Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Inda-Labs Zrt. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Inda-Labs Zrt. mint tárhelyszolgáltató felé.
Az alábbi FÉG GR90 / GRP88 / GBR61/ GRPA9 / GRPK9 gáz-riasztó fegyvereket keresem a képeken látható kinézettel. Akinek esetleg van eladó, kérem az adatlapomon megadott e-mail címen (whwt@citromail.hu) keressen meg. "Ha van ilyen fegyvered és el is akarod adni, akkor biztosan megegyezünk jeligére"
Hy.kérdezném, hogy tud valaki eladó 6.35-ös fbrojovkát átalakítva riasztóvá? vagy esetleg egy 7.65-ösT78-ast átalakitva riasztóvá, köszi hogy elolvastad.
Ezek kiállítási, gyüjteményi, egyedi darabok. Az önvédelemhez nincs közük. Az más műfaj. Arra viszont megfelelő a spiáter is. Nem olyan nagy kár, hogyha eldobod, vagy elkobozzák egy védekezést követően.
Egy kis info hátha hozzájárul a kutatáshoz.Nekem van egy FÉG Grp9-en 2003-ban vettem és a sorozatszáma K 651x ,és rendes megszerzési kellett hozzá.Acél tokos stiftes csőrögzités.Érdekessége,hogy az első 3 lövés után félig kijött belőle a csőben lévő akasztó.
- Ez szerintem anyaghibára utaló nyom. Egyedül a késői, GRPA sorozat csöveinél voltak bemarási nyomok, melyek a cső élesre felfúrását hivatott megakadályozni.
- A régi gyártásúaknál (mint a Tiéd is) nem találkoztam ilyen gyatra megmunkálással.
Sem az ennél régebbi, sem az ennél újabb példányokon nem vettem észre ilyesmit. Ha volt is ilyesmi rajtuk, szépen el lehetett dolgozva mert látható nyoma nem volt.