Keresés

Részletes keresés

SardegnaDream Creative Commons License 2016.06.11 0 0 27

Üdvözlet Mindenkinek! 

Ha valakit esetleg érdekelne last minute ajánlat,  nekünk lenne 2 is, meghozza Golfo Aranci mesés partjainál!

Az egyik a fotón látható, a masik pedig hasonló kritériumok mellett, csak tengerparttól 300 méterre található apartmanok, 465 euro/ hét. 

Ha valamelyik ajánlat elnyerte a tetszesüket, küldjék a Last Minute szót whatsappon, vagy viberen a hirdetésben megadott telefonszámra, vagy facebookra a www.facebook.com/szardiniaialom oldalra. 

Szardínia csak Önökre vár! Utazzanak velünk! 😉🌺

emci79 Creative Commons License 2016.06.10 0 0 26

Sziasztok,

Mi is autóval szeretünk menni nyaralni, és Bulgária - Napos parton gondolkodunk, onnan meg akár Isztambulba is áttudnánk menni várost nézni. Volt közületek valaki kocsival Bulgáriában, vagy Törökországban. Ha igen, mik a tapasztalatok? merjünk ilyen messze elindulni?

Sushihead Creative Commons License 2016.04.05 0 0 25

Szia,

irodaval mentetek?

arra emlekszel, hogy este mikor jottetek?

Előzmény: Pierr_Kardán (23)
Pierr_Kardán Creative Commons License 2016.04.03 0 1 23

nekem bevált a repülő, reggel 8-kor itt fellszálltunk pl. Görögországba és 10 után már fürödtek a gyerekek a tengerben

Gondolom, hogy ezt úgy érted, hogy reggel 8-kor felszálltok a repülővel és este 10-kor fürödtök a tengerben :-)

Vagy a görög repülőtereken a repülőről bedobják az utast a tengerbe????

Amikor 6-7 éve repülővel mentünk Korfura (az egyik legközelebbi repülőtérre), akkor így nézett ki a menet:

- reggel 4:00-kor indulás a repülőtérre,

- 4:45-kor voucher átvétele az utazási iroda képviselőjétől,

- 6:15 repülő felszáll,

- 8:50-kor 1 óra 30 perces repülés után repülő leszáll (igen, Görögországban 1 órával több a helyi idő, mint itt!),

- 9:25 kikeveredés a repülőtérről,

- 9:30 utazási iroda kinti alkalmazottja felszállít a transzferbuszra,

- 10:30 megérkezés a szállásra,

- 11:00 szoba elfoglalása (szerencsével, mert amúgy a szobák 12-re szoktak kitakarítva lenni)

- 11:20 ha nem mégy enni (ami kizárt), akkor ez az első elvi időpont a tengerbe beugrani.

A repülő felszállásától ez minimum 5 óra. Hogy oldjátok meg ti ezt 2 óra alatt?

Előzmény: rebkaa (8)
joska61 Creative Commons License 2015.01.14 0 0 19

Az igaz, de ezt nem láttam a feltételek között :) Pluszköltségek meg nem érdekelnek, nem a listaárat mondtam, hanem a full bekerülést.

Előzmény: dokeee (11)
geodo1 Creative Commons License 2015.01.13 0 0 18

:))

Előzmény: dokeee (17)
dokeee Creative Commons License 2015.01.13 0 0 17

A francba, mán megint vissza kéne menni ide is :)

Előzmény: geodo1 (16)
geodo1 Creative Commons License 2015.01.13 0 0 16

Egy Thassos sztem max. km-ben van messzebb, mivel az út túlnyomó többsége autópálya. a jelzett igényeidnek ez a sziget tökéletesen megfelelne:

http://maszekutazos.blogspot.hu/2013/07/harom-evszakos-nyaralas-thassoson-13.html

http://utazasaimkepekben.blogspot.hu/2014/06/thassos.html

http://trancekedvencek.hu/thassos/

Előzmény: StakkaBoo (13)
StakkaBoo Creative Commons License 2015.01.13 0 0 15

Sajnos idegenkedek az Araboktól...

Előzmény: rebkaa (12)
rebkaa Creative Commons License 2015.01.13 0 0 14

Fetrengeni mi sem az biztos. Autót nekünk  mindig van, bárhova megyünk.

Mi sem az a pihengetős fajta vagyunk, jövő héten Tenerifére megyünk  4 éjszakára, 3 helyen fogunk aludni és a sziget minden részén, persze autót is béreltem.

Előzmény: StakkaBoo (13)
StakkaBoo Creative Commons License 2015.01.13 0 0 13

Legjobban Montenegró tetszik,Görögország is biztos tök jó csak elég messze van.

Azért ragaszkodom a kocsihoz mert mi nem szeretünk 1 hétig fetrengeni a parton inkább felfedezzük a vidéket.

Ráadásul a wizz air is 4 személyre elégdrága lenne repülővel és akkor még autót is kéne bérelni.

Autóval kb 100e ft-ból meg lehet úszni az utazást kb 2500km-rel számolva,és akkor és oda megyünk ahova akarunk.

Bár nem olcsó de most elég jó akció van a hungest herceg novi szálodájában ami persze jóval drágább mint egy apartman de legalább a kajával nem kell foglalkozni és tuti partközelben van.

Bookingon találtam még 4 személyre elég jó áron all inclusive ellátással 200e ft-ért 4 csillagos szállodát de ott semmi helyismeretem és a szállodás kivűl nem tudom mi látnivaló lenne ott még.

