Keresés

Részletes keresés

ásítósmacska Creative Commons License 2016.09.07 0 0 107
A vályogvédők hány %-ot szedtek le a kártérítésből??
Előzmény: Pomber Béla (106)
Pomber Béla Creative Commons License 2016.09.07 0 0 106
csekelyke Creative Commons License 2014.11.09 0 0 105

Amondó vagyok, hogy mindenki verje a csalánt a sajtjával. Ha ezt megtette, máséval is lehet.

A sorrend fontos!

Előzmény: csekelyke (104)
csekelyke Creative Commons License 2014.11.09 0 0 104

"a Hivatal mint hatóság, mint hivatal, náci szarként működik és eltiporja a jogkövető polgárt."

A Hivatal az elvárásoknak megfelelően dolgozik. Azért ilyen éles a különbség. Mert mások az elvárások.

A gyámhivatali dolgozó sem hülye. Csak a legkisebb ellenállás felé megy el. A főnök a jár.hiv. vezetővel nem húz ujjat, mert oda a jól fizető munkája. A deviáns szülővel sem, mert nem szeretné, ha gyerekét laposra vernék a suliban.

Nem könnyű az ő életük sem.

Előzmény: Pomber Béla (103)
Pomber Béla Creative Commons License 2014.11.09 0 0 103

Itt nem osztom a véleményed! A rendes munkáját végző tisztességes embert nem vehetjük egy kalap alá a szeméttel.

Igen, de itt a Hivatal az ami az emberekkel kapcsolatba kerül, hiába Micike nagyon rendes az egyik alosztályról, a Hivatal mint hatóság, mint hivatal, náci szarként működik és eltiporja a jogkövető polgárt.

Előzmény: csekelyke (101)
arnyekxxx Creative Commons License 2014.11.09 0 0 102

nem a köldökzsinórral együtt vitték el hanem később, "Miután elvették tőle a lányát, akivel napok óta együtt volt a szobában," 

Előzmény: ásítósmacska (94)
csekelyke Creative Commons License 2014.11.09 0 0 101

"biztos van köztük is rendes ember, de mint hivatal, így működik az összes."

Bocs, ezt a hsz-t véletlenül átugrottam. Ugyanakkor meg is előlegeztem a választ a járási kormányhivatal példájával.

Minden területre érvényes, hogy fejtől bűzlik a hal. 

"a jogtipró, beleszaró, ingyenélő lusta és törvénysértő csürhe benyomását adta"

Elhiszem. Mert a vezető ezt várja el tőlük, lényeg, hogy az őt irányítóknak megfeleljen!

Szakmaiság, Korrektség? Nem érdekli!

"Nem mindegy, hogy kit ócsárolsz.

De, sajnos igen."

Itt nem osztom a véleményed! A rendes munkáját végző tisztességes embert nem vehetjük egy kalap alá a szeméttel. Magad is utaltál rá, hogy nem biztos, hogy mindenki aljas.

Tegyünk már különbséget, könyörgöm!

Tudom könnyebb az általánosítás, ráhúzni mindenkire a vizes lepedőt!

Ha már topikot nyitsz, figyelj a részletekre is!

Előzmény: Pomber Béla (90)
SzJ2 Creative Commons License 2014.11.09 0 0 100

Van az mindenutt. Pennsylvania , USA:

http://www.lehighvalleylive.com/breaking-news/index.ssf/2014/11/pennsylvania_boy_beaten_to_dea.html

haromeves gyerek halalra kinozva.

Előzmény: King_of_Giants (96)
hayalilo Creative Commons License 2014.11.09 0 0 99

Na és ha elvették tőle, akkor hogyan lett a fénykép...??

Nem lehet, hogy jóelőre csináltatott párat a későbbi kártérítési perhez?:-)

Előzmény: ásítósmacska (94)
csekelyke Creative Commons License 2014.11.09 0 0 98

"Remélem ez nem általános, csak helyspecifikus!"

A keleti megyékben még elrettentőbb dolgok akadnak, de mégse nyitok róla topikot.

A kivételek nem általánosak. Nem lovagolunk meg egy olyan példát, amire nincs teljes rálátásunk, ismeretünk, és a fogalmak is zavarosak.

Különben úgy járunk, mint ezzel a topikkal.

Előzmény: csekelyke (92)
ásítósmacska Creative Commons License 2014.11.09 0 0 97

Mesélj már, konkrétan veled mi történt...???

Egy esetből extrapolálsz?

