Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
OM-System ( Olympus ) OM-1 fényképezőgép - 400.000Ft Szép, megkímélt állapotban. Németországi eredetű, második tulajdonosa vagyok, garancia már nincs rá. Madárfotózáshoz használtam, kizárólag esőmentes időben. A rétegelt (stacked) szenzor miatt gyors mozgások felvételére is kiváló. A vázon a legújabb szoftververzió található. (Típus)hibája: a lejátszógombon lévő festék lekopott (már én is így vettem, engem nem zavart). Expószám: 24955, kismértékben még változhat. Csomag tartalma: - Váz (magyar nyelv NINCS benne, ahogy egyik OM-1-ben sem) - 1 db akku (eredeti) - Bontatlan töltő, töltőkábel - Bontatlan vállszíj - Papírok, számla, doboz Sn: BJMA17842
Személyes átvétel Budapesten, vagy egyeztetett helyen.
Eladó új Panasonic LUMIX G X VARIO 35-100mm F/2.8 II teleobjektív. Sn: JG2HE201501 Micro Four Thirds szabványú 35–100 mm-es zoomolható teleobjektív / 70–200 mm (35 mm-es egyenérték). Ultrahosszú 35–100 mm-es (35 mm-es egyenérték: 70–200 mm) tartományával nagy sebesség és F2,8 mellett lágyan elmosható a portrék és közeli képek háttere. Emellett nagy zársebességével képes kimerevíteni a gyorsan mozgó témát, például akciót, sportot. Irányár: 190 000 Ft. Személyesen megtekinthető és átvehető Budapest IV. kerületben.
OM-System ( Olympus ) OM-1 fényképezőgép - 450.000 Ft Szép állapotban. Németországi eredetű, harmadik tulajdonosa vagyok, garancia már nincs rá. (Típus)hibája: a lejátszógombon lévő festék lekopott. Expószám: 24955, kismértékben még változhat. Sn: BJMA17842
Olympus Pen-F fekete fényképezőgép - 300.000 Ft Szép állapotban, második tulajdonosa vagyok. Expószám: 13727, kismértékben még változhat. Sn.: BHQA09511 A csomag tartalma: - Összesen 4db akku (2 eredeti, 2 utángyártott), - Töltő, - Adatkábel - L-Plate markolat - Vanguard táska - Olympus FL-LM3 kisvaku
Olympus M.Zuiko Digital 300mm f/4 IS Pro ED objektív - 650.000 Ft Aki hallott róla, tudja milyen objektívről beszélünk. Madárfotózásra használtam, kizárólag napos, 5-20 celsius fok közötti hőmérsékleten, így újszerű, megkímélt állapotban van. Magyar vásárlás, de garancia már nincs rajta. Sn.: ACA006845
Kérésre küldök képeket. Személyes átvétel Budapesten, vagy egyeztetett helyszínen. Email publikus.
Eladó új Panasonic LUMIX G X VARIO 35-100mm F/2.8 II teleobjektív. Sn: JG2HE201501 Micro Four Thirds szabványú 35–100 mm-es zoomolható teleobjektív / 70–200 mm (35 mm-es egyenérték). Ultrahosszú 35–100 mm-es (35 mm-es egyenérték: 70–200 mm) tartományával nagy sebesség és F2,8 mellett lágyan elmosható a portrék és közeli képek háttere. Emellett nagy zársebességével képes kimerevíteni a gyorsan mozgó témát, például akciót, sportot. Irányár: 190 000 Ft. Személyesen megtekinthető és átvehető Budapest IV. kerületben.
OM SYSTEM OM-1 váz minimális mechanikus zár, video használattal, hibamentes, kiválló állapotban, gyári tartozékaival, garanciássaneladó.Elkelt Ár: 460000 Ft sfeco9@gmail.com Veszprémi, Budapesti átadással, Posta pontra küldéssel.
