Keresés

Részletes keresés

Rem700 Creative Commons License 2015.10.14 0 0 4

Nagyon jól látod a dolgot. Nekem is volt szerencsém a seregben SzVD-hez, ami a maga nemében és körében nagyon jónak mondható. Szerettem.

Viszont a Rem 700 az (ha lehet így mondani) szintekkel magasabb.

Már az alap kivitel is jobb mint a legtöbb "kiválónak" beharangozott. Viszont volt olyan állítólag, hogy csőcserére kellett visszavinni a boltba, mert össze-vissza hordott. Ritka lehet az ilyen, de jobb családokban is volt már qrvaság :)))

Viszont a tuningokkal vagyok bajban. Van tapasztalata benne valakinek, mit érdemes, mit felesleges?

Előzmény: Alex Raps (3)
Alex Raps Creative Commons License 2014.12.03 0 0 3

Nagyon jó ez a cikk, már csak azért is mert pontosan behatárolja a korabeli "nagy" rivális - az SzVD - valós egyértelműen túlvetített pozícióját is. :) Mindkettőt módomban állt használni. Először sorállományban évekig az SzVD-t aztán sport célra a Remnigton 700-at. Amire kitalálták arra szinte tökéletesnek mondható. A 4-600 méteres szórásképe nagyban függ attól, hogy milyen lőszert használ hozzá az ember (nekem a Lapua Scenar és a Norma Diamond Line fej-fej mellett tetszett gyári kivitelben a legjobban). A .308 kaliberben talán a legjobb ár-érték arányú fegyver és mivel a nagyvilágban divatos holmi a fegyverbarátok köreiben, ezért a használt fegyver piacon is jó ár-érték pozíciót foglal el.  

Előzmény: Rem700 (1)
Rem700 Creative Commons License 2014.12.01 0 0 2

Egy összetett keresés eredményeként, távcső és optikai kiegészítők, szerelékek tárháza.

Igaz amerikai az oldal, de azt hiszem lehet rendelni és az árak sem tűnnek nagyon drágának.

A lényeg a lapban, hogy változatos darabokat kínál!

Rem700 Creative Commons License 2014.12.01 0 0 1

Kezdésnek a már említett kaliber netes cikkét ajánlanám.

Címe "A puritán mesterlövész". Találó, jó cím és a cikk is részletes, értékes infókkal látja el olvasóit.

SzótlanJoe Creative Commons License 2014.12.01 0 0 0

S0k sikert az új t0pikh0z.

(Remélhetőleg tele lesz értékes hozzászólásokkal és nem csak ez a 0-s beírás marad!)

Előzmény: Rem700 (-)
Rem700 Creative Commons License 2014.12.01 0 0 topiknyitó

Idézet a Kaliber magazin Remington 700 puskáról írt cikkéből:

"A Remingtonok sosem lesznek a vadászatok, céllövő versenyek körberajongott kedvencei, általában olyan emberek választják őket, akik a külcsínynél többre tartják az egyszerű funkcionalitást. Vagy akik nem akarnak többet egy jól bevált, számtalanszor bizonyított munkaeszköznél."

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!