Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Remington 700 vadász-sport puskáról szóló topik.
Tapasztalatok, kipróbált távcsövek, tuningok, videók.
Egy adatbázis, hogy ne keljen sokat keresgélni az érdeklődőknek a neten.
Kéretik hanyagolni az off beírásokat!
Nagyon jól látod a dolgot. Nekem is volt szerencsém a seregben SzVD-hez, ami a maga nemében és körében nagyon jónak mondható. Szerettem.
Viszont a Rem 700 az (ha lehet így mondani) szintekkel magasabb.
Már az alap kivitel is jobb mint a legtöbb "kiválónak" beharangozott. Viszont volt olyan állítólag, hogy csőcserére kellett visszavinni a boltba, mert össze-vissza hordott. Ritka lehet az ilyen, de jobb családokban is volt már qrvaság :)))
Viszont a tuningokkal vagyok bajban. Van tapasztalata benne valakinek, mit érdemes, mit felesleges?
Nagyon jó ez a cikk, már csak azért is mert pontosan behatárolja a korabeli "nagy" rivális - az SzVD - valós egyértelműen túlvetített pozícióját is. :) Mindkettőt módomban állt használni. Először sorállományban évekig az SzVD-t aztán sport célra a Remnigton 700-at. Amire kitalálták arra szinte tökéletesnek mondható. A 4-600 méteres szórásképe nagyban függ attól, hogy milyen lőszert használ hozzá az ember (nekem a Lapua Scenar és a Norma Diamond Line fej-fej mellett tetszett gyári kivitelben a legjobban). A .308 kaliberben talán a legjobb ár-érték arányú fegyver és mivel a nagyvilágban divatos holmi a fegyverbarátok köreiben, ezért a használt fegyver piacon is jó ár-érték pozíciót foglal el.
Idézet a Kaliber magazin Remington 700 puskáról írt cikkéből:
"A Remingtonok sosem lesznek a vadászatok, céllövő versenyek körberajongott kedvencei, általában olyan emberek választják őket, akik a külcsínynél többre tartják az egyszerű funkcionalitást. Vagy akik nem akarnak többet egy jól bevált, számtalanszor bizonyított munkaeszköznél."