Olympus mju digital 600 retró kamera - mint az új - 15eFt
6.4Mpixel CCD szenzor. Filmhatású színek 3x zoom (35-105mm ekv.) 5x digitális zoom Videó: 640x480 1GB Olympus xD kártyával!!! 2db akksival Minden tartozékával, dobozában!!! Bőr kameratartóval. Minimálisan használt (első tulajdonosa vagyok, kb 50 kép készült vele). Mint az új. Sn:A62536598
Olympus XZ-1 kompakt kamera - 80eFt
Töltővel, 1 akksival, 8GB SD kártyával. Ajándék automata objektívvédővel (eredeti objektívsapka is megvan), vállszíjjal. Több kompakt kamerát kipróbálva ez készíti szerintem a legszebb képeket a CCD szenzoros kompakt gépek között.
Effektív felbontás 10 megapixel Szenzor típus CCD Szenzor méret 1/1,63" Objektív Gyújtótávolság 28 – 112 mm (4× zoom)
Különleges képi világot adó Kodak CCD szenzorral rendelkező DSLR kamera. Kora ellenére tökéletes működés. Olympus 14-45mm (f3.5-5.6) objektívvel és CF kártyával adom.
OM SYSTEM OM-1 váz minimális mechanikus zár, video használattal, hibamentes, kiválló állapotban, gyári tartozékaival, garanciássan eladó. Ár: 460000 Ft sfeco9@gmail.com Veszprémi, Budapesti átadással, Posta pontra küldéssel.
Kihasználatlanság miatt eladó teljesen újszerű, nagyon keveset használt Olympus MILC szett:
Olympus OM-D EM-10 Mark II váz (Serial: BHKB07948), csak 3238 expóval!, kijelzővédő fóliával: ELADVA
Olympus M.Zuiko Digital 9-18mm 1:4-5,6 objektív (Serial: AAJ278212), 110 000 Ft 99 000 Ft
Olympus M.Zuiko Digital 14-42mm 1:3,5-5,6 objektív (kit objektív volt a vázzal) (Serial: ABHE64260),ELADVA
Érdeklődés: hubiking87@gmail.com Átvétel személyesen: Vas megye, vagy kb 3 hetente Budapest. Vagy a vevő költségére futár. Másik piactéren is hirdetem, ott is megvásárolható (és biztonságosabb lehet a fizetés). Első tulajtól származó gép és obik, magyarországi Media Marktban vásárolt, a vásárláskor kapott számlák megvannak beszkennelve.
Kihasználatlanság miatt eladó teljesen újszerű, nagyon keveset használt Olympus MILC szett: 2db objektív
Olympus OM-D EM-10 Mark II váz (Serial: BHKB07948), csak 3238 expóval!, kijelzővédő fóliával: ELADVA
Olympus M.Zuiko Digital 9-18mm 1:4-5,6 objektív (Serial: AAJ278212), 110 000 Ft
Olympus M.Zuiko Digital 14-42mm 1:3,5-5,6 objektív (kit objektív volt a vázzal) (Serial: ABHE64260), 25 000 Ft
Érdeklődés: hubiking87@gmail.com Átvétel személyesen: Vas megye, vagy kb 3 hetente Budapest (legközelebb jan 8-9-én) Vagy a vevő költségére futár. Másik piactéren is hirdetem, ott is megvásárolható (és biztonságosabb lehet a fizetés). Első tulajtól származó gép és obik, magyarországi Media Marktban vásárolt, a vásárláskor kapott számlák megvannak beszkennelve.
Kihasználatlanság miatt eladó teljesen újszerű, nagyon keveset használt Olympus MILC szett:
Olympus OM-D EM-10 Mark II váz (Serial: BHKB07948), csak 3238 expóval!, kijelzővédő fóliával, 95 000 Ft - Dobozával és összes gyári tartozékával: töltő+akksi, hordozópánt, füzet, CD. - Pluszban adom hozzá: SanDisk SDHC I 16GB 80MB/s, Caselogic fotóstáska, plusz hordozópánt.
