Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Légpuskával is lőnek sziluett figurákra versenyszerűen, sőt új ágak is nyiladoznak.(speed sziluett) Van élet az FT és HFT-n kívül is. Ezen sportágat űzőket várjuk baráti csevejre, tapasztalat megosztásra.
Itt a lehetőség, hogy még ebben az évben élőben is kipróbáld a speed sziluett lövészetet Fonyódon, és megismerkedhess, egy garantáltan vidám és kedves társasággal...Tapasztalatból írom, nem elméletből..:-)))
Köszi, megnéztem...és látom, hogy voltak már ilyen versenyek Fonyódon...vagyis legalább egyszer volt...A versenynaptárt is megnéztem,de idén már nem láttam kiírást, ha esetleg többet is tudsz,akkor oszd meg kérlek, akár magánban is...mailem publikus.
Valamikor úgy 2006 táján jártam FT versenyen Dabason...Aztán kihagyás után ismét leporoltam a légpuskát...Kérdezném, hogy sziluettet hol lőnek manapság, ill. mit jelent a "speed sziluett"? Ez utóbbiról még nem is hallottam....ha valaki felhomályosítana...megköszönném.
"Értem én a tréfát csak nem szeretem."..:-) Komolyabbra fordítva...örömmel látom, hogy alakulnak sikeres társaságok, és azok is kedvet kapnak a vasállatok leküzdéséhez, akik állva, vagy fekve nem szívesen lőnek 40-szer egymás után.(speed sziluett ülve lövéssel) Hátha olvassák ezt a fórumot is, és megosztják majd a tapasztalatokat....
Ezért nyílt nekik egy külön lehetőség....Tudod, ha már Longinak is van....:-))))
Szóval meglátjuk....Remélem kevés moderálnivaló lesz majd, de persze én is figyelek...