú évek után. Éljen a Párt! (Hogy egy neked tetszőt is mondjak.)

Előzmény: politicalbox (83)
politicalbox Creative Commons License 2015.10.12 0 0 83

"Mi bizonyítja, hogy több százezren akartak jegyet venni?"

Az üzemeltető.

" Miért nem vettek, ha akartak? Ha az oláhokra gondolsz, oláhot gyalázni az  is kimenne, aki különben a tv-ben sem nézi meg."

1. Kikérem a nézők nevében ezt a gyűlölet kampányt. Normális adófizető állampolgárok voltak a lelátón gyerekekkel és feleségekkel.

2. Minden csapatnak megvan (klubszinten és válogatottszinten) a világon a riválisa. A magyar válogatottnak a román csapat.

" Idén egy csapatnak sem volt egyszer sem telt háza, inkább a harmad-, negyed-, ötödház a jellemző, a legkorszerűbb stadionokban is. Még egyszer mondom, túlméretesek mind. ez a számok alapján teljesen nyilvánvaló."

Ez nem jelenti azt hogy nem lenne igény a foci nézésére. A létesítmények mellett szakmailag is kell fejlődjön a sportág, és az nehezebb és időigényesebb feladat mint felhúzni a stadiont.
Ha menetel valamelyik csapat a bl-ben vagy a el-ben akkor bizony kevés a hely, és erre volt példa.

"Kár egy ezerszer leszerepelt és a kommunisták óta államilag pénzelt fociba állami pénzt tenni. (Előtte is voltunk VB ezüstérmesek, mikor állami pénzről szó sem lehetett.) Ezt valahogy megőriztük a kommunisták után is. Pedig ez épp a focinak árt a legtöbbet. Talán, ha harcolni kéne  a lóvéért, mert különben dolgozhatsz mint nyugaton, akkor jobbak lennénk. Így minek? A pénz megvan, amiből tízszer-ötvenszer jobban él mint az átlag melós, mire hajts a magát? Lásd Keneseitől, Illés Béláig. De egy magyart se tudnál mondani, aki akárcsak európai középcsapatban is biztos játékos. Épp a mentalitás miatt. Amit meg lehet pont az állami teljesítményelvárások nélkül adott számolatlan lóvé gerjeszt."

1 Az állam létesítményekbe fektet be.

2 A focista a fizetést magánpénzből kapja, ahogyan a sportfelszerelést is (klubszinten)

3 A válogatottságért és az olimpiai szereplésért a világon mindenütt az állami sportszövettség állja a költségeket. Ahogyan bármely más sportágban ahol a nemzetet képviselik.

4 A mentalitás egyrészt adottság, másrészt szakmai felkészítés eredménye.

Előzmény: Törölt nick (80)
Törölt nick Creative Commons License 2015.10.12 0 0 82

Linkeld, mikor írtam, hogy szereztem a feladott  szuverenitásunkat és, hogy az EU csöcs nélkül élni se tudunk! Nem fogsz ilyet találni. Hogy kerestem rajta az egy másik pálya. Azzal kell keresni, amivel lehet.

Egyébként az USA-tó, Ázsiáig mindenhol divat a pályáztatás. Sőt előbb volt divat mint Európában.

De a focit sehol nem űzik állami pénzből. (Stadionokat még csak-csak építenek, de csak valami nagy esemény miatt, nem ajándékba állítólagos pofiknak. És ezt még az sem menti, hogy az egyik csapat akinek építettek, a harmatos magyar bajnokságban jó és ezért rendszeres a harmadház. És az a csapat is kizuhant egy sehol nem jegyzett kis ország, sehol nem jegyzett csapata ellen az nemzetközi mezőny előselejtezőjében.) Talán Fehéroroszország kivétel. Itthon meg gyakorlatilag csak az állam játszik. De minek? Akkor se kellene, ha jók lennének! A pofi sport nem állami pénzből működik a világban és az úgy van jól.

Előzmény: Korderos (81)
Korderos Creative Commons License 2015.10.12 0 0 81

A focink tele van lelketlen zsoldossal, ezért nem érdekli a nézőket, a "krém" pedig szar, az meg azért nem tartja el magát.

 

A nemzeto stadion rendben van, a többit nem lenne szabad konkrét csapatoknak odaadni. Ha valaki jobb csapatot csinál, mint a Fradi, az vehesse át a stadiont, ha már közpénzből épült.

 

Az viszont, hogy minden állami és EU-s csöcsön lóg, nem újdonság, más helyzetekben te is imádod ezt a rendszert. Ez a konvergencia-program eredménye, így lett a kapitalista Nyugat-Európából és a kommunista Kelet-Közép-Európából félkommunista-kapitalistoid, pályázati csöcsön lógó versenyképtelen, egyre jobban lecsúszó massza.

