Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
eladóak az alábbiak Szegeden, vagy foxposttal bárhova:
olympus om-1 váz (OLVASD VÉGIG): 130 000 ft
képek szerinti külső állapotban, minden gyári tartozék, doboz, mintabolti vásárlás, lejárt gari levél.
HIBA: sok példánynál előforduló sajnos. a szenzoron lévő filter ragasztása néhol elengedett, ami csak bizonyos szögből látszik (szemből nem), a szenzor üvege nem karcos! képeket az alábbiak szerint befolyásolja (tudok küldeni is persze): f8 ig SEHOGY, f11 nél egy pontban látszik f14 től azért már látványosabb. FIGYELEM: lightroomban 2 seccel korrigálható a folt, az ide csatolt kép f11 nél készült, amin bejöltem a hibát és az f8.
kértem árajánlatot, portugáliában a szakszervizben a mintabolton keresztül küldve 250-270e között javítják (árfolyamfüggő), ezért teljes bevizsgálás, az egész szenzor cseréje és 6 hónap gari jár (utána lehet kérdezni ez nem zsákbamacska), de 400000 ért egy új szenzoros géped lehet (egy 40000 ftos cage el), de igazából a gép szerintem így is használható (én használtam is, nem ezért adom el).
Eladó Olympus M.Zuiko Digital 1,4x telekonverter MC-14 - 90eFt
Sn.: AC6A07300
Kompatibilis az alábbi OLYMPUS/OM SYSTEM objektívekkel: M. Zuiko Digital ED 40-150mm f/2.8 PRO M. Zuiko Digital ED 300mm f/4 PRO OM SYSTEM 100-400mm f/5-6.3 ED IS OM SYSTEM 150-400mm f/4.5 TC1.25x ED IS PRO OM SYSTEM 150-600mm f/5-6.3 ED IS M. Zuiko Digital ED 90mm f/3.5 Macro
Csere, beszámítás köszönöm nem. Személyes átvétel Budapesten. Foxpost OK.
Első tulajdonostól eladó egy Magyarországon vásárolt OM System (Olympus) OM-1 fényképezőgép váz. Doboz minden tartozék, számla meg van. Kifogástalan műszaki és esztétikai állapotban, nagyon megkímélt, keveset használt, kopás, karcolás sehol. SN: BJMA04852 Gyári OM SYSTEM BCX-1 duál akkumulátortöltő és egy szintén gyári BLX-1 akkumulátor https://omsystemshop.hu/om-system-sbcx-1-akkumulatortolto-kit Irányár egyben 449eFt
OM-System ( Olympus ) OM-1 fényképezőgép - 400.000Ft Szép, megkímélt állapotban. Németországi eredetű, második tulajdonosa vagyok, garancia már nincs rá. Madárfotózáshoz használtam, kizárólag esőmentes időben. A rétegelt (stacked) szenzor miatt gyors mozgások felvételére is kiváló. A vázon a legújabb szoftververzió található. (Típus)hibája: a lejátszógombon lévő festék lekopott (már én is így vettem, engem nem zavart). Expószám: 24955, kismértékben még változhat. Csomag tartalma: - Váz (magyar nyelv NINCS benne, ahogy egyik OM-1-ben sem) - 1 db akku (eredeti) - Bontatlan töltő, töltőkábel - Bontatlan vállszíj - Papírok, számla, doboz Sn: BJMA17842
Személyes átvétel Budapesten, vagy egyeztetett helyen.
Eladó új Panasonic LUMIX G X VARIO 35-100mm F/2.8 II teleobjektív. Sn: JG2HE201501 Micro Four Thirds szabványú 35–100 mm-es zoomolható teleobjektív / 70–200 mm (35 mm-es egyenérték). Ultrahosszú 35–100 mm-es (35 mm-es egyenérték: 70–200 mm) tartományával nagy sebesség és F2,8 mellett lágyan elmosható a portrék és közeli képek háttere. Emellett nagy zársebességével képes kimerevíteni a gyorsan mozgó témát, például akciót, sportot. Irányár: 190 000 Ft. Személyesen megtekinthető és átvehető Budapest IV. kerületben.
