Keresés

Részletes keresés

Pomber Béla Creative Commons License 2023.04.18 0 0 86

https://index.hu/belfold/2023/04/18/csomagtartoban-megtalalt-halott-gyermek-gyilkossag-gyanu-nyomozas/

 

A nő egyik rokona szerint a kisfiú nehezen tudott enni, rágni, és úgy tudja, a torkán akadt falatot ki tudta szedni nevelőanyja. Lefekvés után azonban hörögni kezdett a gyermek, a fiatalasszony pedig sokkot kaphatott.

A Híradó információi szerint a halott gyermek 17 éves édesanyja is összetört. Tóth Julianna, az áldozat nagymamája elmondta: „Teljesen depresszióban van, nem bírja feldolgozni. Ezt mi sem tudjuk feldolgozni, ezt nem lehet feldolgozni, hogy egy ennyi idős gyermek… Míg itthon volt velünk, semmi baja nem volt.”

A nevelőanyja egyelőre nem tett vallomást, a nevelőapát tanúként hallgatták ki. A rendőrség úgy ítélte meg, a bűncselekmény maximum 5 évvel büntetendő. A nevelt kislányt megfigyelésre kórházba vitték, ő ismét gyermekotthonba kerülhet.

szamtanmertanfizika Creative Commons License 2022.11.13 0 0 85

"A sport távol tart a drogoktól."

 

A sport talán igen, de a stadion nem!!!

Előzmény: baculum (14)
MrJones512 Creative Commons License 2022.11.13 0 0 84

"Miért nem kértek hivatalos végzést?"

 

Hát azt oszt' én honnan a faszomból tudjam?

Előzmény: Unerwünschter Gast (83)
Unerwünschter Gast Creative Commons License 2022.11.13 0 0 83

Márpedig függ. Miért nem kértek hivatalos végzést?

Előzmény: MrJones512 (82)
MrJones512 Creative Commons License 2022.11.13 0 0 82

"Otthonukba azonban nem engedték be sem a szociális gondozókat, sem a rendőröket. A nagyszülők azzal utasították őket el, hogy nincs hivatalos végzésük."

 

Ennek nem szabad(na) függenie semmiféle "hivatalos végzéstől": ha a gyereket hónapokig nem látja senki a hivatalos környezetből (bölcsőde, óvoda, iskola, háziorvos, védőnő, szociális gondozó), akkor ott alapjáraton fel kell merülnie a bűncselekmény gyanújának.
 
Oszt' olyankor prompt házkutatás-kihallgatás-letartóztatás kombó, amíg a gyerek elő nem kerül! Pont.

Előzmény: Pomber Béla (81)
Pomber Béla Creative Commons License 2022.11.13 0 0 81

https://index.hu/kulfold/2022/11/13/nemetorszag-kislany-gyermekvedelem-gyermekjolet-ugyeszsegi-vizsgalat-nyomozas/

 

Nem csak nálunk hanem egész Európában ez megy, a gyerekek tönkretétele a hatóság aktív asszisztálása mellett:

 

Ugyanakkor Mara apja a helyi gyermekvédelmi hatóságoknak elmondta, hogy 2015 szeptemberében többször is látta Marát és édesanyját Attendornban. A gyermekjóléti szolgálat azonban tudatta: amikor 2015-ben beszéltek Mara nagyszüleivel, akkor is azt állították, hogy Mara Olaszországban van.

 

A hatóságot a náciknál ugyanúgy lerúgják a gyerek életének védelmére tett lépéseket, mint nálunk, a bolsevik államhatalomban. Náci bolsevik, német, magyar, egy kutya, európer csőcselék az egész.

 

Itt az egész cikk, a hatóság csak mosakszik, holott 7 éve már lépniük kellett volna. Csak nehogy a végén az apuka (gondolom elvált szülők) menjen a sittre, hogy nem harcolt elég erélyesen a náci hatóságokkal.

 

Ja... és az eurofasiszta jogrend: még  mindig nem az apánál, hanem nevelőszülőknél helyezték el a gyereket, pedig az apa nyilvánvalóan harcolt a gyerekért.

 

A német ügyészség vizsgálatot indított egy 8 éves kislány ügyében, akit anyja és nagyszülei hét éven át elzárva tartottak a külvilágtól. Mindenekelőtt azt próbálják kideríteni, hogy a lelketlen felmenők miként verték át a gyermekjóléti hatóságokat.

A gyermek, akit csak Maraként neveztek meg, nem mutatta az alultápláltság vagy a bántalmazás jeleit – idézte a Deutsche Welle az illetékeseket. A jelentések szerint azonban annyira legyengült volt, hogy képtelen lépcsőt mászni vagy egyenetlen talajon lépegetni.

