Keresés

Részletes keresés

eloper Creative Commons License 2015.08.05 0 0 10

Azóta megoldődott a téma . A gyerek elakar menni dolgozni, de nem talált munkát képesítés nélkül. Pótvizsgázik októberben aztán ha sikerül elhelyezkedik, ha nem akkor is megy dolgozni, mert az anyukája nem fogja eltartani. Meg mi sem . Így járt 

aggodoanyu Creative Commons License 2015.07.01 0 0 9

Most képzeld el ha jó tanulók lennének és 25 éves korig kellene fizetni a gyerektartást. Én nem szeretnék olyan férfi párja lenni aki nem akar gondoskodni a gyerekéről. 19 éves még nem felnőtt max. törvény szerint.

Előzmény: eloper (-)
aggodoanyu Creative Commons License 2015.07.01 0 0 8

Gondolom százezreket kap a volt feleség gyerektartásként.

A legtöbb volt férj annyi gyerektartást fizet ami megközelítőleg sem fedezi a gyermek eltartásának valós költségeit. A legtöbb, persze vannak kivételek, mint az én párom,de ő nem akar kibújni a fizetési kötelezettség alól és én sem szeretném. Nem mert sok pénzünk van hanem mert emlékszem milyen volt 2 gyerek után havi 22 000 forintnyi gyerektartást kapni és az mennyire leamortizált engem anyagilag és fizikailag is ,mert 2 állásom is volt, hogy el tudja őket tartani.

Előzmény: B.GY (7)
B.GY Creative Commons License 2015.06.30 0 0 7

Lehet direkt csinálja a gyerek,hogy kapja anyu a pénzt.Azért mert valakinek elválnak a szülei még nem kell debilnek lenni. Az én szüleim is elváltak mégis időben kijártam az iskolákat.

islamorada Creative Commons License 2015.06.29 0 0 6

Minden gyerek maskeppen eli meg azt hogy az apja, / anyja/ lerazta. Igazabol te sem tudhatod elore hogy nem-e lesz a gyereked  lerazott gyerek, a ferfiakat nem lehet kiszamitani foleg nem ha egyszer mar hagyott ott gyereket. En minden szulovesztett gyereket sajnalok. De az is igaz hogy a gyereknek 19 eves koraban mar ha nem tanult akkor dolgozni kellene. Torveny ide vagy oda, orokke nem lehet eltartani.

Előzmény: eloper (5)
eloper Creative Commons License 2015.06.29 0 0 5

Köszi a válaszokat. Én is "elvált" gyerekként nőttem fel , és mégis lett belőlem valami... Mindent estin végeztem. 

AbdulM Creative Commons License 2015.06.28 0 0 4

Viszont, ha ennyire rosszak a tanulmányi eredményei és elmúlt 18, mondhatja azt az apa, hogy nem hajlandó finanszírozni a gyereke léhűtését. Egy pert megnyerhet, már ha az apa ezt szeretné, nem csak az új feleség. Érdemes utána olvasni, ügyvédet megkérdezni

Előzmény: -balu28- (2)
-balu28- Creative Commons License 2015.06.28 0 0 3
Előzmény: eloper (-)
-balu28- Creative Commons License 2015.06.28 0 0 2

Amit mi jogtalannak érzünk, a törvény szerint sokszor nem az.

Előzmény: islamorada (1)
islamorada Creative Commons License 2015.06.28 0 0 1

Most mi a problemad? A sikertelen szakmunkas vizsga vagy hogy tovabbra is fizetni kell a gyerektartast.

Ha az elso akkor ne csodalkozz nagyon, apa nelkuli csaladban a gyerekek nagyon megszivjak, sok koztuk a bizonytalan, bukdacsolva tanulo, apavesztett hiszen 9 eves lehetett a valopernel. Ekkora gyerek nagyon ki tud billenni, a ferjed ne csodalkozzon.

 Ha a gyerektartas miatt, hat szerintem nem jar mert miert nem tanult, azert bukott meg, orokke nem tarthatjak el a szulei, noljon fel a felnott eletre. Mehet esti gimnaziumba ugy gondolom, nappalra keressen valami munkat vagy csak diakmunkat.

Előzmény: eloper (-)
Törölt nick Creative Commons License 2015.06.27 0 0 0
Azért mert nem sikerült a szakmunkásvizsgát letenni , még leérettségizhet. Nem kizárt hogy utóbbi könnyebben megszerezhető jelenleg.
Előzmény: eloper (-)
eloper Creative Commons License 2015.06.26 0 0 topiknyitó

Kedves Fórumozók!

A segítségeteket szeretném kérni. A párom aki 10 év vált el rendesen fizeti a gyerektartást, két gyereke  után. A két gyerek folyamatosan bukdácsol. A nagyobbik most 19 éves és sikertelen szakmunkásvizsgát tett. A volt feleség felhívta a páromat és közölte, hogy szeptembertől a "bukott " gyereke nappalin érettségit adó iskolában  folytatja a tanulmányait. Hát a párom totál , kivan. Mi ilyenkor a teendő? Elbukdácsolhat a gyerek még 4 évig az érettségiig vagy nem? 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!