Reklámozni nem nagyon akarom ezeket, mert tarthatok tőle, hogy jelentősebb forgalomnövekedés esetén drasztikusan korlátoznák az elérhető információkat.
Sajnos ez időközben bekövetkezett: az a fizetős lekérdezős oldal, ahonnan egy szemfüles megoldással ingyért tudtam kiszedni több száz francia rendszámot (alvázszámot lekérdezve, a fizetési oldalra átirányítva a felület kiírta a VIN-hez tartozó rendszámot), teljesen átalakult és most már nincs lehetőség erre. Innentől kezdve minimálisra csökkent az esélye, hogy lesz francia ex olyan buszokhoz, amit nem a kinti rendszámaikkal vittek itthon eredetvizsgára, illetve az adott járművet nem indexálta korábban a TC-Infos vagy nem maradt meg a hirdetése.
A nyári szünetben reggel 8 körül mindig feltűnik a lipótvárosi Szemere iskolánál a NAU-464, a PZZ-138 és az RHP-912 valamelyike, attól függően, mennyi gyereket kell elszállítani valahova (legfeljebb kettőt láttam mindig a felsoroltak közül egyszerre). Ha valaki tud rendszeres, ehhez hasonló tanszüneti gyerekszállításról, amit általában ugyanaz(ok) a busz(ok) végez(nek), jelezze, hátha érdekes valakinek.
PEP-730 Tourismo (M6), NJR-550 Tourismo (Mário-Cargo), MBK-370 piros Irizar (Récsei), AEDP-616 Temsa (állítólag már eladták, de még Maszek logóval), PEL-913 MAN ÜL (Buszrent), PZW-427 Lions Coach (Neoline), AEDR-510 Irisbus Evadys (Benkő), PLG-406 Irisbus Domino (LS-Smart) + 1 db Volános Econell Next
Keszthely:
AABG-217 Irisbus Evadys (nem tudom kié, Tatabánya végállomásos IC pótló táblával), AADR-336 Reform (ITK), 2 másik fehér ITK reform a telepen + 1 db Volános Inovell, 1 db Volános EC12 és 2-3 Econell Next
Balatonszárszó:
TAJ-699 Bova (Homm)
Siófok:
a buszállomáson egy Econell Next, a vasút melletti kavicsos parkoló üres volt.
Nem tudom, aktuális-e még vajon, de a 936-ot nem tudtam rendesen fotózni, csak feljegyeztem, sajnos időpont nélkül; a 650 pedig 06. 27-én 12:10-kor érkezett a Nagyállomásra.
ugyan nem én kérdeztem, de én is köszönöm a linket, tervezek megejteni én is egy fotómegállást ott nemsokára. menetben már párszor láttam a buszokat, nekem úgy rémlik hogy kb 80% kisbusz meg midi
Mamoka-érdekkör csinálja a járatokat, a szokásos szolgáltatóikkal. Régebbi listát találsz a topikban, nekem nincs annál frissebb, de amelyik járatokat szoktam látni, azok nagyrészt változatlanok (a dégi 1-es és a felsőnyéki 10-es alszik Lajoskomáromban, azok jó ideje változatlanok, előbbi egy Transit, utóbbi egy Tourino). A menetrendet itt találod, bármelyik műszakváltásra szűrve, amikor mennél:
Üdv sziasztok! Kérdésem a Flex - Tab járatokkal kapcsolatban lenne, tudja esetleg valaki ,hogy ki/kik csináljak? Valamit a gyárba mikor vannak beérkezések valamint indulások? Előre is köszönöm.
Ukrajna magyarországi nagykövetsége a baleset után közölte, hogy ukrán gyerekek utaztak a buszon. Sándor Fegyir nagykövet és az ukrán konzulok a helyszínre utaztak, hogy azonnali segítséget nyújtsanak az ukrán állampolgároknak.
Az Etele téren viszonylag stabilan ezek a kocsik állnak hetek óta, egy-két változás van csak naponta. A Déli mellett a Krisztina körúton áll a maradék. Nagyon hiányolom az M6logos Citeákat, pedig egy ilyen távon ideális kocsik lennének.