Keresés

Részletes keresés

BoriBori Creative Commons License 2016.04.19 0 0 8

Pacman: csak egy egyszeru kerdes: honnan e nicknev?

Lattam itt valamit tegnap, de addig nem arulnam el mig ki nem derul van-e osszefugges a nicked es a latott dolog kozott....:)

Koszonom szives valaszod 

bb

BoriBori Creative Commons License 2016.04.16 0 0 7

Koszonom szives segitseged.

Esetleg tudunk skypolni?

Megprobalom ahogy leirtad eloszor, ha nem megy akkor jelzem.

Előzmény: halaloszto (6)
halaloszto Creative Commons License 2016.04.16 0 0 6

meg van oldva!!!!

1. perspektíva kikapcsol

2. olyan zoom, hogy pont az legyen a képen, amit nyomtatni akarsz, semmi más

3. print, print current viewport vagy hasonló

4. méretarányt beállítani.

5. print

így elkerülhető hogy 4 lap négy sarkára nyomtatja ami egyre is ráfért volna, meg a méretek is passzolnak. 

ha nem megy szólj, végigcsinálom és kijegyzetelem.

nekem sem egy este volt míg meglett a módszer.

Vajk

Előzmény: BoriBori (5)
BoriBori Creative Commons License 2016.04.16 0 0 5

Szia Kozgab.

En a sketchuppal ott akadtam el hogy nem tudtam szinte soha megfelwlo meretaranyba nyomtatni (vagyis 1:1) aztan meguntam mert halistennek nem

letszukseglet. Persze turelem kitanulni semmi mas, de mivel mindig volt/van fontosabb igy az hatterbe szorult es maradt a jol bevalt ceruza...

bb

Törölt nick Creative Commons License 2016.04.07 0 0 4

No akkor itt írok véleményt, ami megindult a másik topikon.
Addig míg csak kis piszkálódás a politika nincs gond, de amikor valaki felveszi jobban, netalántán azonnal arra gondol az már az sajnos.

Mivel média tele van politikával, mindenki ezt sugallja így majd mindenkit fertőz, ráadásul a média alapban uszításra megy rá, ill. csak negatív dolgokat közöl, mindenki befásul ettől. érdemes egy híradót megnézni, itt öltek, ott raboltak, ez felborult, szinte csak ilyen van benne, ami gáz. Jobb esetben a legvégére bedobnak vmi pozitívat, de ott már az elveszik.

Részemről addig foglalkoztam csak picit vele politikával míg ismerősöm posztolta facen a népvándorlást, avval szórakoztattam, mióta nem teszi már nem is érdekel, nem is tudok semmit róla (amúgy is poén az ellentábor):

tv-t nem nézek max comedy central :D, nem olvasok utána, nem idegesítem magam vele. Megvannak az emberek, akik azért vannak foglalkoztatva, hogy intézzék amennyire lehet és szerencsére egész jól intézik. Erről többet nem írok.

A legnagyobb baromság egymást enni olyan dologgal, amihez gyak nincs közünk, mérgelődhetünk rajta, de javítani nem tudunk. Persze, ha valakit foglalkoztat olvasson, nézzen rá (bár itt érdemes meglátni milyen adót SZABAD nézni, sztem egyiket sem, de mindegy..., anyósom is figyeli, ha netalántán véleményt mondok akkor sem veszekszünk, tiszteletben tartjuk a másik véleményét, kell is, egy házban lakunk :)), de itt legyen vége, ne akarjon mást téríteni, ne akarjon beszélni nyílvános helyeken róla, az az ő dolga, senki másé.

Barátságokat egy ilyen baromsággal szétverni meg...

Alapban moderátortól elvárnám, ha kis ilyen felmerül azonnal törölje a hozzászólást, azért pláne, mert ilyenkor mindig van, aki még rá is kontrázik és nem bírják abbahagyni. Mindig úgy indul, hogy valaki folytatja, jelen esetben is ez történt, pedig elején még csak poénra volt fogva, de legalább megtudtuk ki érzékenyebb a dologra :)

Demokráciáról csak annyit nyugatabbra sokkal erősebb cenzúra megy, mint itthon, biztos forrásból tudom sajnos. Ott még inkább irányított minden média. Info from történész barátom, aki kinti történész volt, nyugdíjazták már, de ír cikkeket. Valahogy a valós dolgokat (pl migránsokkal kapcsolatban) nem tudja kint megjelentetni, s nem csak ő...

Itt le is zárom.

Kéretik kerülni minden politikát, max magunkat bosszantsuk vele, más ne tudjon róla.

köszönöm a figyelmet és megértést :)

halaloszto Creative Commons License 2015.01.28 0 0 3

tudok olyan helyet ahol lehet. de nem ebben az országban van.

Előzmény: pali923 (2)
pali923 Creative Commons License 2015.01.28 0 0 2

Most aztán mondjátok meg végre, hol lehet korlátlanul anyázni a politikusokat? :)

Tudjátok mit? Megteszem mindenhol! :)

A TE ANYÁD!

vincaminor Creative Commons License 2014.12.16 0 0 1

minek 1 cápának hobbiasztal?

Törölt nick Creative Commons License 2014.12.11 0 0 0

Eddig 0 cápát láttam.

Előzmény: pajaci (-)
pajaci Creative Commons License 2014.12.11 0 0 topiknyitó

Amíg nem tűnik el a legfrissebbek közül addig ne írj ide, mert jönnek a cápák.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!