Keresés

Részletes keresés

Horyk1 Creative Commons License 2021.08.03 -1 0 76

https://horyk.ihub.global/site/

 

Hélium coin! https://www.coingecko.com/en/coins/helium Hatalmas lehetőség teljesen ingyenes. Túl jó, hogy igaz legyen. Pedig valós 100%-ban. Ez a kis eszköz évente 12 ezer dollárt hoz létre az embereknek, TELJESEN INGYEN! Kérem, küldjön nekem egy üzenetet, ha érdekli a plusz 12 ezer dollár passzív jövedelem évente (előrejelzés szerint évi 100 000 dollárra lesz képes a következő évben). Az INGYENES ok az, hogy a vállalat a költségeket előlegezi az összes bányászott érme egy százalékáért cserébe. 40 millió ilyen eszközt próbálnak kihelyezni szerte a világon. 300 méterenként akarnak egyet. Ha INGYENES KÉSZÜLÉKET szeretne, regisztráljon az alábbi linken és ott adjon meg minden információt. A hélium szuper legitim. Létrehozzuk a tárgyak internetének (IOT) LongFi rádióhálózatát. Nincs díj, nincs semmi trükk, egyszerűen beteszi a készüléket az ablakába, és hagyja, hogy tegye a dolgát. És ezután fizetést kap. NEM mlm, 2 szintről kap ajánlói jutalékot 10-25%-ot azoknak a tagoknak az összes bányászati jutalmukból. Teljesen ingyenes!

Passzív befektető Creative Commons License 2021.06.09 -2 0 72

Gondolom méregdrágán dolgozik, elég sokba kerülnek ezek, még az indexhozamot sem képesek elérni, a legjobb választás az egyedi részvény és az indexkövető tőzsdén jegyzett alap, vállalati értékbe fektet a tudatos befektető!

Előzmény: dt.omika (69)
Passzív befektető Creative Commons License 2021.06.09 -2 0 71

Fektess Richterbe, egyre diverzifikáltabb termékportfólió, innovatív exportőr gyógyszergyár amely részvényesi értéket teremt!

Előzmény: Törölt nick (70)
Törölt nick Creative Commons License 2021.06.09 0 0 70

Sziasztok!

 

Mit ajánlanátok befektetésre?

Megtakarításaimat főleg állampapírba rakom, viszont most arra gondoltam, hogy kicsit kockázatosabb, de nagyobb hozamot ígérő eszközökbe fektetnék. Olyan megoldást keresek, amivel nem kell napi szinten foglalkozni, nem kell lekötni évekig a pénzemet. Szerintetek mi éri meg? Valamilyen alapba fektessek? Nyissak egy értékpapírszámlát és azon kereskedjek - mennyire van értelme venni néhány papírt, s csak időközönként ránézni, kiigazítani? Esetleg bitcoin? Bármilyen más ötletet, tanácsot szívesen fogadok. 

dt.omika Creative Commons License 2020.08.30 -3 0 69

Együttműködő partnere vagyok Európa egyik tradicionális vagyonkezelő, - és befektetőházának.

 

A vagyonkezelő pénzkezelési, pénzlogisztikai és speciális pénzügyi befektetési konstrukciókat kínál. A szolgáltató nem gyűjt betéteket. Lehetőséget kínál azonban olyan relatív kisebb összegekkel rendelkező befektetőknek is, akik számára nem lennének kiemelt hozamú, tőkegarantált lehetőség.

 

Az ügyfélek hivatalos, Ptk. szerinti megbízást adnak (részemre) egyedi hozamú befektetési konstrukció ajánlatának megszerzésére.

A megbízáshoz csatolni kell:

-          ügyfél adatlapot

-          számlakivonat másolatát

-          útlevél másolatát

-          számlaszámot, ahova a kifizetéseket kéri

-     jutalék megállapodást

 

Az ügyfelek a megbízott útján hivatalos szerződés ajánlatot fog kapni. Az ajánlatot át lehet tanulmányozni.

Elfogadást követően aláírásokkal ellátva a dokumentumot vissza kell küldeni, - amelyet a vagyonkezelő és a kifizető bank is ellenjegyez, majd az ellenjegyzett szerződést visszaküldik.

A befektetéseket ezt követően kell a megadott számlaszámra utalni.