LOL

Előzmény: Pomber Béla (88)
King_of_Giants Creative Commons License 2014.11.09 0 0 96

Most megy a  Hírtv-n magyar forditásban, de a video még nincs fenn

Svájc: az ellopott gyermekévek szégyene

És még a 80as években is volt ilyen az "imádott" Svájcban

ásítósmacska Creative Commons License 2014.11.09 0 0 95

Wzzeg, ők helyezik nyomás alá a szülőket...??

Akkor miért nincs több tízezer cigánypurdé elvéve/kiemelve a családból...????

Érdekes módon inkább a fordítottja van: a cigány család helyezi nyomás alá a családgondozót/egyéb gyermekvédelmis kijáró hölgyet! Beígérnek egy "tudjuk hol laksz/hová jár a gyereked iskolába, elvágjuk a torkodat, stb. stb ......

És a helyben lakó családgondozó nem mer intézkedni. Így aztán hazaviszik a 20 nm-es ablak és fűtés nélküli  putriba a tizenkettedik Ármándókát is ....

:(((((((

Előzmény: Pomber Béla (86)
ásítósmacska Creative Commons License 2014.11.09 0 0 94

EGyetlen FB-ismerőse egy újságírócsajszi....

Hmmmm.....

Na és ha elvették tőle, akkor hogyan lett a fénykép...??

Egyre zavarosabb...

Előzmény: arnyekxxx (70)
ásítósmacska Creative Commons License 2014.11.09 0 0 93

Pont akartam is kérdezni, hogy retekhíradó, fókusz, tények..... stb. stb.  - sehol....???

Már rég ott tunkoltak volna, ha láttak volna benne "mócsingot".

De nincs róla hír sehol máshol.

Szerintem nem véletlenül.....  Nyilván ráharaptak volna, de egy kicsit körbejárták, és nekik is büdi volt....

Sajtópert meg nem akarnak.

Előzmény: mac.m (66)
csekelyke Creative Commons License 2014.11.09 0 0 92

"Sajnos igaza van Bélának!"

Gyámhivatali ügyben is azt adtam neki. Igazat. Nem itt van az ellentmondás.

Kiegészítem azzal, hogy olyanról is tudok a közvetlen környezetemben, hogy a gyámhivatal vezető csak a járási kormány hivatal vezetőjének engedélyezése után kezdhet vizsgálódni. Ha ő azt mondja ezt a családot nem zríkáljuk, akkor úgy is van.

Helyi kiskirály.

Élet halál ura, előtte még a polgármesterek is négykézláb közlekednek.

Remélem ez nem általános, csak helyspecifikus!

Előzmény: Dr. Mouse (91)
Dr. Mouse Creative Commons License 2014.11.09 0 0 91

Sajnos igaza van Bélának! Nevelőt tiszt voltam fiatalkorúak börtönében, tanusítani tudom, hogy Béla helyesen látjaa dolgot.

Előzmény: csekelyke (89)
Pomber Béla Creative Commons License 2014.11.09 0 0 90

Nem mindegy, hogy kit ócsárolsz.

De, sajnos igen.

Volt szerencsém az egész vertikumhoz több ügyben és esetben. Mindegyik részlegük, legyen az a hivatal vagy csak szolgálat, a jogtipró, beleszaró, ingyenélő lusta és törvénysértő csürhe benyomását adta, holott biztos van köztük is rendes ember, de mint hivatal, így működik az összes.

Volt olyan, hogy a Hatóság 75 nap alatt méltóztatott megválaszolni egy levelet amire a törvény 15 napot ad nekik. És abban is teljesen mellébeszéltek.

Előzmény: csekelyke (89)
csekelyke Creative Commons License 2014.11.09 0 0 89

"Ne lovagolj a szavakon, hogy gyámügy-gyámhivatal-gyámlófasz..."

Te foglalkozásokat státuszokat keversz! Nem mindegy, hogy kit ócsárolsz. Orvos a humán-orvos is, és az állatorvos is, mégse keverjük a kettőt!

Lejáratsz a felületes tudásoddal olyanokat akik nem szolgáltak rá.

"Amikor ezt a szaros bilit is felrúgta a sajtó, akkor lépett a miniszter és történtek a látszatintézkedéses kirúgások."

Ebben egyet értünk. A takarítónőn szokták elverni a port, ha a vállalati vezető lebukik.

Itt is ez történt!

Még valamit! A gyámügyes bármilyen felsőfokú végzettségű ember lehet, akár jogász is, vagy pedagógus, stb.

Családgondozó csak és kizárólag szoc. munkás, szoc.ped. Itt kötelező a szociális végzettség, magasabb fokon nem fontos!

Minél magasabb pozíciót tölt be, annál több jogot formál a hozzá nem értéshez!.....:-)))

Ebben a közegben biztos!