Olympus M.Zuiko Digital 9-18mm 1:4-5,6 objektív (Serial: AAJ278212), 110 000 Ft
Olympus M.Zuiko Digital 14-42mm 1:3,5-5,6 objektív (kit objektív volt a vázzal) (Serial: ABHE64260), 25 000 Ft
Érdeklődés: hubiking87@gmail.com Átvétel személyesen: Vas megye, vagy kb 3 hetente Budapest (legközelebb jan 8-9-én) Vagy a vevő költségére futár. Másik piactéren is hirdetem, ott is megvásárolható (és biztonságosabb lehet a fizetés). Első tulajtól származó gép és obik, magyarországi Media Marktban vásárolt, a vásárláskor kapott számlák megvannak beszkennelve.
Karcmentes, gombamentes, stb. Megkímélt állapot. Eredeti doboz és textil tároló. Nagyon jó kis normál látószögű lencse, kellően fényerős, hogy beltérben is használható legyen vaku nélkül, illetve valamilyen szinten portrékra is alkalmas. Helyileg Debrecenben megtekinthető/átvehető, de Foxpost is OK.
Ami jár hozzá : gyári pótakku, tartalék kijelző védő fólia, 2db. 32gb sandisk extreme kártya, Pen-f dekorációs kit (fa exponáló gomb és vakupapucs védő), Olympus csuklópánt. Az obihoz gyári napellenző ill. védőszűrő. Nagyon megkímélt állapotban, összes gyári tartozékával, eredeti csaomagolásában. A kijelzőn első perctől védőfólia van. (A gép alján néhány apró hajszálkarc látható.)
Olympus 45mm f1.8 (ABSA21432) eredeti csomagolásában+ gyári napellenző : 70.000,-
Olympus 75mm f1.8 (344007085) eredeti csomagolásában+ gyári napellenző : 230.000,-
Olympus FL-600R vaku (127717) eredeti csomagolásában, gyári puha tokkal; mint a leírásból látszik, nagyon keveset használt: 70.000,-
Olympus CBG-11 prémium bőrtáska (Elegáns, nagyon igényes kivitelezés, rendkívül finom bőrből. Több apró zsebbel, rekesszel. Kifejezetten a Pen-f -hez készült. Nem feltűnő, de mindenki észreveszi.) : 115.000,-
Olympus CSS-S120L prémium nyakpánt (Ugyanabból a nagyon finom bőrből készült, mint a táska. Szintén elegáns, igényes darab, mely kimondottan a Pen-f -hez készült.) : 20.000,-
Ez inkább az OM-D szériához való (a pen csak lötyög az aljában):
Olympus CBG-10 rendszer fényképezőgép táska (Anno az E-M1 -el jelent meg. Praktikus, masszív darab. Több zseb az apróságoknak + egy rászerelhető tok pl. vakunak. Az elején egy eredeti objektív foglalattal.) Olympus rajongóknak szinte kötelező!!! : 70.000,-
(A termékek már nem garanciálisak, ám rendkívül megkímélt, keveset használt minden darab. Főként beltében, kertben, családi összejöveteleken használtam. Első tulaj vagyok.)
Ésszerű ajánlatokat megfontolok.
Tudom, hogy esélytelen, de ha valaki egyben viszi…..azt megbeszéljük, hogy jó legyen:)
Alapvetően Lakitelek, de rendszeresen megfordulok Bp.17. kerületben, ill. Kecskeméten. Én ragaszkodnék a személyes megtekintéshez, kipróbáláshoz.
Érdeklődni a +36harminc/ 267-5113-as számon tudtok.
128 GB-os Sandisk Extreme Pro SDXC kártya, 20.000 Ft. Chip-off adatmentési garanciával: 75.000 Ft / darab (már csak 3 db van belőlük). Az újabb és gyorsabb kártyák egyelőre semmilyen módszerrel sem menthetők a vezérlőjük sérülése, illetve Nikon vagy Sony vázban való, véletlen törlés vagy formázás esetén, mert a világ 3, vezető adatmentő megoldása közül még egyik sem támogatja az LDPC hibajavítást. A garanciát személyesen vállalom mert a fő szakterületem a hardveres adatmentés (HDD, SSD, pendrive, memóriakártya, stb).
Kontakt az innerimages1 kukaca gémélen, vagy a Yodafon ötszázkilencven 16 hatvanegyen. Ha nem tudom felvenni kérlek írj üzenetet, mert sok hívásom van ismeretlen számokról.