Mint kiderült: szinte születése óta, több mint hét éven át egy szoba foglya volt egy Ruhr-vidéki kisvárosban, Attendornban.

Az ügyészségi vizsgálat elsősorban azt hivatott kideríteni, miként játszotta ki Mara anyja és nagyszülei a gyermekvédelmi szolgálatokat. Az első jelek arra utalnak, hogy rejtegették a kislányt.

Soha nem ült autóban, nem látott rétet vagy erdőt – ezt mondta eddigi nyomasztó életéről Mara.

„Tudatosan” zárták el a külvilág elől – véli az ügyészség.

Mindenesetre Mara édesanyja és nagyszülei eddig nem voltak hajlandóak válaszolni a rendőrség kérdéseire, hogy miért tartották ilyen sokáig elrejtve a lányt. A csak Rosemarie G.-ként megnevezett, vélhetően 47 éves anya hét éve, 2015-ben azt közölte a helyi hatóságokkal, hogy a dél-olaszországi Calabria térségébe költözött.

Ugyanakkor Mara apja a helyi gyermekvédelmi hatóságoknak elmondta, hogy 2015 szeptemberében többször is látta Marát és édesanyját Attendornban. A gyermekjóléti szolgálat azonban tudatta: amikor 2015-ben beszéltek Mara nagyszüleivel, akkor is azt állították, hogy Mara Olaszországban van.

Börtön vár az anyára és a nagyszülőkre

Otthonukba azonban nem engedték be sem a szociális gondozókat, sem a rendőröket. A nagyszülők azzal utasították őket el, hogy nincs hivatalos végzésük. Mara után júliusban kezdtek újra nyomozni, amikor a rendőrség egy fülest kapott, miszerint a kislányt bezárva tartják. Az anya és a gyermek soha nem élt Olaszországban – állították a rendőröknek Rosemarie G. rokonai.

Az olasz hatóságok is megerősítették, hogy a gyermek soha nem lakott azon a címen, amit az anya a német hatóságoknak jelentett be. Ezek után adták ki a bírósági házkutatási végzést. Marát végül a nagyszüleinél találták meg.

A siegeni ügyészség szabadságkorlátozás és a gyámsággal való visszaélés gyanújával nyomoz az anya és a nagyszülők ellen.

Ezzel párhuzamosan a vizsgálat kiterjed a gyermekvédelmi hivatal esetleges kötelességszegésére is. Az intézményt ugyanis már két éve, sőt tavaly is névtelenül arról értesítették, hogy a gyermek nincs Olaszországban, hanem Attendornban rejtegetik – írta a Bild.

„Ki kell derítenünk, hogy a gyermekvédelmi hivatal mindent megtett-e az ügy megelőzése érdekében” – jelentette ki a főügyész.

Ha egy nyolcéves kislányról feltételezhető, hogy hét évig rejtegették egy házban, óhatatlanul felmerül a kérdés, vajon nem lehetett volna korábban megtalálni a gyermeket

– tette hozzá Patrick Baron von Grotthuss.

A helyi szolgálat azzal védekezik: nem állt rendelkezésükre szilárd bizonyíték a gyermek hollétéről. Mara most jó kezekben van – hangsúlyozta a körzeti gyermekvédelmi szolgálat vezetője. Nevelőszülőknél helyezték el. Mindannyiunk érdeke, hogy a gyermeket megvédjük a nyilvánosságtól is – mondta Michael Färber.

Amennyiben bebizonyosodik az anya és a nagyszülők bűnössége, akár 15 évet is kaphatnak.

medve talp Creative Commons License 2017.05.05 0 0 80

Gyerekgyilkos jogrend

 

Igen a BELGAKnal Gyerekgyilkos jogrend van életben! :-(((((((

 

 

Először hajtottak végre gyerekeutanáziát Belgiumban

2014 óta teszi ezt lehetővé törvény

 

Pomber Béla Creative Commons License 2016.09.13 0 0 79

http://velvet.hu/helyszinelo/2016/09/13/somogyszil_gyerekhalal/

 

Teljesen megbuggyantak... előveszik ez értelmi fogyatékos rokont, miközben az apuka (tán részegen?) alszik, anyuka boltba megy (nem 50 kilométerre a plázába, miért is nem vitte magával a gyereket?), szóval mindenki hibás, csak azok nem, akiknek a dolga lett volna vigyázni egy 3 éves kis kölyökre.

 

Deresre húzni a két barmot, ezek nem értenek másból csak ebből.

Pomber Béla Creative Commons License 2016.06.30 0 0 78

Másutt sem jobb a helyzet, látszik, hogy a magyar államigazgatás a Sztalin faszán nevelkedett és ezt átörökítette a mai napig:

 

http://index.hu/kulfold/2016/06/29/elsirta_magat_a_csaladirto_az_orosz_birosagon/

Pomber Béla Creative Commons License 2016.06.26 0 0 77

És gyilkolni is fog ahogy kiszabadult.

