Keresés

Részletes keresés

apus45 Creative Commons License 2019.11.01 0 0 7

Üdv!

F1 ingyenes stream közvetítés nagyon érdekelne.

Kösz.

HalmaiEndre Creative Commons License 2015.10.05 0 0 6

Hát igen, valahogy éreztem hogy a mobil 4G azért nem a 100%-os megoldás...  Viszont nyilván jó mentőöv ha nincs más.

Egyébként az O.K., hogy én HD minőségben nyomom az internetes közvetítés de mi van a túlvégen a nézői oldalon? Mi van ha ott nincs olyan sávszélesség hogy a HD videó tartalmat rendesen tudják élőben nézni. Ott mekkora sávszélességre van szükség. És mi van ha esetleg ez nem áll rendelkezésre, akkor nem lehet nézni a közvetítést vagy mi lesz?  Nem szoktak ilyesmire panaszkodni a nézők?

 

E.

Előzmény: krixkraxx (5)
krixkraxx Creative Commons License 2015.09.30 0 0 5

Szia,

igen tudják a mobil szolgáltatók is azt a sebességet....  Egy HD közvetítés mondjuk kb. 10 Mbit/s sebességen már tök jól elmegy, ennyit pedig (és még jóval többet is) tudnak a 4G hálózatok.  A tapasztalat viszont azt mutatja, hogy az online közvetítés közben azért csak-csak elakad néha pár másodpercre a kép ami bizony bosszantó tud lenni.  Talán ez abból is fakadhat talán hogy mondjuk a közvetítés, rendezvény helyszínén eleve sok ember gyűlik össze, sok-sok okos telefonnal és talán ez sem használ a stabil adatátvitelnek...  De cáfoljatok meg ha nincs igazam...

Szóval streamelés közben ha teheted inkább a vezetékes netet preferáld mert az stabilabb.

 

Krix

Előzmény: HalmaiEndre (4)
HalmaiEndre Creative Commons License 2015.09.08 0 0 4

Köszi, ezek nagyon hasznos információk voltak!

Lehet naiv a kérdés de a mobil szolgáltatók internet kapcsolatai alkalmasak internetes közvetítés bonyolítására.  A sebesség tudom hogy megvan hozzá de mi a tapasztalat tudják biztosítani a szükséges feltöltési sebességet a jó minőség garantáláshoz.  Egyáltalán mekkora csomagot érdemes megrendelni ehhez?

H.

Előzmény: krixkraxx (3)
krixkraxx Creative Commons License 2015.08.25 0 1 3

Szia!

A sávszélesség igény elsősorban a közvetítés felbontásának/minőségének (bitrátájának) a függvénye.

Egy HD minőségű online közvetítés jellemzően 4-5 Mbit/s feltöltési sebességet igényel. Viszont a "tankönyvek" azt mondják, hogy inkább a szükséges sebesség kétszeresével kalkuláljunk ami a példa esetében így 8-10 Mbit/s sebességet jelent. A tapasztalat azt mutatja, hogy erre szükség is van mert az Internetszolgáltatók jellemzően nem tudják folyamatosan azonos minőségben ugyanazt a feltöltési sebességet garantálni. Arról nem is beszélve ha mondjuk egy megosztott internet kapcsolatot használsz amit mások is megterhelhetnek. A bitrátát annak függvényében érdemes megválasztani hogy mit közvetítesz. Mondjuk egy sport eseményt közvetítéséhez ahol jellemzően sok a mozgás érdemes magasabb értéket beállítani, míg mondjuk egy konferencia közvetítéséhez elegendő egy alacsonyabb érték is a jó minőség eléréséhez.

Remélem segítettem....

zs.

 

 

Előzmény: HalmaiEndre (2)
HalmaiEndre Creative Commons License 2015.08.21 0 0 2

Abban kérnék segítséget, hogy online közvetítés bonyolításához milyen sávszélességre van szükség.  Mik a magyarországi tapasztalataid ezzel kapcsolatban?

 

endre

krixkraxx Creative Commons License 2015.07.05 0 0 1

7 éves reklám nick? Huhhhh...

Egyszerűen szívesen kitárgyalnék bárkivel online közvetítéssel, stream-el és idekapcsolódó technikákkal kapcsolatos dolgokat...

 

Üdv:

Krix...

www.livebroadcast.hu

 

 

Előzmény: CS.V.D (0)
CS.V.D Creative Commons License 2015.07.05 0 0 0

Te egy reklám nick vagy, tehát ez vonatkozik rád:

http://forum.index.hu/reklamlink/

Előzmény: krixkraxx (-)
krixkraxx Creative Commons License 2015.07.05 0 0 topiknyitó

Kérdezzetek bátran Stream ügyekben, próbálok segíteni....

 

www.livebroadcast.hu

 

Üdv:

 

 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!