Keresés

Részletes keresés

ásítósmacska Creative Commons License 2015.07.06 0 0 16

5*

 

:)

Előzmény: PETYUS (15)
PETYUS Creative Commons License 2015.07.06 0 1 15

A történelmi vallások évezredek alatt kicsiszolták a maguk értékrendjét, amit sok ember iránymutatóul használ a saját életében. Ezzel nincs baj, a fejlődő gyermekeknek is szükségük van értékrendre, amely megmutatja, hogy milyen elveket, viselkedésformákat kell követni ahhoz, hogy a közösség befogadja, elismerje, saját tagjának tartsa. Vannak, akik vallásoktól független értékrendet követnek, és ezzel is eredményesen illeszkednek az emberi közösségbe. Baj azokkal van, akiknek semmilyen értékrendjük nincs, ezért kiszámíthatatlan, hogy egy adódó döntéshelyzetben hogyan fognak viselkedni. Ezt már régen felismerték az országukért felelős uralkodók, és ezért forszírozták mindig, hogy a nép körében valamelyik ismert vallás tanait terjesszék el. Sok pénzt, paripát, fegyvert, sok munkát fordítottak erre, ez a munka nagyrészt elérte az akkori célját, és ennek hosszú távú hatásait tapasztaljuk is mind a mai napig.

 

Az, hogy valakit a születési dátuma alapján besoroljunk egy skatulyába, nélkülöz mindenféle nemes célt, és minden valós alapot. Az asztrológiának kialakult egy saját irodalma, az asztrológusok kialakítottak egy saját eszmerendszert, melynek az a szerepe, hogy lehessen rá hivatkozni, mint tudományosnak beállított alapra, ezáltal meggyőzőbben lehessen megtéveszteni az egyszerű embereket, némi lefejhető anyagi juttatás reményében.

A megélhetési asztrológusok túlnyomó többsége maga nem hisz abban amit terjeszt, ezért a tevékenységük jogi értelemben kimeríti a csalás fogalmát. De mivel az általuk okozott kár többnyire nem bizonyítható, ezért bátran teszik amit tesznek, komolyabb retorziótól nem kell tartaniuk.

Előzmény: Törölt nick (13)
PETYUS Creative Commons License 2015.07.06 0 1 14

Nagyon fontos és felelősségteljes minden olyan döntés, ami egy gyermek sorsát befolyásolhatja. Ezért fontos lenne az is, hogy az ilyen döntéseket azok hozzák meg, akiknek a sorsa függ tőle, és a döntésekhez beszerezzék az azokat elősegítő információkat. Ebben próbáltak meg segíteni azok, akik óvnának az asztrológusoktól és hasonló szélhámosoktól. Sajnos úgy tűnik, hogy eme nemes szándékuk kudarcba fulladt. Vigasztaljon az a tudat, hogy a józanul gondolkodók is hoznak hibás döntéseket, és egy kis szerencsével arra is van esély, hogy egy teljesen alaptalan vélemény nemkívánatos figyelembe vétele ne okozzon kárt.

Azonban én is azoknak adok igazat, akik azt mondják, hogy a gyermek jövőjét a gyermekkel közösen kell megtervezni, és ki kell zárni a döntésből a szélhámosokat.

Amúgy hány éves a gyermek ha nem titok?

Előzmény: Törölt nick (12)
Törölt nick Creative Commons License 2015.07.04 0 0 13

Minden mellett szólnak érvek és ellenérvek is!Színesek vagyunk.És én hiszem,hogy minden személyiség összetett és nem véletlenül olyan amilyen.Persze a nevelés sok minden módosít,de van egy sors aminek betöltésére vagyunk itt.Anyukám mélyen vallásos templomjáró volt,apám meg ateista,aki semmiben sem hitt.Melyiknek volt igaza??Évekig vitatkozhatnánk?A fél világ állítja hogy van Isten,a másik fel szerint nincs.Én megtanultam,szüleim példáján is,hogy tiszteljem és elfogadjam mindenki "hitét"!

Törölt nick Creative Commons License 2015.07.04 0 0 12

Kedves Tahó Süsü!Én nem gúnyolódok rajtad,te sem tedd én rajtam.Tartsuk már tiszteletben egymást!

Nálam ez mindig az első.Óriái játszótéren élünk,férjünk már el egymás mellett.A gyerekemért élek.Szeretem és becsületesen próbálom felnevelni.Attól,hogy asztrologust keresek nem vagyok rossz anya.És azert mert itt lehet arc nélkül kommentelni nem kell gúnyolódni.

ásítósmacska Creative Commons License 2015.07.04 0 0 11

Az eredmény olyannyira egyértelmű volt, hogy magukat a kutatókat is meglepte. Statisztikai szempontból egyáltalán nem volt jelentősebb összefüggés a születés ideje és a jellemvonások között, továbbá a születési hónapnak olyan csekély volt a befolyása az intelligenciára, hogy annak a gyakorlatban nincs jelentősége. Ezen vizsgálat alapján közvetlen összefüggéseket az egyes állatjegyek és a személyiségjegyek között minden valószínűség szerint ki lehet zárni.