Előzmény: upszi dézi (76)
upszi dézi Creative Commons License 2016.06.22 0 0 76

Szabadulásra gyúr Muki, a lánygyilkos

 

A bestiális gyilkosság idején csupán 15 éves fiú nehezen illeszkedett be a börtönben. Véres ökölcsatákon edződött, az előzetesben is több fegyelmit szerzett a fiatal fiú. Rengeteget verekedett, bár mindig azt állította, mások támadtak rá.

 

Mint megírtuk, gyilkosa 2006. július 20-án gyújtotta fel a magyarcsanádi iskolás lányt. K. András elvitte a lányt egy kietlen helyre, ahol megerőszakolta, fához kötötte, majd lelocsolta benzinnel, és meggyújtotta. Az iszonyatosan összeégett lány még másfél kilométert gyalogolt, végül hagymaszedők találtak rá. Pénzes Henrietta kínhalála mindenki lelkét felkavarta az országban. Életéért még 3 hétig küzdöttek az orvosok, ám sérüléseibe végül belehalt.

A gyilkost jogerősen 15 évre elítélték – azért csak ennyire, mert tettének elkövetésekor még fiatalkorú volt.

 

 

Pomber Béla Creative Commons License 2016.06.07 0 0 75

http://velvet.hu/helyszinelo/2016/06/07/tatabanyai_gyilkossag/

 

Rohadt gyilkosok. A bírók és a gyámügy kéz-a-kézben. Ők gyilkoltak, nem a bekattant nő.

 

Baszatlan, lelkisérült, férfigyűlölő vén kurvák a családjogi bírónők. Állatok ezek, nem emberek.

 

Anikó még ugyanabban a hónapban egy SMS-t küldött az apának, amiben azt írta,egy fehér koporsót vegyél a gyerekednek.

A férfi azonnal szólt a rendőröknek, a nő a pszichiátriára, a gyerek pedig az apjához került, aki a gyermekelhelyezési eljárást is elindította, de  

2013 februárban a bíróság az anyának ítélte a kislány kizárólagos gyermek felügyeleti jogát.

*PRIMUS*SERAPH* Creative Commons License 2016.06.04 0 0 74

A rádiónál '56 ban tényleg parancsra lőttek a katonák a sorkatonák. Ha nem teszik őket lövik. Mégis köpködnek rájuk a csürhék.

Előzmény: the a (72)
*PRIMUS*SERAPH* Creative Commons License 2016.06.04 0 0 73

Mióta lehet bírónak------parancsolni? Neked tényleg ennyi eszed van?

Előzmény: the a (72)
the a Creative Commons License 2016.06.04 0 0 72

ha fent úgy döntenek, hogy pl minden ember vagyonát el kell venni, a diplomás értelmiségi bírók asszisztálnak ehhez. tehát nem felelősek semmiért, mert csak parancsot teljesítettek

XD

Előzmény: *PRIMUS*SERAPH* (71)
*PRIMUS*SERAPH* Creative Commons License 2016.06.04 0 0 71

Olyan hülyék mint a barom

Előzmény: the a (70)
the a Creative Commons License 2016.06.04 0 0 70

a törvényeket diplomás értelmiségiek hozzák. a bírók is azok.

azaz ők mindent jól csinálnak!

*PRIMUS*SERAPH* Creative Commons License 2016.06.04 0 0 69

Te honnan jöttél ember??? Jószívűségből??? :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Előzmény: püfffneki (68)
püfffneki Creative Commons License 2016.06.04 0 0 68

Nem kötelező.

De ocsmány dolog baromnak nevezni azt akinek a gondozásáért fizetik, vagyis nem jószívűségből teszi.

Előzmény: *PRIMUS*SERAPH* (67)
*PRIMUS*SERAPH* Creative Commons License 2016.06.04 0 0 67

"120 ezer az nem kevés pénz."

 

Jaja! Szerintem kültelki írástudatlan barmokkal harcolni ezért? Túl is van fizetve.

Ellenben hülyének lenni de ezres nyelvcsapással térdelve lefetyelni kétmillióért menyivel barátságosabb munka.

Előzmény: püfffneki (64)
*PRIMUS*SERAPH* Creative Commons License 2016.06.04 0 0 66

No vesézzük ki. Egy kormányhivatalban elsősorban erős hátszél kell, erős fideszes múlt, diploma. Hát 'ugyi nem egyszerű, már ez sem.

Előzmény: püfffneki (64)
baculum Creative Commons License 2016.06.03 0 0 65

A másik oldal meg a semmirekellő közgizdákat tolja:-)))

Kalára voksolok :-)

.

