Keresés

Részletes keresés

parsifal hendrix Creative Commons License 2017.12.24 0 0 3328

én visszajöttem kedves Zsölény, Te viszont olajra léptél. Te és sokan mások. A Fidi "elqurásának" egy jó következménye volt: eltűntek a xaver csótány imádók.

 

Bayer show: Varnus Xavér viselt dolgairól - ECHO TV

https://www.youtube.com/watch?v=YawN2jqmXTQ

[fidelio] Zsölény Creative Commons License 2013.07.27 0 0 3327

Parsi, inkább arra lenne gondod, hogy visszagyere!Király

Előzmény: [fidelio] parsifal hendrix (3323)
[fidelio] Mclain Creative Commons License 2013.07.27 0 0 3326

http://www.helmstedter-nachrichten.de/lokales/Helmstedt/koenigslutter-umgebung/die-orgel-hatte-einen-ebenbuertigen-partner-gefunden-id1073317.html

[fidelio] Mclain Creative Commons License 2013.07.27 0 0 3325
[fidelio] Kántornő Creative Commons License 2012.10.13 0 0 3324

A szőke orgonalovag újra katolikus kántor!!!!!!!Határozatlan

[fidelio] parsifal hendrix Creative Commons License 2012.10.11 0 0 3323

 

 

 

A fejlődés feltartózhatatlan!

 

 

 

 

 

Kigyúrtabb mint Bach vagy mint Liszt, de szerintem lang langot is verné. 

Orgelvirtuosen Cameron Carpenter (r.) hat kürzlich den Leonard-Bernstein-Award 2012 erhalten.

 

Orgelvirtuosen Cameron Carpenter (r.) hat kürzlich den Leonard-Bernstein-Award 2012 erhalten.

Das Hauptproblem des Genies ist Langeweile. Wer mit elf Jahren das gesamte Wohltemperierte Klavier im Konzert spielt, hat einen anderen Begriff von Herausforderung als normale Menschen. Also nahm der vor 31 Jahren in Pennsylvania geborene Cameron Carpenter die Füße dazu und begann, Orgel zu spielen. Und ein paar Jahre später begann er, mit der Orgel zu spielen.

Berühmt wurde Carpenter mit seiner auf Youtube verbreiteten Interpretation von Chopins „Revolutionsetüde“.

Die Grenzen des Instruments und der Spieltechnik hat Carpenter in der Tat weit hinausgeschoben, die Kollegen werden Jahrzehnte brauchen, um das einzuholen. Man bekommt somit viel Stoff zum Staunen – aber auch des Staunens wird man irgendwann müde. Vielleicht war das Programm nur ein, zwei Stücke zu lang, zu nervös und zu viel für den Normalhörer, wo es für Carpenters Gehirn gerade richtig war. Vieles ist wirklich geistreich, die Bach-Arrangements spielen witzig und charmant mit den Geschmacksgrenzen, während Carpenters Version von Liszts Orgelfantasie über „Ad nos, ad salutarem undam“ als Belebung von Liszts behäbigem Orgelsatz künstlerisch absolut berechtigt ist. Aber die extreme Eigenwilligkeit seines Spiels dampft die stilistischen Unterschiede zwischen Bach und Liszt einigermaßen ein; es klingt eben nun alles nach Carpenter, nach Sünde, Kitsch, Luzifer, Jugend, Besessenheit.

Der Orgel wird damit zweifellos ein neuer Ausdrucksradius jenseits der Kirche eröffnet. Er ist neu – aber weiter ist er nicht.

 

-reméljük a Sors megadja neki, hogy olyan bölccsé váljon mint Liszt

[fidelio] Kertitörpe Creative Commons License 2012.05.19 0 0 3322

Már a Kerepesi temetőben éjfélkor tartott haknizással sem tudja felhívni magára a figyelmet ez a bazári majom, hát akkor ezen a módon próbálkozik. Egyáltalán nem izgatottan várom, mikor lesz zsűritag valamelyik szellemi proliknak szóló gagyitévés "tehetségkutató" zsűritagja, netán az n-edik vv-förtelem résztvevője.

