Keresés

Részletes keresés

ikoko2 Creative Commons License 2017.04.19 0 1 9

Azt nem írja a statisztika, hogy az osztrák orvosok hány százaléka magyar?  Vagy más nemzetiségű?  Úgy könnyű, hogy elszipkázzuk a más nemzetek pénzén kiképzett orvosokat.  Vagy inkább erkölcstelen.  4-5x annyi fizetéssel a Jóistent is el lehet csalogatni a helyéről. És arról ki tehet, hogy évszázadnyi lemaradást egy kormány nem tud  4-5 év alatt behozni? 

 

Előzmény: Törölt nick (1)
judy54 Creative Commons License 2017.03.23 0 1 8

Mai hír:

 

Mentőt hívott magához az ország egyik ismert háziorvososa, mert úgy érezte, infarktust kapott. A Csépváralján dolgozó Keszthelyi Gyulához kiment a mentő, de miután az EKG nem mutatott eltérést, nem szállították kórházba. Két órával később egy másik mentőautónak kellett kórházba vinni infarktussal, írja a Blikk a Praxisblog alapján, ahol a 63 éves Keszthelyi maga számol be az esetről.

Keszthelyi Gyula azt írta: nemcsak orvosként ismerte fel az infarktus jeleit, hanem azért is, mert már korábban is volt szívrohama. Az orvos azt írta: minden fél óránál hosszabban tartó mellkasi tünetet mindaddig infarktusnak vagy akut koronáriaszindrómaként kell kezelni, amíg az ellenkezője be nem bizonyosodik. Mivel az infarktusok jelentős hányada EKG-eltérés nélkül zajlik le, kérte, hogy azonnal vigyék kórházba.

Ha ez egy orvossal megtörténhet, akkor mi lehet azokkal az emberekkel, akik nem mernek szólni? – tette fel a kérdést a blogon a háziorvos.

A mentőszolgálat nem válaszolt a Blikk kérdéseire. Az ügyben a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés gyanúja miatt folytat nyomozást.  

 

Ez velünk is megtörtént. Tavaly október 23.-án hívtam ki a mentőket testvéremhez,akinek jobb oldala le volt bénulva és zavart volt,félrebeszélt.

A kiérkezett mentők megvizsgálták,majd megkérdezték,hogy akar-e kórházba menni? Azt felelte,hogy nem! Így nem vitték el aznap.

Másnap a kiérkezett másik mentő bevitte a Honvéd Kórházba, ahol később ismét megműtötték. (Nálam van a mentősök papírja,hogy nem vitték el, bármikor meg tudom mutatni)

Hapo Creative Commons License 2016.11.12 0 0 7

Mitől drága az egészségügy?
Én 2016 februárban éreztem, hogy valami feszül a hónaljamban. Márciusig kiderült, hogy a szaloncukortól fokozódik a mérete. Márciusban növekedett, és amikor a prosztatám miatt kontrollra mentem 2, esetben másik fizetős ultrahangos vizsgálatra, akkorra már 2,5cm átmérőjű önállóan fityegő golyóvá növekedett egy Lidl-es gyümölcs-yoghurt esti megevésétől hirtelen növekedve!
Május 09-re terveztem, hogy a körzeti orvoshoz megyek, mi legyen, kivizsgálható-e? Előtte este 22 órakor megettem 1 szem túró rudit, és éjjel 02 órakor felébredtem egy nagyon erős feszülésre a hónalj mirigyben, akkortól a mostani mérete maradt (átmérő 4x5cm, ellipszis / hengeres), ez nagyon megijesztett a kb. 3-4-szeresre ugrott méretével.
Ugyanis ezután többé nem ettem cukrot, pláne invert cukrot=glükóz-Fruktóz szirupot, emiatt mézet sem.
Bár az alkoholmentes sör maláta cukra 1 literig semmit nem okozott,
TEHÁT a CUKROK RENDKÍVÜL ELTÉRŐEN VISELKEDNEK, és az EU cukor=másik cukor döntése népellenes aljasság!
Igaz, az április végi ultrahang előtt
kiderült nekem, hogy 5 púpos teáskanál répacukortól csak enyhe feszülést éreztem,
A megoldás cukormentesre átállásnál a mikróba ölőként is az interneten jelzett két édesítővel történt, és
teljesen megnyugtatóan sikerült:
a Xillit kristályos 1kg+50gramm Stevia por keveréke lett, ami 15kg cukornak felel meg, és májustól szeptember végéig. tartott, mert édes szájú vagyok. Akkor kevertem be a következőt!
Mármost az első vizsgálat sorozat május 09-től június 23.-ig nulla eredménnyel zárult 5-6 szakorvosnál, az utolsó biopszia volt a hónalj mirigyből. A diagnózis: Megfigyelés!
Július 16.-án nem tudtam a 2 kis-unokámra figyelni, mert minden evés után 3 órás kényszeres alvás tört rám, és ez 1 hónapja fokozódott ennyire erős "ÁLOM-kór"-ig, mert éjjel alváshiány miatt ráértem megkeresni az álomkór bejegyzést,