 

A befektetés sértetlenségét a vagyonkezelő, fedezeti értékét pedig az általános pénzintézeti biztosításnál lényegesen biztonságosabb (általában kb. 250-300 millió Euró) ügyleti értékű, 100%-os fedezet értékű bankgarancia szavatolja.

t.deri@web.de

 

ExtremeCam Creative Commons License 2018.06.13 0 0 66

Sziasztok!

 

Nem hinném, hogy valós befektetők találhatóak ezen az oldalon, de ki tudja!

 

Üzlettársam / társaimat keresem Extreme Webcam Stúdió véglegesítéséhez, megindulásához.
Közel öt éves tapasztalattal a hátam mögött (nem a kamerák előtt), a jelenlegi nemzetközi igényeket ismerve, bejáratott és ezidáig is működő marketing tudásommal, saját stúdiót indítok. Ebben a stúdióban nem az az elsődleges cél,mint a "konkurenciáknál", miszerint minél több amatőrt ültetünk be, annál nagyobb az esélye,hogy nagyobb bevételt realizálunk. 
Olyan igényeket tudunk kielégíteni, melyek jelenleg a piacon nem található. Ennek nem az az oka, hogy nincs rá igény, csupán a kényelmesebb megoldást részesítik előnyben a nagyok is. 

Nem feltétlenül egy embert keresek, illetve nem csak egy stúdió kiépítésére van lehetőség. 
Ha ismered a területet, átlátod a piacban rejlő lehetőséget (előadók, marketing kérdése), de nem igazán jön be neked sem az unalmas (pl: camsz... magyar oldal) chat, keress meg. Magas hozam, gyors megtérülés, nem olvadunk be a tömegbe.

Érdeklődni a  greenlifehungary@gmail.com  címen lehet.

Vajk Creative Commons License 2018.06.08 0 0 65

Attól függ mit csinálsz vele és hogy került oda

Előzmény: nuvolablu (63)
Mandark01 Creative Commons License 2018.06.08 0 0 64

Szia! Ha nem lenne munkád és ez az összeg a rendelkezésedre állna, osztalék és kamatfizető portfóliót állítanék össze a helyedben. Ha megfelelő eszközöket raksz bele a portfóliódba, akkor akár 150.000 huf bevételed is származhat. + Természetesen 100.000 eur ból vennék egy lakást és kiadnám, hogy abból is jöjjön bevétel. 

Előzmény: nuvolablu (62)
nuvolablu Creative Commons License 2018.04.09 0 0 63

Még 1 kérdés: a külföldön lévő pénzt Magyarországon adóztatják?

nuvolablu Creative Commons License 2018.04.05 0 0 62

Sziasztok!

 

Mit tennétek ha lenne 2 lakásotok és kb 125 millió forint (kb. 400.000 euró), de nem lenne munkátok?

Köszi!

Mandark01 Creative Commons License 2018.03.23 0 0 61

Szia! 

 

Köszönöm, hogy átküldted a cikket. Informatív és látom nagyon sok egyéb témát is boncolgatnak. Megnéztem az oldalukat is, mondjuk az eleve érdekes hogy egy Osztrák bankot képviselnek, de nem leány vállalatként, hanem direktbe, ráadásul megnéztem az MNB oldalán is ott vannak. De hogyan érhető el a tartós befektetési számla Ausztriában? elvileg ez egy magyar találmány - nem?! 

 

Van tapasztalatod velük? Köszi!

 

Előzmény: karpatioliv (60)
karpatioliv Creative Commons License 2018.03.08 0 0 60

Kedves Mandark01! Érdekesnek találtam,amit írtál, ezért kicsit körüljártam a témát! Létezik egy osztrák bank,ami valóban kínál TBSZ számlát magyar ügyfelek részére, hazai bankfiókjuk ugyan nincsen,viszont közvetítő cégek által jelen van Mo-n, ráadásul a magyar kamatoknál jóval kiszámíthatóbb, magasabb hozamot ígérnek ( valljuk be, ezt azért annyira nem is olyan nehéz túlszárnyalni :D ) Találtam is egy teljesjogú közvetítőcéget, itt a honlapjuk,elég aktívan cikkeznek, publikálnak, pl nem is olyan régen megjelent egy cikk + videójuk is pont a TBSZ-szel kapcsolatban: http://inwestblog.hu/2018/02/20/igy-tudsz-kamatado-mentesen-befektetni-tbsz-szamlaval-mar-ausztriaban-is/