Előzmény: *PRIMUS*SERAPH* (63)
püfffneki Creative Commons License 2016.06.03 0 0 64

120 ezer az nem kevés pénz.

Ha nem akarja a hátrányait ne vállalja.

Állítólag millió álláshely van.

 

Pl buszt vezetni milyen nyugodt meló lehet.

Előzmény: *PRIMUS*SERAPH* (61)
*PRIMUS*SERAPH* Creative Commons License 2016.06.03 0 1 63

Vegyünk egy szadista gyilkost. Éhezteti a gyerekét HALÁLRA Egy gyerekét, két gyerekét és a harmadiknál médiafelháborodás van. És miért lehet ez? Mert költözött. Odébb, odébb... Nem lehet megbélyegezni a személyiségi jogai miatt. Ergo gyilkol, tisztalapot kap, gyilkol, tisztalapot kap, gyilkol.......

 

Millió számra etet a kormány milliárdokért semmirekellő szar jogászokat és itt tartunk! Egy kalap szart nem érnek!

*PRIMUS*SERAPH* Creative Commons License 2016.06.03 0 1 62

Tipikus eset.

Apuka megszurkálta a kislányokat meg az anyát.

Elhelyezték a gyerekeket meg az anyát.

A gyilkos köcsög szurkáló meghosszabított karja a saját apja.

Nagyszülői láthatási jog.

A nagyapa már tudja is hogy hol van a család természetesen így már a fia is.

A nagyapa fenyegeti a fia helyett is a nőt, meg a gyerekeket.

A jogvédő kis ribi hogy nevet szerezzen magának a médiában közli hogy a nő ha megszakad akkor se fogja tudni megakadályozni a láthatást.

Egy narkós börtönviselt alkoholista tetűt se előtte nem érdekelték a gyerekek, se most, se utána, nem fogják érdekelni szarik rájuk, de így az anyához férkőzhet és zsarolhatja tovább ez által.

 

Ezekben az esetekben a kis jogászribi bár felesküdött a jogra de ebben az esetben is pld LESZARJA A GYEREKEKET le is darálhatják elevenen őket az ő hírneve köztudatba kerül. Ma az élet a legolcsóbb!!!!

*PRIMUS*SERAPH* Creative Commons License 2016.06.03 0 0 61

Tipikus eset: A  gyámügyis elveszi és elhelyezi a családot több száz km-re.

De!

A börtöntöltelék, primitív, kábítószeres, tanulatlan, gyökér, apának láthatási jogai vannak.

Ismét a közelükbe tud férkőzni.

A gyámügyist egy sánta kertész se védi meg az utcáról bár mikor bejövő tomboló féregtől.

A gyámügyis családját meg végképp nem védi meg senki a féregtől.

A gyámügyis inkább elsummant amit csak lehet!

Miért?

Mert ezer fegyelmi és ezer kirúgás nem ér fel azzal amit egy ilyen büdös köcsög tehet vele és szeretteivel.

Ő is ember és ő is érző lény.

és lássuk be az esetek 99,99%-ában a kölök már most egy kíbírhatlan selejt az apja nyomdokaiban lépdel!!!

Megéri érte a szenvedés és kockázat kb 120000 Ft ért?

Egy nagy büdös lóf@szt!

*PRIMUS*SERAPH* Creative Commons License 2016.06.03 0 0 60

A gyerekgyilkosságok fő oka az impotens állam.

 

Védőnő

orvos

családsegítő

gyámügyis

tanár

óvónő

 

1, SZARIK RÁ

 

Védőnő

orvos

családsegítő

gyámügyis

tanár

óvónő

 

2,Holnap találkozik a szülővel és senki és semmi nem védi meg a bosszújától!!!

Tovább megyek a mocskos fél és egész hülye primitív tetveket simogatja a jog!!!

Pomber Béla Creative Commons License 2016.06.03 0 0 59

http://index.hu/belfold/2016/06/03/recsk_halott_csecsemo_rendorseg/

 

Megint agyonvertek egy csecsemőt.

 

a szülők ellen már folyik egy eljárás gyerekbántalmazás miatt, egy másik gyereküket már elvették tőlük

Pomber Béla Creative Commons License 2016.03.10 0 0 58

http://index.hu/belfold/2016/03/10/ombudsman_gyermekjoleti_szolgalat_gyerek_kinzas/

 

Fasiszta állatok... mármint az egész gyerekvédelmi kutyakomédia.

baculum Creative Commons License 2015.04.09 0 0 57

ez a "német úszónő" dolog olyan mint a "Kádár", meg "Horthy", meg a többi ilyen vátesz :-))), szal azokon kívül jóval szélesebb körben használják

... arra gondolok, hogy egy kocogó, grundfocizó, rendszeresen úszó stb nem szed doppingszert... minek szedne, nincs igazán tétje.

Előzmény: King_of_Giants (51)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!