Kérdésem lenne:2022 nc750x.A hátsó indexek nem működnek helyzetjelzőként.index üzem jó,vész vill.jó,de helyzetjelzőként nem funkcionál.találkozott v-ki ilyen hibávval?Segítséget előre is köszönöm!
Van egy 2020 Honda NC750XD motorom, DCT váltó kérdésem.
A motor kanyarban ledobta a láncot, hirtelen valami nagyon felpörgött, vissza tudtam rakni de az elektronika nem kapcsol semmit a dct kapcsolókkal.Beindul ,üreben van, hang nincs ha jár a motor mi lehet a gond? Ha hiba jel ment a vezérlésbe és nincs kiütve lehet hogy az a gond?
Új vagyok a csoportban, üdv mindenkinek. Nagy robogóról váltok egy 14-es nc750xd-re. Régóta nagyon bejön a moci és ezért váltottam. Azt szeretném kérdezni, hogy magyar nyelvű használati útmutatót honnan tudok beszerezni, letölteni? Biztos lesznek még kérdéseim, csak előtte elolvasom az előzményeket. Szép napot
Nem vagyok nagyon kompetens a témában tekintettel, hogy még én is csak most vettem meg a gépet (2018/8 750 Integra) de a fellelhető összes tesztet igyekeztem elolvasni/megnézni a típusról és ahogy láttam ezt a vibrációt szüntették meg a 750-nél. Bővebben erről itt találsz.
Sziasztok! Mondana valaki valamit a 700 D DCT-n 6-ik sebességben, alacsony fordulaton tapasztalható lüktetésről? Meg van ez mindegyik 700-ason? És a 750-eseken?
eladó lett a K&N légszűrőm 2 tank benzint használtam e vele, tehát gyak. új. Saját olajával. Nekem nem jött be a városban használva. 33 volt, 20ért viheted. Bpesten van. az összes 700/750 hez jó, amihez a hilfofiltro 1715 levegőszűrő kell.