[fidelio] Kántornő Creative Commons License 2012.05.18 0 0 3321

Bocs, javítok:

 

összefeküdni=összefeküdni vele.....

[fidelio] Kántornő Creative Commons License 2012.05.18 0 0 3320

Szerintem az a gyerek már születőben van, csak az érintett valószínűleg meg lett fenyegetve egy kicsikét.......

Nem egy lánytól hallottam már, hogy aki Xavérral összefeküdni, az szedjen fogamzásgátlót mert az ,, Orgonakirály" nem hajlandó védekezni!!!!!

(Megjegyzem, én eddig kedveltem, de mióta tudom, hogy szépeket mondott rólam[+utálja a Gothokat], azóta nem a zsánerem.....ja és vannak jobb orgonisták nála Nevetés!

Parsifal.....elképzeltem, amit írtál..hogy 35 gyerek zsongja körül.......szerintem vicces.

Ne érts félre, nerm te vagy vicces, hanem maga a helyzet. :)

[fidelio] kisapi Creative Commons License 2012.05.18 0 0 3319

Vajon több mint két év elteltével is szeret dicsekedni a horgászeredményeivel?

Előzmény: [fidelio] parsifal hendrix (3306)
[fidelio] kisapi Creative Commons License 2012.05.18 0 0 3318

Az elegy nagy valószínűséggel örökölné ősei hajlamát. Xavértól a genetikához, míg a másik papa-mamától az orgonaművészethez.

Előzmény: [fidelio] parsifal hendrix (3317)
[fidelio] parsifal hendrix Creative Commons License 2012.05.17 0 0 3317

Egy bökkenő azért van. A művészúr feltehetőleg oly erővel törekszik a tökéletességre, hogy nem találna megfelelő apát.(Vagy anyát? / Meglepett). És akkor magának kellene megtermékenyíteni önmagát. ( Üvöltés).

Ezt hogy is oldhatná meg? A sebészek/nőgyógyászok  ide-oda tudnak csöveket vezetni, lábat varrni, vagy lassan akár már fejet is, de ez azért bonyolultabb. Mert vannak valamilyen nemi kromoszómák is. Most először is, ki kellene deríteni, hogy a Művész úrnak dúr vagy moll kromoszómája van-e? Aztán egy másik kromoszóma kollekccióval összeelegyííteni. Ez már bonyolult. Ebben talán a művész úrhoz oly közel álló(?) világhírű genetikusunk tudna segíteni, ha éppen nem Amerikában van dolga.

Ha belejönne a Trió( lásd kamarazene) a gyerekgyártásba, akkor még a Bach dinasztiát  is leköröznék. Minden nagyobb városban lenne egy kisebb-nagyobb VARNUS. ( ÜvöltésÜvöltésÜvöltés)

Varnus Károly Fülep Eman Nuel . Varnus János Krisztián. Varnus Czei Cel Dezső. stb. stb. Helyi Csillagszületik, helyi Megasztárok  stb. ragyogó képviselői.

Ki tudja? Lehet, hogy világhírű genetikusunk életműve és világhírű orgonaművészünk életműve és világhírű nőgyógyásznőnk életműve ebben a genetikai koktélos csodapárzás-nemzésben teljesülne ki. (KI tudja, hogy milyen géneket tudna belekotyvasztani? Egy kis moll, egy kis dúr, egy kis Lagzi, egy kis királyviktorlinda és készen áll a csodakolduskotyvalék. 

 

 

 -a tudomány kinyitja a művészet előtt a pandora szelencéjét és a határ a csilagos ég fölött elrejtező  Dunkle Materie.

[fidelio] sbg Creative Commons License 2012.05.17 0 0 3316

Szerintem VX  mint zenesz es mint mediaszemelyiseg erdekes jelenseg. Kb. 15 eve voltam koncertjen. Nagy elmeny volt, mert kepes atmoszferat teremteni, jatekaval magaval ragadja a közönseget. Közepszerünek semmikepen nem mondanam. Biztosan vannak nala jobb orgonistak, de szerintem ez egy meddö vita. Ahogy en pl. idegenkedem Kelemen Barnabas hegedüjatekatol,attol meg nem tartom öt rossz hegedüsnek. De nem allithatom rola, hogy nem tud semmit. Az ö mediatevekenysege persze nem olyan bulvaros, mint Xavere, de ha egy kicsit odafigyelünk, ki miröl beszel, szamomra egyertelmü, melyikük az erdekesebb egyeniseg. NEm követem minden lepesüket figyelemmel, ez a gyerekvallalasos tema pl.eleg nevetseges. De hany olyan müveszt ismerünk meg, aki kiteregeti a maganeletet? Attol meg nem rosszabbak a szakmajukban.