 

kérhetsz telefonos tájékoztatást is, vagy be tudsz jelentkezni konzultációra: www.inwestmentors.hu 

 

Előzmény: Mandark01 (58)
Törölt nick Creative Commons License 2017.11.04 0 0 59

Üdvözlöm

 

Tőkéstársat keresek, aki finanszírozná az ötlet kezdeti megvalósítását, amíg az alkalmas lesz Startup accelerator programban való részvételre. Ez lényegében egy szolgáltatást nyújtó weboldal, de nem a szokásos online vállalkozásokra hajaz (vagy bejön vagy nem, ha igen, akkor is talán megél valahogy), hanem valós problémára (információ hiány) nyújt megoldást és érint széles (vásárlói) réteget. Létező piaci rést tömne be, NINCS konkurencia. Valaki korábban már kitalálta, erre a legrelevánsabb angol nyelvű lefoglalt domain utal, de nincs megvalósítva. 

 

Nem az a kérdés, hogy nyereséges lesz-e az üzlet, hanem az, hogy ki valósítja meg előbb?! Az ötlet 1 mondatban elmondható, a lényege az egyszerűségében van. A weboldal maximum br 3 Millió Ft, ehhez jönnek még az elindulással járó költségek, (cégalapítás, adminisztrációs feladatok, engedélyek stb) és a kezdeti -még bevétel nélküli- hónapok költségei, ez körülbelül nagy ráhagyással még újabb 3 Millió Ft. Az együttműködés és a működési forma vonatkozásában rugalmas vagyok, nincsenek irreális elképzeléseim, de nem szeretném, ha más valósítaná meg az ötletet előbb.

 

Amennyiben felkeltettem az érdeklődését, kérem egyeztessük az elképzeléseinket!

lecso010@gmail.com

Mandark01 Creative Commons License 2017.10.10 0 0 58

Sziasztok!

 

A jelenlegi sivár kamatkörnyezetben az egyik legnagyobb dobás véleményem szerint a TBSZ számla. Kinek milyen tapasztalata van ebben? MIT helyeztetek el rajta?

Röviden ezt találtam róla:

A tartós befektetési számlára elhelyezett befektetéseit kamat-, árfolyamnyereség-, osztalékadó mentesen vagy kedvezményes adófizetés mellett gyarapíthatja. Kizárólag természetes személyek élhetnek a lehetőséggel, akik magyarországi adóazonosító jellel rendelkeznek.

 

A TBSZ számlák futamideje 3 fázisra vannak felosztva:

a) Szerződéskötéstől számítva ugyanazon év december 31-ig tart a gyűjtőév, amikor a pénzbefizetések történhetnek.

b) A gyűjtőévet követő január 1-től kezdődik a 3 éves futamidő és ez egészen a 3. év utolsó naptári napjáig tart. Ebben az időszakban 15% a jövedelemadó, viszont a 3 éves futamidő utolsó napján már csak 10% az adó.

c) Az ezt követő év január 1-én kezdődik a plusz 2 éves lekötési időszak. A 3 és 2 éves időszak együttesen adja az 5 éves futamidőt, amely után 0% jövedelemadót kell fizetnünk az elért profit után.

 

Viszont ami érdekes, hogy Ausztriában is elérhető már. Valakinek van ebben tapasztalata? Köszi!

Törölt nick Creative Commons License 2017.05.22 0 0 57

Befektetési lehetőség, 1 év alatt 20% hozam

 

Erotikus jellegű, de szexmentes, hosszú távon stabilan működő, teljes mértékben legális project-hez befektetőt és egyben üzlettársat keresek.

A befektetett összeg (5M HUF) legjobb esetben 6-7 hónap, legrosszabb esetben 12-13 hónap alatt 20%-os hozammal megtérül, és egyben passzív jövedelemként fogható fel, ami minimális időbefektetést jelent a működtetéséhez, részleges visszaforgatás esetén 35-40%-os hozamemelkedés érhető el.

Kulcsrakész üzleti tervvel és kompetenciával rendelkezem, részletek privátban.

Elérhetőségem: szilard@dr.com

memoir Creative Commons License 2016.04.15 0 0 55

Sziasztok!

