Vezérlőpult->Program eltávolítása Erre kapsz egy abc-ben lévő listát a gépeden lévő programokról, kiválasztod a PhotoScape-et, kettőt rákattintasz. Erre megkérdezi, hogy biztosan el kívánja távolítani a következőt: PhotoScape. Ha mellényúltál, és nem a PhotoScape-re kattintottál, akkor még visszaléphetsz. Az igen után törli.
Ezért aztán kár szerelőt hívni.
Egyébként van egy egyszerűbb megoldás. Ha tudod, hogy milyen programmal szeretnéd megnyitni az adott kiterjesztésű fájlt, akkor egérrel föléállsz->jobb gomb->társítás után kiválasztod a programot, ami megnyitja:
Ez megnyitja a fájlt az adott programmal. Ha állandóra akarod, akkor a használandó program kiválasztás helyett a "Másik alkalmazás választása" gombra kattintasz, és pipát teszel a "Mindig ez az alkalmazás nyissa meg az adott fájltípust" mellé, és csak ezután választod ki az alkalmazást. Ettől fogva az örökkévalóságig (vagy az eltérő parancsodig) ez fogja megnyitni ezeket a kiterjesztésű fájlokat.
Érdeklődöm és segítséget kérnék. Fényképeimhez és a szkennelt irataimhoz "ráült" a PhotoScape, Én nem akarok képeket javítani. Szeretném ezt leválasztani, kitörölni, hogy a képeim és a szkennelt iratok maradjanak.
Nem mondtam hogy kötelező használni, valaki kért egy megoldást, én megpróbáltam segíteni!
Kb. 10 éve használom (szerinted feleslegesen), de nekem mindíg segített ha pl. éppen op. rendszer frissítés után összekavart mindent, vagy HDMI-re csatlakozás után. Egyébként, véletlenül írtam neked a bejegyzést, figyelmetlen voltam, elnézésedet kérem ezért!
Mindezekkel együtt:
Boldog Új Évet kívánok neked és az összes fórum társamnak!
miert teljesen felesleges? ha valami patch vagy barmi mas miatt beut a menku, akkor rendezheted a 100 ikonodat a kepernyon ujra, meg allithatod be a lenti linken kozolt dolgokat. meg veheted elo a kockasfuzeted, hogy mik azok a testreszabasok, amiket itt-itt-amott elvegeztel. itt meg egy kattintassal elmenti neked, a visszaallitas is egy kattintas.
mondjuk engem nem zavar, nalam 3 ikon van a desktopon (lomtar, desktop.ini, meg valamiert historikusan ittmaradt a gugli earth). a desktop.ini-t valahogy nem tudom torolni, mert visszamasolja magat a kovetkezo inditaskor. elfer...
Windows10 op. rendszert használok. Az asztalon az ikonokat újabban összekeveri a rendszer újraindítást követően, ami borzasztóan idegesítő, mert mindenki valamilyen szisztéma szerin elrendezi, csoportosítja az ikonjait és azt szeretné hogy az úgy is maradjon. Az asztalon jobb egérrel előhívható menüből nincs semmi kiválasztva, de ha választok opciót arra sem reagál érdemben. Lehet ezen a problémán segíteni (registryben valami elállítódott, stb), vagy marad a teljes újratelepítés? Megpróbáltam frissíteni 11-re a fájlok megtartásával, de ez sem segített, vissza mentem a 10-esre. A válaszokat előre is nagyon köszönöm!
"... ha az ssd egy másik rendszerbe van bekötve..." Ez mit jelent pontosan?
Ha a másik gépbe egyszerű adatlemezként teszed be, akkor ő kap egy másik meghajtó betűjelet (D, vagy E stb.), és abban nyugodtan böngészhetsz. Annak a Users mappája nem zavarja a C:\-n lévő users mappát, és fordítva, az sem zavarja ezt.
Persze a Users mappán belül a saját felhasználóneved szerintiben keresd a képek (vagy pictures) mappát, és van esélyed, hogy megtaláld őket.
Annyi még, ha az ssd egy másik rendszerbe van bekötve ott hol keressem a képeket ha nem a microsoft fiókba mentett? Mert annak a gépnek egy saját user mappája van.
Hát akkor ez érdekes lesz, igazából már arra sem emlékszem milyen emaillel regisztráltam. Nem gondoltam volna hogy ha nem az a rendszer indul el, nem tudom a képeket megtalálni, ez új nekem. Megnézem amit írtál, köszi