Előzmény: Pomber Béla (85)
Pomber Béla Creative Commons License 2014.11.09 0 0 88

Ahogy te tévedsz...

Előzmény: nock edli (87)
nock edli Creative Commons License 2014.11.09 0 0 87

Átlagos tájékozottságú, átlagos ember a legritkább esetben kerül ilyen helyzetbe.....

Előzmény: Pomber Béla (86)
Pomber Béla Creative Commons License 2014.11.09 0 0 86

A mentalitásuk ilyen. Nyomás alá helyezik a szülőt, főleg ha az valami kiszolgáltatott helyzetben van.  Átlag tájékozottságú átlagos embernél ez pont elég ahhoz, hogy jégre vigyék. Kurva nagy lelkierő, magabiztosság és tájékozottság kell ahhoz, hogy kiszolgáltatott helyzetben el tudd küldeni őket melegebb éghajlatra.

Előzmény: nock edli (84)
Pomber Béla Creative Commons License 2014.11.09 0 0 85

Ne lovagolj a szavakon, hogy gyámügy-gyámhivatal-gyámlófasz...

Az első körben amikor borult a bili a sajtóban, minden kibaszott sóhivatal kivizsgálta saját magát és mindenki rendben talált mindent. Amikor ezt a szaros bilit is felrúgta a sajtó, akkor lépett a miniszter és történtek a látszatintézkedéses kirúgások.

Ennyi.

Előzmény: csekelyke (83)
nock edli Creative Commons License 2014.11.09 0 0 84

Tudod?

Hány gyereket "vettek el"?

Előzmény: Pomber Béla (81)
csekelyke Creative Commons License 2014.11.09 0 0 83

"

Erre én nem emlékszem. Milyen eredménnyel zárult a gyámügy rugdosása?

Azzal amit írtál, hogy kirúgták a családgondozót."

Ismereteid hiányosak, felületes.

A gyámügy hatóság. Ott gyámügyi előadók ülnek köztisztviselői bérért. Egyes helyeken jól működik, máshol nem, általában a gyámhiv. vezetőn sok múlik. Közvetlenül a Kormányhivatal alá tartoznak.

A családgondozó az alapellátásban dolgozik. Az helyi önkormányzat a munkáltatója. Közalkalmazott.

A gyámhivatal felé tehet javaslatot, ha valami nem tetszik neki. Védelembevétel az első lépés!

Előzmény: Pomber Béla (82)
Pomber Béla Creative Commons License 2014.11.09 0 0 82

Azzal amit írtál, hogy kirúgták a családgondozót.

Az első menetben a gyámügy kivizsgálta saját magát (mint a NAV a Horváth-féle ügyben) és csudák csudája, minden rendben volt.

Előzmény: csekelyke (80)
Pomber Béla Creative Commons License 2014.11.09 0 0 81

Ja... hogy te kétled... én meg tudom, hogy ilyenek.

Előzmény: nock edli (79)
csekelyke Creative Commons License 2014.11.09 0 0 80

"lásd a Szigetszentmiklósi (vagy melyik) esetet, ahol a balhé kirobbanása után rögtön kivizsgálták saját magukat és minden rendben is volt."

Ezt te írtad! Szó nincs semmilyen hullámról! Azt írtad a kivizsgálás után minden rendben volt. Azt se írtad melyik kivizsgálás. 

Most meg én füllentek?

Csak szóltam, hogy nem volt minden rendben ahogy állítod, mert a cs.g.-t kirúgták.

"és ekkor már a miniszter rúgott bele a gyámügybe."

Előzmény: Pomber Béla (76)
nock edli Creative Commons License 2014.11.09 0 0 79

Azt kétlem, hogy a szülés alatt/közvetlen utána "íratták volna alá....

Előzmény: Pomber Béla (78)
Pomber Béla Creative Commons License 2014.11.09 0 0 78

Egy szülő nő beszűkült tudatállapotban van.  Ezt kihasználni erkölcstelen, etikátlan és a törvény is taxatíve tiltja, de az ilyen állapotban kötött megállapodás is érvénytelen.

Ráadásul ismétlem, a szoc munkás hajlamos a nyomásgyakorlás eszközével élni, s borzasztó előnyben van, a paciens ott van egy idegen környezetben, kiszoilgáltatva mindenki másnak és akkor eléáll egy "hivatalos" ember, aki még hazudik is neki ezt-azt, amit nyilván utána letagad, de az aláírás már megvan.

Ez kurvára nem olvasni tudás kérdése. Mint mondám, hasonló fellépést már láttam.

Előzmény: nock edli (77)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!