és az egysejtű kórokozótól a kezdő májusi talán Cece-légycsípés utáni 2 hetes fájdalmas csomóig a lefolyása stimmelt.

Ezért interneten mikróba ölő széles
spektrumú természetes szert keresve az "Ezüst Kolloid"-ra találtam, ami volt otthon 2 deci, ami sajnos a prosztatám bajaira semmit sem ért, de erre vasárnap-hétfőn szinte felébresztett, amire addig a magnézium nem volt képes.
Kaptam megint beutalókat, és
a sebész szakorvos július 20.-án azonnal átküldött a Sote üllői úti 2-es számú patológiára, és álmosan, de teljesen ébren megtörtént a 2. biopszia a hónaljmirigyből. Kb. július 28.-án kaptam meg a diagnózist: . -. . .
Kissejtes áttételes Tűdőrák volt a kivizsgálás eredménye!
Máig az egyetlen eredmény! Mindenesetre az ezüst kolloid hazai 20ppm koncentrációval szinte teljesen megszüntette a panaszaim, de a hónaljmirigy persze változatlan méretű.
Az Uzsokiból kapott sok beutalóval és tövább küldések után a (felsőtesti és koponya) CT-k, vagy a mammográfia + hőrgő tükrözésig együttesen semmit sem mutattak ki, akkor honnan indult el a rák?
Eddig kb. 400 ezer Ft kivizsgálási költséggel itt tartunk,

még az is lehet, hogy az ezüst + arany koloidok mindenütt legyőzték a kisméreztű, de áttétekre hajlamos kis sejtes tüdőrákot, de nem győzött a nagyméretű hónaljmirigyben létező nagy áttét mérettel, igaz hogy az érzékeny bemenetét lecsillapította, és nagyon jól érzem magam.
A kiugró esemény a Hörgő tükrözés volt, nem derült ki semmi, de utána aznap du. mintha tüdőbajjal lettem volna megfertőzve, hirtelen magas lázzal alváskényszerem volt megint, majd azután hidegrázásos csak tüdőlázzal hetekig köhögés fokozódást, és néha tüdőbeli üreg képzetét éreztem köhögésekkor. Azonban talán mára legyőzte a szervezetem! DE megfázásra nagyon kényes lettem, tehát lappanghat bennem, vigyázok emiatt.
Az uzsokis orvosnő agyon van terhelve a sok rákos esettel, én meg egyre jobban vagyok újra.
DE a 400 ezer Ft-ra tehető vizsgálati díjakra jöhet még egész testes PET-CT (+250eFt), ami egyedül képes kimutatni kis-sejtes tüdőrákot és áttétet, ha még vannak, mert a jó közérzetem ennek "megfékezését" sejteti!
Ha ez azonnal júliusban megtörtént volna, akkor hihetően kiderült volna legalább 100-eFt-al kevesebbért hol volt-van áttét és tüdőrák kezdemény!
Ugyanis 2 hetes Ezüst Kolloid kihagyásakor a hónalj mirigy bemeneténél alul fájdalmassá vált, és akár visszafelé terjedés is bekövetkezhetett volna, ebből azt következtetem ki, hogy nem legyőztem a tüdőrákot, csak megfékeztem, mert újrakezdve az Ezüst kolloid száj-spray szedését és gargarizálás+ szájöblítés 5-10 perce után lenyelését, ez a fájdalmassá vált érzés lecsitult 2 hét alatt! Mert a hónalj mirigy zsírral körbevéve vált minden irányban érzékennyé.
És a besűrűsödött vérem hígításával sokszor sokáig megszűnik a magas vérnyomásom, ezt 15 év óta egyetlen orvos sem fedezte fel, . . . . viszont mélyvénás trombózisra hamis diagnózis azt kaptam!
Azóta sokkal rosszabbul üzemelt a szervezetem, és a rák nem a magas vérnyomástól, hanem a vér besűrűsödésétől következhet be! A rákról olvastam, hogy az oxigén hiányos szövetek képesek elrákosodva átállni a sejtek anyagainak lebontására, és ekkor tejsavat termelve elsavasítják a szervezetet, ezért terjed a rák. A tüdő nem oxigén-dús szerv, mert azt csak küldi a szívbe, és mindenhová, ezután a visszatérő vér élteti oxigén hiányosan akár.  A rák fékeződik az oxigéntől.

