Ezt a topikot kedves és megértő fórumos ismerőseimnek nyitom. Aki most magára ismert, térjen be egy kis beszélgetésre: érzékenységről, telepátiáról, költészetről, hitről, különféle olvasmányokról és az univerzum csodáiról.
A kávé jó tesz a fejfájásomnak... hát így jön ide a kávé:)
Nálam a hó, kemény munkára késztet. Így, túl a 80-on, a hólapátolás nem a legkedveltebb tevékenység, de muszály, mert sem mi, sem az állatkáink nem tudnak rendesen közlekedni, ha nem csinálom. Szép a hó, de a lapátolás sokat ront rajta... (Már erről is van friss dalom, de nem tudok ide mp.3-at feltenni.)
Sziasztok Hölgyek! Bocsánat, hogy keveset vagyok itt, ezért nem reagáltam érdeklődő soraitokra.
Igy, most már túl a 80-on, lassabban reagálok a történésekre. Köszönöm, hogy foglalkoztak a dolgaimmal, hál' istennek (az M.I. segítségével) születnek még új dalaim, de már csak a szöveg oldaláról, a dalszerkesztést meghagyom az I.A.-nak így midenki jobban jár.
embinek: a közös dolgainkat is átengedtem a M.I.-nak, és úgy érzem jó vásárt csináltam.
Jó volna tudni, mi van veletek ezekben a zűrös időkben! Hogy lehetne ezt megoldani, mit javasoltok?
"Egy a valóság, ezer a látszat..." - dallamos és filozófikus:) És közös a pad, mint itt a kávéházban, ahol olyan testvériesen tudtunk, tudunk beszélgetni mindig, kortól, nemtől, világnézettől függetlenül is:))))
Örülök, hogy alkotsz!!!! Isten sokszor a megújhodsás által lehel életerőt belénk, szvsz...
Küldj egy linket légyszi a dalaidhoz, mert Gyula néven semmit nem találtam a youtube-on, csak a Tiva-dalokat, amiket még én tettem fel, tudom hallgatni.
Most épp én is egy megújhodásban vagyok, ennek része, hogy többet járok könyvtárba, és olvasás, jegyzetelés közben, gondoltam, csípek egy kis időt magamnak a fórumozásra is, extra felüdülésül.
Sziasztok Kávézók! Szia Jaworina, köszi a jókívánságokat és a kávéillatot is.
Friss Nóbel-díjasunk könyveivel nem találkoztam eddig, de az ajánlatodat megfontolom.
Az a helyzet, hogy engem az I.A. (vagy ahogy jobban szeretem, a M.I.) teljesen beszippantott, ami azt jelenti, hogy a korábbi dalszövegeimre fantasztikusan jól hangzó dalokat készített, s ezzel engem újabb szövegek írására ihletett. Így aztán (ílyen meglehetősen vén korom ellenére, sőt...) kiszaladt belőlem, mintegy 150 új dal, nem annyira templomi, mint amennyire hétköznapi, s a koromnak megfelelő filozófiájú tartalommal. S még hol a vége?
Nos ennyi. Remélem ti is jól vagytok, járjátok az utatokat, kevés bajjal, sok jóval...! Éljen a kávé és lehetőleg a béke is...!
Krasznahorkai könyveit olvasod? Én igen, ezerrel...
Északról hegy, Délről tó, Nyugatról utak, Keletről folyó, szívből ajánlom, ha még nem olvastad!
Számomra Enteomi és Msmks is örök emlékek innen a fórumról...nem tudok róluk én sem semmit. De ezennel jelzem, a kávéház ma is kinyitott.
Legyen ünnep számunkra, amikor épp idő és alkalom nyílik arra, hogy megfényesítsem itt a kilincset, óvatosan lenyomjam, elfordítsam a kulcsot a zárban és váratlanul rátok mosolyogjak:)
Az kávé illata itt mindig varázslatos:) Mágikus:) Hiszen tudjátok:)))))
Az alkotásokkal...hadilábon. hát nekem nem igazán jön az ihlet. Még gondolat vagy érzés meg is van hozzá, a kifejezőeszközeim korlátoltak. Nem olvasok, nem viszek be, amiből rakosgathatok. Ebben a chat gpt sem vitt előre, javaslatai néha teljesen idegenek, de alkottam már vele is:)
Örülök hogy jól vagy, köszönjük, hogy hozzáférhetővé tetted a dalaidat.
Az a helyzet, hogy az MI olyan jó dal-hangszereléseket csinál, hogy folyton újabb szövegek (versek...?) írására késztet. És nem kell elfogadnom, csak ami igazán megtetszik. A tieid is "megvannak csinálva" , ha megtalálom az emiledet, majd elküldöm. Te hogy állsz az alkotásokkal? t.
Akkor ismét megköszönöm neked amit anno tettél, tettetek a dalaimmal. Én is megvagyok, csak már nagyon öregen (80, hahaha...) De azért még költök ezerrel, s ha érdekel téged, vagy másokat, fenn van a YT-on vagy 200 újabb dalom. kattintsatok a Gyula-dalok - ra, hadd terjedjenek. (Nem üzleti vállalkozás!) Ugyanitt van összegyűjtve az általad felrakott korábbi - 56 db Tiva-dal - is. Még egyszer kösz mindent: tivadar
Élek, virulok, fejlődöm, dolgozok, és a szívemben őrzöm az itteni kávés beszélgetések ízét- zamatát:) A dalaidat pedig életmentő értéknek hallom ma is:)