Keresés

Részletes keresés

az isteni Higgs bozon Creative Commons License 15 perce 0 0 679296

Kinek adnak halat a haladók? Hagyjuk már ...

Előzmény: Géza Lászlófi (679295)
Géza Lászlófi Creative Commons License 30 perce 0 2 679295

Ki gondolta volna, hogy már itt tart a haladó, liberális Svédisztán?

 

A Löfven-kormány „eredményei” Az elmúlt években sehol máshol Európában nem emelkedett olyan ütemben a halálos lőfegyverrel elkövetett bűncselekmények száma, mint Svédországban: néhány év alatt a 22 vizsgált európai ország erőszakos bűnelkövetői listájának aljáról a tetejére ugrott. A rendőrség hatvan „sebezhető”, elsősorban bevándorlók által lakott negyedet, azaz no-go zónát tart nyilván, ebből 25 Stockholmban van. Ezen negyedekben mindennaposak a bandabűnözés különféle formái és az ezzel járó erőszakos cselekmények, mint például a robbantások, a késelések és a lövöldözések. Az aktív korú bevándorlók fele nem tartja el önmagát, 675 ezer migráns él segélyekből, ami a teljes lakosság 6,6 százaléka. Az 1990-es évek válsága óta a legmagasabb szintre ugrott a munkanélküliség, áprilisban 9,4 százalékos volt. Az egészségügyben rekordhosszú várakozási idő alakult ki, ami számos ember idő előtti halálához vezetett. A nyugdíjasok helyzete a skandináv országok közül itt a legrosszabb, százezer nyugellátásban részesülő él a létminimum alatt.

emzéperikszy Creative Commons License 2 órája 0 0 679294

Á, sztem rosszul tudják. Nézd meg fotót (tegnapi), oda van írva, hogy van hely dögivel ("wir haben platz") és görögisztánból azonnal oda kell mindenkit reptetni. Persze mivel van hely dögivel ha a görögtől elfogyott majd pár milliót Líbiából meg  a zsebszultántól is átvesznek.

És mivel ezeknek a politikai úgymond hátországa, a grünenazik és persze a baerbock nevű ősztől mindenképpen a hatalomba kerül (max. kanzler-helyettes lesz nem kanzler) gondolom tényleg megindítják a tömeges beszállítást, repülővel, éjszaka, vízummal. 

 

Előzmény: kein nickname (679288)
Útálegalozódás Creative Commons License 3 órája 0 0 679293

Karigeri megtanulhatna nála hegeszteni,  legalább lenne valami kézzelfogható  és valós végzettsége is.....

Előzmény: emzéperikszy (679292)
emzéperikszy Creative Commons License 3 órája 0 0 679292

Ha jól látom a hegesztőt valamelyik legszélsőbaloldali koituszpartnere buktatta meg, szal valószínűleg kevés a multikulti meg a muszlim bevándorló, ezt sürgősen orvosolni kell. 

Előzmény: methylcytosine (679290)
emzéperikszy Creative Commons License 4 órája 0 0 679291

A görögök sajna még mindig óriási tömeggel tudják fűteni és fűtik is a nyugat-balkáni útvonalat. Ugyan a friss "megérkezők" heti átlagban 100 alatt vannak idén de még mindig elég sokat taxiznak be a szigetek táboraiból Pireuszba és még mindig ürítenek ki szállodákat (jelenleg 50-60E migrancsot parkoltatnak még szállodákban). A ciprasz-féle komcsik nehéz örökséget hagytak maguk után. 

Ja, és a trieszti ág is nagyon megélénkült, idén már nemcsak Lampedusán van exponenciális emelkedés hanem ott is, azon a vonalon is többezren trappoltak már be az első félévben. És ez csak az a rész amennyit egyáltalán észrevettek, leginkább nem olasz úticéllal érkeznek arról. 

Előzmény: Igazmondó Juhé! (679289)
methylcytosine Creative Commons License 4 órája 0 0 679290

Svéd miniszterelnök bukása után lesz változás, vagy marad a simogatás?

Igazmondó Juhé! Creative Commons License 5 órája 0 0 679289

kein nickname Creative Commons License 5 órája -1 0 679288

Elegük van a németeknek.

 

https://de.rt.com/inland/119446-umfrage-mehrheit-deutschen-gegen-aufnahme-von-weiteren-fluechtlingen/

A németek többsége a további menekültek befogadása ellen van

A németek csaknem 60 százaléka ellenzi a menekültek további befogadását. Emellett ugyanezen felmérés szerint a németek többsége úgy találja, hogy a menekültek gyengén integrálódtak.

Az összesen 5000 válaszadónak csak mintegy negyede támogatta további menekültek befogadását. Csaknem 60 százalék ellenezte, tíz százalék bizonytalan a kérdésben. Különösen az idősebbek, 67 százalékkal,  egyértelműen ellenezték a további felvétel és 40 év alattiak körében is 48 százalék nem akar továbbit befogadni.