Emiatt lehetséges, hogy a sok mozgás erőltetett légzéssel tovább tartja meg az egészséges szervezet jó működését!
ÉN naponta a hideg miatt csökkent kerékpározás mellett sokszori fokozott lélegzéssel
a szervezetem oxigén ellátását nagyon megjavítottam,
ezt egyszerű vércsepp megtekintéssel mikroszkópos képernyőre kivetítéssel nagyon jól lehet látni-sejteni!
Ezt köszönöm azoknak, akik meghívtak vércsepp analízisre,
és puszta látványa után mondták, hogy rendkívül sűrű, miért nem iszom több folyadékot...
Vicc!! Naponta 1,9 liter gyógyteát (prosztatára  + rákra) válogatva iszom, és 1,5 liter C vitamindús italt fejlesztettem ki, plusz leves + sör 1 dobozzal eléri, a nekem ajánlott 4 liternyit / nap!
De Figyelem rák + egyéb betegségeknél az izzadás-izzadékonyság figyelmeztető jel lehet a vér besűrűsödésére, és a szervezet oxigénhiányos legyengülésére!
A bizonyosságot az adta a vérhígítás szükségességére nálam, hogy a 36km bringatúra 6 km emelkedővel a végén sokkal könnyebben tudtam azóta többször is leküzdeni. Persze néha kihagytam az Aspirin Protect vérhígítót akár 1-2 hétig is, amíg jó volt a vérnyomásom, 
de pl. belázasodva megugrott a vérnyomás, és az arra kapott szerek sem segítettek, csak a vérhígító + sok folyadék fogyasztása együttesen fokozott légzés kiegészítéssel! Ezt ajánlom mindenkinek. Úgy lélegezzen mintha üldöznék és futna órákig. Megtérülhet a szinte túlzott lélegzés.
Hamarosan kioperálják a hónalj mirigyet, ami nem irigy, ezért nem lehet röhögni rajta, de bosszantó, viszont fényt derített a rák esélyére, és korai időszakban mázlistaként az Ezüst Kolloid lehetséges gyógyhatására.
Nos mindezt a vér-cseppjeim megtekintése, a vér hígítása, és a magas vérnyomás vérhígítóval csökkentése után, ha kell még a vérnyomás csökkentők igény szerinti használata mellett a sok mozgás miatti fokozott lélegzés tanácsa szinte ingyen fenntarthatta volna az egészségem! AJÁNLOM MINDENKINEK!

ancibaba Creative Commons License 2016.10.11 0 0 6

Hát én ha meghallottam valahol a hangját a hideg futkosott a hátamon. De olyan meggyőzően tudta mondani  a sok hablatyot, hogy emberek ezrei bedőltek neki. Mert a beteg mindent ki és megpróbál. Csak azt nem értem, hogy miért nem tiltották el, vagy dugták volna dutyiba. Megbüntették 35 millióra, szerintem kirázta a kisujjából. És lehet hogy a betegek egy sima teafüvet kaptak.