 

Még mindig támogatókat, producereket keresünk kisfilmünkhöz! Csapatunk számos fesztiváldíjat bezsebelt már, korábbi filmünk járt már Erdélyben, Portugáliában, Törökországban és Szlovákiában is. 

https://igg.me/at/szurkulet-nightfall/x/5664869

Woodworkingismycardio Creative Commons License 2016.02.25 0 0 54

Üzlettársat keresünk egyedi bútorok és Home Decor kiegészítők gyártásához, rendelkezünk fix vevőkkel, a befektetés értéket bőven meghaladó értékű alapanyaggal és fedezettel, van felépített értékesítési stratégiánk és telephely, mar értékesített példányok, külföldi viszont eladói kapcsolatok (nemet ország Ausztria és francia ország), lehetőségünk egy pesti és egy vidéki bemutatóterem létesítésére, olyan partnerekkel akik ugyancsak különleges termékeket gyártanak és százalékos részesedésért a mi webshopunkban hirdetnének. Amire szükségünk van az a gépek vásárlásához és a cég fellendítéséhez szükséges forgó tőke, megtérülés 6-10 hónapon belül a mar meglevő alapanyagok feldolgozása és értékesítése után. Reális nem elrugaszkodott befektetési lehetőség korrekt emberektől akik egy olyan partnert keresnek aki rendelkezik a megfelelő tőkével ahhoz hogy a lehetőségeinket kiaknázzuk.

Zsolti0726 Creative Commons License 2016.02.25 0 0 53

Közösségi Ingatlan Vásárlást szervezünk a Hortobágyi Nemzeti Park kapujában található Kastély szállóra. A Kastély télen nyáron szállodaként üzemel 10 éve.
Tagok jelentkezését várjuk akik szeretnének a kastély résztulajdonosai lenni.
A befektetett pénz után minden évben garantált hozam 15-20 százalék.Várjuk jelentkezését a kastelybefektetes@freemail.hu email címen elérhetőség feltüntetésével .Kollégánk vissza hívja és egy ön által megjelölt időpontban és helyszínen (országosan) felkeresi önt és részletes felvilágosítást ad. A 06304545849-es telefonszámon (12 órától 18 óráig)
időpont egyeztetés miatt

susublanco Creative Commons License 2015.11.05 0 0 52

Szia!

privátba tudunk beszélni?

 

Előzmény: nuvolablu (47)
hitelcenter Creative Commons License 2015.03.22 0 0 51

Üdv mindenki!  Tisztázzuk le első körben befektetés vagy megtakarítás? Kettő közt mérföldekkel vannak. Befektetés mindig hosszabb távú, 3-5 év közötti,minél hosszabb,annál több haszon. A mi cégünknél a válság alatt érték el befektetőink a18% hozamot. Fél évente hozam kifizetés,amit még javasolni tudok,minimum 3millióval érdemes nyitni. Ha pénzt is akarsz látni! Valljuk be,ez alatt valami kevés ami zsebbe jön. Havi szinten inkább biztosítás,ez garantált hozamot,előre látható a megtakarított összeg,bő úszókat is ad, segítek,ha érdekel valakit.

Előzmény: nuvolablu (47)
ficc-lee Creative Commons License 2015.03.16 0 0 50

Sziasztok!

 

Befektetőt keresek egy alkalmazás megalkotásához. A bevétel nem feltétlenül a reklámokból tevődik össze, hanem az alkalmazás egyéb funkcióiból. Ha valakit érdekel, vagy csak kíváncsi, az írjon, és kicsit részletesebb leírást adok a tervekről.

alghero Creative Commons License 2015.03.15 0 0 49

Az ingatlan

,de nem Magyarországon hanem Ausztriában.

Évi 30-35% kamat befektetök számára,rövidtávú 10-12 hónapos befektetés esetén.

Alsó határ 150 Mill. Ft.

 

 

Bövebb info:http://www.startapro.hu/hirdetes/szolgaltatas-uzleti_szolgaltatas-befekteto_uzlettars_berlotars/befektetes_becsben/sopron/3166098

Pater Altenburg Creative Commons License 2015.01.29 0 0 48
nuvolablu Creative Commons License 2015.01.07 0 0 47

Köszönöm szépen mindenkit, aki leírta a véleményét.

