French authorities have grounded a passenger plane carrying 303 Indian citizens, including 11 non-accompanied minors, at the airport of Vatry, on suspicion of human trafficking, the Paris Prosecutors Office told CNN on Saturday.
Poplacsek te észkombájn, akkor ez alapján Putyin szervezi a migrancsokat ( mert o támadta meg Ukjrajnat hogy ne legyen a nemetekkel összefogás). Orban meg az o alfelet nyalja az EU es USA elleneben...
Mennyit változott a világ alig 6 ev alatt ugye?
Russia and Belarus Are Using Migrants as a Weapon Against the EU
A NATO egy amerikai-török hadsereg, a többiek a szőnyeg szélén. Az amerikaiak is, a törökök is támogatják Európa iszlám elözönlését. Az amerikai azért, mert attól az EU gyengül, a török meg azért, mert így terjed az Iszlám. Nem tudom, hogy ennek fényében mit is akar Orbán? A veresége tuti, nem?
Nem szervezi biztatja őket senki sőt MEGÁLLITANI SEM LEHET őket :))"
Ló**art nem!
Mint a bábokat irányítják. Röszkénél az egyik hordatag lenyilatkozza, hogy kidobták Németországból, visszavitték Bulgáriába - mert ott regisztrálták először - és most Olaszországba tart..... hát nem kicsit vétette el az irányt
A másik meg arra a kérdésre, hogy miért nem megy Horvátország felé azt mondja ott nincs aki tovább vigye....
Szervezés és biztatás nélkül ezek még Görögöknél téblábolnának...
Nem kifejezetten a konkrét kérdésre vonatkozott az észrevételem (az csak példa), hanem az űrlap összeállítására. Az csak egy véletlen, hogy én egy harmadikat akartam volna bejegyezni és nem tudtam (konkrétan: a parlament és a kormány kétségtelen bölcsességére bízom, akinek Isten hivatalt ad annak észt is ad hozzá) Más kérdéseknél is hiányzik a semleges pont, ugyanakkor vannak kérdések ahol van olyan. Ez nekem arra utal, hogy az összeállítója bizonyos kérdésekben szélsőségekben (1 bit) gondolkodik.
Mind az EU gyengítése ellen irányul. Ha az EU-t kiejtik, a világgazdaság Kína-USA pólusú marad. A globalizációs versenyben a kis európai államok már nem fognak játszani.
Ausztria elnökválasztásának második fordulóján két nagyon is ellentétes felfogás csap össze. Mondhatni a két véglet: az idegenellenes, populista, szélsőjobboldali jelölt és a befogadáspárti zöld.
A konzervatív és szociáldemokrata mainstream pártok már rég kiestek a[...] Bővebben!Tovább »
ORBÁN VIKTOR: "Én személy szerint tisztelője vagyok az iszlámnak.Az iszlám filozófia nélkül a világ egy része már rég a barbarizmusnak esett volna áldozatul". Orban Bild Zeitung interju "Magyarország az iszlámot az emberiség egyik nagy szellemi és lelki alkotásának tekinti, amely sok százmillió embert segít hozzá, hogy az emberi élet létezésének magasabb értelméhez eljuthasson"
Katonai-ideológia szövetséges még nem leplezett le úgy katonai-ideológiai szövetségest, mint Lázár miniszter Obama elnököt csütörtök délután. A kormányinfó nevű eseményt Lázár a menekülttémával kezdte, és bár nem viselt alufólia sisakot, azonnal sikerült lelepleznie egy globális összeesküvést. A szokás szerint háborús hangulatú bevezetés után - "Folyamatosan gyűjtjük a szövetségeseket Európában a schengeni határ megvédése érdekében" - azonnal elárulta, hogy nem véletlenül kritizálják annyian a magyar kormány menekültügyi álláspontját.
Emögött - csakúgy, mint az egész menekülthullám mögött ugyanis az áll, hogy Barack Obama egyre több muszlimot szeretne látni Európában. Igen, Lázár szerint ez az Egyesült Államok érdeke. A menekültek ideáramoltatásában Obama fő zászlóvivője Soros György. Lázár még azt is leleplezte, hogy Soros Európában és Magyarországon is strómanokat keres a mesterterv megvalósításához. Sorosék "fel akarják higítani" Európát, Valakik pedig megszervezték milliók Európába szállítását.