Előzmény: rhénai (5)
rhénai Creative Commons License 2016.10.06 0 1 5

Kuruzslás miatt perelik a tévés kamudoktort

Több százszor jelent meg a tévében, orvosi diploma nélkül ígért rákgyógyítást teával és C-vitaminnal. Tovább »

forrás: Index.hu

állatorvosi diplomával.........

polária Creative Commons License 2016.08.11 0 0 4
Hapo Creative Commons License 2016.07.15 0 0 3

 Miért drága az egészségügy?
1.) Ott és akkor is keresnek újabb betegséget, ahol a régi ismert is okozhatja azt.
Pl. Pókcsípéstől húsevő mikróbák felpuffasztották a bal lábfejem és a lábikrám
Kaptam rá antibiotikumokat, mégis elküldött mélyvénás trombózis vizsgálatra, ahol a kövér nőnek hiába mondtam, hogy pókcsípéstől van a felpüffedés! Letorkolt ne is mondjam úgy utálja a pókokat!
Ezután kétoldani vérhigító injekciót írt fel naponta és fáslizott lábbal fejjel lefelé fityegést!
A körzeti orvosnő berágott rám, hogy megtagadom a kezelést, mert ők 6 évet tanultak, de  én meg előző nap 36km távolba kerékpároztam, ahol a vége 6km aszfaltozotthegyi emelkedő volt. 
Mármost a mélyvénás trombózisnál síkon 1 km gyalog is keményen fájdalmas lett volna. Összevesztünk!
Berágtam a hülyeségükre, Nosza internet kettős doppler efektusos trombózis vizsgálat befizettem rá, elmentem, és az orvos féloldalas diadnózisban közölte:
Trombózis nincs, a gyulladás mikróbás eredetű!
A poén az, hogy az Angiológusok konferenciájára a főember elmondta
a külföldi híres orvos ajánlását: kb. 6. pontban "1 tünetből ne állapítsanak meg 2 betegséget!"

 

2.) A betegséget nem kezelik ki, mégis gyógyultnak nyilvánítanak betegeket! Ezután Új betegként kezelik a régit...
Pl. Volt osztálytársam prosztata rákkal kezelték, aki 20 év után belehalt, DE:
A rákosok 5 éves túlélésekor gyógyultnak tekintik. Na persze 4-szer gyógyult + váratlanul belehalt!
De itt van az én esetem:
A gümőt létrehozó mikróbák 3 éve kerültek a lábamba. Ott duzzanatok-gümők jöttek létre a vénákon.
Az egyik elszorította a fő vénát és belilult fájdalmasan a bal lábszáram. Ügyelet közölte: "Semmit sem tehet." SZOMBAT LÉVÉN erősen masszíroztam és elfakadt a gümő (EZ LÉNYEGES), félóra múlva a lábam szine rendbejött és a fájdalom elmúlt, de másnapra újabb gümők jöttek kissé feljebb kb. 14, amit megszámolhattam. Vasárnap voltam a telekemen: 36km, abból 6 aszfaltos hegyi emelkedő.
Hétfő este döntöttem bőrgyőgyászatra megyek kedden.
Ahol kaptam 5 napos antibiotikumot, amikor letelt a 14db. gümő nem múlt el, a körzeti orvosnő gyógyszert adott, és hatott, de nem múlt el. Újra bórgyógyásznő látva a csekély hatást és Orbánc kialakulását "Zinnat" szert adott 7 naposat.
Egy hónappal később kiújult, kaptam 5 napra Zinnat-ot. Azóta létezik csökkenő méretű 2 gümő máig 3 év óta. , de gyanítom, hogy néhány Spóra jellegű formáció áttelepült. Ezek új telepet létesítettek. A Zinnat hatna rájuk, de a gyógyult állapotot megcsúfolná, ha beismerné, hogy léteznek és  kiadós telepekben élősködnek. De ezzel sincs vége.

