Keresés

Részletes keresés

kriszti-maci Creative Commons License 3 napja 0 0 13

A Sweet Garden nem magyar...csak szólok.

 

Előzmény: Attila.bone (11)
Indigo33 Creative Commons License 2023.11.28 0 0 12

Mi is rendeltünk innen, mert sajnos egy növényt, amit szerettünk volna csak itt volt elérhető. Már eleve nem tetszett, hogy nincs kiírva, hogy mekkora növényeket küldenek vagy legalább a cserépméret, úgyhogy gondoltam, hogy kicsit zsákbamacska lesz…sajnos az is lett, pár növényből vállalhatatlanul kicsit küldtek, de rendeltünk pár bogyós bokrot is, amik szabadgyökeresen érkeztek borzalmas állapotban, konkrétan gyökerük sem volt.

Amit meg igazán furának tartok, az a növények címkéje, magánszemélyektől vettem már profibban felcímkézett növényeket…nemhogy EU növény-útlevél, de konkrétan kézzel írt, összevissza kihúzogatott címkékkel voltak a növények ellátva. Nem értem, hogy engedhetik meg ezt maguknak. 
Én ezt elkönyveltem tanulópénznek, mert nem volt energiám panaszkodni, de nem ajánlom senkinek ezt a helyet.

  

Attila.bone Creative Commons License 2023.09.28 0 0 11

Én most kaptam meg a rendelésem.

Mindent kiszállítottak, bár a szállítási idő egy hónap volt (szeptember elején rendeltem), mert hogy ekkor van a vásárolt növények ültetési ideje...

De elérhetőek voltak emailen és ezt lekommunikálták.

Viszont a vásárolt növények nagyon picik, amikor vettem jó árúnak tűntek, de megérkezve kissé csalódás volt, és így már nem is annyira olcsók. Annyi talán, hogy elég sok különlegesség van náluk, amit itthon nem igen találtam meg.

Egyébként egészségesnek látszó, de fiatal növényeket kaptam.

A csomagolással nem volt gond.

Szóval összességében maradjatok a magyar kertészeteknél :)

dyliget Creative Commons License 2023.06.04 0 0 10

Én nem mondhatok róluk semmi rosszat. Mindegyik növény megeredt, két japán szeder már virágzik is. Két bambuszt vettem még, kb. 50 centisek - mikor lesz belőlük 5 méter, még várhatom.

Előzmény: dyliget (7)
keszilvia Creative Commons License 2023.04.27 0 0 9

Mégis válaszoltak, legalább nem elérhetetlenek. A cím oké állítólag, szóval nem tudom akkor. Talán a futár kavarta el.

Előzmény: keszilvia (8)
keszilvia Creative Commons License 2023.04.25 0 1 8

Első ránézésre megbízhatónak tűnik, a növényt leszállítják terjedelmes útmutatóval. Ha azonban vissza szeretnéd küldeni (pl mert nem azt kaptad),becsapnak! Ott kezdődik, hogy nincs feltűntetve visszaküldési címük. Valami román cím van az oldalukon. Amit levélben utólag elküldenek az hamis! A visszáru persze visszajött (újabb veszteség) a továbbiakban pedig nem válaszolnak.

Meg kell nézni a honlapon a kapcsolati/cégadatokat! A .hu-s domain nem jelent semmit. Romániai cím és 21-es telefonszám: „a 21-es szám nem helyhez kötött ún. nomadikus szám.

Szomorú, hogy ilyen szélhámos hozzáállással megélnek a piacon!!!

dyliget Creative Commons License 2023.04.20 0 0 7

Ma jött meg a csomagom, 5 növényt rendeltem egy hete. A növények nagyon kicsik, de épségben megjött mind, a földjük sincs kiszáradva, jól be voltak csomagolva. A csomagolóanyag több volt, mint a növény.

A Sweet Garden így első benyomásra ugyanolyan, mint a többi. Sok kertészettől rendeltem már, most azért vásároltam innen, mert egyedül csak itt volt az a japán szeder (Rubus phoenicolasius), amit már régóta keresek. Most nézem, ezen a héten már Megyeri Szabolcsnál is van, pech.

Vintageroses Creative Commons License 2020.05.15 0 0 6

Most rendeltem 2x is a Sweetgarden-től. Acsomag nagyon gyorsan megjött, precízen csomagolva a növények és még ajándékot is kaptam mindkétszer. Megbízhatóak ,gyönyörűek a növények, szóval minden rendben volt. Csak ajánlani tudom őket aki szép növényeket szeretne venni és még az áraik is szuperek. Nagyon meg vagyok velük elégedve,valószínű még ősszel is rendelek. 

NyiMisi Creative Commons License 2015.06.27 0 1 5

Mindkettőtöknek 3-3 hozzászólása van. Minden hozzászólás ugyan arról a webáruházról szól.

Nem furcsa ez?

Előzmény: tóthlászlóné08 (4)
tóthlászlóné08 Creative Commons License 2015.06.26 -1 0 4

Köszönöm a segítséget kertészpeti. NyiMisi nem tudom miről beszélsz, én csak érdeklődtem ha rendelt-e már valaki erről az oldalról vagy ismeri-e valaki a növényeiket, nem állt szándékomban semmit sem reklámozni.

kerteszpeti Creative Commons License 2015.06.25 0 0 3

Én is rendeltem a sweetgarden-től,nekem nagyon szép növényeket küldtek,ellentétben más csomagküldőkkel.Már várom az őszi ajánlataikat,és gyűjtöm a pénzt,hogy megvehessem amiket elterveztem.Nekem tetszenek az áraik is,és a kapott növények  is.De mindenki maga döntiel,hogy kitől vásárol.

NyiMisi Creative Commons License 2015.06.25 0 0 2

Én is most akartam rendelni innen, de megláttam ezt az átlátszó potyareklámot és úgy döntöttem máshol vásárolok.

Előzmény: tóthlászlóné08 (1)
tóthlászlóné08 Creative Commons License 2015.06.25 -1 0 1

Köszönöm szépen kissmaria84. Én most rendeltem tőllük levendulákat. Nagyon várom, hogy megérkezzenek. Most rendelek először erről az oldalról. 

kissmaria84 Creative Commons License 2015.06.24 -1 0 0

Üdv. Ha a www.sweetgarden.hu-ra gondolsz, én már rendeltem tőllük egy piros hortenziát, ami most már virágzik is. Nagyon szép. Meg vagyok vele elégedve. Az interneten találtam ezt az oldalt. Mindenkinek csak ajálni tudom.

tóthlászlóné08 Creative Commons License 2015.06.23 -1 0 topiknyitó

Rendelt már valaki a Sweet Garden-től növényeket?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!