Az inkább olyan embereknek jó akik pl Bibionébe járnak és kifekszenek a plázsra.

rebkaa Creative Commons License 2015.01.13 0 0 12

Tunézia tényleg jó és olcsó, csak azt nem értem mi a fenére szednek+40000 ft-ot illeték, kerozin pótdíj stb...stb. Az alapár az biztos, hogy jól hangzik.

Előzmény: dokeee (11)
dokeee Creative Commons License 2015.01.13 0 0 11

Ja, az fasza hely, csak kicsit messze van, ha mindenképpen autóval menne valaki :)

Előzmény: joska61 (10)
joska61 Creative Commons License 2015.01.13 0 0 10

Én pár éve Tunéziában voltam, mondhatni potomért. Most nem tudom hogy állnak arrafelé. Ez a Monastír Susse tengely volt, ami bejött.

párizs Creative Commons License 2015.01.13 0 0 9

Görögország nem jöhet szóba? 

rebkaa Creative Commons License 2015.01.12 0 0 8

Szépségre szerintem nem lehet Montenegrót együtt említeni Bulgáriával. Mi kizárólag csak azért voltunk néhány éve, mert egy csomó helyen van gyerekkedvezmény egész sokáig , nekünk meg gyerekből van sok és nem tudok olyan helyet mondani, ahol 7 főre bármi kijönne 140.000ft-ból . ellátással. Igaz ez kb. 5 éve volt, azután is csak a 9000ft-os retúr repjegyár Várnába(megszüntette  aWizz) vitt rá, hogy mégegyszer ott nyaraljunk.

Első alkalommal autóval voltunk, de soha többet, olyan hosszú volt. Igaz főszezonban nem megyünk sehova, de nekem bevált a repülő, reggel 8-kor itt fellszálltunk pl. Görögországba és 10 után már fürödtek a gyerekek a tengerben.

Előzmény: StakkaBoo (2)
dokeee Creative Commons License 2015.01.12 0 0 7

Ja, ezaz, de neked is ugyanúgy jelenik meg :)

Előzmény: Zeki_ (6)
Zeki_ Creative Commons License 2015.01.12 0 0 6
Előzmény: Zeki_ (5)
Zeki_ Creative Commons License 2015.01.12 0 0 5

A linken egy halom szállás jön be Skála Potamiás településről.

Előzmény: dokeee (4)
dokeee Creative Commons License 2015.01.12 0 0 4

Menjetek el Thassosra, Görögországba.Ezt a szállást ajánlom, bár már 4 éve, hogy mi ott jártunk, akkor előszezonban tök olcsó volt, 35 euro 4 főre, érdemes direktben megkeresni őket, a bringák, játékok szabadon használhatók, a part is közel van és kisgyerekeknek is remek, a szigeten meg 3 hétre elég látnivalót is találtok, ha csavarogni is akartok.

http://www.booking.com/hotel/gr/porto-thassos.hu.html?aid=319854;label=porto-thassos-puYFebdUtjRJomK7dokoqwS6864324249;sid=1b2f8a1ca6873b9e0ecf387b78af8377;dcid=4;ucfs=1;srfid=9e43eb926a12e46a1c18a8fd09cc030543b140b5X1;highlight_room=

megyi99 Creative Commons License 2015.01.12 0 0 3

Talán Bulgáriát választanám, mert bár Montenegró gyönyörű és nagyon jól éreztük ott magunkat, de egy kicsit túlzsúfolt. Néhány km-es távokat is sokáig tart megtenni, mert csak lassan lehet haladni és a strandokon is nagy a tömeg, kivéve az ulcinji nagy strandot. Ez a mi tapasztalatunk. Mi is autóval voltunk mindkét helyen. Szerintem Bulgáriába úgy érdemes menni, hogy útközben egyszer megszáll az ember. 

Előzmény: StakkaBoo (2)
StakkaBoo Creative Commons License 2015.01.12 0 0 2

És Bulgária és Montenegró közt ha kéne melyiket választanád?

Én mindenképp autóval mennék,utálom a repülővel járó kötöttségeket meg még pont olyan távra van mindkettő ahova érdemes kocsival menni.

Mondjuk a ha a domborzati viszonyokat és a tengert nézzük nekem inkább Montenegró tetszik ,de Bulgáriában olcsóbb a szállás.

Előzmény: megyi99 (1)
megyi99 Creative Commons License 2015.01.12 0 0 1

Montenegró sokkal olcsóbb, mint Horvátország és Bulgária még olcsóbb. Ez saját tapasztalat. Az utóbbi három évben ezeken a helyeken nyaraltunk. 

Előzmény: StakkaBoo (-)
Ficium Creative Commons License 2015.01.12 0 0 0

0lcs0

StakkaBoo Creative Commons License 2015.01.12 0 0 topiknyitó

Igazából Horvátországba is csak megszokásból járunk,de sajnos az a tapasztalat hogy nagyon elszálltak az árakkal.

Nézegettem Montengrót ami nagyon tetszik de nem hiszem hogy jóval olcsóbb lenne .

Ismerősömék Durresbe voltak Albániába ott nagyon jók az árak de 2 kisgyerekkel túl nagy kaland lenne.

Minden segitő szándékú infót szivesen veszek.

Illetve jöhetnek olcsó apartman és szálloda árak is. :-)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!