 

Németország többsége azt gondolja, hogy a menekültek gyengén integrálódtak, "Véleménye szerint a társadalom jól fogadta-e azokat a menekülteket, akik az elmúlt tíz évben Németországba érkeztek?" A megkérdezettek 57,8 százaléka nemleges választ adott.

https://www.diakonie.de/pressemeldungen/diakonie-zieht-bilanz-zur-fluechtlingspolitik-integration-und-sozialpolitik-zusammen-denken-entweder-oder-logik-fuehrt-in-die-sackgasse

 

emzéperikszy Creative Commons License 5 órája 0 0 679287

Migration: Activists block Croatia-Bosnia border in demonstration against EU policy

 

Pár agyhalott Horvátországban tüntetett. Véletlenül mind külföldi.Nem értem miért nem tartóztatták le őket a határállomás működésének akadályozása miatt.

 

Demonstrators waved signs such as "Open the Borders" and "End the EU border regime." Most of the protesters were Italian, with activists also coming from Germany, Austria, Spain and Slovenia. 

Igazmondó Juhé! Creative Commons License 6 órája 0 0 679286

Így igaz !!

 

Ezt is szívesen elfelejtik a ballibbantak.

Előzmény: emzéperikszy (679281)
e-smoker Creative Commons License 6 órája 0 0 679285

Olvastam erről a rotációs munkavállalásról. Az egy "elfogadható" feltétel volt. Ma meg már egy öngyilkos Németországot láthatunk. Meg a többi iszlámetető nyugatiakat.

 

Előzmény: emzéperikszy (679282)
emzéperikszy Creative Commons License 6 órája 0 0 679284

https://www.ilgiornale.it/news/politica/no-ai-ricollocamenti-dei-migranti-ora-leuropa-pensa-piano-8-1955982.html

 

A legfőbb olasz szagértő a napokban végigturnézta ajrópát kötelező kvóta ügyben. Mikron nagyobb ívben rúgta mint mürkül. De meglehet, hogy fordítva.

 

Il perché è presto detto: Francia e Germania hanno paura di contraccolpi sociali e politici. A Parigi e a Berlino si guardano i numeri delle richieste di asilo e si sottolinea come entrambi i governi già oggi facciano la loro parte. Ad esempio, nel 2020 se in Italia le richieste di asilo sono state 26.963, in Germania invece la cifra ha sforato quota centomila. 

Né Emmanuel Macron e né Angela Merkel vogliono altri migranti. Quest'ultima specialmente non ha intenzione di dare l'immagine della Germania di un Paese dalle frontiere aperte a pochi mesi dalle elezioni.

 

 

gugliford szerint:

 

The reason is obvious: France and Germany are afraid of social and political repercussions. In Paris and Berlin, the numbers of asylum applications are looked at and it is emphasized that both governments are already doing their part today. For example, in 2020, if in Italy there were 26,963 asylum requests, in Germany, on the other hand, the figure exceeded one hundred thousand.

Neither Emmanuel Macron nor Angela Merkel want more migrants. The latter especially does not intend to give Germany the image of a country with open borders a few months before the elections.

 

Szóval kirúgták draghit a kvótájával együtt. 

 

emzéperikszy Creative Commons License 6 órája 0 0 679283

kontrollált  munkaerőimporttal, a száguldó Nyugatot ki lehet elégíteni

 

Valamikor reggel betettem egy welt cikket, a kamugeri ugyanezt álmodta vagy inkább ugyanezt hazudta. 

De amúgy ha hatalomra kerülnek akkor százezrével fogják szórni a "védelmet", ez is benne van a nyilatkozatban. 

Előzmény: emzéperikszy (679282)
emzéperikszy Creative Commons License 6 órája 0 0 679282

kontrollált  munkaerőimporttal, a száguldó Nyugatot ki lehet elégíteni

Tulajdonképpen elvileg igen (gyakorlatilag aligha), amíg a dajcsoknál ez úgy ment, hogy egy-egy török vendégmunkás max. 2 évet tartózkodhatott ott és utána haza kellett mennie, jött a következő, addig egészen így működött ez. Csak aztán valami bohóc kitalálta, hogy nem kell nekik hazamenni és ha már úgyse mentek haza akkor jöhet családegyesíteni a 4 feleség és a 23 piciny gyermek. Aztán lett belőle mára 5-6 millió török állampolgár, akiknek a jelentős része egy büdös szót nem beszél németül, a török negyedben török a boltosa, török a fodrásza és török minden egyebe valamint a zsebszultán egyetlen füttyentésére tízezrével őrjöngenek a  német utcákon, török zászlókkal, török nyelven, török belpolitikai célok mentén. 

Előzmény: e-smoker (679279)
emzéperikszy Creative Commons License 6 órája 0 0 679281

Nem mellesleg 2011-ben az atatürki Törökország még közel sem hasonlított a maihoz, legalább részben szekuláris állam volt, a ditib nem létezett még és nem exportált évi 3 milliárd eurónyi ktsgvetésből vahabita iszlámot, következésképp nem is volt belerévülve a neooszmán (rém)álomba. 