OM-System ( Olympus ) OM-1 fényképezőgép - 450.000 Ft Szép állapotban. Németországi eredetű, harmadik tulajdonosa vagyok, garancia már nincs rá. (Típus)hibája: a lejátszógombon lévő festék lekopott. Expószám: 24955, kismértékben még változhat. Sn: BJMA17842
Olympus Pen-F fekete fényképezőgép - 300.000 Ft Szép állapotban, második tulajdonosa vagyok. Expószám: 13727, kismértékben még változhat. Sn.: BHQA09511 A csomag tartalma: - Összesen 4db akku (2 eredeti, 2 utángyártott), - Töltő, - Adatkábel - L-Plate markolat - Vanguard táska - Olympus FL-LM3 kisvaku
Olympus M.Zuiko Digital 300mm f/4 IS Pro ED objektív - 650.000 Ft Aki hallott róla, tudja milyen objektívről beszélünk. Madárfotózásra használtam, kizárólag napos, 5-20 celsius fok közötti hőmérsékleten, így újszerű, megkímélt állapotban van. Magyar vásárlás, de garancia már nincs rajta. Sn.: ACA006845
Kérésre küldök képeket. Személyes átvétel Budapesten, vagy egyeztetett helyszínen. Email publikus.
Eladó új Panasonic LUMIX G X VARIO 35-100mm F/2.8 II teleobjektív. Sn: JG2HE201501 Micro Four Thirds szabványú 35–100 mm-es zoomolható teleobjektív / 70–200 mm (35 mm-es egyenérték). Ultrahosszú 35–100 mm-es (35 mm-es egyenérték: 70–200 mm) tartományával nagy sebesség és F2,8 mellett lágyan elmosható a portrék és közeli képek háttere. Emellett nagy zársebességével képes kimerevíteni a gyorsan mozgó témát, például akciót, sportot. Irányár: 190 000 Ft. Személyesen megtekinthető és átvehető Budapest IV. kerületben.
OM SYSTEM OM-1 váz minimális mechanikus zár, video használattal, hibamentes, kiválló állapotban, gyári tartozékaival, garanciássaneladó.Elkelt Ár: 460000 Ft sfeco9@gmail.com Veszprémi, Budapesti átadással, Posta pontra küldéssel.
Olympus mju digital 600 retró kamera - mint az új - 15eFt
6.4Mpixel CCD szenzor. Filmhatású színek 3x zoom (35-105mm ekv.) 5x digitális zoom Videó: 640x480 1GB Olympus xD kártyával!!! 2db akksival Minden tartozékával, dobozában!!! Bőr kameratartóval. Minimálisan használt (első tulajdonosa vagyok, kb 50 kép készült vele). Mint az új. Sn:A62536598
Olympus XZ-1 kompakt kamera - 80eFt
Töltővel, 1 akksival, 8GB SD kártyával. Ajándék automata objektívvédővel (eredeti objektívsapka is megvan), vállszíjjal. Több kompakt kamerát kipróbálva ez készíti szerintem a legszebb képeket a CCD szenzoros kompakt gépek között.
Effektív felbontás 10 megapixel Szenzor típus CCD Szenzor méret 1/1,63" Objektív Gyújtótávolság 28 – 112 mm (4× zoom)
Különleges képi világot adó Kodak CCD szenzorral rendelkező DSLR kamera. Kora ellenére tökéletes működés. Olympus 14-45mm (f3.5-5.6) objektívvel és CF kártyával adom.
OM SYSTEM OM-1 váz minimális mechanikus zár, video használattal, hibamentes, kiválló állapotban, gyári tartozékaival, garanciássan eladó. Ár: 460000 Ft sfeco9@gmail.com Veszprémi, Budapesti átadással, Posta pontra küldéssel.