Igazából ötleteket szeretnék akár élménybeszámolóval,költségvetéssel hol lehet legolcsóbban eljutni tengerpartra.Ha nincs pénzed minek mész tengerpartra fikázások nem érdekelnek viszon szivesen veszek bármilyen ötletet tanácsot!
Ha valakit esetleg érdekelne last minute ajánlat, nekünk lenne 2 is, meghozza Golfo Aranci mesés partjainál!
Az egyik a fotón látható, a masik pedig hasonló kritériumok mellett, csak tengerparttól 300 méterre található apartmanok, 465 euro/ hét.
Ha valamelyik ajánlat elnyerte a tetszesüket, küldjék a Last Minute szót whatsappon, vagy viberen a hirdetésben megadott telefonszámra, vagy facebookra a www.facebook.com/szardiniaialom oldalra.
Mi is autóval szeretünk menni nyaralni, és Bulgária - Napos parton gondolkodunk, onnan meg akár Isztambulba is áttudnánk menni várost nézni. Volt közületek valaki kocsival Bulgáriában, vagy Törökországban. Ha igen, mik a tapasztalatok? merjünk ilyen messze elindulni?
Fetrengeni mi sem az biztos. Autót nekünk mindig van, bárhova megyünk.
Mi sem az a pihengetős fajta vagyunk, jövő héten Tenerifére megyünk 4 éjszakára, 3 helyen fogunk aludni és a sziget minden részén, persze autót is béreltem.
Legjobban Montenegró tetszik,Görögország is biztos tök jó csak elég messze van.
Azért ragaszkodom a kocsihoz mert mi nem szeretünk 1 hétig fetrengeni a parton inkább felfedezzük a vidéket.
Ráadásul a wizz air is 4 személyre elégdrága lenne repülővel és akkor még autót is kéne bérelni.
Autóval kb 100e ft-ból meg lehet úszni az utazást kb 2500km-rel számolva,és akkor és oda megyünk ahova akarunk.
Bár nem olcsó de most elég jó akció van a hungest herceg novi szálodájában ami persze jóval drágább mint egy apartman de legalább a kajával nem kell foglalkozni és tuti partközelben van.
Bookingon találtam még 4 személyre elég jó áron all inclusive ellátással 200e ft-ért 4 csillagos szállodát de ott semmi helyismeretem és a szállodás kivűl nem tudom mi látnivaló lenne ott még.
Az inkább olyan embereknek jó akik pl Bibionébe járnak és kifekszenek a plázsra.
Tunézia tényleg jó és olcsó, csak azt nem értem mi a fenére szednek+40000 ft-ot illeték, kerozin pótdíj stb...stb. Az alapár az biztos, hogy jól hangzik.
Szépségre szerintem nem lehet Montenegrót együtt említeni Bulgáriával. Mi kizárólag csak azért voltunk néhány éve, mert egy csomó helyen van gyerekkedvezmény egész sokáig , nekünk meg gyerekből van sok és nem tudok olyan helyet mondani, ahol 7 főre bármi kijönne 140.000ft-ból . ellátással. Igaz ez kb. 5 éve volt, azután is csak a 9000ft-os retúr repjegyár Várnába(megszüntette aWizz) vitt rá, hogy mégegyszer ott nyaraljunk.
Első alkalommal autóval voltunk, de soha többet, olyan hosszú volt. Igaz főszezonban nem megyünk sehova, de nekem bevált a repülő, reggel 8-kor itt fellszálltunk pl. Görögországba és 10 után már fürödtek a gyerekek a tengerben.
Menjetek el Thassosra, Görögországba.Ezt a szállást ajánlom, bár már 4 éve, hogy mi ott jártunk, akkor előszezonban tök olcsó volt, 35 euro 4 főre, érdemes direktben megkeresni őket, a bringák, játékok szabadon használhatók, a part is közel van és kisgyerekeknek is remek, a szigeten meg 3 hétre elég látnivalót is találtok, ha csavarogni is akartok.
Talán Bulgáriát választanám, mert bár Montenegró gyönyörű és nagyon jól éreztük ott magunkat, de egy kicsit túlzsúfolt. Néhány km-es távokat is sokáig tart megtenni, mert csak lassan lehet haladni és a strandokon is nagy a tömeg, kivéve az ulcinji nagy strandot. Ez a mi tapasztalatunk. Mi is autóval voltunk mindkét helyen. Szerintem Bulgáriába úgy érdemes menni, hogy útközben egyszer megszáll az ember.