 

 

 

Előzmény: ásítósmacska (9)
ásítósmacska Creative Commons License 2015.07.04 0 0 10

:)))

 

 

Előzmény: II. Tahó Süsü (7)
ásítósmacska Creative Commons License 2015.07.04 0 1 9

plusz:

 

Újabb pofon az asztrológiának

Statisztikai szempontból egyáltalán nincs jelentősebb összefüggés a születés ideje és a jellemvonások között, mutat rá egy friss felmérés. egy korábbi amerikai kutatás szerint pedig az imádságnak sincs statisztikailag kimutatható pozitív hatása. Tovább »

forrás: Index.hu

ásítósmacska Creative Commons License 2015.07.04 0 0 8
II. Tahó Süsü Creative Commons License 2015.07.04 0 0 7

Majd az asztrológus felneveli a lurkót helyette :)

Előzmény: ásítósmacska (6)
ásítósmacska Creative Commons License 2015.07.04 0 1 6

Na jó, akkor inkább nem kommentálom.... :-D

 

 

Előzmény: Törölt nick (5)
Törölt nick Creative Commons License 2015.07.04 0 0 5

Nagyon felpörgött egyéniség.Mindig mindent akar és minden erdekli.Ráadásul a suliban is azt mondják kis zseni.Mi pedig egyszerü munkásszülők vagyunk.Pénzünk keves nem variálhatunk.

Én nem a csillagok szerint akarok dönteni,hanem a jellemét jobban ismerni.Én az asztrologiát tudománynak tartom.Az aszcendensed ismerete is nagyon fontos.

Köszönöm reagálásaitokat,de én mindenképp szeretnék egy asztrologushoz folyamodni.

Kedves váratlanul megirnád a nevét?

ásítósmacska Creative Commons License 2015.07.04 0 0 4

Szeretném tudni,hogy mifelé tereljem.Nem tudok dönten a sport es hasonlók terén

 

 

Ő mit szeretne...???

 

 

Előzmény: Törölt nick (-)
II. Tahó Süsü Creative Commons License 2015.07.04 0 0 3

Másrészről sport és hobbik esetén kérdezd meg a gyermeket, mit szeretne csinálni. Próbáljatok ki sokmindent, látni lehet majd rajta, ha valamit nagyon szeret. Te vagy a szülő, neked kell dönteni, vagy ha a gyermekre akarod bízni, akkor segítsd a döntésben.

Előzmény: Törölt nick (-)
II. Tahó Süsü Creative Commons License 2015.07.04 0 0 2

Szerintem némileg célravezetőbb, ha te neveled úgy a gyermekedet, hogy jó képességű, boldog felnőtté tudjon válni ahelyett, hogy ezt a csillagok állásának szerencséjéből próbálnád kikövetkeztetni.

 

Ha tényleg nevelési tanácsokra vágysz és hajlandó vagy nagyon sok munkát beleölni a gyermekedbe (mert igényelni fogja, az biztos), akkor ajánlom Stefan Molyneux amerikai filozófus adásait a freedomain radio-ról, a youtube-on fen van mind. Illetve Máté Gábor gondolatait annak fontosságáról, hogy a gyermek életében az első hat év mennyire fontos.

Előzmény: Törölt nick (-)
Törölt nick Creative Commons License 2015.07.04 0 0 1

Hát én ugy találtam ilyen segitséget,hogy magamra készítettem,de a kedves hölgy aki csinálta kérés nélkül is kitért a gyerekeimre.Utánna meg feltetem még minden kérdesem és nagyon sokat segit azóta is,hogy tudom milyen terület a legkedvezőbb nekik.Szerintem neked is jó lehet ugyan ez.Azt nem tudom gyerekre külön csinál e,de nekem igy teljesen megválaszolt mindent.Ráadásul amit erőltettünk volna(a müvészet) az pont nagyon nem illett ahhoz amilyen az egyik gyermekem és azt hittük jol érezzük.Hiába a gyermekünk,elvakult az ember.:(

Ha kéred megadom az asztrologus nevét.

Előzmény: Törölt nick (-)
alisha Creative Commons License 2015.07.04 0 0 0

S0k sikert h0zzá!

Előzmény: Törölt nick (-)
Törölt nick Creative Commons License 2015.07.04 0 0 topiknyitó

Szisztok!Abban szeretnék tanácsot kérni ha van valakinek,hogy gyerekekre kit ajánlanátok aki asztrologus,horoszkópkészítő.Gwerekekre kevesen vállalják,de én nagyon kivancsi vagyok a kslányommal kapcslatban pár dologra.Nem akarom itt kiirni nyilvnosan,de nagyon kéne aki látja hol kell rősitenem.

Köszi...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!