[fidelio] parsifal hendrix Creative Commons License 2012.05.17 0 0 3315

Bachhal már a gyerekek számában se vetheti össze magát. Egy dologban talán megelőzhetné: Ha ő maga szülne legalább egy gyereket! Vagy legalább egy felet! Azt mondják, hogy az szereti igazán gyerekét, aki megszenved érte. Manapság a sebészek mindent meg tudnak oldani. Meg a nőgyógyászok is. Xavernak egy személyiségének megfelelő méhet és egy szuper vaginát rittyentenének valamelyik szuperklinikán. És akkor jövöre nem koncerttel zavarná a MÜPA áhítatát, hanem egy MÜPA szüléssel.

Az otthonszülés az már uncsi. Proli. Az otthonszülés apostolnőjét, ki nem is áll(!) olyan messze a művészúrtól, át kellene programozni a MÜPA bábájává, és akkor ezernyi néző áhítatától kísérve Xaver a MÜPÁban hozná világra gyermekét. A szülést közvetítené a MET is!!!!!!!! A Nemzet Színésznője először eljátszaná a Nemzet Vajákosasszonyát, majd a Nemzet Dadáját.

Ez az előadás férfi munka lenne a javából! (Vagy női? )

Ezzel a tettel örökre becsempészné magát a történelembe,  és arról nem is szólva, hogy mennyire irigykedne Bach Sebestyén!

 

[fidelio] Guillou Creative Commons License 2012.05.17 0 0 3314

Xaver, mint mindig, megint torzít, féigazságokat emel piedesztálra: káros személyisége immár "öregkori" demenciával terhelt; vagyis nemcsak a zene területén fejti ki "áldásos" tevékenységét, hanem "családpolitikai" karrierre is vágyik. "Áldásom" rá, de ha már ilyen "poliglott" személyiség, valamelyik másik országban terjeszthetné (tév)eszméit. A vele készült interjú címe: a gyermekvállaláshoz nem mindig kell kapcsolat. Tegyük hozzá: elég ha van egy jól működő spermabank. Reméljük Xaver sok boldogságot fog találni egy kapcsolat nélküli "gyermekvállalásban"...Hogy a gyermek ezt mennyire fogja boldogságnak tekinteni, azt majd akkor kell megkérdezni tőle, ha felnőtt lesz. Xavernak meg üzenem: olvassa el egyik példaképének, Faludy György fiának, Faludy Andrásnak, (Andrew Faludynak)  Az Apámat nem láttátok c. önéletrajzi regényét, melyben kritikusan ír Faludy Györgyről mint apáról.  A cím, azt hiszem, mindent kifejez Xaver "családpasztorációs" tevékenységével kapcsolatban.

http://www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/varnus-xaver-gyerekvallalashoz-nem-kell-mindig-kapcsolat-2088820

[fidelio] Kántornő Creative Commons License 2012.05.16 0 0 3313

Ezt látnotok kell!!!!!!

Megnézem, ahogy egyedül nevel majd egy újszülött babát!Vigyor

Kívánom, hogy lánya szülessen!

www.stop.hu/bulvar/varnus-xaver-szeretne-egy-kisbabat/1039033/

 

Vélemények?

 

Ti hogy látjátok?

[fidelio] cuncimokus Creative Commons License 2010.02.09 0 0 3312

http://www.borsonline.hu/gallery.php?op&kid=837&page=1&start_kep=6

[fidelio] Zsölény Creative Commons License 2010.02.09 0 0 3311

Barátaim, mi ez a rancune? Varnus Xavért is megilleti a jog az emberi méltósághoz.

