Keresés

Részletes keresés

okeyzsoke Creative Commons License 2015.07.29 0 0 6

Sajnos a szervezök kabzsi szuk agyan meg nem jött at hogy ha nem lenne parkolasi dij akkor ugyis otthagynad azt a penzt de masra es keseru szajiz nelkul...

Előzmény: kovacsaa (5)
kovacsaa Creative Commons License 2015.07.29 0 0 5

Tiszta sor..., DE ez már úgy gondolom erősen a tisztességtelen haszon kategóriája...

Előzmény: Vajk (4)
Vajk Creative Commons License 2015.07.29 0 0 4

Ez valami álnaivitás? 

Szerinted azért szervezi a falu a rendezvényt, hogy neked jó legyen vagy azért, mert pénz kell neki?

Lehet, hogy tőlem kell megtudnod, de az összes koncert(a jótékonyságikat kivéve) nem arról szól, hogy TE jól érzed magad, hanem arról, hogy a SZERVEZŐ pénzt keressen.

 

 

 

Előzmény: kovacsaa (-)
Mr. Heisenberg Creative Commons License 2015.07.28 0 0 3

Az igazi lehúzást azonban Visegrádon tapasztaljátok meg :-))

 

Rendezvény volt a faluban, a rendezvényre a belépő 2500 Ft/fő. Parkolás 500 Ft

A fellegvárban majd 5000 Ft-ot hagytunk ott belépőként, parkolás: 300 Ft.

Délután 3 körül még elugrottunk bobozni (bobozás ára: 2500-3000 Ft), parkolás: 800 Ft (szerencsére egész napos parkolási díj, kisebb időtartamra nem váltható :-)))

 

Ezek nem értik meg, hogy pl. ez a fajta parkolási díjas lehúzás baromira elriasztja a vendégeket. Kifizettem, mert gyerekeket vittem, de programot soha többé nem szervezek Visegrádra.

lxt Creative Commons License 2015.07.26 0 0 2

Mert a Művészetek Völgye:-)

 

Ugyanez Hollókő is. 4-5 éve voltam ott utoljára (amikor Kapolcson is), de a belépési díj (elvi) okán, ezekre a helyekre, a lábam nem teszem be többet. Nem baj, így legalább senkit sem ér veszteség. És vannak helyek, ahol ezt tényleg nem értik!:-)

kovacsaa Creative Commons License 2015.07.26 0 0 1

Itt most nem a rendőrségről van szó, hanem a szervezőkről. Van akit a "völgymunkások" egy akkor bevezetett út egy sávosítás miatt 500 m-es kerülővel indítanak útnak, más nyugodtan átmegy a szakaszon. Ugyanez a parkolásnál is...

Előzmény: Veszpremi (0)
Veszpremi Creative Commons License 2015.07.26 0 0 0

Maradjunk abban, hogy ez sajnos az országban sokfelé dívik, mármint a lehúzás. A Völgyben szerintem sosem voltak adottak a feltételek a normális parkoláshoz. Nem ártana a rendezvény idejére központilag szabályozni a parkolást, mert ez így anarchia, sőt nagyon balesetveszélyes is. Kérdezem: a tilosban parkolás felett a rendőrség szemet húny? Vagy őket is megvették? Ezek a mocskok csak sebességet tudnak mérni? Ha egy rendezvény már a pénzlenyúlásról szól, akkor ott komoly gondok vannak.

 

Kicsit más: Évek óta szóváteszem, hogy miért nem képes ez a nyamvadt ország egy bringautat építeni Veszprém-Tapolca között. Úgy kéne ez, mint egy falat kenyér. Szó sincs róla. Ha Horváth Balázs élne, szerintem már meglenne, de Nagyvázsonyig biztosan.

Előzmény: kovacsaa (-)
kovacsaa Creative Commons License 2015.07.26 0 0 topiknyitó

A minap kilátogattam a Művészetek Völgyébe. A kezdetektől látogatom a rendezvényt és való igaz, hogy sokat változott(sajnos rossz irányba) az elmúlt években, de ehhez hasonló pénzbeszedési trükköt még nem tapasztaltam.
Nagy nehezen, a tömegen átverekedve találtam egy szabad parkolóhelyeket tartalmazó udvart, ahol gondoltam, este 7 körül már nyugisan megállhatok. A késői időpontra és a kieső helyre való tekintettel nem számítottam arra, hogy borsos ára lesz a rendezvényen töltött időnek, nagyjából 1 órának.

A parkolót "üzemeltető" úriember közölte, hogy bár ő 8-kor el fog menni(ergo onnantól ingyenes a parkolás) arra a fennmaradó 1 órára még meg kell vennem a jegyet, ami az esti órára való tekintettel "csak" 1000 Ft. Mint megtudhattam napközben az egész napra szóló jegy 1500 Ft.
Azt hiszem az ország legdrágább parkolójegyét váltottam meg ott, Kapolcson.
Sétálgatva feltűnt, hogy sokan a tiltások ellenére az utak szélén álltak meg, gondolom valami számomra transzparens kettős mérce állhat a háttérben.
Mindenesetre meglepőnek találom, hogy nincs egy rendezvényen óradíj alapú parkolójegy, még az esti órákban sem. Úgy érzem ez az egész már tényleg csak a pénzszerzést biztosítja a falvak lakóinak.

 

http://indafoto.hu/kovacsaa/volgyparkolas

 

 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!