Szeretném még megkérdezni töletek, hogy szerintetek melyik a leg stabilabb bank (vagy bankok) Magyarországon ahol mostanában érdemes lenne pénzt tartani.

Köszi!

Törölt nick Creative Commons License 2014.12.30 0 0 46

Lehet valamiért elfogultan lelkesedni, aranyért vagy Apple részvényért, lehet elméleteket gyártani az alátámasztására, de mindegyik tökéletesen kétesélyes. A befektetési alapokat kezelő emberek szakirányú végzettséggel, napi 40 órában és nagy gyakorlattal és infrastruktúrával csinálják ezt, a biztos jutalékért. Ahelyett, hogy a saját megtakarításukat fialtatnák.

Előzmény: II. Tahó Süsü (45)
II. Tahó Süsü Creative Commons License 2014.12.30 0 0 45

Lehet, de a bukásokat elkerültem. Szerintem az arany és az ezüst most tipikus bear trap-ben van. Azaz lesz majd egy arany, ezüst lufi a jövőben. Nem építek erre nagyon izmosan, de ha bekövetkezik, akkor nem ragaszkodom a matériához, ha nagyon elszállna egy mániában, akkor egy kis rész kivételével eladnám.

 

http://www.commodityonline.com/news/the-gold-bear-trap-the-coming-gold-mania-and-the-structure-of-bubbles-44702-3-44703.html

Előzmény: Törölt nick (43)
_Fefe__ Creative Commons License 2014.12.30 0 0 44

Az sem biztos, hogy bukta. Ha rosszabb áron is vetted, a funkcióját ugyanúgy teljesíti, arra az esetre biztosítékot nyújt, ha jelentősen lecsökken a papírokba vetett általános bizalom. Akkor úgyis az egekbe szökik az ára, te meg csak ebben az esetben adod el, tehát tulajdonképp nyersz rajta, csak kevesebbet, mintha még jobb áron vetted volna. Ha nem lesz válság, akkor meg megöröklik az utódaid. Egyszer úgyis kelleni fog, papírpénzrendszer még soha nem tartott örökké :) Aki korábban vett (egy keveset én is vettem már két éve is, bár a nagyobb részét már szerencsére olcsón vettem), az addig is be volt biztosítva. Egy biztosítást pedig nem lehet úgy megítélni, hogy ha nem történt baj, akkor hibás döntés volt megkötni :)

Előzmény: Törölt nick (43)
Törölt nick Creative Commons License 2014.12.30 0 0 43

Ha mondjuk 2 éve bevásároltál akkor most az arany értékének a harmadát, az ezüstnek a felét veszítetted el, lehet ezen nagyot bukni.

A másik, hogy egy egyszerű lokális államcsőd is azt jelenti, hogy a rendőrök nem kapnak fizetést, ekkor nem túl megnyugtató nemesfémmel bizniszelni, nem is tudom kivel és mire.

Előzmény: II. Tahó Süsü (41)
II. Tahó Süsü Creative Commons License 2014.12.30 0 0 42

Egyet tudok érteni, de elég sok ember a youtube-on hisztérikusan fél az összeomlástól, mindenki jósolta már legalább évente kétszer, szerintem elsőként a japán gazdaság fog lefittyedni, akkor kell igazán figyelni. Most én kényelmesen gyűjtögetem a nemesfémeket, és próbálom akkor rendelni amikor egy-egy lokális minimuma volt az árnak, eddig ment a dolog.

Előzmény: _Fefe__ (40)
II. Tahó Süsü Creative Commons License 2014.12.30 0 0 41

Ja... ebben egyetértünk a nagyiddal, ha jön egy gazdasági világégés, az első leszek a sorban aki felvásárol 50 kg cukrot, étolajat, és 25 kg lisztet és bespejzolom.

 

Azonban kitartok az álláspontom mellett, olvass utána mik az előnyei annak, ha fizikailag birtoklod a fémet. Mint mondtam, ha van valóban 300 ezer eurónyi megtakarításod, rendelj nyugodtan egy 20-as, vagy 25-ös csomag színezüst érmét (~600-750g), hogy felbecsüld mennyi helyet fog igényelni. Árban most aránylag nevetséges áron lehet kapni, nagyon nem várom, hogy lényegesen lejjebb esik, ha mégis, akkor veszek még terven felül.

Előzmény: Törölt nick (39)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!