3.) Ok, ami miatt drága az egészségügy:
Nem a tényeket keresik, hanem a divatos betegségeket, amelyeket extra drága kezelések követnek!
A Zinnat szert 2000 Ft-ért megkapnám, de a sugár/kemoterápia 200 000 Ft-os kezelései
vonzóbbak az orvosoknak. A tömeggyilkos kezelések után egészséges ember nem marad, azaz
a kórisme beigazolódik utólag! Ha addig nem, azután bizonyosan! Ezek Hóhérokként működnek!
Adott a bennem tenyésző gyülekezet, de EZ érthetően nem érdekli ezeket, mert a sok félnótás vizsgálatban rákot kerestek, Hodgkin kórt, azaz nyirok rákot. A 6 vizsgáló orvos vakrepülésében az országos hírű Patológus bukott nagyobbat. A biopszia utáni Diagnózisa :
"Véres háttér előtt histiocyta látható (azaz falósejt). A vett minta kevés a diagnózishoz!" Anyácskáddal szórakozz!
Ahol nincs rák ott a teljes mirigy 55cm3 térfogatát is hiába szeletelgeted!
Viszont kárt máris okozott, mert biopszia után a jobb lapockához kötódő izomkötegben újabb mikróba telep létesült.
Külön érdekesség az ordító különbség a limfoma=Hodgkin kór és a mikróba telepek között:
A "gyorsan" szaporodó és folyton növekedő limfóma 2 év alatt képes megölni egy embert,
azonban ezek a mikróbák invert cukortól néhány órán belül növelik méretűket (szaloncukor, gyümölcsyoghurt, és túró rudi mindegyikében ez van). Van 2 ultrahang felvétel, 1.) 2,5cm gömb, kb. 14cm3 térfogattal, mielőtt a körzeti orvoshoz mentem  este 22-órakor megettem 1db. túró rudit, éjjel kettőkor kemény feszülésre ébredtem az 5cm-es nyirokmirigy 55cm3 térfogattal már létezett!
Márpedig a rák sosem ugrik ilyen gyorsan, hogy utána állandó maradjon hónapokig!
A szervezet betokozta a mikróbákat, amint a méret állandósult, de a rák növekedése nem áll le!

viki 49 Creative Commons License 2015.11.11 0 0 2

Körülbelül három hete, beutalt a háziorvosom a csepeli kórház Jahn Ferenc rehabilitációs osztályára. Azonnal kértem időpontot, válaszuk az volt, hogy majd telefonálnak.

Ma telefonáltak, hogy holnap reggel 8 órára legyek a betegfelvételen.

1. Járóképtelen vagyok.

2. A családból valaki el tudna vinni, de mindenki dolgozik (hál'Istennek).

3. Ki az az ember, aki egyedül él, mint én és egyik pillanatról a másikra el tudja hagyni  az otthonát és az ezzel kapcsolatos ügyeket (pl, a kutyámat).

Ez már megint egy embertelen módszer.

Törölt nick Creative Commons License 2015.08.19 0 0 1

 "Ausztriában százezer lakosra számítva a háziorvosok száma 153,

addig Lengyelországban csupán 17."

----------------------------

Amikor először olvastam nyomdahibára gondoltam :)) ilyen nincs !

Pedig korrekt !

Hazánkban az EÜ a jobbközép vezetésnél elhanyagolt. Van NEMZET-politikai főszemély / Semjén / de Egészség Minisztériuma nincsen . Ugy tünik nem voksszerző  téma az egészség vagy legalábbis másodhelyes jelentőségü.

A kormányzati tényezőket meg kellene győzni hogy M I N D E N K I volt van lesz beteg,ez közérdekü életterület,ennek prioritása kell legyen !

PÁRTSEMLEGESEN !

Törölt nick Creative Commons License 2015.08.19 0 0 0

A l a p v e t ő

probléma az orvos illetve ápolo HIÁNY és Europaszerte !

Ehhez kormányzati döntésre lenne szükség :

tőbb  hallgatót felvenni a képzésbe , szükségképpen közpénz átcsoportositásával !

http://www.mok.hu/hirek.aspx?nid=36066

Pannaszfal - Egészségügy Creative Commons License 2015.08.11 0 0 topiknyitó

Sziasztok!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!