Üdv. A Betfair problémák engem is érdekelnek. Egységes, vagy bankoktól különbözően fuggő és igen/nem engedélyezett magyarországi bankkártyákkal a játék?
Nemrég olvastam, hogy a Zenmate-tel be lehet jelentkezni a Betfairre. Nos, nekiálltam, sikerült is, de nem látom a lay fogadási opciót, csak a back-et. Mi lehet a gond? Rosszul állítottam be valamit? Előre is kösz a segítséget!
"Tájékoztatjuk a felhasználót, hogy a jelen honlapon közzétett tartalom, mint elektronikus hírközlő hálózat útján közzétett adat ideiglenes hozzáférhetetlenné tételét a Nemzeti Adó- és Vámhivatal 3056463027 számú határozatával, 365 napos időtartamra elrendelte. Az ideiglenes hozzáférhetetlenné tétel elrendelésére tiltott szerencsejáték szervezés megvalósítása miatt került sor. Az ideiglenes hozzáférhetetlenné tétel elrendelésének jogalapja a szerencsejáték szervezéséről szóló 1991. évi XXXIV. törvény 2. § (2) bekezdése, 37. § 14. pontja, illetve 36/G. § (1) bekezdése."
A köcsögök nem nyugszanak. Most már 365 napra tiltanak. Van olyan magyarországi kaszinótulajdonos, aki viszont nem adózik... Ki érti ezt?
Úgy látom, már csak egy hét van hátra a blokkolásból ...
Próbáltam a zenmatet, de nekem nagyon lassítja a gépet. Egyébiránt nem lehet Gibraltárt, vagy Máltát beállítani? Azt gondolom, ahol a székhelye van. Vagy esetleg Nagy-Britanniát? Ha az (ál)angolokat nem engedi fogadni, akkor senkit.
Hja, tiltanak ezek mindent, amiből nem az ő offshore számlájuk gyarapodik. Pedig a jócskán leadózott pénzemmel jó lenne ha tehetnék amit akarok.
A kinti céget b@sztataják hogy nem fizet ide adót, közben a hazai kaszinókirálynak nem kell adóznia. Valamit tudhat az az ember, hogy így ki van nyalva neki...
A Mackó Sportfogadási Stúdió( ezzel a " problémával" is ) foglalkozik. + TUTI tippeket ad INGYEN !!! babakalama1952@freemail.huErre írjál nekik. / SENKINEK /
Korán örültem. A következő a helyzet: 1. Ha magyarként megyek, nem enged bejelentkezni. 2. Átállítom románra, úgy se. 3. Átállítom Hong Kongra. Ekkor látom a számlát, OK. Játszani szeretnék, de nem enged, azt írja ki, hogy lépjek be. Újra belépek, ekkor újra szeretnék játszani és megint kiírja, hogy lépjek be. Pedig bent vagyok. 4. Átállítom németre. Minden OK, de baloldalt a sportok között nincs Horse Racing! Próbálom fent a keresőben futamonként, ráklikkelek az egyikre, de a piac nem, csak üres lap jön. Próbálok futballra fogadni, azt minden további nélkül engedné.
Összefoglalva: csak németként fogadhatok, kivéve a lóversenyt. :(
Nekem bejön így, lehet fogadást tenni, de pl : deposit már nem menne Skrill/Netellerről (Moneybookers does not accept payments in the country which you are in). Bár mondjuk én API-t használok fogadásra, azt nem érinti a blokkolás. VPN-em van, úgy látszik ha be kell fizetnem, akkor ahhoz azt kell használni.
Tájékoztatjuk a felhasználót, hogy a jelen honlapon közzétett tartalom, mint elektronikus hírközlő hálózat útján közzétett adat ideiglenes hozzáférhetetlenné tételét a Nemzeti Adó- és Vámhivatal 3056455105 számú határozatával, 90 napos időtartamra elrendelte. Az ideiglenes hozzáférhetetlenné tétel elrendelésére tiltott szerencsejáték szervezés miatt került sor. Az ideiglenes hozzáférhetetlenné tétel elrendelésének jogalapja a szerencsejáték szervezéséről szóló 1991. évi XXXIV. törvény 2. § (2) bekezdése, 37. § 14. pontja, illetve 36/G. § (1) bekezdése.
Románia van beállítva a zenmaten, a betfair bejön, de amikor be akarok jelentkezni azt írja ki:
Our software detects that you may be accessing the Betfair website from a country that Betfair does not accept bets from. If you believe that this detection has occurred in error pleasecontact usfor further assistance.
90 napra az "okos" magyar NAV letiltotta a betfairt és nem lehet hozzáférni a számlához. Andy Vajnának offshorozni és nem adózni viszont lehet. Gratula!