 

Előzmény: Törölt nick (80)
Törölt nick Creative Commons License 2015.10.12 0 0 80

Mi bizonyítja, hogy több százezren akartak jegyet venni? A propagada? Nem is volt telt ház legutóbb. Miért nem vettek, ha akartak? Ha az oláhokra gondolsz, oláhot gyalázni az  is kimenne, aki különben a tv-ben sem nézi meg. Idén egy csapatnak sem volt egyszer sem telt háza, inkább a harmad-, negyed-, ötödház a jellemző, a legkorszerűbb stadionokban is. Még egyszer mondom, túlméretesek mind. ez a számok alapján teljesen nyilvánvaló.

 

 A Nielsent mindenhol a világban elfogadják mit nézettségmérőt a szakemberek. Miért kérdőjelezed meg. Van ennek értelme? Csak mert egészen mást mond mint te gondoltál?

 

A világszínvonalú sportolókra nem sajnálom a pénzt. A focit még csak másodvonalbelinek is nehezen lehet mondani, vagy három évtizede.


De ellentmondasz magadnak. Ha van igény, miért nem tartják el azok akinek igénye van, mint máshol a világban? A kajak nézegetésére nincs komoly igény sehol a világon. Azért vagyunk jók, mert mi adunk egyedül ilyen nagy lóvékat, a többinek dolgozni kell vagy szponzort szerezni (nem az államot) és utána kajakozik komolyan, mert, ha nem már nincs is szponzor. Ahol van pénz az államon kívül is doszt, ott sehol nem vagyunk. Csak a világ érdeklődésére nem számottartó sportokban élünk meg. Egy kivétel van, az úszás.

 

Kár egy ezerszer leszerepelt és a kommunisták óta államilag pénzelt fociba állami pénzt tenni. (Előtte is voltunk VB ezüstérmesek, mikor állami pénzről szó sem lehetett.) Ezt valahogy megőriztük a kommunisták után is. Pedig ez épp a focinak árt a legtöbbet. Talán, ha harcolni kéne  a lóvéért, mert különben dolgozhatsz mint nyugaton, akkor jobbak lennénk. Így minek? A pénz megvan, amiből tízszer-ötvenszer jobban él mint az átlag melós, mire hajts a magát? Lásd Keneseitől, Illés Béláig. De egy magyart se tudnál mondani, aki akárcsak európai középcsapatban is biztos játékos. Épp a mentalitás miatt. Amit meg lehet pont az állami teljesítményelvárások nélkül adott számolatlan lóvé gerjeszt.

Előzmény: politicalbox (78)
püfffneki Creative Commons License 2015.10.12 0 0 79

Sztem csak jó meccsekre van igény a világ sok más pontján.

 

Olyanra ahol 1 kis sziget 63 percig dermeszti a  a hazai csapat szurkolóit, azt nem nevezném jó focinak.

És a nézőknek kellemes időtöltésnek.

Előzmény: politicalbox (78)
politicalbox Creative Commons License 2015.10.12 0 0 78

Nem értem a logikádat! Mit bizonyít ez? Hogyan telt meg a stadion, és miért akartak több száz ezren jegyet venni?

A világon mindenütt van igény a focira és a többi világon nagyobb érdeklődéssel bíró sportra. Magyarország le van maradva a sportlétesítményekben.

A vizes vb-re szánt pénzt is sajnálod?

 

Előzmény: Törölt nick (73)
eigert Creative Commons License 2015.10.12 0 0 77

"Egyébként miért ne használhatná informatika órán a saját tabletjét a diák, akinek van?"

 

egyébként miért nem a saját pénzükből építenek a csapatok stadiont, miért a néptől lopják orbán segedelmével ?

Előzmény: Korderos (63)
Törölt nick Creative Commons License 2015.10.12 0 0 76

Sajonos igen. Épp ezért felesleges enyni állami pénzt beleölni. Kellettek új stadionok, mert a régiek nagyon szarok voltak. De nem ennyi pénzét, háromszorosra méretezve. Amit meg nem méreteznek túl, annak a költségeit méretezik túl. Hogy kerülhet egy ötezres pálya (MTK), majd hétmilliárdba? Tíznehárom-négy éve egy több mint tizezres kerül egybe.


De a stadion még csak hagyján, mert az legalább megvan, megmarad. De a rengeteg állam által a focira költött pénz ahhoz képest, hogy érdekel félmillió-háromnegyedmillió embert?!? Mert az eredmény nélkül füstbe megy, minden évben. Hosszú évek óta.

Előzmény: nagyanyo5:0 (75)
nagyanyo5:0 Creative Commons License 2015.10.12 0 0 75

Sajnos reprezentálja a színvonalat is:(((((

Előzmény: Törölt nick (73)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!