Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv.
által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a
kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz
kiskorú ne férhessen hozzá, használjon
szűrőprogramot!
Sziasztok. Egy nyitott, bevállalós nő ismeretségét keresem. Aki jártas a CBT dolgokban. 40 éves switch beállítottságú pasi vagyok. Kedvelem a perverz játékokat,cbt,handjob,sounding,stb.Polgár-Tiszavasvári-Tiszaújváros.Email: hanjob@freemail.hu
Üdv! Szeretném megtudni jàrt e így már valaki. Beszereztem egy fém dilátort ami egy bizonyos ponton megakadt. Egy alkalommal sikerült ezen a ponton áttolnom de ahogy kihúztam vér jött ki. Nem is kevés. Ezt mi okozhatta? Köszi a válaszokat.
Régebben próbálkoztam ezzel néhányszor. Az első egy rövidebb fém volt. Az becsúszott teljesen, akkor megijedtem, hogy a dokival kell kivetetni. Persze, kijött minden gond nélkül. :) A másik is szintén fém volt, volt rajta egy keresztrúd, hogy ne csússzon bele teljesen. De az se volt túl bizalomgerjesztő a farkamban, mert van egy görbülete, a tágító meg egyenes volt. Szóval a fentiek miatt nem tudtam magam elengedni és az ingerekre koncentrálni. Kiderült, hogy gyártanak ilyet rugalmas szilikonból is. Mivel a kíváncsiságom megvan, ezért nemrég rendeltem egy olyat. Konkrétan ebből a legkisebbet: https://www.aliexpress.com/item/4000132854992.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.13a44c4dakmdAJ Ami akkor is 30cm. Be fog ez férni? Ha lankadt a péniszem, még mélyebbre tud menni. Oké, nem fogom erőltetni. A másik, hogy belül lyukas és le lehet dugózni. Ha elmegyek, akkor hova fog folyni a cucc? Marad a csőben és majd kifolyik, ha kihúzom a dugót?
Milyen síkosítót használtok?
Mit használtok sterilizálásra? Lehet, hogy túlaggódom, de, ha nem tudom megnyugtatni magam, akkor megint nem fogok tudni figyelni az érzésekre.
Akkor hasonló méreted lehet mint nekem. Sinner 4-7 mm-es készlet lenne jó neked szerintem.
Hasonlóan vagoyk én is, a 6 mm-es saját súlyától bemegy, A 7 mm-es is bár ott kell segítenem az elején.
Van 8 mm-esem külön, az már feszít de nem mindig.
A prosztatánál a megfelelő szöget kell megtalálni. Én úgy szoktam, hogy egyenesbe állítom a farkam, finoman tolom, és közben finoman le-fel hajlítom a farkam. Amikor egyenes az út, akkor érzed hogy elindul még bentebb, de ne erőltesd.