[fidelio] cuncimokus Creative Commons License 2010.02.09 0 0 3310

Lehet, hogy mindkét nemet kedveli, de öregedni egyféleképp öregszik: kétségbeesett vén pojáca módjára.

[fidelio] cuncimokus Creative Commons License 2010.02.09 0 0 3309

http://www.borsonline.hu/galllery.php?op&kid=665&page=1&start_kep=7

 

[fidelio] Kántornő Creative Commons License 2010.02.09 0 0 3308

Ebben mi van leírva? Nem tudom megjeleníteni.

[fidelio] Mclain Creative Commons License 2010.02.09 0 0 3307

http://donnaquijote.freeblog.hu/archives/2008/11/28/Xaver/

[fidelio] parsifal hendrix Creative Commons License 2010.02.08 0 0 3306
[fidelio] parsifal hendrix Creative Commons License 2010.02.08 0 0 3305

Elképesztő ez a sok irígy! Pedig milyen szívesen eltöltöttek volna egy hetes vacsorát olyan világsztárokkal mint  a médiákat messzi elkerülő Gesztesi művész úr vagy a világhírű, magyar származású énekesnő, Linda(vagy Kitty?) King! Persze az irigyeket meg eszi a sárgaság.

[fidelio] cuncimokus Creative Commons License 2010.02.08 0 0 3304

más küzdeni, és más nevetségessé válni...

[fidelio] Kántornő Creative Commons License 2010.02.08 0 0 3303

Ezt miért mondod? Tény, hogy küzd az öregedés ellen, no de ennyire?Határozatlan

Előzmény: [fidelio] cuncimokus (3302)
[fidelio] cuncimokus Creative Commons License 2010.02.08 0 0 3302

Mostanság Xavérunkat kezdi utolérni a kapuzárási pánik, és azt hiszi, hogy ha tinilányokkal az oldalán jelenik meg a nagy eseményeken befolyásos fenekeket nyalni, akkor nem látszik a pocakja és a püffedt arca. Szerencsétlen, most már kezd igazán szánalmassá válni.

Törölt nick Creative Commons License 2008.12.29 0 0 3301
Na erre a kérdésre biztos nem fogsz választ kapni, kedves Guillou.
[fidelio] Guillou Creative Commons License 2008.12.29 0 0 3300

Kedves chacune!
Ha már ilyen szerencsés vagy, hogy Párizsban élőben hallhatsz orgonakoncerteket, akkor viszont a felelősséged és az összehasonlítási alapod is nagyobb. Merthogy, ahogy a youtub-on felvételről hallható Xaver St. Sulpice-beli koncertje, így még mi mezei, nem annyira elkényeztetett magyar hallgatók is megítélhetjük, hogy az a koncert nem nivós, volt, hanem "elment", vagy legfeljebb átlagos osztályzatot kaphat. Ahhoz nem kell a valós jelenlét kitüntetett helyzetében tetszelegni. De ha már így van, akkor megkérdezném tőled, hogy átlagosan egy évben hány orgonakoncertet hallasz (nemcsak Párizsban eseteleg), vagy összehasonlítási alapod azon a manipuláción alapszik, hogy csak Xavert hallgatod és "vetélytárs" hiányában ő a nyerő. (Mondjuk beleillene a médiamanipulációs rekvizítumokba ez a fajta okfejtés, mert így lehet őt az orgona Horowitának is nevezni akár, csakhogy Xaver nem szolgált arra rá, hogy szubjektív esztétikai értékítéletünkben az általános szépség kritériumait felfedezzük.) kíváncsi lennék, hogy az alábbi párizsi koncertet a te szubjektív élményvilágod hova helyezné:

www.youtube.com/watch?v=yXrgKzkD-mg

www.youtube.com/watch?v=HC6YzSzwluk&feature=related

www.youtube.com/watch?v=7-06sxXplDU&feature=related

[fidelio] chacune Creative Commons License 2008.12.29 0 0 3299
Csak egyszer làttam, ill. hallottam jàtszani Parizsban Eglise Saint-Sulpice-ban. Nivos koncert volt. De azért nem imàdom és nem is gyulolom.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!