Ja, és  Hagia Sophia múzeum volt. Ma mecset. 

De akárhogy az összes iszlám államnál átmeneti felvilágosodottabb periódusok után az inga visszalendül és általában mélyebbre megy mint addig. Ezért sem szabad muszlimokat engedni Európa területére. A legsötétebb középkornál is nagyobb sötétséget hoz ide mind. 

Előzmény: Igazmondó Juhé! (679280)
Igazmondó Juhé! Creative Commons License 8 órája 0 0 679280

Már egyszer bele lett verve az orrod meg a szűkemlékezetűd a TÉNYEKBE !!!

 

K R O N O L Ó G I A      a  barátod....

 

 

Mikor mondta  ezt Schmitt ???  Ja, 2011-ben !

 

 

Mondom 2011-ben !!!!

 

 

Tudod mikor volt 2011  ???

 

 

Amikor  még a SOROS NGO-k  nem pörgették   be az  illegális migrációt.

 

 

Előzmény: Manndoky (679274)
e-smoker Creative Commons License 8 órája 0 0 679279

Valóban derék dolog tőled, hogy ezzel jössz! Hiába no! A sokszínűség jegyében - még a régi szép időkben -, voltak ilyen butácska remények, hogy kontrollált  munkaerőimporttal, a száguldó Nyugatot ki lehet elégíteni a "szorgalmas", magasan képzett török agysebészekkel, atomfizikusokkal, és hát az elmaradhatatlan jól képzet autószerelőkkel.

Pedig Sarrazin mér rég figyelmeztette a német elitet, ne reménykedjenek. Mára ott tartunk, hogy Pali bácsi 2 oldal plagizálás miatt lemondott, de a művelt Nyugaton a haladó erők egy az egyben lopott, összeollózott "munkákkal" töltenek be befolyásos politikai állásokat. Nekik az bocsánatos bűn, mert most ugyanazt papolják, mint szegény Pali bá anno. Igaz, 2010-ben még Merkel is azt mondta, a multikulti megbukott. Most viszont - bár láthatóan bukott az ügy -, a progresszió bármit megtehet.

Az megvan, hogy Sarazzin már a pártjából is repült, kiutasította a tagságból a vörös elit? Mert ők toleránsak, és a vélemények sokszínűségét képviselik. Ja, hogy nem is!

Előzmény: Manndoky (679278)
Manndoky Creative Commons License 8 órája -1 0 679278
Előzmény: Manic Miner (679275)
Manndoky Creative Commons License 8 órája -1 0 679277

Iszlám állam a muzulmán hittérítő.

Előzmény: Manndoky (679276)
Manndoky Creative Commons License 8 órája -1 0 679276

A muzulmánok iszlám állama?

Előzmény: Manic Miner (679275)
Manic Miner Creative Commons License 8 órája 0 1 679275

de ezek nem migrácsok, hanem törökök akik ott maradnak törökországban

Előzmény: Manndoky (679274)
Manndoky Creative Commons License 8 órája -1 0 679274

Előzmény: Igazmondó Juhé! (679273)
Igazmondó Juhé! Creative Commons License 8 órája 0 0 679273

Cseréld le az Obama fejét BIDENére !!

 

Ugyanaz, vagy még rosszabb, amit művel Amerika.

Előzmény: Manndoky (679270)
Útálegalozódás Creative Commons License 8 órája 0 0 679272

Hiába régi,  ha ma jobban  aktuálisabb !!

 

És ez bizony nem a Putyin hibája !!!!

Előzmény: Manndoky (679269)
Manic Miner Creative Commons License 8 órája 0 0 679271

trump! :D

Előzmény: Manndoky (679269)
Manndoky Creative Commons License 8 órája -1 0 679270

Putyin látja el a terroristákat novicsokkal?

Előzmény: Igazmondó Juhé! (679268)
Manndoky Creative Commons License 8 órája -1 0 679269

Ölég régi MÉM. Ki most az USA elnöke?

Előzmény: Igazmondó Juhé! (679268)
Igazmondó Juhé! Creative Commons License 9 órája 0 1 679268

".ezért Trebiciano és Basovizza térségében kiemelten fogják figyelni a határon átlépőket...."

 

 

 

Ez a baj velük,  hogy csak FIGYELIK.....

 

 

Pedig Putyin is megmondta már:

 

 

Előzmény: Ec pec kimehecc a (679258)
Manic Miner Creative Commons License 9 órája -3 0 679267

"Bezzeg egyszer sem vetemedett szólásra, amikor a kereszténységet, templomait, papjait gyalázzák, pusztítják, ölik a máshitűek. Vagy védelmezze az egyházát, hite szentségét vagy fogja be az álnok pofáját."

 

egyszer se? valóban? ezzel nyugtatod magad?

Előzmény: gyaur kutya (679265)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!